Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 16-04-23, 20:28
Medlem siden: Apr 2023
Fylke: Vestland Bergen
Kjønn: Kvinne
Rating: 1 / 0 / 0

Erik var bare et par uker inn i sin nye jobb på Kiwi. For at han skulle bli kjent med alle rutiner var han nå blitt satt opp på stengeskiftet sammen med Amanda. Han var spent da han var på vei til jobb den ettermiddagen. Amanda var en flott dame i midten av 40-årene med noe former. Han hadde allerede den første uken fantasert om henne mens han lekte med seg selv.

Erik kan ikke se Amanda når han kommer. Etter å ha skiftet møter han på henne rett utenfor garderoben. Hun er ferdig skiftet og ser deilig ut som vanlig. Den grønne buksen sitter stramt over hoften, rumpen og nedover beina. Genseren sitter og så som støpt og de store brystene fyller den godt ut. Vakten går og Erik skikker støtt og stadig bort på Amanda når han har mulighet. Når hun bøyer seg ned for å plukke opp noe eller fylle varer i en av de lavere hyllene kan han skimte konturene av stringtruser hennes gjennom det tynne buksestoffet. Det er bra han sitter i kassen for han merker at kuken i buksen vokser. Han blir sittende og stirre og møter plutselig blikket til Amanda i det hun reiser seg. Han håper inderlig han ikke er avslørt. Når de skal ha opplæring på å tømme kassene etter stengetid presser plutselig Amanda seg mot ham mens hun står foran ham for å vise noe. Erik er sikker på at hun gjør det med vilje og blir umiddelbart hard igjen. Amanda ser på bulen i det de går mot garderobene og smiler til ham. Erik rødmer litt og sier «vi sees etter å ha skiftet» og går i garderoben.

Erik har så vidt rukket å ta av seg t-sjorten i det det banker på garderobedøren. «Ja» svarer han nervøst. Døren går opp og Amanda kommer inn. Blikket hennes faller på bulen som fremdeles ikke har minket i buksen hans og smiler mens hun går mot han. Hun knepper opp buksen og trekker den ned sammen med bokseren. Pikken spretter opp så den står rett ut. Amanda tar tak i den og begynner å runke forsiktig mens hun går helt intil og hvisker i Erik sitt øre «vi har bare 5min før vi må sette på alarmen og låse». Deretter går hun ned på kne og begynner å suge ham. Hun øker fort takten og Erik kan ikke skjønne hvordan han i det hele tatt skal holde 5 minutter når det er så deilig og intenst. Amanda merker at det er like før han kommer. Hun reiser seg opp og drar ned buksen og drar stringtruser til siden. Lener seg mot garderobevasken så den glinsende fitten kommer til syne. Erik tar seg ikke be to ganger. Han går bort og kjører pikken rett til bunns før han knuller henne så hardt han kan helt til han fyller henne med saftene sine.

De kler begge på seg og går ut å setter på alarmen. Hele veien hjem tenker Erik på det som nettopp skjedde. Det ble heller ikke siste gangen.

Profilbilde M47Elverum ID-Verifisert 16-04-23, 20:34
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Innlandet Elverum
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Digg historie 😁

Profilbilde annonymfe 17-04-23, 13:51
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Kvinne
Rating: 10 / 0 / 0

Digg å bli tatt bakfra på den måten. Kjente meg litt igjen…

Profilbilde Iceman1 17-04-23, 14:22
Medlem siden: Jan 2023
Fylke: Rogaland Stavanger
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde FantasyMILF

Kjempe fin historie . Gleder meg allerede til neste kommer 

**,?

Profilbilde Slettet bruker 21-05-23, 13:54
Medlem siden: Apr 2023
Fylke: Rogaland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Liker å lese slike historier. Du har talent, så jeg håper du skriver flere. Trenger du tips, har jeg mange idéer på lur.

Profilbilde Slettet bruker 30-06-23, 06:06
Medlem siden: Jun 2023
Fylke: Agder Lyngdal
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde FantasyMILF

Mmmm😛😛fikk meg til å tenke tilbake på episoden på jobb en sommer 🤩

Profilbilde Skautroll 19-10-23, 06:53
Medlem siden: Jul 2023
Fylke: Telemark Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Vekker minner 🤩

Profilbilde Slettet bruker 19-10-23, 09:31
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Vestland Bergen
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Fantastisk

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.