Profilbilde Maskinfører ID-Verifisert Trådstarter 22-12-22, 21:53
Medlem siden: Des 2022
Fylke: Trøndelag Stjørdal
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Tidlig på dagen mens du enda er på jobb der hvor det kommer et bud med en pakke. Mystisk innpakket med et kort, der det står ditt navn med en djevelsk kjent håndskrift. Det står åpne den alene, men så snart som mulig. I boksen finnes et frekt antrekk. En ny collar og en lapp. På den står det Royal Garden rom 305 kl 20.00.
Det tikker siden inn en sms, kom det bud? Resten av din arbeidsdag bygger det seg spenning, iver, begjær og forventninger i hele deg. Det hele leker tankene dine å gjør at du føler sekundviseren og den stadig mer skjelvende pusten din skyver bort allt annet.

Klokka tikker å går mot avgang. Når det er tid for å dra skjelver du som et aspeløv. Hører hjerteslagene dine og pusten som løper løpsk. Setter nesen inn til resepsjonen og blir møtt av betjeningen som gir deg 1 sort og 1 rød rose å nøkkelkort. På tur mot rommet skjelver du, sliter med balansen å klarer ikke å tenke klart. Stopper utenfor døra, skjelver å fomler frem nøkkelkortet. Trekker pusten dypt å låser opp. Så går du inn nervøs med øynene igjen å før dr åpnes lukker du døren bak deg.

Trekker pusten dypt å ser nå rundt at det omkranses deg med røde og sorte roseblader, som samles til en sti innover i suitten. Henger av deg klær og går spennt inn. Der møtes du av et vennlig hei å et varmt smil så snart jeg ser deg. Jeg kommer imot deg å holder godt rundt deg og kjenner på spenninga å pusten din. Hvisker i øret ditt "gud hvor du er deilig"

Du vil vel ha mer av denne å?

Stryker deg følsomt på ryggen å ser dypt i øynene. Nevene finner vegen ned å gir deg 1 leken klaps på hver skinke å tar et godt tak. Løfter deg opp å setter deg ned på sengekanten. Et intenst og lidenskapelig kyss før du kjenner at jeg tar tak i håret ditt å ser deg dypt i øynene. Ser lenge å smiler mot deg når øynene bekrefter at det fortsatt er ei uskikkelig skitten tøs i deg.

Tar et fastere grep i håret. Fastere og fastere til det kommer et klynk. Nå ser du at klynket rører ved meg. Selvsikkerheta kommer frem å jeg ser et lurt smil å 2 øyne som brått blir bratty. Bare blikket skaper reaksjon å dermed klyper jeg tak i den ene brysthcorta mens jeg rister på hodet å sier strengt "uskikkelig, det er hva du er". Så rives mesteparten av ditt tøy brått av. Brått befinner du deg på rygg i senga, med klyper på brystvorter og med hånda mi trygt plassert over munnen. Klyper rundt fittelepoene dine og gir dit aller helligste noen frekke dasker. Nå blir hånda my plutsemig bitt, å djevelen våkner.

Nå på alle 4, med velfortjent makt å binder hendene dine på ryggen. Hører du trygler å ber mens pusten er dyp å tung STILLE tøs! Sier jeg strengt å rapper til over rumpa di. Det blir møtt av klynk og et dypt stønn. Setter så klypene på brystene dine igjen, å finner frem noen å sette på fitteleppene dine. Du klynker og vrir deg voldsomt. Som om du logrer mot meg med baken. Finner frem en oppBlåsbar buttplugg som jeg grådig jobber inn i deg å gjør klar floggeren for å varme deg opp.

Pluggen vokser for hvert 10. Slag du får under oppvarminga, men nå er tøsa dyktig. Å varmt blir det fort også. Flogger byttes til cane, stå rolig, tell klart og tydelig til meg tøs! Så kommer de første dyptsviende slagene å du klynker men klarer å stå rolig. Litt hardere, du gisper etter luft å glemmer tellinga. Pluggen i deg vokser... Det kommer seg å du når 30, så jeg stryker over rumpa di å sier stolt "dyktig". Så lar jeg noen isbiter terge den rødblå huden din før jeg setter meg på knær bak deg. Pumper opp pluggen litt til så begynner hendene å tromme hurtig på baken. Fort, å stadig hardere. Klynk og stønn høres klart å så blir du helt stille. Skjelver og puster brått rolig. Velkommen til ditt eget lille subspace

Når verden igjen oppnår kontakt er du sluppet løs, befinner deg på fanget mitt med en masasjestav som straks begynner å leke med deg. Det tar ikke lang tid før skjelv kommer å jeg sier strengt "Hold IGJEN". Lydig er du også, noen tryglendd øyne borer seg fast i mine mens du strever. Versågod sier master å wow. Du kommer så intenst at kontrollen over kroppen din er helt og holdent overgitt meg og klimaks.

Du synker sammen i armene mine, å dupper av. Godheta florerer rundt deg å du våkner mens du blir pjusket på å tatt vare på. Når du kvikner til sier jeg at jeg går i dusjen. Momentant hører jeg muntert (jeg blir med). Vel inne i dusjen setter deg ned på kne å ser opp med store øyne. Strekker frem en hånd å begynner å leke med pikken min å sier. Master, nå vil jeg vise hvor glad jeg er i deg. Så gaper du over og sender også meg til en verden av drømmer

Profilbilde Slettet bruker 29-12-22, 21:00
Medlem siden: Des 2022
Fylke: Trøndelag Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Møl..

Profilbilde tuff 21-01-23, 20:29
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Par
Rating: 1 / 0 / 0

Tar heller en histore fra real life....

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.