Profilbilde Heksemesteren Trådstarter 23-11-22, 19:05
Medlem siden: Nov 2022
Fylke: Rogaland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Hva skulle hun gjøre? Hvordan skulle hun løse dette? Hva om folk visste?
Hun satt på bussen, midt i ettermiddagsrushet fredag ettermiddag.
Kystbussen nådde snart ferja, og da måtte alle gå av bussen og opp i kafeen på ferja, det visste hun. Tenk om noen så at hun ikke hadde noe under jakka hun hadde lukket så godt igjen.
Hun hadde hatt jakka åpen i halsen, men når bussen begynte å fylles opp, dro hun mer igjen, og når en tenåring med headset og ipoden på full guffe satte seg på den siste ledige plassen ved siden av henne hadde hun lukket godt igjen.
Hun skulle dra til ham for første gang denne helgen. Hun skulle komme toppløs under jakka, og hun visste han ville sjekke. ”på veien så skal du ta et valg. Du skal velge noe du vil utføre som vil vise din ydmykhet!” Hun smakte på ordet… ydmykhet… for et halvt år siden, så hadde hun bedt ham kysse seg en viss plass om han hadde prøvd seg på et slikt stunt. For et halvt år siden så visste hun knapt hva bdsm var for noe. Ei i veninneklubben hadde i fylla en kveld på byen røpet at hun likte å få seg et rapp på rumpa under sex, og gjerne ba om det. Hun og mannen hadde en lek der hun fikk ris på rumpa, krype på alle fire for å få premie osv. Og alle venninnene lo og mente at det var da normalt. ”alle” var vandt til det, og likte det. Noen mer en andre.
Hun hadde opplevd det å få et rapp på rumpa etpar ganger, men hadde ikke lagt så mye i det. Men dette med å krype for å få noe.. det gav henne et stikk der hun satt. Det var bare etpar setninger slengt ut av ei godt full venninne på jentefest, men de hadde en utrolig effekt på henne.
Kommentaren hadde ikke forlatt henne, og etpar dager etter hadde hun bare måttet sette seg ned foran pc-en. Hun skrev inn google.com, og stirret på den hvite siden.
Hun trakk pusten, og skrev inn ordet ”ris”. Vips så spratt det opp forslag som ”ris på rumpa, ris på blanke messingen”. Hun hadde forgapt seg i materialet, og den ene siden ledet til en annen.
Noen timer senere satte hun seg ned i sofaen og ristet på hodet av seg selv. Hun hadde til og meldt seg inn i et forum hvor de diskuterte slike ting, og det var visst mye mer en bare å få ris på rumpa.
Med stor interesse hadde hun lest et innlegg en kvinnelig bruker hadde skrevet om følelsen hun fikk når hun hadde valgt å gi mannen sin full kontroll over seg. Han hadde bundet henne til sengen og slått løs på henne og denne damen nøt å stå i speilet og se på de gule og blå merkene. Hun røs. Herregud. Hva er det som går av folk?? Det er ikke rart det er kvinnemishandling her i verden tenkte hun.
Det gikk ei uke før nyskjerrigheten igjen ble for stor, og hun logget på forumet.
Posten om hun som likte å se i speilet hadde blitt til en diskusjon, der mange kjente seg igjen, men så la hun merke til en post skrevet av ei annen kvinne.
Der fortalte hun om hvordan hun hadde funnet ut at hun ikke bare likte å få ris. Hun hadde møtt en mann som ikke bare gav henne ris, men også skjellte henne ut. Kalte henne hore, nedverdiget henne med å kreve at hun kun fikk gå naken, satte henne i skammekroken om hun ikke var lydig osv.
Hun leste posten igjen og igjen, og øynene ble større og større. Den ene puslespillbiten etter den andre falt på plass i henne, og selv om dette var noe hun aldri hadde tenkt, og synes dette var noe av det flaueste hun noen gang hadde vert borti, så merket hun at hun var kåtere en hun hadde opplevd på lenge.

Hun skrudde av pc-en, og gikk for å lage seg middag. Selv om hodet var en helt annen plass gikk det meste på automatikk. Kvelden gikk med til veninnebesøk. En god venninne som gikk gjennom en skilsmisse trengte å prate. Hun visste godt hvordan hun hadde det. Det var jo ikke mer en året siden hun hadde vert der selv. Ja, forresten, skillsmissebevillingen burde vel komme snart tenkte hun.
Det hadde blitt etpar glass rødvin, og når hun hadde ryddet glass og skåler gikk hun på badet for å stelle seg for natten. Rutinerte hender dro av dagens sminke, og plutselig fikk hun øyenkontakt med seg selv i speilet. Helt utav det blå så hun seg selv i øynene, mens setningene hun hadde lest på nettet samme dagen kvernet i hodet på henne.
”Kryp din helvetes hore”.
”Den som har lært deg å suge har ikke gjort gode jobben, gjør det skikkelig, ellers får du deng så det holder!”
”Kaller du denne oppvasken ren?? Gå i kroken din, og tenk over hvordan du har skuffet meg!”
Hun tenkte ikke helt klart nå, det visste hun, men morgenkåpen falt til gulvet. Hun tok ikke øyenkontakten fra den nakne kvinnen i speilet, mens hendene fant brystene hennes.
Hun klemte brystvortene mellom tommel og pekefinger mens fantasien løp og hun merket at hun nøt følelsen av å være skamfull.
Kvinnen på nettet hadde skrevet at hun hadde fått flere slag med flat hånd i ansiktet, og hvor mye tenning hun hadde fått av det.
Hånden kom rolig opp og hun strøk seg selv over kinnet. Hun dasket lett på kinnet, og merket en merkelig følelse i magen.
Øyenkontakten med kvinnen i speilet ble mer og mer intens mens hånden gikk ned til brystet igjen, og det ble en kjapp dask over brystvorten. Pusten gikk fortere og fortere.
Tankene spant og med vidvinkelsynet så hun at kvinnen i speilet ikke helt klarte å stå i ro. Hun roterte på hoftene, brystene fikk gjennomgå og klemtes hardere og hardere, og knærne gikk i lett bøy og ut til siden.
Hodet hennes var i en annen verden nå. Kvinnen i speilet stirret tilbake på henne mens høyrehånden gikk sakte over magen og ned mellom bena. Der fant hun rene Atlanterhavet, og plutselig hørte hun seg selv si til kvinnen i speilet ”fy fan for ei hore du er!”
Knærne knakk sammen og hun falt til gulvet. Hun skalv, og det kjentes som om hele verden eksploderte.
Mens etterdønningene av den sterke orgasmen fortsatt rullet over henne, kom tårene. Hun lå på badegulvet i forsterstilling og hikstet og gråt i flauhet over seg selv.
”Hva er det som skjer med meg?” Sa hun høyt gråtende til seg selv, mens hun lovet seg selv at hun skulle ikke inn på det forumet igjen. Dette skulle glemmes fortest mulig.
Men mens hun satt på bussen som nærmet seg ferga og tenkte tilbake, visste hun at hun hadde løyet for seg selv der hun lå på badegulvet…….

Den høye metalliske lyden og bussens fjæring og gynging fikk henne til å se ut av vinduet. De kjørte om bord i ferja. Hun visste at alle måtte opp i kafeen, og hun tenkte igjen ”hva om folk ser at hun var naken under jakken”. Ikke bh engang, og hun var veldig klar over at brystene ikke var like faste og spretne som da hun var yngre, men hun smilte for seg selv og visste at de var ganske faste og fine for alderen.

Idet hun gikk av bussen, møtte hun blikket til en av sine medpassasjerer og han smilte og nikket.
Han var en ganske høy mann, mørk i håret, ganske pen, men tydelig en av rasen hun kalte ”dress –mann”.
Hun gikk videre opp i kafeen, kjøpte en avis og kaffe, og satte seg i en krok.
Hun hadde kommet et stykke ned på side 2 og leste uinteressert om en invasjon en plass når hun plutselig hørte en stemme si ”Kan jeg sitte her?”

Hun kikket opp, og der sto dress mannen og smilte ned til henne.
Hun nikket lett mot setet på andre siden av bordet, og dro opp et vennlig smil før hun prøvde å se ut som hun leste avisen igjen.
”Har du lagt bort lappen du og?” Spurte han etter å ha tatt en slurk av kaffen, og rynket på nesen over kvaliteten på automatkaffen.
”Lappen?” hun så undrende inn i de mørkebrune øynene på andre siden av bordet.
”Jeg reiser alene” lappen sa han og smilte fra øre til øre.
Hun måtte smile, og kvitterte med at hun hadde sluppet slik, pga hun hadde fått lapp med hjemmefra.
Han lo, og presenterte seg som Per. Han fortalte at han hadde vert på jobbmøte og var på vei hjem, og la til et ”Du da? Hva bringer deg på tur?” på slutten.

Hun fortalte at hun skulle til kjæresten, og lot det være med det. Hun bladde om, og festet øynene på avisa på nytt.
Plutselig registrerte hun en kjent lyd fra veska, og la avisen fra seg. Hun åpnet veska og måtte grave litt før hun fant mobilen nedi rotet.

Hun brukte en stor veske, men ble plutselig obs på Per satt rett på andre siden av bordet. Hun rødmet lett mens hun tenkte at han ikke håpet at han så hva hun hadde i veska. Hun hadde fått klar beskjed om at hun skulle pakke dildoen i veska. Tenk om han så at jeg går rundt med en dildo i veska tenkte hun og kjente flauheten stige igjen.
Hun hadde blitt vant med den følelsen etter hvert. Hun hadde lært seg å like den. Hun som satt i mellomlederstilling på jobben, hadde ansatte under seg, og var vant med å gi klare beskjeder om hva hun forventet gjort innenfor hvilken tidsramme. Plutselig var hun redusert til ei nikkedukke som gjorde alt hun fikk beskjed om, og nøt å gjøre det.

Hun leste meldingen på telefonen, instruksjoner om at når bussen kom til terminalen, så skulle hun gå inn og sette seg på kafeen og avvente nærmere ordre. Hun hadde lært ham å kjenne såpass at hun hadde nesten regnet med at det ville komme flere instruksjoner på veien, men heldigvis så hadde han ennå ikke gjort alvor av trusselen om å beordre henne til toalettet for å bruke dildoen.
Hun visste at hun ikke akkurat var av den lydløse sorten, og gjerne kunne skrike når det gikk for henne. Og hun hadde ikke planer om å lage underholdning for resten av de reisende på ferja.

Men hva ville hun gjøre om han beordret det? Hvordan kunne han vite at hun hadde gjort som hun fikk beskjed om? Han kunne da umulig sjekke det? Hun kunne bare ta en spansk en, og si at hun hadde gjort det?
Nei. Hun visste at hun ikke hadde samvittighet til det. Hadde han beordret det, visste hun at hun hadde måttet enten kjempe mot ham og nekte, eller gjennomføre. Hun kunne ikke lyve for ham.
Per gjennopptok praten om løst og fast, de utvekslet det vanlige ”smalltalk” den tida ferjeturen tok. Hun var i grunnen takknemlig for Per, for da slapp hun i alle fall å tenke på det som hadde grepet henne fra hun reiste hjemmefra. Hvordan hun hadde kommet dit hun var nå.
En stemme kom i høyttalerne. De var snart på andre siden, og flesteparten av menneskene rundt henne reiste seg for å gå ned på bildekket.
Hun samlet sammen avisen og stakk den halvveis ned i veska, dro den godt opp på skulderen, og fulgte køen.
De fant sine plasser på bussen, og gutten med ipoden digga ett eller anna høyt mens han satte seg ned. Nakken hans gikk i taktfaste rykninger i takt med musikken hun kunne høre gjennom headsettet hans. ”At de orker å høre på så høy musikk” tenkte hun og tenkte samtidig kjapt tilbake på alle gangene hennes egne foreldre hadde brølt at hun måtte skru ned.
”Jaja. Ting utvikler seg” tenkte hun, og samtidig slo tanken henne at det var jo akkurat det hun hadde gjort.
På områder hun aldri hadde tenkt mulige.

Etter kvelden på badet hadde hun ikke vert på forumet på flere uker. Hun hadde klart å dytte alt bort, og skrevet det opp til en ting i fortiden, og følte hun hadde gått videre.

Helt til en kveld hun hadde bladd i kanalene på tv, og satt seg til for å se film.
En helt grei sånn mordetterforskningsfilm hadde hun lest seg til i omtalen om filmen.
Men det viste seg at den drepte var en prostituert kvinne, og hun hadde blitt dengt rundt av flere menn, bundet opp og pisket før hun ble drept. Et seksuelt motivert drap.
Filmen hadde veldig grafiske scener, og en hun merket veldig undertonen i filmen.
Hun merket at filmen engasjerte og var spennende, men under opprullingen kom det jo frem at den ene detektiven hadde mørke sider, og under en grafisk sex scene merket hun plutselig at hun satt med hånda mellom bena utenpå jeansen, og gned hoftene rolig mot hånda.

Hun ble flau og satte seg opp. Dro blikket fra skjermen, men ørene fortalte henne hva som skjedde.
Detektiven hadde bundet en kvinne opp med armene over hodet og de høye smattelydene fra tv-en fortalte henne at han sugde og smakte på brystene hennes. Hun lettet rødmende blikket mot skjermen akkurat tidsnok til å se at kvinnen fikk et realt klaps på kinnet, og underlivet eksploderte.
Dyret i henne var vekket, og nå lot det seg ikke undertrykke. Hun satte alt hun kalte rasjonelt til side, og la seg tilbake og la hånden tilbake mellom bena utenpå jeansen. Hoftene gikk rolig i sirkler mens hun så resten av filmen, og selv om det ikke var flere sex scener, merket hun seg veldig den seksuelle, sadistiske undertonen.
Når filmen var slutt, dro hun opp laptopen og gikk inn på forumet. Hun søkte seg frem og fant fort en tråd hun hadde lagt merke til tideligere, men aldri vert innom. En tråd med forumbrukerenes egne favorittklipp.
Hun var rett og slett skamløst kåt og hun hadde rett og slett gitt opp å kjempe mot seg selv.
Mange brukere hadde lagt inn filmer, og hun så flere, og fingre og hender fant egne veier.
Hun så en kvinne som ble pisket så baken hennes ble rød, og hun kjente klumpen i magen vokste.
En kvinne satte en form for klyper på brystene til en annen kvinne, og klumpen vokste enda litt.

Men så klikket hun seg inn på en film og helt fra første bilde stoppet hun opp. Dette var tydelig ikke et klipp fra en pornofilm. Dette var tydelig hjemmelaget.

En kvinne satt naken på kne, med hendene på hvert sitt kne. Det tok sin tid før hun så at kvinnen satt på en dildo. Filmen var delvis uskarp, men stemmen som pratet var sylskarp. Kvinnen ble beordret til å legge armene bak hodet, og ri dildoen sakte.
Uten at hun vurderte å stoppe, selv om hun tvilte på at hun hadde klart det om hun hadde prøvd, satte hun filmen på pause, og gikk raskt mot soverommet. Klær ble tatt av på veien, og dildoen ble rotet frem av nattbordskuffen.

Tilbake i stuen satte hun seg på kne foran bordet i stuen, snudde laptopen, og satte filmen tilbake til start.
Hun var naken nå, og satte seg likt kvinnen i filmen.
Hun fokuserte på stemmen mens hun så på kvinnen i filmen, og gjorde akkurat det samme som stemmen sa hun skulle gjøre. Hun satt med armen bak nakken, og red i jevn takt med kvinnen på filmen.
Hun var på vei opp når stemmen sa høyt og tydelig ”Stopp!” og hun frøs øyeblikkelig. Hun kjente akkurat tuppen av dildoen i seg.
Kvinnen i filmen ble utskjelt av den mørke stemmen for noe hun hadde gjort som hun ikke hadde lov til.
Hun både hørte og nesten kjente klaskene når kvinnen i filmen ble dasket på både pupper og andre plasser.
Hun ble kalt ting hun knapt hadde hørt om, men hun merket at ordene hadde en utrolig virkning på seg.
Plutselig ble stemmen på filmen mildere, og kvinnen i filmen fikk skryt for hun hadde gjort sitt beste for å rette sin tabbe.
Hun skulle få sin premie, for stemmen var fornøyd med at hun hadde vist at hun virkelig prøvde.
Noe skjedde i henne. Hun hadde aldri følt seg så fornøyd med seg selv som når hun hørte stemmen si at hun hadde vert flink, og hun skulle få premie for å ha gjort sitt beste. Hun sugde til seg ordene, og når stemmen hadde telt til tre gjorde hun som kvinnen på skjermen. Hun red det hun var god for, og hun visste hun fikk lov å få orgasmen. Hun hadde gitt seg helt over nå. Ingen vei tilbake. Og like godt var det for det som skjedde brakte henne en helt annen dimensjon i livet. Hun kom ikke. Hun eksploderte. Igjen og igjen. Når hun lå og pustet ut etterpå og kjente bølgene renne gjennom kroppen, var hun sikker på at hun hadde vert borte i perioder. Hun hadde mistet tellingen på hvor mange orgasmer hun hadde fått etter hverandre.
Filmen hadde vert slutt lenge, men det gjorde ikke noe. Hun var helt ferdig selv. Men hun hadde i alle fall lært at hun kunne ikke fornekte seg selv lenger.


Så får folket avgjøre om en skal laste opp neste del.....

Profilbilde Hornyashell 24-11-22, 11:47
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Hei vil gjerne ha resten av historien er kåt og bil gjerne ha en orgasme til

Profilbilde Heksemesteren Trådstarter 25-11-22, 16:33
Medlem siden: Nov 2022
Fylke: Rogaland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

hehe Hornyashell 

her er neste del :) 

Hun reagerte på et dult i siden, og snudde seg der hun satt. Gutten med headset styrte fælt med å finne ipoden i lomma, og hadde dultet i henne. Hun så ut vinduet. Kun trær og åkrer. Etpar inngjerda områder med sauer, og hun merket en god følelse av ro inni seg. Hun var på vei til ham. Ikke så lenge til nå.

Tankene dro av sted igjen der hun satt og så trær, sauer og jorder fare forbi.
Hun hadde kastet seg over forumet etter kvelden med dildoen.
Hun hadde slukt det hun kom over av informasjon, og funnet andre forum og tekster på nettet.
Sakte men sikkert så lærte hun om en helt ny verden.
Hun hadde fått kontakt med flere som likte deler av det samme som henne, og hun hadde pratet mye på nettet med ei kvinne som viste seg å være veldig kunnskapsrik, og snakket et språk hun forsto.
Hun rådet henne til å ta ting rolig, og skynde seg sakte. Prøve seg frem men kun med andre hun stolte på.
Mange hadde tatt kontakt med henne, spesielt menn. De fleste meldingene var rett og slett ekle, og hun svarte ikke på dem. Innimellom kom det en som hun sendte noen meldinger med, men det kokte som regel ut i ingenting.
En fredagskveld hun satt på forumet og hadde åpnet en flaske vin, tok denne kvinnen hun hadde sendt mange meldinger kontakt. Hun spurte rett ut om hun kunne få adressen til hennes msn, så de kunne prate mer direkte.
Hun tenkte seg om mens hun tok en god slurk av vinglasset. Trakk pusten dypt og sendte av gårde sin adresse.
Det tok ikke lang tid før invitasjonen kom opp. Og etter hun hadde akseptert, tok det ikke lange tida før praten gikk lett.
Det viste seg at kvinnen på andre siden av pc-en, ikke hadde så veldig mye mer erfaring en henne selv, selv om hun hadde prøvd seg mer frem, så hadde det oftest enda i fiaskoer. Enten hadde hun blitt presset for langt, eller så hadde mannen bare vert ute etter å få seg en beta.
Hun pratet mye om det å bli ”fanget mentalt” og hvordan hun hadde opplevd det å ”våkne” som hun kalte det.
Begge hadde seg visst et glass vin i hver sin ende, og tonen ble etter hvert ganske gemyttlig, og latteren satt løst. Hun stoppet imidlertid opp når setningen kom opp på skjermen:
”Det er jo så mange kallenavn på Internett, men synes det er mer koselig å vite hvem jeg snakker med. Så hva heter du egentlig”?
Tanker om alt fra nettsvindel, til personer som ble forfulgt sirklet i hodet hennes, men frykten ble undertrykket av den gode følelsen samtalen gav henne.
Hun presenterte seg som Turid, og fikk vite at hun pratet med Eva. Praten gikk videre, og de pratet om alt fra jobb til hvilke menn som inntresserte.
Eva likte den store sterke typen. Desto mer muskler, og gjerne store tatoveringer. Turid likte mer den rolige typen. ”åååh, mammas lille geek typen” kom det kontant fra Eva og Turid merket hun lo høyt.
De pratet lenge om løst og fast. Om alt fra fantasier, til følelsen av å få ris på rumpa, eller andre plasser.
Rødvinen hadde gjort sin virkning for lenge siden, så når hun fikk noe opp på msn, klikket hun fort på ja, uten helt å tenke over hva hun trykket på.
Plutselig ble skjermen fylt av et bilde av henne selv et øyeblikk, før bildet av en kvinne med langt lyst hår kom til syne på skjermen.
Eva smilte, og det tok ikke lange tiden før Turid gjenvant fatningen.
Alltid koseligere å se den en prater med” Mente Eva, og Turid måtte si seg enig.
”Du begynner å bli tøff nå” ertet Turid. ”Det er rett før jeg tror du prøver å sjekke meg opp”
På skjermen flirte Eva fra øre til øre og kvitterte med ”hadde det vert så galt da?” og begge lo.
Samtalen gle mot kvinne kvinne forhold, og Eva kunne fortelle at hun hadde prøvd å være med en kvinne seksuelt, og det hadde gitt henne smaken på mer, men hun kunne aldri tenke seg å ha et fast forhold til en kvinne. Turid kunne heller ikke det, men erfaringen hennes var det heller verre med.
”Jeg synes du rødmer jeg?” kom det fra Eva. Og siden hun følte hun kunne prate med denne kvinnen tømte Turid utav seg om sin flauhet, tenningen flauheten gav henne, episoden på badet, og andre episoder der hun virkelig hadde skjemmes av sine lyster.
Eva hadde fått et alvorlig drag over ansiktet, men øynene hennes var milde.
Hun lente seg frem slik at hele skjermen ble dekket av øynene hennes.
Turid ble flauere og flauere mens hun stirret inn i øynene til Eva.
Hodet til Eva gikk sakte tilbake, og hun satte seg opp i stolen hun satt i.
Hun dro kjapt genseren over hodet, og plutselig så Turid evas bare bryster danse foran seg.
Eva knadde og klemte på dem en stund, før hun skrev til Turid, og spurte om hun fortsatt var flau, og om hun ble kåt av å se på henne.
Turid måtte svare bekreftende på begge deler.
Eva smilte lurt, og dro kjapt på seg genseren igjen. ”Vel, det var det du fikk gratis i dag, vil du ha mer, så kommer det til å koste deg!” skrev Eva og satte opp et flir Turid kjente langt inn i sjela.
”Hva vil det koste da?” dristet Turid seg til å spørre.
”Tja, jeg har jo ikke lyst å være den eneste som sitter her toppløs da??” fikk hun kjapt fra Eva.
Hånden til Turid gikk automatisk opp til den øverste knappen i blusen. Kle av seg? Var eva helt klok?
Begge hendene falt som blylodd i fanget.
Hun klarte knapt løfte dem når hun skulle skrive. Hun var helt tomat i ansiktet når hun skrev at prisen var for høy.
Eva lo godt, og avvæpnet situasjonen med et kjapt ertende blunk med øyet.
Turid senket skuldrene og kjente at det hadde blitt veldig varmt i rommet.
Hun unnskyldte seg, og gikk kjapt på toalettet. Hun vasket hendene og kastet samtidig litt kaldt vann i ansiktet.
Når hun satte seg foran pc-en igjen var stolen til Eva tom.
Turid hadde aldri følt seg så usikker. Hva skjedde nå? Hadde hun skuffet Eva? Hun følte hun hadde fått så god kontakt med henne, og hun hadde fått svar på så mye i seg selv med å prate med eva.
Plutselig dumpa Eva ned i stolen igjen med et fullt glass vin. ”måtte hente påfyll serru” skrev hun.
Turid kikket bort på sitt glass og fylte det opp mens hun merket at hun skalv lett på hånda.
Hun trakk pusten dypt, tok mot til seg, og spurte Eva rett ut, om hun hadde blitt skuffet av hennes reaksjon.
Lufta gikk nesten ut av Turid når Eva leende svarte avkreftende på det. Hun hadde bare ment å erte litt, og ja, hun syntes Turid var en flott og attraktiv kvinne, og Eva selv hadde vert mer nysgjerrig på dette med kvinner i det siste, så ville hun ikke gjøre noe som ville ødelegge deres gryende vennskap.
Turid tok en god slurk av vinen. Og takket.
”Så du tenner på pupper”? Skrev Turid og merket at følelsene kjapt hadde snudd fra flauhet og frykt til trygghet og bestemthet.
Eva måtte erkjenne at hun kunne tenne seksuelt på kvinner, og de ble sittende og prate om dette en stund.
De var innom tema etter tema den natten. Og Turid lærte mye om seg selv og Eva. Bare tanken på at Eva likte like godt å ta kommandoen som å gi den fra seg var en helt ny tanke for henne.
Langt nedi vinflaskene hadde Eva slengt ut at ”Jeg ser at du hadde gjort som jeg sa du, om jeg hadde gitt deg beskjed om å gjøre noe nå.”
Turid satt der helt perpleks men hun måtte til slutt erkjenne for både seg selv og Eva at det var nok rett.
De var ikke mer innom temaet den kvelden, men For Turid var det en merke kveld. Det var første gangen hun virkelig hadde vert klar til å gjøre sitt ytterste for å gjøre det hun fikk beskjed om –om hun hadde fått beskjed om noe. Og det sammen med en annen kvinne.
Turid festet blikket mot skiltet som kom farende forbi bussvinduet. Kun 5 min igjen til hun skulle møte ham som hadde vist henne veien hun visste hun ønsket å gå.

Når bussen svingte inn på buss stasjonen kjente hun knuten komme i magen igjen.
Spenningen vokste mens hun fant bagen sin under bussen og gikk inn i terminalbygningen.
Hun fant kafeen, kjøpte seg en kaffe, fant seg et bord og satte seg.
Hun hadde valgt et litt skjermet bord, et slik ”avlukke” kalte dem det visst. Hun hadde pratet med ham lenge på internett nå, og visste at han hadde en grunn til å gi henne beskjed om å gå med dildoen i veska. Hun regnet nesten med at han ville finne på noe. Og hun visste også at hun ville adlyde.

Hun dro opp avisen av vesken igjen, og brettet den utover bordet. Men hun leste ikke i den. Hun tenkte mest på hvordan de hadde møttes. Det var mange måneder siden nå.
Han hadde sendt en hyggelig melding til henne på forumet, og hun hadde svart. Det ene ordet tok det andre, og meldingene hadde blitt flere og flere over mange dager.
Etter vel en uke hadde hun tatt mot til seg og foreslått msn, slik som Eva hadde gjort.
Den kvelden ble vendepunktet for Turid.
Han fikk henne til å le, han fikk henne til å føle seg levende.
Etter nesten to timer på msn, foreslo han at de skulle sette på kameraene.
Som sagt, så gjort. Han var en vakker mann tenkte Turid, med uttrykksfulle øyne. Med en gang han så på henne, ble hun fanget av hans blikk.
De pratet til tidlig morgen, og når hun la seg så hun fortsatt hans ansikt foran seg.
De hadde ikke pratet så mye seksuelt, men bare hans ansiktsutrykk hadde fått henne til å føle alt fra ustyrtelig glede, til å miste all selvtillit, og hun hadde følt seg som verdens største feiltagelse etter å ha svart det han tydelig mente var frekt på noe han hadde spurt om.
Hun fikk ikke denne mannen utav hodet.
På kontoret tok hun seg selv i å stoppe arbeidet oftere og oftere for å sjekke sin privatmail for å se om det var kommet noe fra ham.
Plutselig så hørte hun ikke noe mer fra ham.
Hun lurte på hvorfor, men tenkte ikke så mye over det første dagen.
Hun logget på forumet på kvelden, men han hadde ikke vert pålogget der heller.
Ikke var han på msn heller.
Hun kjente på frustrasjonen. Forbannelsen. Hadde hun tatt så feil? Hun hadde trodd han brydde seg, men da ville han da vel gi beskjed om det var noe? Tenk om han ikke kunne gi beskjed? Lå han på sykehus? Var han blitt påkjørt?
Sent, sent på kvelden den fjerde dagen med stillhet logget han plutselig på msn.
Hun var egentlig på vei i seng, men hoppet til og spurte om alt var i orden.
”jada” Svarte han kjapt. Jeg fant ut at du skulle få kjenne på følelsene du har for meg. Enten så har følelsene rasert i deg, eller så har du gitt søren. – Nå? Hvilken er det?”
Hun tente rett og slett på alle pluggene. Hva var det han serverte henne? Hun hadde vert fra seg av bekymring, og begynte å fortelle ham hvor redd hun hadde vert, og kjeftet på ham for ikke å ha gitt beskjed.
Han logget bare av.
Da ble hun enda mer forbanna. Skuffet. Såret.
Hun hørte ikke fra ham på flere dager, og ikke søren om hun skulle krype til korset.
Hun merket at hele hennes følelsesliv gikk flere meter foran henne.
Hun hadde skrevet fem forskjellige kladder på en mail til ham, der hun ba pent om unnskyldning, mens samtidig merket hun at frustrasjonen gjorde at hun kjeftet urettmessig mye på en av hennes ansatte som ikke hadde en rapport klar når han skulle.
Til slutt klarte hun ikke mer, renskrev ene kladden og sendte den.
Den kvelden kom han på msn, og hun fikk klar beskjed om hvordan hun skullete ordlegge seg til ham og at han ikke kom til å godta at hun skjelte ham ut. En ting var å ta opp til diskusjon, men hun fikk vite sin plass, og hennes språk skulle utvise ham den respekten han fortjente.

De hadde pratet sammen i flere uker etterpå, og hun følte seg veldig vel med hvordan de hadde det sammen. Foruten det at de bodde et stykke fra hverandre. Akkurat langt nok til at det ble upraktisk å reise til hverandre etter jobb og hjem samme kveld.
En kveld på msn så sendte han henne sitt mobilnummer, og hun tok opp sin mobil og slo på tråden.
Når han tok telefonen gispet hun høyt.
Hun klarte ikke få frem en lyd.
Det var han! Stemmen! Fra videoen hun hadde følt på kroppen for så mange måneder siden!
Hun kunne videoen utenat etter hvert. Hadde ikke sett den færre ganger lissom.
Han spurte henne hvorfor hun ble stille, og hun måtte fortelle at hun kjente stemmen igjen fra videoen.
Det gav henne så mange nye spørsmål. Hvem var kvinnen, hva var deres forhold nå, hadde han ført henne bak lyset når han sa han var singel, hadde han tenkt å filme henne også og legge det ut på Internett?
Han fortalte villig vekk, og kunne fortelle at det var hans eks kone.
De hadde vert separert et års tid nå, og det var faktisk hun som hadde bedt om at videoen skulle legges ut. Hun var ganske så ekshibisjonistisk av seg, og om hun tvilte, så kunne hun gjerne kontakte henne på forumet og spørre henne selv. Han fortalte også hva eks kona kalte seg.
Kjapt søkte hun opp forumet, og fant profilen til denne kvinnen. Det lå flere filmer med flere menn, og flere bilder. Alt tilsa at han hadde sagt som det var.
Hun unnskyldte seg og forklarte at frykten hadde tatt altfor godt tak i henne.
Han svarte i sin vanlige forståelsesfulle tone, at han skjønte henne godt. Med alt det rare som var på internett var det rart at skepsisen ikke var større.
Dager ble til uker, og kontakten ble tettere og tettere. En kveld hadde det ene ordet tatt det andre, og han hadde blitt mer og mer brysk i stemmen. Han hadde sagt klart fra hva han forventet av henne, og hun visste at hun ville gjøre som han ba om.
Det rareste var at han ga henne ikke noen klare beskjeder. Han pratet i store ordelag om at ”om du hadde vert min kvinne, så hadde jeg forventet ” osv.
Hun hadde lyst å hyle til ham at hun ville være hans, men all logikk stoppet henne.
Til slutt foreslo hun selv å tilbringe helga hos ham.
Det ville han gjerne sa han, men da hadde han også sine betingelser.
For det første skulle hun reise toppløs. Hun skulle gjøre seg tilgjengelig til enhver tid under reisen, og han forventet at hun sa klart fra om det var noe.
Og helt til slutt kom meldingen om å ha dildoen i veska.
”nei, fy flate! Nå er jeg skuffet!” sa en stemme og han plumpet ned i den lille benken på andre siden av bordet….


Tagget brukere:
Hornyashell
Profilbilde Hornyashell 26-11-22, 12:58
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Hei, er det mer , dette blir jeg kåt av

Profilbilde Heksemesteren Trådstarter 26-11-22, 17:27
Medlem siden: Nov 2022
Fylke: Rogaland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

hehehe Hornyashell

her er resten.... :) 


Hun lettet blikket og der satt han.
Øynene hans hadde et strengt drag, men hu var så langt fra sikker. Tøyset han med henne nå?
”Skuffet?? Hvorfor??” Stammet hun frem.
”jeg trodde du var klar for dette jeg” sa han kort og så henne rett i øynene.
”Ja det håper jeg at jeg er” svarte hun og kjente hun begynte å bli småforbannet og sloss nesten med å roe seg mens tankene ”hva i svarte er det han tror han er?” og hva kan jeg gjøre for å få ham blid igjen” kranglet om å komme først inn i bevisstheten hennes.

”Jaja, kanskje du ER klar vennen. Men du har mye å lære.” Blikket hans ble litt mildere, et lite smil kom til syne.
Han tok hennes hånd og reiste seg. Dro henne opp, og gav henne en god klem. ”Godt å se deg vennen” sa han rolig inn i øret hennes og Turid følte at hun hadde ramlet om han ikke hadde holdt henne oppe. Hun lurte på om han hørte hjertet hennes banke. Hun hørte det i alle fall selv veldig tydelig. Hun rødmet som en tomat igjen.

Carl, som han het, satte seg igjen og studerte Turid på nært hold.
Han hadde jo kun sett henne på pc skjermen og han syntes hun var vakker da, men hun var flottere i virkeligheten.
Han smilte litt for seg selv, hun visste ikke helt hvor hun skulle gjøre av seg så han, og han visste at om han gav henne litt tid, så ville hun ta mot til seg og spørre om det hun lurte på.

”Kan jeg spørre om noe?” kom det til slutt fra Turid.
”Selvfølgelig kan du det? Kom det overrasket fra Carl. ”Hvorfor skulle jeg nekte deg å spørre om noe du lurer på?
Turid studerte mannen på andre siden av bordet et øyeblikk. Øynene var ikke strenge i det hele tatt nå, bare godhet og varme strømmet fra dem. Bart og hake skjegg var kort og velstelt, og plutselig la hun merke til noe nytt ved ham. Små søte rynker i øyenkrokene. Og skjegget hadde et mer gråskjær en hun hadde lagt merke til før.
”Hvorfor var du så skuffet når du kom” ville hun vite.
”vel” svarte Carl og lente seg litt mot henne. Satte albuene i bordet, og la hodet i henda.
Med et skjelmsk flir fortalte han henne at hun som hans kvinne måtte lære seg å forutse.
Hun visste han ville komme for å hente henne. Hun visste at de skulle møtes på kafeen.
Og likevel så hadde hun verken sørget for vått eller tørt???
”Herregud! Selvfølgelig!” tenkte hun og hoppet opp for å gå til kassen.
”Så så- vent nå litt” lo han høyt. Så høyt at de på nabobordene snudde seg.
Hun satte seg ned igjen og igjen kjente hun varmen i kinnene.
”Vi tar det hjemme heller. Er du ikke enig?” Han blunket til henne, og reiste seg.
Sammen gikk de ut av kafeen, men når de kom til utgangsdøren, stoppet plutselig Turid.
Carl kjente bare rykket i armen når Turid stoppet. ”Hva nå?” spurte han.
Han rynket øyenbrynene. Hun hadde fått et drag over ansiktet han ikke hadde sett før.
”Kan du vente her litt? Jeg vil gjerne gå på toalettet og fikse meg litt før vi drar noen plass” ba Turid.
Han hipset med skuldrene, og snudde for å gå bort til en benk like ved, og satte seg.
Kvinner hadde han gitt opp å forstå på enkelte områder tenkte han. Enten var det ditt, eller så var det datt.
Han lente seg litt til siden, og la albuen på kneet, og hodet i handa.
Fredag, trøtt og sliten etter ei hard arbeidsuke, men likevel følte han ny energi når han pratet med og var sammen med denne kvinnen.
Hun hadde denne spesielle ”it” faktoren han hadde lett etter, og hun hadde den i bøtter og spann.
Han visste at hun var helt ny på det meste, og usikkerheten strålte av henne, men en skulle ikke komme langt innpå henne for å se at dette var en kvinne som ikke lot seg vippe av pinnen så lett.
Han trivdes med å bruke tid med henne, og han hadde vert overrasket over at han hadde ikke vert bevisst på å flørte, spøke, tulle, og alt det der, det var heller motsatt.
Plutselig sto hun foran ham igjen. Armene var bakom ryggen, og hun hadde et flir rundt munnen, så han skjønte at han hadde blitt lurt.
Han reiste seg, og øynene var intense når Turid rakte ham et pappbeger med kaffe.
”Jeg visste ikke hvor lang kjøretur vi har foran oss, så jeg tenkte kanskje du hadde lyst på en kopp kaffe etter en lang arbeidsdag?” hun smilte.
Han så på henne. Hun frydet seg tydelig over å ha overrasket ham, og smilene ble bare større og større på dem begge.
Han la armen rundt henne mens de gikk ut på utsiden og mot parkeringsplassen.
”Erru sulten?” spurte Carl henne. Kom plutselig til å tenke på at det er ganske tomt i kjøleskapet. Vi får stoppe og handle på veien.
Hun svarte bekreftende at litt mat kunne vert godt.
Når de kom bort til bilen, tok han kjapt tak i henne, og dyttet henne mot bilen. Turid ble overrasket og vettskremt. Han tok et godt tak i jakkebrystet hennes, og dro henne opp til seg slik at nesetippene var kun etpar cm fra hverandre.
”Vet du hva?” Knurret han nesten frem. Øynene hans var så svarte som hun aldri hadde sett svart før.
”N-Nei” stammet hun i ren redsel.
Carls ansikt sprakk opp i et bredt flir og Han sa småleende ”Jeg er glad du kom jeg” før han gav henne et smellkyss rett på leppene. Han slapp henne ned og gav henne en god klem. Turid klamret seg fast og var nesten på gråten når hun rev seg fri, dasket til ham på armen og sa sint ”ikke skrem meg sånn!”
Han smilte og gikk rundt bilen for å sette seg inn.
Det var nesten som Turid hadde lyst å gå inn på terminalen igjen og ta første buss hjem, men hun visste at hun ville angre. Hun satte seg inn i bilen.
Når hun satte seg inn og tok på beltet, møtte hun blikket hans. Han satt og studerte henne.
”Hvor mange følelser har du følt siden vi møttes?” spurte han.
”Hæ?” repliserte hun.”
”Du vet” svarte han mens han startet bilen. ”Er du klar over hvilke situasjoner som gir deg hvilke følelser, og tør å føle på dem, så kan du bruke følelsene til din egen fordel”
Carl blunket til henne, satte bilen i gir og kjørte av gårde.
Han så hjulene gikk hos Turid nå. ”Hvorfor tror du at du fikk beskjed om å ha dildoen i veska?”
”Sånn at du hadde muligheten til å gi meg beskjed om å bruke den regner jeg med?” Svarte Turid.
”Feil” svarte Carl kjapt. ” Det å gi deg de tankene, gav deg og usikkerheten. ”kommer han til å gi meg beskjed om det?” osv. Du måtte mentalt forberede deg på å få den beskjeden og ta stilling til situasjonen.
”Jo.. ja..Jeg skjønner hva du mener” Svarte Turid. ”Men hvorfor måtte jeg reise toppløs??”
”For å få deg til å få deg til å være klar over deg selv. Jeg er sikker på at du tenkte lenge på hvilken jakke du skulle ta? Dradd glidelåsen opp og ned, vert veldig obs på innsyn osv,osv?”
Turid måtte nikke til det.
”Og du visste jeg ville sjekke” Sa Carl, og Turid nikket igjen.
”Så la meg få se da” Kom det kontant.
”Her?” spurte Turid undrende, og så rundt seg. De var midt på hovedveien, og biler foran og bak. I motsatt felt var det rushtrafikk, og bilene sto støtfanger mot støtfanger.
”Åffer ikke?” svarte Carl Med litt strenghet i stemmen, og Turid visste at hun hadde ikke noe annet valg.
Hun satte seg så godt vent mot Carl hun kunne, og åpnet forsiktig jakken halvveis.
Hun dro forsiktig til side litt, og sjenert presset hun brystene litt frem slik at han kunne se toppen av brystene tyte ut av den halvåpne jakken.
Carl ofret ikke et blikk i hennes retning. Han bare kremtet høyt.
Turid sukket tungt og skuldrene sank. Hun så rett ned i gulvet og tanker og følelser gikk på høygir.
Til slutt trakk hun pusten dypt, rettet ryggen, dro opp resten av glidelåsen, og dro jakkeslagene rett frem slik at de fungerte som skylapper og hindret innsyn annet en kun rett forfra.
Carl gløttet så vidt bort og smilte.
Han strakk armen ut, og hun satte seg slik at hånden hans nådde brystene hennes.
Carl lo, og flyttet armen opp til skulderen hennes og gjorde tegn til at han ville ha henne i armkroken.
”Stolt av deg jeg vennen.” smilte han.
”Du fikk et problem, og du brukte din målbevissthet, kreativitet og vilje til å løse det.”
”Synes du har grunn til å være stolt av deg selv jeg”
Carl bøyde hodet ned og gav henne en liten klem før han rettet seg opp og dro henne nærmere seg.
Dette skulle bli en god helg tenkte han, mens han styrte bilen inn mot avkjøringsfeltet.
Butikken lå rett forut, og han flirte for seg selv når han tenkte på alle de kreative tingene en kunne finne på på en butikk…

Carl gikk bort og henta ei handlekorg, og gikk videre inn i butikken.
Turid gikk litt bak, og tankene gikk i høygir på ting hun ikke hadde tenkt på før om Carl. Det hadde vært så annerledes når de kun prata på nettet. Drakk han h-melk eller lettmelk? Hva likte han av middag osv? Han hadde sagt at han var ganske altetende, men hva innebærer det lissom?

Carl snudde seg og smilte til henne der han sto ved grønnsaksdisken. ”Liker du å ha tomat eller agurk på skiva?” spurte han. ”J-joa” svarte hun usikkert, og han smilte igjen. Han snudde seg og klemte på et par tomater og forkasta de fleste før han valgte seg ut 5 tomater. Videre til agurkene hvor han rota gjennom bunken og til slutt fant ei han var fornøyd med.
”Han er i alle fall kresen og tydelig nøyaktig” tenkte Turid.
Han stoppet opp og så seg kjapt rundt. Det var ikke noen i umiddelbar nærhet.
Carl gikk bort til Turid, så henne rett i øynene, og sa rolig. ”Nå går jeg bortover og handler videre, så kan du velge deg en frukt eller grønnsak. Hva du skal med den, vet du ikke, men jeg råder deg til å tenke kreativt.” Han blunket, smilte og snudde på hælen. Med handlekorga foran seg spankulerte han rolig bortover og så på varene mens Turid sto tilbake helt forfjamsa med haka på brystkassa.
Det tok noen sekunder før hu sansa seg og ble klar over hvor hun var. ”Herregud hva gjør jeg nå?”
Uten helt å tenke over det begynte blikket å gå over frukt og grønnsaksdisken.
Appelsiner, epler, gulrøtter, auberginer, squash, osv. ”Hva ER det han forventer egentlig? Forventer han at..” Hun gispet høyt. ”Han kan da ikke..” Hun turte ikke engang tenke tanken.
Hun sto lenge og tenkte og vurderte. Hun så seg rundt etter ham, men så ham ikke. Hun begynte å bli nervøs for tiden, og til slutt grabbet hun tre appelsiner, og gikk i den retningen han hadde gått. Hvorfor hun tok appelsinene visste hun ikke, men hun kunne ikke møte opp uten noenting visste hun.

Carl hadde nesten kommet til kassen når hun nådde ham igjen. Pølser, biff, kaffe, brød og melk var blant det som lå i korga.
Han sto og studerte hylla med hygieneprodukter. ”Har du huska alle disse dametingene?” Spurte han når hun la appelsinene i korga. ”Dametingene? Spurte hun forundret. ”Ja? Sånne damebleier, kremer, sminkefjerner, go´lukt, og alt det der?” Han smilte mens han spurte.
Hun smilte og fortalte ham at jo da, hun hadde pakket det som var nødvendig.
”Det er helt uforståelig for meg hva dere skal med alt. Det er greit at det er flott med ei dame som har stelt seg skikkelig, men hvor mye tid kaster dere egentlig bort på sånt i løpet av livet?”
”Det kommer jo litt an på hvem vi vil gjøre oss vakre for da vel” sa hun og så ham smilende rett i øynene.
Han smilte det gutteaktige smilet sitt fra øre til øre, og svarte rolig ”Du er nå skjønn og da….”
”Men hvorfor appelsiner?” Spurte han plutselig.
”Helt ærlig så vet jeg ikke” svarte Turid og ble knallrød. ”Jeg har ikke peiling på hva du mente med å tenke kreativt.”
”Akkurat det jeg sa” svarte han og la til med et smil ”dette kan bli spennende.”
Han betalte i kassen, og etter de hadde pakket i poser gikk de til bilen, og kjørte av gårde.
Småpraten gikk og Carl tenkte for seg selv at han merket at hun var veldig nervøs.
”Du?” sa han plutselig. Han merket at hun så på ham, så han fortsatte. ”Slapp av. Dette går bra. Gleder meg til helga jeg”
Han så i side synet at skuldrene til Turid sank litt ned, og hun lente seg tilbake i setet.
Han hørte plutselig at radioen som spilte i bakgrunnen spilte en gromlåt, så han sa kjapt ”denne er digg!” og gav guff på volumet. Han digga musikken som en 14-15 åring og Turid måtte flire. ”Se der ja” nesten brølte han over musikken. ”Mye bedre!”
Han skrudde litt ned, før han satte på blinklyset og la bilen inn i avkjøringsfeltet.
Det tok ikke lange tida før han dro opp i oppkjørselen foran huset.
De tok med seg bagasje og varer og fikk alt med seg inn.
Når hun kom inn i huset hadde hun øynene på stilk.
Det var tydelig mannlig innreda syntes hun. Typisk ungkarsrede smilte hun for seg selv.
Det var akkurat som han hadde lest tankene hennes, for han snudde seg på vei ut til kjøkkenet og sa med et flir ”som du ser, så trengs det en kvinnes hånd her”
De flirte begge to, og hun nikket og sa med et flir ”er du sikker på at du finner ei som orker å ta på seg en så enorm oppgave?”
”Heeey! Ikke prøv deg!” lo han.
Ettermiddagen gikk, og praten gikk lett. De hadde pratet i timevis på nettet hver dag, og sett hverandre stort sett hver eneste dag, så begge følte det som en naturlig forlengelse.
Helt til Carl satte seg opp i godstolen sin, og så rett på Turid.
”Vet du hva jeg har lyst til nå?” spurte han.
Usikkerheten bredde seg i Turid. ”nei?” sa hun med en svak skjelving i stemmen, og tankene på appelsinene i kjøleskapet..
”Jeg vil rett og slett ha meg en dusj og friske meg opp litt.
Men når jeg kommer ned igjen, så regner jeg med at du har planene klare for å vise meg hvor du hører hjemme”
Carl sa ikke mer, han bare reiste seg og gikk.
Hun kunne høre han gikk opp trappen, og dører ble åpnet og lukket.
Usikkerheten bredte seg som vanlig.
Hva forventet han av henne?
Hva ønsket han av henne?
Hun visste han forventet at hun var kreativ så hun prøvde å tenke ut noe hun ikke trodde han ville forvente.
Mens Carl sto i dusjen smilte han for seg selv. Det eneste han var litt usikker på, var hvor kreativ Turid ville være. Om hun bare satt der når han kom ned igjen. Men det tvilte han på.
Han slengte på seg løse ledig treningsklær, han hadde planlagt en rolig hjemmekveld likevel.
Med tanken på det måtte han smile litt for seg selv. ”Hjemmekveld. Det var jo også noe å kalle det”
Når han kom ned måtte han stoppe litt på nederste trinnet. Han måtte innrømme at han ble litt overrasket.
Alle gardiner var trukket for, og det mørke rommet ble kun opplyst av talglys og telys.
”Jeg visste ikke jeg hadde så mye lys jeg?” sa han og lo.
Turid reiste seg og kom mot ham. ”Husker du at du spurte om jeg hadde med meg alt jeg trengte?”
Hun tok hånden hans og ledet ham bort til godstolen hans.
Han nikket og satte seg ned.
Turid gikk ut på kjøkken og fylte et glass øl, og satte det foran Carl før hun fortsatte.
”Jeg måtte jo tenke kreativt så jeg måtte finne på noe du ikke regna med” sa hun idet hun satte seg på kne ved siden av stolen hans.
Under stolen hans hadde hun lagt klar det hun ville trenge, så hun ba Carl legge seg tilbake og lukke øynene.
Carl tok en god slurk av ølglasset, og la seg tilbake i en avslappende stilling og lukket øynene.
Han skvatt litt, og måtte åpne litt på ene øyelokket når han kjente Turid tok hånda hans.
Hun dro frem en negleklipper og begynte å klippe negler og gi ham så grei manikyr som hun kunne.
Når hun var ferdig med begge hender, satte hun seg med begge hender i fanget og så på Carl.
Han gløttet trøtt på henne med svakt åpne øyelokk et øyeblikk før han satte seg opp.
”Vet du hva? Du tok meg rett og slett på senga” kom det litt grøtet fra ham. ”Nei, det skal jeg gjøre senere det” sa hun flirende med et ertende drag over ansiktet.
”For dette fortjener du en premie” erklærte Carl. ”Så stripp.”
Usikkerheten og sjenansen tok nesten overhånd hos Turid der hun satt.
Hun måtte slåss med seg selv for og ikke la skrekken ta overhånd. Hun følte seg trygg, og visste at Carl ikke ville henne vondt. Og hun visste og at nå ville mye av det hun hadde fantasert om bli realiteter. Hun ble kåt bare av tanken. Men hun var likevel utrolig nervøs.
Hun kjempet seg opp og dro sakte av seg plagg for plagg, mens Carl la seg tilbake og nøt synet av plaggene som falt.
Når Turid sto der naken, og strevde fælt med og ikke dekke seg til med hender og armer, reiste han seg og gikk i sirkler rundt henne og studerte henne.
”Vakkert… Riktig så vakkert” smilte han.
”Som din premie, skal du få noe du aldri har fått før, men som jeg vet du har fantasert om.”
Han satte seg igjen, og tok henne i armen. Han dro henne bort til seg, og hun måtte legge seg over knærne hans. Hun visste hva som kom nå, og spenningen i henne var på sitt høyeste.
Hun klarte ikke å la være å skrike når første slaget traff rumpa hennes, men etter hvert som slagene kom, kom og den tyngre og tyngre pusten. Hun hadde prøvd å daske seg selv på rumpa, men det var jo ingenting mot dette. Hun kjente ilinger overalt for vert slag, og varmen som bredde seg på rumpa var mye bedre en hun hadde trodd.
Plutselig kjente hun en neve som tok tak i nakkehårene hennes og dro henne opp og videre ned på kne foran ham.
Han studerte øynene hennes.
”Vær så snill” sa Turid stille. ”Kan jeg få mer?”
Carl smilte. ”Jasså? Er tøsa blitt kåt? Jaja, vi får se hva mer du kan gjøre deg fortjent til da?” Han reiste seg så vidt og dro ned treningsbuksa og der spratt det opp et lem som sto rett til værs.
”ja” sa Turid. Men kan jeg be deg være snill med meg? Jeg er litt redd også”
Carl bøyde seg frem, la ene hånda på kinnet hennes og hun lente seg mot den.
”Slapp av jenta mi. Jeg vet det er din første gang.”
”Men jeg ser og en annen ting” sa han før han dro hånda litt tilbake og gav henne et mildt rapp på kinnet med flatneven.
Turid stønnet og løftet hodet og så på Carl.
”Kan jeg vær så snill få mer av alt?” ba hun med skjelvende stemme.
”Kvelden er lang” sa Carl og lente seg tilbake. ”Vi får se hva du gjør deg fortjent til lille hora mi”
Turid kastet seg over ståpikken hans med alt hun hadde. Hun slikket, sugde og runket det hun var god for, og hun hørte og så at Carl nøt behandlingen.
Etter en stund satte han seg opp, tok henne under haka og dyttet henne bakover og ut på gulvet.
Hun satt med bøyde knær, og lent tilbake på armene når han kom mot henne.
Han stilte seg foran henne, og hun fikk ham i munnen igjen.
Før hun visste ordet av det hadde han tatt tak i håret hennes med begge hender og dro munnen hennes helt i bunn på staken.
Han holdt henne der til hun begynte å kjempe for å puste før han trakk seg ut.
Han lot henne trekke pusten et par ganger før han begynte å bunne munnen hennes igjen og igjen. Fortere og fortere.
Plutselig stoppet Carl å bunne munnen hennes, men holdt seg til munnhulen. Han dro henne i håret fortere og fortere og hun hørte han gryntet langt nedi halsen. Plutselig kjente hun at hun fikk noe langt ned i halsen, og hun begynte å gråte. Carl slapp henne ikke. Han tømte seg skikkelig, rykning etter rykning, og han så ned på Turid og hennes øyne møtte hans.
Han så hun gråt av glede. Dette var en av fantasiene hun hadde røpet for ham.
Nå hadde hun fått den oppfylt og han så at hun var så kåt at hun formelig rant over.
Når han var ferdig satte han seg ned på huk, og kjørte to fingre opp i det plaskvåte hullet hennes.
Hun gispet til, og slang med nakken. Fingrene hans gikk fortere og fortere, og hun la seg ned på rygg.
Det tok ikke mange sekundene før hele verden eksploderte og hun kom, og kom, og kom.
Når etterdønningene på den siste orgasmen rullet gjennom henne, la han seg inntil henne og smilte til henne. ”Som jeg sa. Kvelden er lang.” hun smilte og krøp inntil ham. ”Takk” sa hun stille og holdt ham hardt inntil seg.
”Takk sjøl. Ser fortsatt frem til resten av helga jeg”
”jeg og.. Herregud. Jeg og.” svarte Turid og visste at hun hadde funnet frem.
Det var her hun hørte hjemme.

Etter middagen satte de seg i stua og drakk opp resten av vinflaska de hadde åpnet.
Praten gikk lett, og det var en flørtete tone i samtalen.
Turid spurte om masse ting hun lurte på, både om Carl, dette å underkaste seg, hvorfor det var så naturlig, og hvorfor det var så naturlig for ham å ta kommandoen.
Han svarte villig vekk og så godt han kunne.
De pratet mye om dette med å snu usikkerhet til sikkerhet, tørre å satse, og hva en kan oppnå om en vil –nok.
Plutselig reiste han seg opp, og rakk henne hånden. Han trakk henne ut på gulvet, og gikk i en skuff og hentet noe.
Han dro en sovemaske over øynene hennes, og festet strikken bak nakken hennes. Hun kunne ikke se annet en svart, og hun hørte han viske i øret. ”Når det ene forsvinner, øker det andre.” Han kledde sakte av henne, og til slutt lå alle klærne på gulvet. Han ledet henne forsiktig rundt i huset, snurret henne rundt etpar ganger, gikk litt, snudde henne rundt andre vei. Til slutt var hun ganske så forvirret og usikker på hvor hun var. Men når hun hørte en dør ble åpnet, og hun gikk ut på et iskaldt gulv var hun ikke i tvil på hvor hun var.
”Hvor er du nå?” spurte han. ”Badet”. Svarte hun og smilte. ”Jeg kjenner det på flisene”
”Der ser du. Når synet forsvinner, skjerpes de andre sansene.”
Hun måtte sette seg på kne, og legge en arm på hvert kne.
”Nå har du å sitte fullstendig i ro.” Sa Carl fra en eller annen plass bak henne, og hun kunne høre han ordna med no.
”Om du rykker til, eller skifter stilling, så vil du få en reaksjon du IKKE vil like.”
Hun hørte på måten han uthevet ordet ”ikke” på at han mente det.
Carl Hadde funnet frem forskjellige ting for å teste og fyre opp Turid der hun satt.
Han begynte med å ta den gode gamle Jif baderom flaska han pleide å ha stående på badet med reint vann i. han satte seg forsiktig på kne bak henne, snudde den brede dusjen rett i været, og trykket forsiktig.
Strålen rett opp, og de små dråpene traff Turid som er vanntåke. Hun gav fra seg et lite gisp, men hun beveget seg ikke.
Det neste på programmet var en spisepinne, som han lot finne veien gjennom hårmanken og inn til nakken hennes.
Der lot han den gå litt i sirkler, og dro den sakte ut. Turid kjente det lugget godt, men fortrakk ikke en mine.
Han lot den gli fjærlett nedover ryggen, som en slange som slynget seg nedover. Turid fikk gåsehud overalt. Når han kom ned til korsryggen fjernet han den fra huden, la den vannrett, gav den spenn med den andre hånda og lot den smekke på Turids bakende. Hun rykket til, men hun bet tydelig tenna sammen. Hun fikk etpar rapp til, før alt ble helt stille.
Turid verken hørte, eller følte noe mer.
Hva nå?
Hun hadde ikke hørt at han gikk, så han måtte jo være der? Eller?
I det øyeblikket hun skulle til å spørre etter ham, kjente hun en forferdelig lukt i nesen, og hun rykket til og nøs skikkelig kraftig. Carl hadde holdt en kork salmiakk under nesen hennes mens han flirte rått.
”hmm… ” Hørte hun ham si strengt.” Du beveget deg. Og hva sa jeg om det?”
”At jeg skulle sitte i ro, ellers ville jeg få en reaksjon” sa Turid lydig, og hun visste at hun ville få straff.
Hun regnet med etpar rapp til på rumpa eller noe slikt.
Plutselig tok Carl et godt tak i puppen hennes, og hun kjente et stikk.
Han satte en stoppenål i de ytterste hudlagene og lot den stå.
Turid ynket seg litt, men Carl smilte.
Han gikk videre til neste post på programmet. Han gikk rolig foran henne, og satte seg litt på huk.
Han ba henne åpne munnen, og det gjorde hun.
Carl studerte henne der hun satt.
Gav henne tid til å la tankene gå, han så de små hårene på huden hennes reise seg, og brystvortene sto rett ut, stive som store erter.
Fliret ble litt skjevt når han strakk seg stille etter hånddusjen, og skrudde på halvt trykk.
Dusjen var siktet inn på munnen til Turid, og hun gapte og svelget det hun kunne, men mesteparten rant nedover kroppen, og ned på gulvet.
Han skrudde av igjen, og Turid pustet tungt.
Turid visste hun hadde rykket til idet dusjen traff henne, men håpet han ikke hadde lagt merke til det. Men det hadde han.
Carl sa bare ”hmmm….jaja. Du vet hva som kommer.” Før hun fikk et stikk i den andre puppen.
Nålene sto rett opp, og hun kjente dem godt. To feil. Hun ville ikke gjøre flere.
Plutselig tok Carl tak i puppen hennes igjen. ”Hva? Jeg har da ikke gjort noe galt nå?” tenkte Turid.
Carl bare holdt puppen i hånden, veide den litt før han sa ”Nå håper jeg de er ekte, vil ikke stikke hull på noe vet du” og lo litt.
Turid lo, og kunne bekrefte at c-cupene var ekte nok.
Hun hadde ikke før fullført setningen før hun kjente en intens smerte i brystvorta.
Og det tok ikke mange sekundene før hun hadde den samme smerten i den andre brystvorta.
Carl satte seg til å studere henne igjen. Han så hun pustet tungt, og at klypene hadde den virkningen han regnet med.
Han tok hendene hennes, reiste henne opp, og tok ut nålene han hadde gitt henne.
Klypene tok han også av før han ledet henne inn i dusjkabinettet.
Du fryser jo, sa han mens han skrudde på dusjen, og satte den på kun kaldt vann.
Han spylte rett på henne, og sørget for å spyle hele henne.
”Ja, jeg fryser, og det hjelper jo ikke med kaldt vann da” sa hun forsiktig.
”atte jeg hørte ikke?” Kom det tørt fra Carl.
”Jeg fryser, vannet er såkalt!” Sa Turid høyt og tydelig.
”Jeg MÅ begynne å bli tunghørt” kommenterte Carl, mens han lot som han studerte flisearbeidet på badet.
”Kan jeg vær så snill få varmt vann??” kom det spakt fra Turid.
”Se der ja??” kom det fra Carl mens han strakk seg frem og stilte mer varme..
”Vaske deg!” kommanderte han, og Turid så seg rundt. Hennes toalettartikler hadde hun jo ikke pakket opp enda.
”Jaja” tenkte hun, og tok likegodt Carls dusjsepe, og begynnte å såpe seg inn.
Carl bare sto og spylte på henne mens hun vasket seg.
Til slutt skrudde han av. Han var ikke helt tørr han heller så Turid, og smilte.
”Nå skal jeg skifte, og gå ned i stua.” Sa Carl.
”Du kommer ikke ned, før du er klar til å finne appelsinene dine, og vise meg hva du legger i kreativ bruk av frukt og grønt” sa han før han snudde tvert og gikk ut av badet.
Appelsinene! De hadde hun helt glemt!
Hva i svarte skulle hun gjøre??
Hun tørket seg rolig mens hodet gikk på høygir.
Hadde hun bare tatt en agurk! Da kunne hun brukt den som dildo. Hun angret seg at hun ikke hadde hatt hodet mer med seg i butikken.
Carl kom ned i stua. Gikk videre ut på kjøkken, og hentet seg en øl i kjøleskapet. Han kikka så vidt på klokka. Han satte seg i godstolen, og zappa litt kanaler.
Tida gikk, og når han hørte skritt i trappa, skrudde han av tv og kikka på klokka igjen.
Han nikka anerkjennende til tida som hadde gått, og la armene bak hodet.
Turid hadde ikke kledd på seg, og gikk rett forbi ham med et smil, og forsvant ut på kjøkken.
Han hørte hun drev på med noe der ute, og etter en liten stund kom hun tilbake. Hun hadde funnet frem et kjøkkenhåndkle, og la det over brystet til Carl.
Hun satte seg på kne, og dro opp den ene appelsinen. Hun hadde skjært et hull i toppen på den, og fylt litt sukker nedi.
”Litt alternativ drikke, mens jeg bruker resten?” sa Turid og så Carl rett i øynene.
”Bare klem på den, og sug det til deg fra hullet” Sa hun med et smil
”Hmmmmm jaha?” sa Carl og lo. Turid flirte litt. Hun hadde skjønt hva Carl mente nå. Det var ikke hans jobb å suge. De hadde en felles humor med å tøyse med ord.
Hun satte seg midt på gulvet foran ham, Og satte en liten tallerken ved siden av seg.
Hun tok opp den ene appelsinen hun hadde delt i to.
Hun lot fruktkjøttet gli over den ene brystvorta, og etterpå den andre.
Hun tok tak i puppen, presset brystvorta frem, og trykket den mot kjøttet.
Appelsinen dryppet ned på låret hennes.
Hun tok brystet opp og lot tungen sirkle rundt vorta før hun sugde den inn i munnen.
Hun lot den skli ut av munnen med et lite smell, før hun gjorde det samme med den andre puppen.
Turid satte seg opp på kne, og tok opp den andre halvparten også.
Hun klemte på dem begge, og lot appelsinsaften renne over puppene sine, og la fra seg appelsindelene.
Hendene smurte puppene inn med appelsinsafta, før hun prøvde å være så utfordrende hun kunne, når hun sugde og slikket seg ren på fingrene.
Øynene hennes vek ikke fra Carls hele seansen.
Hånden hennes søkte se frem til tallerkenen, hvor hun plukket opp en appelsinbåt.
Hun lente seg godt tilbake, og satte seg på rumpa. Hun spredte bena, og lot appelsinbåten gli rundt fitta. Nærmere, og nærmere før hun lot den gli sakte opp og ned mellom leppene.
Hun stønnet når den traff klitoris, og automatisk stoppet hun, holdt appelsinbåten i ro, og beveget hoftene.
Hun stoppet, tok båten litt ned, og lot den hente safter fra hennes våte hull.
Hun tok den rolig opp, og holdt den noen cm over ansiktet, klemte lett på båten, slik at etpar dråper rant ned i hennes åpne munn.
Den våte båten gikk inn i munnen og hun lot leppene lukke seg om den, før hun dro den sakte ut igjen.
Hun så på Carl at han likte det han så. Treningsbuksa hans skjulte ikke mye der.
Det gav henne blod på tann, og hun holdt appelsinbåten litt fra ansiktet, og strakk tunga mot den. Tungespissen lekte med enden av appelsinbåten. Hun lot båten være Carl, og ”sugde” og slikket på den. Det tok ikke lang tid før Carl kom bort, tok tak i ansiktet hennes, og bora tunga langt nedi halsen hennes.
De klina og kladda en god stund, før de begge stoppet og så hverandre rett i øynene.
Begge brast i latter. Appelsinsaften Turid hadde smurt seg inn med, var så klissete, at t-skjorta til Carl satt fast i Turid.
Carl fortalte at han var stolt av henne og hvor flink han syntes hun var.
Og etter en slik løsning av oppgave, hadde hun virkelig gjort seg fortjent til en premie utenom det vanlige.
Ha reiste seg, gikk og hentet slåbroken si.
Når han kom tilbake, gav han henne hånda, og holdt slåbroken opp, slik at hun kunne skli inn i den.
Han ledet henne ut på baksiden av huset, og der så Turid bare noe blå plastikk.
Carl dro bort plastikken, og avdekket en stamp med varm damp stigende fra vannet.
”Her finnes ikke innsyn” sa han lett, og ledet henne bort til en liten to trinns trapp, slik at hun kunne klatre oppi.
Når Turid var vel oppe i stampen, forsvant Carl inn i skjulet like ved.
Han stiller i alle fall forberedt! Tenkte Turid og lo litt.
Men haka gle ned når han kom jumpende oppi stampen med en flaske champagne og to glass.
”Skarre værra, så skarre værra!” Sa Carl og skjenka i glassene.
”Atte du?” Sa Turid.
Når Carl så på henne, fortsatte hun. ”Jeg håper dette blir en veldig lang natt!”
De smilte begge to, Og visste at de var veldig enige om akkurat det.

Lørdag morgen kom så alt for tidlig.
Carl strakk seg og åpna øya. Han rynka på øyenbryna når han så at senga var tom, men regna med at hun var på badet eller no.
Han lukka øynene igjen og lot tankene gå til dagen før.
Hun hadde virkelig gjort sitt beste, og han hadde sjeldent sett slik pågangsmot.
Men det som fasinerte ham mest var rett og slett hvor lett de hadde pratet. Om alt og ingenting. Frem og tilbake over flere tema, hengt to tre diskusjoner sammen med forskjellige aspekter og sammen skapt et helhetlig bilde.
Han hadde lett etter henne ganske lenge.
”Jeg kan piske og slå hvemsomhelst. Jeg kan pule hvem som helst. Men jeg kan ikke prate på den måten med hvem som helst.” Han sukket. Han hadde det godt nå. Men det skulle bli en lang og krevende prosess. For begge parter.
Etter en stund reagerte han på at han ikke hørte noen lyder, ikke rennende vann som ville avsløre at hun var på badet eller noenting.
Han kasta dyna til side og satte seg opp. Treningsbuksa kom på og ei t-skjorte før han tok en vandring gjennom huset for å finne Turid.
Hun var ingen steder å finne. Helt til han sjekka verandaen.
Der satt en liten frøken godt tilbakelent med røyken hengende i et lett bøyd håndledd over stolarmen, og kaffekoppen i andre neven. Hun satt med lukkede øyne, og han visste at hun ville trenge tid til å fordøye. Sette i system.
Han gikk rolig ut på kjøkken og hentet seg kaffe, før han subba tilbake til verandaen og fant seg en stol.
Turid åpnet øynene og smilte til ham idet han strakk seg etter røykpakken.
De røyka og drakk kaffe i taushet en stund før det kom en svak plystring nede fra innkjørselen.
Carl åpna øya og ropte ”Frank?” -”Ja,” svarte en stemme. ”ok, 2 sek” sa Carl og reiste seg.
Han gikk inn i huset og bort i veggseksjonen til en liten skål.
Vel tilbake til verandaen, gikk han bort til kanten, og slengte ned et par mynter til gutten på nedsida.
”Du kommer deg!” sa Carl høyt med et smil når det plutselig kom flygende en blank plastpose med knute på over rekkverket på verandaen.
”Sees imårra!” sa stemmen i oppkjørselen og Carl pakket opp posen.
Han dro ut avisa og gav Turid den ene delen. De leste avisen i taushet en liten stund før Turid plutselig sa ”vet du hva?” Carl kikket opp på henne.
”Jeg prater ofte veldig mye når jeg er nervøs. Og det er så godt og IKKE være nervøs. Det er så godt å ikke bare kunne prate sammen, men også å kunne være stille sammen”
Carl smilte og la røyken han hadde rulla i munnen og tente på.
Så tok han den ut, snudde den og gav den til Turid før han begynte å rulle ny til seg selv.
De nøt en rolig morgen på verandaen, småpratet, og pratet om hva de skulle bruke dagen til.
Turid nærmest insisterte på å gå på kjøpesenter, og Carl flirte litt og lurte litt på om hun hadde baktanker siden hun var så på dette kjøpesenteret men det ville jo dagen vise.

Senere dro de inn til byen, og parkerte foran kjøpesenteret.
Turid var et stort smil fra øre til øre og trippet nesten som et barn ved siden av Carl.
De gikk en rundtur og kikket i butikker, Turid dro Carl inn i klesbutikker og hun lurte på hvor lang tid det ville ta før han sa noe slikt som ”jeg går på kafeen, gi beskjed når du er ferdig” men det kom aldri.
Hun som hadde tenkt å overraske ham.
Til slutt foreslo hun selv at de skulle sette seg og ta en kaffe.
Som sagt, så gjort. Turid unnskyldte seg et øyeblikk, og hun gikk omveien rundt kiosken og kjøpte med seg flere aviser på vei til toalettet.
Når hun kom tilbake, satt Carl som et spørsmålstegn, men han la fort to og to sammen, og lo mens han smilte fra øre til øre.
”Nå kan du sitte her og lese aviser, mens jeg tar en runde alene” sa hun og trippet av gårde.
Carl bare hevet øyenbrynene mens han smilte for seg selv.
Turid var som en unge i godtebutikken der hun gikk. Hun kjøpte seg en ny kjole med knapper hele veien foran, og stry up strømper, før turen gikk inn på en egen butikk for dameundertøy.
Hun hadde sett seg ut noe som hang på en dukke mens hun og Carl gikk forbi tideligere, og håpet bare at den gikk under kjolen. Om utringningen på kjolen var for stor og undertøyet viste, var jo hele overraskelsen ødelagt. Hun pratet med ekspeditrisen, og sammen fant de cirka rett størrelse. Turid gikk inn i prøverommet og kledde av seg. Egentlig skulle hun ha truse og bh på sto det på et skilt, men hun brydde seg ikke. Hun tredde den lille saken over hodet, og dro den nedover mot hoftene. Den var tettsittende og festet med knapper i skrittet. Uskyldshvit, og det passa jo bra tenkte hun og lo for seg selv. Fullstendig gjennomsiktig som den var, overlot den ingenting til tilfeldighetene der hun sto. Utringningen var ganske vid, men for å være sikker så dro hun på seg kjolen, og den passet perfekt. Ingen kunne se hva hun hadde under.
”Går alt bra?” hørte hun plutselig ekspeditrisens stemme utenfor. ”Jada” smilte Turid fornøyd, og dro forhenget litt til side. ”Jeg måtte bare sjekke at det ikke viste for mye gjennom” sa hun og smilte lurt.
Til hennes store overraskelse kasta ekspeditrisen et blikk ut i den tomme butikken som for å sjekke, før hun lurt tok seg til øverste knappen i blusen og sa ”nei, det er ingen som ser at du har en slik på” og smilte like lurt tilbake. De fniste begge to mens Turid slapp forhenget tilbake og kledde av seg.
Tilbake i sine vanlige klær gikk hun til kassen og betalte.
Hun gikk tilbake til kafeen og fant Carl sittende på samme plass. Han satt i telefonen, og etter Turid hadde satt seg ned, avsluttet han samtalen.
En kompis hadde ringt og invitert ham på fest kunne han fortelle. Når han hadde sagt at han hadde damebesøk fikk han klar beskjed at da MÅTTE han komme og ta henne med seg.
Han hadde sagt at han skulle ta det opp med henne, så fikk de se.
Turid smilte lurt. Egentlig kunne det ikke passet bedre inn i hennes planer.
De ble enige om å ta turen, og han sendte en bekreftende melding.
Carl og Turid dro hjem, og ettermiddagen gikk overraskende fort med god prat, middag og tv. Det var jo sport på tv, så Carl var ganske godt benket foran boksen, og Turid måtte smile for seg selv.
Hun hadde i alle fall funnet ut hva som engasjerte ham der hun sto på kjøkken og laget mat mens han kjefta på dommeren i fotballkampen, og hylte i gradvis økende volum når favorittlaget nærmet seg målsjanser. Hun smilte for seg selv mens hun lurte på om sånt lå genetisk i menn.
Etter middag gikk de etter tur for å stelle seg for festen. Turid gikk først og dusjet og kledde seg.
Mens hun var på soverommet og kledde seg, gikk Carl i dusjen. Når han kom inn på soverommet med bare et håndkle rundt midjen sto hun og holdt på å kneppe igjen kjolen.
Hun hadde ikke kneppet flere knapper en at hun kunne dra kjolen over skuldrene og slippe den til gulvet.
”Nå? Godkjent?” spurte hun mens hun så ham rett i øynene.
”Mens vi er på fest i kveld, så kan du jo ha i bakhodet hva som er under innpakningen” sa Turid mens hun smilte lurt.
Carl nikket og var tydelig fornøyd. ”Det mangler bare én liten ting” sa han og fliret som bredte seg gjorde henne en smule usikker.
Han gikk bort til nattbordskuffen og tok opp en pakke som han åpnet. Han sto med ryggen til henne så hun kunne ikke se hva han holdt på med, men hun visste instinktivt at dette var ikke tiden til å plukke opp kjolen på.
Carl snudde seg, og kom bort til henne.
”Denne skal du passe godt på i kveld” sa han før han dro tøyet til side mellom bena til Turid og dyttet noe opp i henne, og hun kunne kjenne at hun lukket seg rundt noe som var litt tungt men samtidig med noe som stakk ut av henne.
Han rettet på stoffet igjen før han tok et par skritt tilbake.
Et flir bredte seg rundt munnen til Carl mens armen hans kom opp og han viste henne en liten, nesten firkantet liten dings med et par knapper på.
Han trykket på den ene, og denne tingen i Turid vibrerte. Et knepp til, og den vibrerte enda kraftigere. Hun stønnet. Han skrudde av.
Han blunket og gikk for å kle seg.
”Ååååh!” Tenkte Turid. ”Starte meg slik, og ikke fullføre!” Jaja. Han skulle ikke få slippe unna i kveld tenkte hun og lo litt for seg selv.
De tok drosje til festen, og Turid møtte mange venner og kjente av Carl.
Utenom to vennepar, så var det to single kompiser, samt vertsparet.
Turid hadde vert veldig nervøs men det tok ikke lang tid før kvinnene stakk hodene sammen mens mennene diskuterte sport.
Turid måtte fortelle at de hadde møttes på nettet, i hvilken by hun bodde, hva hun jobbet med osv, og hun følte hun ble godt mottatt. Hun tilbød seg å hjelpe når vertinnen skulle sette frem litt snacks. Og idet hun reiste seg og gikk over stuegulvet frøs hun til et øyeblikk, før hun gikk videre mens hun håpet at ingen hadde lagt merke til hva som akkurat hendte.
Hun så på Carl, og et lite flir i ene munnviken og et lite blunk kom fra ham, mens vibreringen stoppet.
Hun hadde helt glemt den klumpen som lå i henne. Men hun tente veldig på dette. Ingen andre så ut til å reagere på det som hadde hent.
Men når hun kom ut på kjøkkenet så hu på vertinnen at hennes lille frysning var lagt merke til.
”Har du visst at du var sub lenge?” spurte vertinnen når de kom ut på kjøkken og var alene.
Hun sto bare og måpte mens vertinnen åpnet en flaske vin, helte opp to glass og rakte det ene til henne.
Munnen lukket seg fort når hun kjente hele underlivet begynte å vibrere igjen.
Hun gav fra seg et lite klynk og trakk pusten dypt. Hun kjente at om dette fortsatte, så ville hu få problemer. Hun var så våt allerede at det føltes som om det hun hadde i seg skulle skli rett ut. Hun måtte klemme sammen alle musklene hun hadde der nede for å holde på den.
Plutselig knakk vertinnen lett i knea og pustet tungt ut neseborene.
Turid så henne rett i øynene, og et smil bredte seg hos begge når hun nikket stille.
”De er litt for gode kompiser, og av og til litt for like de der to” sa vertinnen.
Turid lo og så på vertinnen.
”Det er egentlig godt å vite at du også er sånn. Jeg har ikke møtt andre sånn til å ta og føle på” Sa hun.
Vertinnen fortalte stille at de to andre damene ikke var ”som dem”. I alle fall ikke så langt hun visste.
Men Turid visste at selv om hun nettopp hadde møtt denne kvinnen, så var det mye mellom dem som ikke trengtes å sies.
De fikk snacksen på bordet, og praten blant gutta gikk fortsatt i tabeller, kjøp og salg av spillere, og ikke minst champions league.
Carl tok Turids hånd, så opp på henne og smilte.
Han gav henne et megetsigende blikk, og et blunk viste at han ikke ignorerte henne, og at han var stolt av henne.
Mennene skiftet etter hvert tema, så praten ble mer inkluderende for de mindre sportsintresserte kvinnene, og etter en stund kom de inn på det uunngåelige temaet på fest, sex.
Disse to single kompisene hadde kasta i seg glassene fortere og fortere og var veldig enige om at kvinner måtte ”tas vilt og brutalt”. Carl himlet med øynene, så opp mot taket, slo armene ut og sa ”Forbarm deg over de små herre, for de har ikke peiling på hva de gjør” og latteren runget i stua.
De to single kompisene flirte fåret til hverandre, og skåla seg imellom.
Kvelden ble koselig og Turids underlig vibrerte med jevne mellomrom. Til slutt var hun veldig glad hu satt og kunne sette seg slik at den lille klumpen i henne ikke ramlet ut. Hun var veldig våt, og det ble ikke bedre når hun så blikket fra Carl.
Han ”pratet” veldig mye med øynene hadde hun lagt merke til. Og hun så i øynene hans at hun neppe ville få sove på en stund når de kom for seg selv, og hun smilte for seg selv.
Hun håpet i alle fall inderlig at hun leste rett i øynene hans.
Hun hadde lagt merke til at Carl og husverten hadde flira seg imellom og gitt hverandre ufullstendige kommentarer hele kvelden. Tydelig intern humor.
En stund i løpet av kvelden satt vertinnen ved siden av henne, og hun skjønte fort at hun fik samme ”behandling” som henne. Og når vertinnen unnskyldte seg for å gå på altanen for å røyke, slengte Turid seg på.
Hun hadde fått nok rødvin til å ha mot nok til å spørre denne kvinnen hun hadde møtt samme kvelden om hun også hadde i seg det samme som henne selv.
Vertinnen trakk pusten lenge og pustet godt ut, før det kom stille ”ikke bare foran” og et stille smil.
Turid gispet litt før hun lo. Hun kikket lett over skuldra for å se at det ikke var kommet noen bak henne før hun måtte innrømme at det var en tanke som ikke hadde krysset henne. ”du er nok mer avansert en meg” sa Turid.
”Neida” mente vertinnen. ”Naturlig fremgang bare.” mente hun.
”Du vet. Om en gjør det samme hele tida blir det kjedelig i lengden. Han min er ganske fantasifull sånn. Jeg kjenner ikke Carl sånn, men de er like på de fleste områder, så hvorfor ikke der?”
Vertinnen smilte til Turid og sa med et vitende blikk ”I tilfelle så har du mye å glede deg til”.
De andre kvinnene kom ut for å trekke frisk luft, og ikke lenge etter gikk praten om typiske dameting.
Når de kom inn igjen, var de to single kompisene på vei til å pakke sammen. De skulle ut på byn for å sjekke ”kveldens marked”.
Det ene venneparet tok muligheten til å dele på taxien siden de bodde langs veien.
Etter som kvelden og tidlig natt gikk, ble det færre og færre i stua.
Til slutt satt bare vertsparet, Carl og Turid igjen.
Praten gikk lett, og Turid følte det naturlig å hjelpe vertinnen med å samle sammen glass, halvtomme skåler, og sjokoladepapir.
Turid gikk bak vertinnen idet de kom inn i stua igjen, og hun oppfattet et kort nikk fra husverten og vertinnen fortsatte rett ut på soverommet. Turid satte seg ved siden av Carl, og så at han hadde oppfattet det samme. Han strakk seg i lomma for å finne frem mobilen og ringe etter taxi.
Husverten og Carl så på hverandre og flirte litt rått begge to idet han ringte etter taxi.
”Jada, det går greit, bare ring når du står utafor du” Sa Carl før han avsluttet samtalen.
Idet samme han la på, kom vertinnen tilbake i stuen.
Hun var kledd i et minimalt skjørt, og en gjennomsiktig hvit bluse.
Hennes lange hår var bundet bak i nakken med en hårstrikk, og rundt halsen hadde hun et bredt lærbånd med en ring festet foran.
Hun satte seg på kne ved siden av husverten, og så ned i gulvet.
Carl kommenterte at det var på tide at de kom seg hjem og smilte til kompisen sin. ”være snill gutt nå da” sa han og klappa kompisen på skuldra. ”Takk det samme burde jeg vel si” fikk han til svar med et flir.
I taxien kom plutselig vibreringen i underlivet tilbake.
Turid blåste luft ut gjennom nesebordene og ble knallrød i ansiktet, ettersom hun var sikker på at hun avslørte seg.
Vel hjemme hadde de knapt kommet innenfor døren før Carl tok tak i bakhodet til Turid, dro henne tilbake til seg, la andre hånda på kinnet hennes og bora tunga ned i halsen på henne.
De klina litt før han gav henne klar beskjed om å gå på badet, ta ut det hun hadde i seg.
Etterpå skulle hun velge tre ting som lå i nattbordskuffen hans, og komme tilbake.
Hun gjorde som hun fikk beskjed om. Når hun kom inn på soverommet og åpnet nattbordskuffen ble hun satt ut.
Håndjern. En pisk med mange haler, flere klesklyper, en flaske glidemiddel, og flere andre ting som hun ikke var sikker på hva var, eller hvordan de skulle brukes.
Men på hylla under skuffen la hun merke til at det lå en liten kveil med tau.
Hun kasta kjolen så hun kun hadde på seg undertøyet når hun kom ned i stua. Hun hadde med seg noen klesklyper, pisken og taukveilen.
Carl studerte det hun la på bordet foran ham.
Han ledet henne ut på gulvet, og undertøyet hennes forsvant i en fart.
Hun fikk beskjed om å spre bena, og klemme hendene rundt anklene.
Hun kjente pisken, den kom hardere og hardere på rygg, rumpe, lår, og de fleste steder den kunne komme til.
Hun ble dradd i nakken, og reist opp i stående stilling. Hun fikk beskjed om å stille seg til veggen.
Hun måtte bøye knærne, og hun kjente at det spant seg i lårene. Hendene ble lagt i kors bak nakken.
Hun fikk en klesklype på hver brystvorte, og fire rundt på hver pupp.
Hver pupp ble pisket hardere og hardere til klypene ramlet av, og hun ble utskjelt for å ikke klare å holde klypene på plass. Klypene ble satt på plass igjen, og pisket bort igjen. Hardere denne gangen.

Turid skrek mens lårene skalv.
Hun skrek av tenning, av glede, av kjærlighet og av mange andre grunner. Men mest av alt skrek hun av nytelse. ”The primal animal scream” som Sir Richard Attenborough engang sa om ”urdyrene”.
Når en mangler andre utrykksmåter, blir det dyriske skriket løsningen.
Det ble en lang natt, og en kort morgen.
Turid hadde merker og verket en god verk over hele seg på tidlig morgen når Carl satte henne naken ned på kjøkkengulvet.
Hun fikk sette rumpa nedpå, og han la bena hennes i kors.
Han trykka på vannkokeren, og romsterte bak ryggen hennes.
Det klirra i kopper, og det tok ikke lange tida før han satte seg i samme stilling foran henne, og gav henne en rykende varm kopp te.
De slurpet i seg begynnelsen av den varme teen.
De pratet om det som hadde skjedd mellom dem. Carl spurte mye, og hun følte det som en ”debrifing”.
Hun kommenterte, og han svarte at det var jo akkurat det det var. Han mente det var viktig å kommunisere og analysere. Kun via det kunne de begge fordele negativt og positivt, vurdere hvorfor det ble som det ble, og utvikle videre.

De pratet en stund før det ble stille, og begge så på hverandre mens de drakk te.
Carl så på Turid med et blikk hun aldri hadde sett før. Et gjennomborende blikk som nådde henne helt hjem.
”Jeg har noe jeg må spørre deg om ” sa han.
Han spurte om hun husket kvelden før. Rett før de skulle dra. Hva som hendte.
Hun bekreftet at hun gjorde det. ”Husker du at hun hadde et bånd rundt halsen?” spurte han.
”Det med den lille ringen på?” spurte hun.
Carl nikket.
”Den er et tegn på eierskap.” sa han ”Den vil si at hun tilhører ham med hud og hår. Han kan gjøre med henne som han vil. Hun har full tillit til at han ikke vil gjøre annet en å lede henne til det som er godt..”
Opp av lommen på treningsbuksa dro Carl et lærbånd med ring på midten. Ikke så bredt som det vertinnen hadde hatt, men hun skjønte med en gang hva som var i ferd med å skje.

Han la halsbåndet på gulvet foran henne.
”Jeg kan ikke tvinge deg til å ta dette på. Det har jeg aldri kunnet. Jeg har aldri kunnet kreve at du tar det på, jeg har kun kunnet håpe.”
Carl trakk pusten før han så henne rett i øynene.
”Jeg vil ikke påvirke deg til det ene eller det andre Turid.” Han fjernet ikke blikket fra hennes.
”Men jeg kan bare tro at vi har nok Turid. Jeg håper vi har nok.” Sa Carl, og sa samtidig at han håpet at hun var klar over konsekvensene av sitt valg. Carl sa også at hun måtte velge det hun følte som rett. Uansett hva det var. Hun ville finne ham i stuen når hun hadde valgt.

Carl sto midt i stuen, og så ut stuevinduet når Turid kom inn i stuen.
Han hørte trippingen henne bak seg. Når han snudde seg, fikk han kun en hånd foran munnen.
Hun ville aldri klare å nå opp til ham, så hun så ham i øynene, flyttet hånden fra munnen til nakken, og gav ham et skikkelig tungekyss.
”Vet du?.. Vet du?” sa Turid før de kysset igjen.
”Ja, takk og lov” Svarte Carl før han tok tak i ringen rundt halsen hennes, dro henne til seg og kysset henne igjen.

Tagget brukere:
Hornyashell
Profilbilde Hornyashell 27-11-22, 22:31
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Takk for en fin historie

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.