Profilbilde Agilis Trådstarter 31-12-22, 14:24
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Mange snakker om komfortsonen. Hva er egentlig komfortsonen?

Jeg har etter hvert alderen øker blitt mere vågal og utforskende på den biten. I skrivende stund så er det ikke mye som skremmer meg lenger. Men hvordan skal jeg klare overføre dette til en partner som ikke er like utforskende eller åpen for nye ting? Jeg føler hun har stagnert litt som bare vil ha det normale trygge og ikke noe nytt og uprøvd.

Det hele startet vel for lenge siden der min eksponering og tran til å forske på nye ting kom opp. Jeg bestemte meg at nå får det briste eller bære. Jeg skulle liste med bakfra og komme med et slags overfall eller mere riktig en slags overrumpling. Vi hadde jo snakket litt om dette før en gang, men ikke fått helt den tilnærmingen jeg hadde håpet på.

Vi startet opp som vanlig der jeg fører an. Jeg lister meg opp bakfra og holder et godt grep rundt henne mens hun holder på å lage litt mat. Jeg kysser litt lett på halsen mens jeg forsiktig berører hennes brystvorter. Hele hennes verden stanser liksom opp nå. Hun blir bare stående å nyte. Jeg liker det og hører noen svake stønn mens jeg fortsetter min behandling av henne. Jeg tirrer lenge nok til at hun mister fokus på det hun holder på med. Jeg snur henne rundt og tar for meg et herlig tungekyss som blir møtt med det samme. Hun er egentlig klar nå hun, men jeg flytter litt fokus nå. Det er viktig vi blir ferdige på kjøkkenet med maten. Imens jeg hjelper til stopper jeg innimellom og stryker på henne og jeg merker det at hun har tankene et helt annet sted nå enn ved kjøkkenbenken. Endelig hører jeg litt svakt fra henne når jeg har lagt det siste i oppvaskmaskinen og hjulpet til med ryddingen på kjøkkenet.

Med et bestemt grep tar hun meg i hånden og leier meg til soverommet. Ja hun er kåt nå. Jeg har jo også benyttet anledningen til å fortelle henne hvor sexy jeg synes hun er og jeg har også latt henne kjenne litt på min halvharde i buksa. Jo da hånden hennes søkte den mens hun selv hadde tatt sin andre hånd til sitt skritt. Jeg liker at hun gjør det og lot henne massere litt før jeg bestemt tok bort hånden hennes. Hun blir desperat når jeg gjør det. Tydelig frustrert på en god måte.

Hennes klær faller av i rekordfart. Jeg tror ingen i verden hadde slått henne i demontering av klær i dag. Hun står der naken og titter med forventningsfulle øyne på meg før hun hopper oppi sengen. Jeg har mine klær på meg ennda. Hun ønsker å få av meg dem, men jeg nekter henne det. Hun ber om å få suge pikken min, men jeg sier det blir neste gang. Nå er det hennes tur. Men jeg får hver eneste gang sier hun, men jeg parerer med at jeg ønsker dette skal være litt spesielt. Du er for meg spesiell hver gang sier hun og blir avbrutt med min finger på leppene hennes. Jeg vil ikke snakke jeg vil bare la kroppen snakke. Det kommer noen gloser til litt stille mens jeg kysser henne på halsen og puppene. Jeg må være verdens lykkeligste og heldige dame som har deg som partner hører jeg hun stille og forsiktig klemmer utav seg.

Jeg går ned på henne. Hun elsker det og hun har alltid fått orgasme av det og jeg vet hvilke knapper jeg skal trykke på for å gjøre henne helt nummen. Men i dag har jeg også andre planer. Planer jeg har tenkt på ganske lenge. Jeg har ikke fått klarsignal, men heller ikke noe avslag.

Jeg begynner å slikke henne slik jeg bruker med lette bevegelser med tunga og hun responderer øyeblikkelig med noen klynk og tung pust. Jeg hører å herregud. Det er dette jeg elsker og jeg kunne holdt på hele dagen bare hun hadde orket. Hun nærmer seg orgasme for bevegelsene blir mere og mere urytmiske samt pusten stopper opp enkelte ganger. Jeg lar tungen rotere litt med større og større sirkler mens en finger går inn å legger trykk på G-punktet hennes. Hun liker det og hun blir øyeblikkelig mye mere våt. Jeg holder henne litt her nå og lar henne ikke få komme. Piner henne med og jeg hører nesten at hun blir frustert. Hun ber om å få komme. Da setter jeg inn støtet. Tunga forlater hennes klitoris og blir erstattet av tommelen. Jeg lar den sirkle noen ganger før jeg kun fokuserer på G-punktet. Tunga hadde nå etter litt slikking av leppene hennes gått litt lenger ned. Det går ikke opp for henne helt hva jeg driver med nå. Jeg rekker å slikke et par runder rundt hennes anus før hun rykker litt til. Stemmen hennes sier nei nei, men kroppen sier ja ja. Jeg fortsetter litt forsiktig og slikker stadig nærmere åpningen der bak mens jeg fortsatt masserer G-punktet lett. Jeg merker nå at hun ikke stresser så mye på dette med at jeg faktisk er der bak. Tunga går i sirkulære bevegelser for å sikkes i analåpningen for å fortsette de sirkulære bevegensene. Jeg hører hun sier at jeg er så kåt at jeg snart sprenges. Jeg tar så hånden hennes og fører den ned litt klitorisen og hun begynner å masserer øyeblikkelig. Jeg fortsetter med min massering av G-punktet og slikker stadig tøffere rundt og i analåpningen. Det kommer flere og flere klynk fra henne og pusten er uregelmessig. Hånden hennes roterer kjapt på hennes klitoris nå. Så hører jeg, å ja ja jeg kommer ja ja jaaaaaa.

Hennes orgasme er enorm. Hun rister og skjelver veldig nå. Før hun blir helt ferdig så slutter jeg og legger meg ved siden av henne. Hun er i en helt annen verden nå. Jeg tar et tungekyss, men føler hun ikke er her noe jeg godt forstår. Jeg tar av meg klærne og penisen min er halvfeit. Jeg ruller meg over oppå henne. Hun sprer bena velvillig og penisen min finner veien inn selv. Det kommer et klynk og et dypt åndedrag. Jeg er forsiktig og beveger meg bare litt lett, men hun tar hendene sine på rumpa mi og trekker meg til seg slik t penisen går helt i bunn. Den har respondert på penetreringen og er kjempestiv nå. Hun sier at du er så hard ta meg hardt. Jeg kjører på med store og dype støt. Det går ikke lange tiden før hun på ny er på tur inn i orgasme verden. Hun kommer også av pentrering og ved å veksle mellom å slikke og penetrere annenhver gang så kan vi holde på uavbrutt til hun ikke orker mere. 9 orgasmer er det meste hun har hatt på en kveld sammen med meg. Nå er hun på nr. 2. Jeg støter og trekker ut pirrer litt i åpningen før jeg lar den gli inn igjen og hennes orgasme bygges opp og jeg merker hennes bevegelser med underlivet hjelper til. Å ja å ja ja ja jaaaaa. På nytt merker jeg at orgasmen hennes er stor og jeg kjenner tydelig muskeltrekninger i hennes underliv. Nå har hun ingen kontroll på kroppen sin lenger. Hun vet ikke hvor hun er og jeg legger meg ved siden av henne og trykker henne tett inntil meg. Legger en hånd over magen hennes og bare ligger der til hun har fordøyd tanker og følelser. Kroppsvarmen min går over til henne og etter en liten stund så kommer hennes arm over meg og hun snur seg helt mot meg og gir meg et dypt tungekyss. Her skal du få fra meg din gris. Du har gjort ting jeg egentlig ikke var komfortabel med, men du gjorde det i akkurat riktig øyeblikk at jeg mistet fatningen og lot det stå til. Jeg må også si jeg likte det selv om jeg også følte meg ubekvem, men på en god måte. Jeg var så sinnsykt kåt at du aner ikke så var jeg irritert på deg som ikke lot meg kle av deg. Mange tanker i hodet der du bare dominerte meg totalt. Jeg er ikke sikker på om jeg ønsker dette flere ganger, men jeg må tenke på det og hvis jeg blir så kåt igjen så stopper jeg ikke selv om tunga di på nytt skal forville seg til der bak. 


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.