Profilbilde Snillgutt666 Trådstarter 18-01-23, 10:55
Medlem siden: Nov 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Nina var ei jeg hadde rotet litt med i ungdomstiden. Jeg tenkte stadig på denne vakre rødhårete damen, det var noe med henne som pirret meg.

En dag jeg jobbet som bartender på den lokale puben, så jeg plutselig Nina kom inn døren sammen med noen venniner. Jeg ble helt skjelven i kroppen og fortet meg bort for å hilse på og få en god klem. Jeg kjente jeg ble helt rar i kroppen. Klarte ikke å konsentrere meg mens hun var der. Jeg måtte bare ha henne. Etter en stund kommer hun til baren og spør hvor toalettet er. Jeg peker, men ser det er kø utenfor dame toalettet. Men vi har handicap lenger borte sier jeg. Skal jeg vise deg? Jeg følger henne bort, og fleiper at hun må si ifra når hun er ferdig så jeg kan komme å tørke. Hun smiler lurt. Jeg venter utenfor i håp om at hun roper. Og plutselig hører jeg ferdig. Hun har ikke låst, så jeg går inn. Der sitter hun med en sexy string truse nede på knærne og sier hun bare har tisset.

Still deg med rompa i været så skal jeg tørke deg sier jeg. Jeg tar litt papir og tørker henne bakfra. Det blir jo aldri tørt her fleiper jeg. Jeg er kåt på deg sier hun. Hun reiser seg opp og begynner å kline med meg. Jeg er kåt, forelsket og skjelver i hele kroppen. Hun knepper opp buksa mi og finner kuken som flommer av kåtsafter. Tror du er litt kåt selv fniser hun. Ja dette har jeg drømt om i 20 år sier jeg. Hun tar kuken i munn og suger meg på en måte ingen har gjort før. Stopp, jeg må ha deg nå. Hun bøyer seg over vasken og sprer bena. Jeg presser meg sakte inn i den trange våte fitta hennes. Hun masserer klitten og jeg øker tempo. Det klasker i den våte fitta, og snart klarer jeg ikke holde meg mer. Jeg spruter henne full, og i det jeg lirker en finger i rompa hennes kommer hun samtidig. Vi blir stående slik en stund og nyte hverandres kropper. Hun tar på seg trusa igjen mens det renner sæd. Hun kysser meg og sier. Dette har jeg også drømt om. Håper vi sees igjen.


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.