Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 13-03-23, 12:28
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Møre og Romsdal
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

På årete sydentur til Granca så booket vi til Maspalomas for en uke. Jeg har en liten ting for dette med nudiststrand, men fruen er ikke så lysten på dette egentlig. Jeg får henne derfor ikke med på å ligge naken på stranda sammen med andre nudister. 

På hotellet vi skulle bo på fant  jeg fort ut av at det var en egen nudist avdeling på et av takene. Mer gjemt og skult enn på stranden. Jeg fikk med fruen og var og kikket på området på kveldstid da det var tomt for folk der. Til min overraskelse så sa hun at det var greit å ligge her sammen. Vi planla derfor å gå dit påfølgende dag for å nyte solen naken sammen.

Dagen kom og vi fant oss et par senger som vi la oss ned på. Det var lite folk der og de som var der lå på motsatt side av der vi la oss, vi var derfor alene på den siden inntil videre.

Etter en stund der vi lå og døste i den deilige sola, så kom det en skygge på kroppen min, samtidig som jeg hørte en stemme som sa - Er det den karen som ligger her ? Jeg skygget for sola med hånda og kikket opp på en bekjent jeg selvsagt ikke forventet å se her. Jeg kjente fort at her kom det litt panikksvette og var glad for at dette ble kamuflert av svette fra varmen. Hjertet raste av gårde mens jeg fort la plan for hva som skulle gjøres nå....

Før jeg forteller videre må jeg nesten gå litt tilbake i tid. Helt siden jeg var i tenårene har jeg alltid hatt fantasier om pikker og sex med med andre gutter/menn. Og i alle fantasier var det jeg som er den som suger og var "jenta" i drømmen. Jeg var heller ikke ukjent med å teste ut litt med å prøve på litt av undertøyet til min mor når jeg var hjemme alene. Dette trigget ofte litt ekstra drømmer den påfallende natt. Det tok mange år før min første virkelig seksuelle erfaring med en mann skjedde. Jeg var da 35 år og godt gift. Den første gangen sugde jeg en mann på fest, men var såpass full at jeg ikke husker så mye av det annet enn erindringen om en pikk i munnen.

Sånn gikk årene, et lite sug her og der med sporadiske fremmede, inntil jeg møtte en lokal mann som jeg begynte å ha mer faste treff med. Vi utvekslet aldri noe mer personlige detaljer annet enn at jeg kom hjem til han for treff når det var mulig å lure seg til et treff. Han er ca 5 år eldre enn meg, skilt og med voksne barn. Jeg er ingen stor mann, 170cm høy og mange vil nok si jeg er spinkel. Pikken er heller ikke så mye å skryte av da den er bare 13cm og moderat tykk.

Min sexpartner er litt høyere ca 180cm og litt kraftigere, men slank og godt trent- markante muskler - så er nok hakket mer maskulin enn hva jeg er. I tillegg har han en pikk som er som en drøm - stor og veldig tykk og oppfyller min fetisj for store pikker til en prikk. Han er også av den dominante typen så det ble fort til at jeg ble hans bitch på alle måter og oftere og oftere ved treff at jeg stilte i dameklær. Sexy og slutty klær jeg lånte i hemmelighet fra fruen. Disse treffene skjedde stort sett når kona var borte på jobbreiser.

Men... tilbake til Maspalomas... det var altså han som nå stod foran meg og snakket til meg. Dette er noe som min frue ikke MÅ finne ut om overhodet. Hun har alltid vært tydelig på at hun ikke vil tolerere slik type eskapade eller utroskap. Vi småprater litt mens jeg inne i hodet mitt planla for hvordan jeg skal introdusere han til min kone. Jeg ser i sidesynet at min kone er nysgjerrige og følger med, men jeg ser også at min venn også sjekker min kones kropp og alle hennes deilig private deler. Mens jeg planlegger så kommer han meg i forkjøpet og snur seg helt mot min kone og viser seg frem i hele sin prakt. Oddvar - sier han og strekker frem hånda som min kone tar og de hilser. Jeg synes å høre et lite gisp fra min kone.

Faen ... sier jeg inni meg og tenker at nå blir alt avslørt mens Oddvar prater som en foss til min kone om vårt bekjentskap. Bare oppspinn det meste for å si det sånn da vi ikke har noen annet sosialt samvær enn våre sextreff.

Etter en stund så trekker Oddvar seg tilbake til motsatt side på taket, men jeg ser at han har likt min kone godt for pikken han har vokst seg nokså halvstiv - tykk og tung langs låret.

Det virket jo som en kjekk kar sier fruen... joda sier jeg stille og fortsatt litt i panikkangst for situasjonen som akkurat har oppstått.

Jeg finner frem mobilen og forfatter en litt streng melding til Oddvar - Ikke ett ord om vårt forhold til kona! Dette er strengt hemmelig mellom oss! Det tar en evighet i angst før jeg får svar - Det går bra pus, slapp av :)

Den kvelden er kona  kåt, og etter litt vin og mat og vi går opp på hotellrommet vårt for å kose oss. I det vi vi kommer inn ringer telefonen min, det er Oddvar som ringer. Jeg svarer og vi prater litt. Fruen spør hvem der er og jeg svarer som sant er at det er han fra taket tidligere i dag. Sett han på høyttaler da sier fruen. Etter litt småprat bryter fruen inn og spør om han ikke vil komme til oss på litt vin - det vil han gjerne sier han og fruen opplyser fort om romnummeret. Jeg rister febrilsk på hodet og gestikulerer NEI med hendene. Kona bryr seg ikke. Bare kom over du, det blir hyggelig.  Etter 10minutter så banker han på og kommer inn med tre flasker vin i nevene. Jeg er meget skeptisk til dette, men sier ingenting, jeg er redd at det fort kan bli en forsnakkelse her og dessuten så mistenker jeg han for å like min kone litt for godt. Min kone er en fantastisk flott dame - langt over min liga med tanke på utseende. Like høy som meg og med en kropp til å dø for så jeg er jo vant til at de fleste menn sikler etter henne. Men hun har vært meg trofast i alle år.

Det drikkes vin og det blir en god stemning blant oss. Kona går på toalettet for å gjør sitt fornødne og idet hun låser døra så tar Oddvar et godt tak i armen min og sier hardt til meg -  Om du ønsker å holde det hemmelig at du er min lille bitch og at jeg har hatt pikken inne i deg mange ganger så lar du meg gjøre som jeg vil i kveld - forstått ?  Jeg kikker på han i trass og svarer - du vil ha sex med min kone ?  Det er uaktuelt !  Han kniper meg hardere i armen og gir meg en hard fik på kinnet - Det er ditt valg - sier han - ønsker du at hemmeligheten din skal forbli hemmelig eller skal jeg fortelle din sexy kone om at du er min knulledukke ?  Når hun kommer tilbake så går du på toalettet og kommer ikke ut før det har gått ett kvarter. Jeg prøver meg på henne og sier at vi har blitt enig om at hun skal få prøve fremmed kukk men du skal se på at hun blir tatt. Vi stirrer på hverandre uten å si noe en liten stund og bryter blikket idet min kone kommer ut fra badet. Hun kommer mot oss og er tydelig godt brisen. Hun snubler og mister balansen og faller mot Oddvar som fanger henne opp og jeg ser tydelig at han benytter anledningen til å ta på brystene hennes mens han hjelper henne.

Han gir meg et lite spark på leggen og et tydelig advarende blikk. Jeg griper en vinflaske med litt vin igjen på og går mot badet, går inn og lukker døra. Kikker på klokka og setter ventetiden på 15 minutter. Lurer på hva han gjør... hva som skjer..  Det er mest utydelig stemmer jeg hører og en del fnising og latter. Ett og annet ordet er mer tydelig gjennom døra ... sexy kropp...  sexy dame ...  likte ... pikken min ?..  Tiden tikker av gårde mot de pålagte 15 minuttene i karantene og det blir litt mer stille utenfor badet. Ikke så mye prating og fnising. Jeg holder ikke ut lengre og åpner døra 30 sekunder før tiden og går inn i rommet igjen. 

Der sitter Oddvar naken i sofaen med full ereksjon . med sin digre stake i hånda og runker sakte. Kona sitter ved siden av og stirrer på med store øyne - påkledd, men med den ene hånda hvilende på låret til Oddvar.

Hei - sier Oddvar når han ser meg - jeg har fortalt henne at du vil at jeg skal være hennes elsker i natt mens du skal se på - stemmer ikke det kompis ?  Kona løfter blikket fra pikken til Oddvar og møter mitt - er det sant Kjære ?

Jeg svelger tungt og tar mitt valg - Ja Kjære, det ønsker jeg - sier jeg litt uklart. Oddvar tar konas hånd fra låret sitt og bytter ut sin egen hånd på pikken med min kones. Hun begynner og runke pikken hans mens hun ser på meg. Brått reiser Oddvar seg opp og snur seg rundt, tar tak i min kones hestehale og styrer munnen på plass mot pikken sin. Hun gaper opp og begynner og slikke og suge, men sliter litt med å få den inn i munnen. Jeg stirrer på det hele fasinert og kjenner igjen at Oddvar er skikkelig kåt nå, han tenner tydeligvis voldsomt på kona mi. Han hjelper henne med å få pikken inn i munnen med press på bakhodet og korte støt fra hofta. Kort etter kommer han med et stort stønn, jeg vet at han spruter mye og det er vanskelig å svelge unna, spesielt når han er skikkelig kåt. Fruen er lite vant med å svelge, det er noe hun ikke liker sier hun, men hun svelger unna mye før hun må gi opp og dra pikken ut av munnen. De to - tre siste store strålene får hun mitt i ansiktet - normalt blir hun sint bare jeg nevner om å komme i ansiktet hennes - hun er prippen sånn - men ikke en lyd av en protest denne gangen selv om bare på de resterende få sprutene har hun fått mye mer i ansiktet enn jeg noen gang kunne ha klart.

Jeg kjenner jeg har blitt knall hard selv også. Oddvar snur seg mot meg - du får bare slå deg ned og nyte showet sier han og smiler til meg. Samtidig tar han min kones hånd og drar henne opp på føttene. Begynner og ta av henne det lille hun har av klær til hele den flotte kroppen hennes blir åpenbart for Oddvar sine øyne. Han stønner - for en sexy dame du har - dette skal bli en fornøyelse.

Han begynner å beføle henne og kjenne på henne, hun lukker øynene og nyter det. Knar de store og faste puppene, beføler magen, rumpe og skrittet. Lar en finger gli inn i henne, hun griper rundt armen hans da det skjer, stønner høyt. Han tar fingeren ut igjen - den glinser av saftene hennes - smaker på hennes safter. Setter henne ned på sofaen igjen og åpner opp lårene, bøyer seg ned og slikker henne. Hun nyter det med høye lyder. Jeg tar av meg klærne og setter meg ned på en stol, kikker på og beføler med selv. Når hun kommer kniper hun igjen lårene rundt hodet til Oddvar og stønner høyt.

Når hun slipper opp setter Oddvar seg i sofaen. Har du prøvd så stor pikk før ? sier han til min kone -  han har full ereksjon igjen nå.

Min kone rister på hodet og kikker bort på meg - nikker med hodet ned mot skrittet mitt - du ser jo der borte hva seg er vant til å få, sier hun. OK - kom hit da så skal du få kjenne hva en skikkelig mann kan gi deg av nytelse - sier han.

Min kone reiser seg og han tar hånda hennes, snur henne mot seg og lar henne sette seg på skrevs over pikken sin. Da får du styre dette selv til å begynne med sier han og legger armene sine på sofaryggen. Min kone aker seg på plass, tar tak i pikken og begynner å jobbe med å få den inn i seg. Fukter den godt med sine safter og lar pikkhodet presse mot åpningen. Sakte lar hun sin egen vekt presse pikken gravis inn i seg. Jeg flytter på stolen for å se bedre. Det er opphissende og se den digre pikken presse seg inn i min kone - jeg kan ikke la være og tenke på at det må være slik det ser ut når jeg også rir denne.

Hun jobber seg sakte nedover med mye lyd, men får den liksom ikke mer enn halvveis inn, den er så stor - stønner hun - jeg greier ikke mer.  Oddvar lar henne styre dette selv og bare nyter den trange musa. Hun kommer fort og klynger seg til Oddvar - lar pikken poppe ut av seg. Puster tungt og anstrengt...   Oddvar løfter henne av fanget og reiser seg, pikken gynger stor og deilig og med min kones safter glinsende på tuppen. Han tar henne og legger henne på magen over sofaryggen med rumpa opp i været. Nå er det knulletid sier han og tar tak i pikken sin. Jeg flytter fort på stolen min igjen for å se skikkelig. Sikter seg inn mot min kones fitte og presser seg innover. Han tar korte jukk og trykker den litt lengre inn for hver gang. Min kone hyler for hvert jukk. Snart er han omtrent på samme nivå som der min kone stoppet, men Oddvar har ingen planer om å la henne få slippe med dette. Han holder pikken der en stund før han drar den ut og støter den hardt inn og helt til bunns. Min kone hyler som en gris. Jeg blir bekymret og spretter opp og roper - STOPP, det er nok.  Oddvar kikker på meg og drar pikken ut igjen og gir henne en ny dose med Oddvar pikk med et tilsvarende hyl fra min kone.

Jeg roper igjen - STOPP - men hører da grøtete fra min kone - sett deg ned igjen og hold kjeft. La en skikkelig mann få vise deg hvordan man knuller kona di. Jeg blir helt paff og dumper tilbake i stolen. Oddvar gliser stygt til meg, så tar han tak i kona mi og begynner å knulle henne, hardt og brutalt med den digre pølsa si. Hun hyler og stønner av nytelse og smerter. Han klasker henne hardt på rumpa, noe som jeg bare har prøvde en gang og fikk meg en ørefik fra henne så jeg var helt tummelumsk, nå bare stønner hun "hardere" og han gir henne et nytt hardt klask.

Jeg runker som besatt og spruter  på magen min av opphisselse av synet foran meg. Det virker som det er en helt annen kvinne som blir knullet enn den jeg er vant til å ha sex med. Oddvar pumper på og klasker henne på rumpa til hun er rød og sår på begge rumpeballene - jeg fortsetter å runke min egen lille pikk. Jeg tror hun har kommet mange ganger allerede før Oddvar tømmer seg inne i fitta hennes - det er bare vanskelig for meg å skille hva som er hva fra stønnene og hylene hennes.

Oddvar lar pikken hvile inne i henne mens den tømmer seg skikkelig før han trekker den sakte ut. Jeg spretter opp, fortsatt stiv og kåt, og tar plass bak min kona for å knulle henne. Hva skal du - sier Oddvar og tar tak i nakken min - rykker meg bort fra herlighetene. For resten av denne ferien har du forbud mot å ha sex med din kone, hun er min til å nyte - sier Oddvar - og klasker henne på rumpa igjen.

Enig begge to ? spør han høyt mens han kniper hardere rundt nakken min. Ja, enig - klynker jeg. Og du frue ? spør Oddvar - vil du ha min pikk denne uka eller den lille vorta til mannen din?

Kona løfter på hodet der hun henger over sofaryggen - skikkelig mannepikk - stønner hun. Oddvar reiser henne opp og deretter løfter henne opp i armene sine. Da er det avgjort sier han og smiler til meg. Bærer så kona inn på soverommet og smeller døra igjen...

Sånn ble den sydenferien - jeg bevarte min hemmelighet om å være Oddvar sin bitch mot at Oddvar fikk min kone som sin bitch også. Oddvar og kona knullet en uke i strekk mens jeg flyttet over til hans hotellrom med audiens for å se på når de knullet. Når vi kom hjem så fortsatte jeg og Oddvar og treffes som før og han røpte aldri dette til min kone, men vi drar også sammen hjem til Oddvar på besøk for at kona skal få seg skikkelig mann av og til. Da må jeg bare sitte og se på og både nyte showet og være litt misunnelig på at min kone delvis har kapret min elsker.


Profilbilde Slettet bruker 09-05-23, 07:19
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Deilig historie 😍

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.