Profilbilde RedRock76 Trådstarter 23-01-23, 09:14
Medlem siden: Jan 2023
Fylke: Innlandet Ringsaker
Kjønn: Mann
Rating: 2 / 0 / 0

Mørket hadde så vidt begynt å sige på da han kom fram til setra. Den siste kneika opp mot grinda ble tatt i langsomme skritt, nesten dvelende. Fra grinda kunne han se skimmeret fra stearinlys i vindusrutene. Røyk steg dovent opp fra pipa på seterhuset, og fra fjøset hørtes lyden fra ku som la seg. Han åpnet grinda, steg inn, og satte kroken godt på. Veien opp mot huset kjentes trygg, han var på gamle tomter.

Seterhuset hadde stått på samme måten siden slutten av tredve-tallet. Tømmerstokkene i de laftede veggene utstrålte en egen hygge, med aner fra en tid da folk kunne å bygge hus. Budeia var inne, og hun satt på plassen sin ved vinduet. Det brant i ovnen, og en lun varme spredte seg sakte ut i rommet. På bordet sto det nystekte vafler. ”Jeg visste du skulle komme i dag, jeg kjente det på meg”, sa hun. ”Håper vaflene smaker”. Rømme og jordbærsyltetøy ble satt fram som tilbehør, sammen med nysilt melk. Et herremåltid for en sliten fjellvandrer.
De kom i prat, først om løst og fast, siden om hvordan livet på setra var. Hun var 19 år, og hadde sin første jobb med seterdrift her. Han var 24, og hadde vært til seters før, som sveiser. Sveiser er det gamle navnet på mannlig budeie, så de var begge klar over hvilket arbeid det var å drive seterdrift. Budeia fortalte videre at hun hadde ansvaret for 30 dyr i alt. Hver morgen var det melking, pussing av fjøs og klargjøring til kveldsstellet. På dagtid måtte det hogges ved, vaskes og lage mat. Utpå ettermiddagen var det å finne igjen kua, og melke en gang til. Slikt tok på, og hun ble sliten, sa hun. Vaflene lå godt i magen, og begge begynte å bli trøtte. Et dunkelt sommermørke hadde lydløst sneket seg nærmere veggene, og stearinlyset gjorde sitt beste for å holde tilbake. Tilslutt ble overmakten for stor, og det var på tide å legge seg.

Hun hadde soverom oppe på hemsen i hytta, mens han kunne sove på kammerset innenfor kjøkkenet. Der var det egen ovn, dersom det ble kaldt i løpet av natta. Det var greit, han la papir, fliser og småved inn i ovnen, slik at det bare var å stikke en fyrstikk borti. De sa begge ”God natt” til hverandre, før de tok kvelden. Før han la seg, satte han døra på klem, og la fyrstikkesken oppe på dørbladet. Det var en gammel regel han hadde lært av bestemor, fra den tida søstera hans hadde uvanen med å leke med fyrstikker. Han kledde av seg, og la seg opp i den korte senga. Dersom han lå diagonalt, var det akkurat plass. Fra hemsen hørte han knirkingen fra en sliten fjærmadrass. Hun var i ferd med å legge seg, og han kunne se henne for seg . Han tenkte på henne. Kun et plankegolv skilte dem. Han tenkte på kroppen hennes, de røde kinnene, de faste brystene hennes, og de muskuløse lårene. Han så hvordan dyna hennes omsluttet ungpikekroppen, og han stønnet lavt for seg selv. En begynnende ereksjon viste tydelig hva kroppen hadde planer om. Han stønnet lavt en gang til, før han gled inn i søvnens myke favn. Han våknet midt på natten, og knirking på hemsen fortalte at noe var i ferd med å skje. I ørska hørte han lette fottrinn fra trappa, og sakte åpnet døra inn til rommet seg. Han registrere et lite smell, som om noe falt ned, men kunne ikke sikkert si hva det var. Plutselig var hun der. Budeia. ”Jeg fikk ikke sove”, sa hun, nesten blygt. ”Det var som om noen forstyrret tankene mine”, fortsatte hun. Sommernatta gjennom gardinene viste at hun hadde bare BH og truse på seg. Det gikk en iling gjennom kroppen hans. Han hadde håpet i det lengste på at dette skulle skje, men aldri våget å tro at det skulle bli en realitet. ”Jeg håper ikke jeg ødela natten fullstendig for deg da”, hørte han seg selv si. ”Det vet jeg sannelig ikke enda det da”, sa hun stille tilbake, før hun brettet tilside dyna hans. ”Er det i orden at jeg sover her”, spurte hun lavt. Han nikket til svar. Den korte, smale senga ble forvandlet til et tempel, da kysset ble overlevert. Myke lepper omsluttet hverandre, i et crescendo av lidenskap.
Undertrykkede følelser kom frem fra glemselen, og famlende hender fant skjulte dører. En famlende hånd fant også fram til hempene i en BH. Den åpnet seg, og brystene hennes smøg seg lekent fram. De passet hendene hans perfekt. Med undring så han at brystvortene hennes vokste av kjærtegnene hans. Ytterst forsiktig kløp han i dem. Svake stønn unnslapp fra leppene hennes, og han ble modigere. Tunga hans løp lekende over brystene, og kjente lukten og smaken av henne. Svak fjøslukt og damesvette. Det pirret ham ytterligere, og kroppen hans viste det tydelig. Hun så signalet, og trakk forsiktig ned trusene hans. Lemmet sto ut i fra redet sitt, i stram givakt. Det var ikke tvil om hvilke følelser som var i sving. Hun trakk ned sine egne truser også. Det avslørte et lite buskas med mørke hår, og en innbydende rosa blomst. Som for å vise mer av sin kvinnelighet, trakk hun skamleppene ut. Hun fniste, mens han svelget tungt. Hormonene løp løpsk. Et nytt kyss, denne gangen råere, hardere, mer søkende. Tungene deres gled over hverandre, som vårkåt hoggorm i solskinn. Han kysset brystene hennes igjen, og beveget seg nedover kroppen hennes. Tungen utforsket hver krik og krok, på sin ferd nedover mot blomsten han hadde sett. Lekende lot han hendene gli mykt nedover magen hennes, til han kjente den lille gropa som trusestrikken hadde laget. Fingertuppene laget små spiraler mot den myke huden, som knoppet seg i den litt kjølige lufta. Langsomt kjente han kanten av myke hår mot fingrene, og han flyttet hendene ne d på innsiden av lårene hennes. Hun stønnet litt, vred seg litt fra side til side. Han kysset innsiden av det ene låret, så det andre…… Lot tunga bare gli og vispe, pirre, erte. Langsomt satte han seg opp, møtte leppene hennes i vått kyss, begge stønnet lavt og dypt nede i halsen. Så bøyde han seg ned igjen.

Hun rant. Det banket i henne. Hun kjente varm pust mot klitorisen sin, som nå banket hoven og følsom mellom våte kjønnslepper. ”Slikk meg”, hvisket hun, men han svarte med en liten latter, og hun kjente en tunge som gled langs og rundt klitten. Grove arbeidshender strøk over brystene hennes, klemte i knoppene, masserte området rundt dem. Hun bøyde hodet ned, brukte hånda, hentet en av fingrene hans og sugde på den. Fuktet den. ”Prøv nå”, sa hun. I samme øyeblikk gispet hun høyt. Tunga som hadde glidd rundt og rundt, ble plutselig borte. En kald pust blåste mot klitten hennes, før en bred varm tunge raspet over henne, mens fingrene spilte preludium på kjønnsleppene hennes. Hun var så våt nå, hun kunne ikke erindre å ha vært så våt. Det var akkurat som om vårsmeltinga hadde kommet godt i gang. Kanskje var en demning i ferd med å briste? Rent kroppslig begjær ble blandet ut med andre følelser. Et intenst ønske om nærhet, om å føle kroppen hennes mot sin egen. To fingre ble langsomt ført inn i henne, og hun kjente han vide ut den glatte kanalen, samtidig som tunga hele tiden varierte i tyngde, fart og teknikk. ”Nyter du?”, hvisket han – og tolket et åndeløst snøft som et ja. Han fant et punkt litt inne i henne, jobbet mot det, kjente hun spenne seg opp mot bevegelsene hans. Med to fingre trakk han huden på klitten hennes tilbake, og brukte tungespissen på den rosa myke knoppen. Hun fløy på skyer. Hun så stjerner. Hun så stjerner over stjernene – på et sted hun aldri hadde vært før. Verden stoppet opp…. Og kom tilbake.

Han hvisket ”Vil du være med på ridetur?” Hun ba ham om å legge seg på ryggen. Sakte satte hun seg ned på ham. Lidenskapen var til å ta og føle på, bokstavelig talt. Hun hevet og senket seg, opp og ned, mens han tok henne på brystene. Det var som å sveve på skyer, han trodde at sansene spilte ham et puss. At så mye nytelse kunne oppleves på en gang! Og det ville tilsynelatende heller ikke holde opp. De jobbet sammen nå. For hver gang hun satte seg ned, møtte han henne med et lite motstøt. Hun trakk musklene sine sammen rundt ham hver gang hun løftet seg opp, kjente hvordan hun gled opp og støtet ned på en bankende lem.

”Litt saktere, vær så snill”, hørte hun ham si. ”jeg vil ikke komme riktig enda”.

Hun satte seg opp, snudde seg og gikk ned på kne. Han skjønte hva han skulle, og bøyde seg over henne med et kyss. Forsiktig fant han åpningen hennes, og skjøv seg tomme for tomme inn i henne, helt til ballene hans dasket mot underlivet hennes. De var ett nå. En maskin. En elsklovsmaskin. Farten økte. Det dampet av dem. Han la hendene inn under brystene hennes, knadde dem mens han støtet inn i henne. Sammen bygget de opp en mur, og den skulle de sammen rive. Rive var heller ikke det korrekte ordet. I natt skulle det sprenges. Hun bøyde seg framover, gned seg selv. Lemmet hans boret seg dypt i henne, og han lukket øynene. Tiden var inne. I fellesskap tente de lunta, og ventet på smellet. Og det kom! Ka-boom!!
Muren ble pulverisert, i en kjempedetonasjon. Himmel og jord beveget seg, da de kom samtidig. Orgasmen raste gjennom kroppens hennes, samtidig med at han fylte hennes innerste med varm sæd. Det svartnet for øynene hans, og han ble liggende over henne, tung av seksuell rus. Lufta var full av svette og eimen etter en hyrdestund. De ble liggende en stund, før hun smøg seg til side, plukket opp undertøyet sitt, og forlot rommet - like stille som hun hadde kommet. En liten stans ved døra - og så var hun ute.

Søvnen tok ham snart i sin trygge favn igjen. Han sov godt da hakkespetten begynte å banke på veggen klokka halv seks om morgenen. Han tok på seg sokkene sine, og famlet seg søvndrukken mot døra. Av gammel vane strakte han hånda opp på dørbladet, fant fyrstikkene, og han tente opp i ovnen. Varmen spredte seg i rommet, og snart kunne han spise de kalde vaflene som hadde ligget i fra kvelden før. Da han forlot seterbygget, så han røyken som dovent steg opp i den morgenfriske lufta. Han lurte på hva den nye dagen ville bringe.

Carpe crustum solanum - grip lefsa

Profilbilde TonyTakitani 23-01-23, 12:40
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Velskrevet 😊

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.