Profilbilde RedRock76 Trådstarter 25-01-23, 08:57
Medlem siden: Jan 2023
Fylke: Innlandet Ringsaker
Kjønn: Mann
Rating: 2 / 0 / 0

Det var en lørdag ettermiddag, litt utpå høsten. Regnet hadde pøst ned fra en blygrå himmel, helt siden den store viseren på klokka hadde stått rett opp og den andre rett til venstre. Det var vannpytter og søledammer overalt, men huset i skogkanten hadde ikke mye trafikk, så ingen klagde på veien. En skikkelse kom til syne rundt svingen ved den store maurtua. Han var kledd i oransje regnfrakk og blå Viking-støvler, hadde hetta over hodet så bare ansiktet og litt skjegg var synlig. Grusen knaste under skrittene han tok, innimellom litt dempet av barnåler. Vel framme ved huset gikk han gikk møysommelig opp tre trinn på betongtrappa, og ringte på. ”Irene”, stod det på dørklokka, enkelt og greit. Ei blond jente med smilehull åpnet døra. ”Hei”, sa han, ”vil du være med ut og leke?” Det gikk ikke mange minuttene før to stykker i regntøy hoppet i søledammer så brunt vann sprutet høyt. De lo, med perlende latter. Han løp inn i skogen, vaggende på grunn av støvlene og regntøyet. Sekunder senere fikk hun en kongle i ryggen, og en knisende latter fulgte.

Etter en stund var de begge slitne, skitne og fornøyde av regn og vann og søle. To par støvler ble parkert i gangen, to sett regntøy ble hengt opp til tørk, og et dusjrom ble fylt opp av to mennesker. De såpet hverandre inn, lot både hennes hår og hans skjegg få en omgang med sjampo og balsam. De pleide å gjøre det sånn. Så tørket de hverandre, gikk ut på kjøkkenet, kokte kakao og satte seg i stua. Kakaoen varmet, og med en liten klunk skotsk whisky oppi ble den mer varmende enda. De lo. De ertet hverandre. Hun rakte tunge til ham, dyttet ham lett i skuldra. Han prøvde å ta igjen, men tapte kampen og ble liggende underst på gulvet, med henne skrevs over seg. Han viftet med hendene, klarte så vidt å kile henne på rumpa. Hun lo. Hun holdt ham nede nå. Han kilte mer, og hun sprellet. Sprellingen gav rom for litt mer bevegelse, han beveget seg litt frem og tilbake. Ble hard mot henne, hard mot hennes varme og fukt. Hun slapp ham løs nå. Kjente hendene hans som strøk henne på ryggen. Fingertuppene som for en times tid siden hadde holdt rundt en ru kongle, strøk over varm og myk hud. Hun stønnet lavt. Berøringen fikk henne til å lukke øynene, legge hodet bakover, stønne svakt og puste med munnen. Han dro et teppe ned fra sofaen, la det ut på gulvet, og la henne ned på det med en pute under hodet. I langsom kino bøyde han seg fram, møtte blikket hennes, møtte pusten hennes – møtte leppene med sine. Så mykt som børstet fløyel, så hett som glødene stål, så lidenskaplig at Venus kunne grått om hun ikke var av sten – kysset de hverandre. Det var ikke han som gav henne et kyss, ei heller hun som gav ham et. De var to, som kysset hverandre. To tungespisser som møttes, nervetråder i to hoder glødet som wolframtråden i ei lyspære som tennes for første gang. Han kysset henne på halsen…. Flyttet seg lengre nedover kroppen hennes. Hun hadde hodet på puta, og han så de røde rosene i kinnene hennes, da han lot tunga sirkle rundt den ene brystknoppen, så den andre. Med tommel og pekefinger tok han et lett tak rundt den ene, klemte den forsiktig. Lot fingrene gli glatte rundt knoppen, som nå var blitt stiv og hard. Han flyttet seg videre nedover henne. Lot hendene gli over magen hennes. Mykt nok til at hun kjente det pirre, hardt nok til at han ikke kilte henne.

Hun kjente het pust mot underlivet, ante hva som skulle skje, og skilte lårene litt fra hverandre. Han nærmet seg kjønnet hennes, med tungespissen ute, og hun var nesten ved å gispe. Hun ventet å kjenne tunga mot seg, den deilige tunga som kunne drive henne fra sans og samling. I stedet kjente hun negler som rispet henne sakte oppover låret, lepper som kysset henne på magen, lepper som kysset henne på innsiden av låret. Hun kjente fingertupper som ertent strøk henne nederst på de ytre kjønnsleppene, som nå glinset av fukt. ”Uuuuhhh”, sukket hun, uten å egentlig vite om det. Hun kjente tungespissen som smakte på de samme stedene fingertuppene hadde vært, og skjøv hoftene ivrig mot ham. Han trakk seg unna, lot hendene være hvor de var. Prøvende kom to fingre inn mellom leppene fra undersiden.. strøk forsiktig i bunnen av løkken som musklene dannet. Hun rant, kjente varmen som pumpet ut av henne. Ønsket seg noe som slukket ilden, men ønsket seg enda mer noe som blusset den opp. Fingrene hans søkte inn i henne.. sakte.. gled inn til første leddet på fingrene. Så – kontant – landet en bred og hard tunge rett mot klitten hennes. Hun kom. Orgasmen kom overraskende på henne, og hun stønnet høyt. Aldri før hadde han gjort sånn, og aldri før hadde hun kommet sånn. Den glødene følelsen av en orgasme hun ventet på, hadde ikke kommet i det hele tatt. I stedet kom hun som et hammerslag.

Han følte at hun kom. I mikrosekundet før orgasmen hennes skjøv han fingrene inn i henne, forsterket orgasmen til det ytterste. Han kjente reaksjonen hennes, krampene rundt fingrene kjentes godt. Tunga ble lagt mot klitten igjen, rød, bankene og struttende av behandlingen. Han varierte nå. Bred, flat tunge som raspet, hard tungespiss som løftet. Fingrene som sprikte, med håndflaten opp, masserte et punkt inne i henne. Han hørte pusten hennes, kjente på smaken av saftene hennes at hun var i ferd med å komme igjen. Tunga gikk litt fortere, fingrene jobbet litt hardere – og hun kom igjen. Hardt, etterlengtet, deilig.

Han la seg bak henne. Tørket ansikt og hender på et håndkle som lå igjen etter dusjen, la armen rundt henne.

”I kveld ville jeg bare gi deg noe spesielt”, hvisket han stille, før han dro pleddet over dem, la seg inntil henne og kysset henne god natt.

I gangen hang to tørre regnfrakker over to par støvler. Regnet pøste ned over høstmørk jord, og på klokkeskiven stod den store viseren rett opp, og den andre litt på skrå over mot høyre.

Carpe crustum solanum - grip lefsa

Profilbilde Tymbro99 02-10-23, 18:44
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Deilig historie - -

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.