Profilbilde canis-majoris Trådstarter 23-04-23, 19:00
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Møre og Romsdal
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Tilfeldigheter gjør at man kan få overraskende endringer i livet.

Med meg så skjedde det i godt voksen alder. Nylig passert 60 år og sexlivet var langt fra hva det var en gang. Fruen ønsket ikke mas og fjas om sex så det ble mye min gode venn høyre hånd. Jeg oppdaget Nakenprat og laget meg en profil der, med gode forhåpninger at nå skal det endelig bli litt mer moro på junior. Selv om jeg laget flere annonser på treffe med villige damer så var responsen fraværende. Det ble akkurat like lite moro på junior som før jeg registrerte meg på Nakenprat. 

En dag jeg logget meg på så jeg til min store glede at jeg hadde fått en melding. Med stor forventning så åpnet jeg og leste innholdet. Det viste seg å IKKE være fra en dame, men en gutt. En gutt som akkurat hadde fylt 18 år og var ute etter treff. Jeg lo litt godt for meg selv av teksten, men var ikke verre på det enn at jeg begynte og skrive litt med han av mangel på annen kontakt der inne.

Han kunne fortelle at han at han var skjult homofil og likte veldig godt eldre menn, og ikke minst være den aktive og dominerende parten. Etter en del skriving frem og tilbake fikk han delvis vekket min interesse. Han var flink å skrive, var høflig og grei og vi fikk en god tone etter hvert. Han gjentok ofte at han gjerne ville møte meg, men det endte alltid opp med at jeg høflig  avslo da jeg var gift med en dame og ikke hadde så stor interesse for denne typen sex. En morgen våknet jeg brått og oppdaget at jeg hadde fantaster om sex med denne ukjente gutten. Akkurat hva drømmen handlet om husket jeg ikke så godt. Jeg nevnte ikke noe om dette til ham i våre samtaler heller. En dag noe senere åpnet jeg en ny melding fra ham. Har leiligheten for meg selv fra fredag kveld til søndag. Kommer du en tur? Jeg lover deg en stor overraskelse... klem. Samtidig som jeg leste meldingen, kom jeg på at fruen skulle treffe noen venninner på lørdag kveld og nok ikke kom hjem før en stund etter midnatt. Jeg svarte tilbake - vi kan jo møtes i det minste, hadde jo vært kjekt å treffes ansikt til ansikt for en prat. Kan ikke love noe mer enn det. - Avtale - var svaret tilbake. Jeg fikk adressen til dit jeg skulle komme og vi ble enig om ca kl 19. 

På lørdagen, etter at fruen hadde dratt, dusjet jeg og barberte bort skjeggstubbene. Jeg studerte meg i speilt og var godt fornøyd selv med hva jeg så. Fortsatt nokså stram i fisken og i god form. Ingen stor mann med mine 173cm og også av den slanke typen. Lite kroppshår har annet enn i skritt og på hodet. Studerte pikken min, heller ikke noen bamse med sine 14cm, men den har da greid seg opp gjennom årene. Ferdig kledd så tok jeg turen i bilen til avtalt adresse. Av en eller annen grunn så kjente jeg litt på nervøsitet og en en liten opphisselse. Jeg prøvde å erindre på når jeg sist hadde hatt sex med fruen, men ga opp... alt for lenge siden dessverre.

Vel fremme så gikk jeg og ringte på og ble sluppet inn uten en lyd. Tok trappen opp til rett etasje og fant døren med nummeret på og trykket på ringeklokken. Det tok ikke lang tid før døren ble åpnet. Jeg ble litt paff med det samme, vi hadde aldri snakket om utseende eller noe sånt og jeg vet ikke helt om jeg hadde forestilt meg noe som helt egentlig. Gutten som åpent døren var høy -  veldig høy - og mørk. Jeg tenkte fort at dette er av Somalisk bakgrunn utfra førsteinntrykket. Han var slank og hadde kun på seg en shorts og ikke noe annet. Det var jo godt og varmt så jeg skjønte kledning sånn sett, men var ikke helt det jeg hadde ventet meg. Han slapp meg inn med et vennlig velkommen og et flott smil. Vi kom fort i prat og han kunne fortelle at han bodde der sammen med sin mor som var på besøk med en venninne i helgen. Han var hjemme alene. Han skiftet etter hvert tema til sex og av en eller annen grunn så falt det veldig naturlig å prate fritt med han om dette. Han var meget behagelig som type. Sakte og sikkert ble jeg "overtalt" og "overbevist" om at sex med samme kjønn ikke kunne avskrives før man hadde prøvd en gang.

Hans sjarm gjorde at jeg ble betatt av ham. Han kom bort til meg og dro meg opp av stolen jeg satt i slik at jeg stod tett inntil han. Han var ekstremt høy og vil anta at han var godt over 2 meter, kanskje så mye om 2,10. Jeg følte meg liten der jeg stod. Han begynte å beføle meg og stryke litt rundt om på kroppen min. Tok hendene mine og lot de stryke på magen og brystet sitt. Han var godt trent merket jeg. Det var trolig høyden som gjorde at han virket tynnere enn han var. Jeg var nok mer spinkel enn hann, uten tvil. Jeg nøt faktisk behandlingen og merket at jeg ble kåt samtidig som han begynte å kle av meg, sakte men sikkert plagg for plagg til han til slutt fjernet bokseren min. Pikken min stod som ett spett nå og jeg var så kåt som på aldri så lenge. Han tok rundt den og runket meg skate noen få drag før han kommanderte. Ned på knærne og ta va meg shortsen min. Som sagt så gjort, jeg falt ned på knærne og begynte og dra av ham shortsen. Det var ikke bar jeg som var kåt, det var tydelig. Det bulte fælt under der. Jeg tok meg god tid da jeg fante det spennende og pirrende. Gradvis kom en brun pikk til syne, men det virket som det aldri tok slutt selv om shortsen gled lengre og lengre nedover de lange, slanke og muskuløse lårene. Omsider så vippet det ut en enorm slange. Jeg ble helt forferdet av størrelsen. Man har jo sett bilder av slikt, men å oppleve det rett foran øynene mine... det var ......   Å, Gud hjelpe meg .... sa jeg høyt.   Han smilte og lo litt. Tok et godt tak rundt pikken sin og dasket den lett mot kinnet mitt. Her får du nok ikke hjelp av den karen i dag. Du må nok greie dette selv skjønner du... 28cm med deilig Somalisk pikk. 

Han tok tak i håret mitt og holdt det i et fast grep. Da begynner vi "jenta" mi sa han bestemt. Jeg kjente der og da at han hadde kontroll og at jeg bare gled inn i noe jeg aldri hadde tenkt en gang selv - en underdanig rolle. Han styret pikken inn i munnen min og beordret meg til å suge. Jeg var overrasket over hvor godt det smakte og hvor deilig det var å ha pikk i munnen. Jeg følte selv at jeg fort fikk taket på det og det virket som han var godt fornøy der han stod og mottok suging. Herregud hvor stor den var, ikke så veldig tykk, kanskje litt tykkere enn min, men lengden da mann.... Jeg sugde og sugde og nøt virkelig denne pikken. Sakte begynte han og presse pikken lengre inn i munnen min. Jeg mistet litt kontroll over sugingen og må innrømme at jeg fikk litt panikk når jeg brekte meg når den traff bak i munnen. Jeg prøvde å vri meg fri og han holdt fast i håret mitt. Ned et ekstra trykk presset han pikken ned i halsen min et stykke før han dro den helt ut av munnen. Jeg gispet og hostet og så at pikken av våt og sleip av spytt, men også at det var langt fra alt av pikken som hadde vært inne i munnen min selv om det føltes sånn. Igjen... sa han og styret pikken inn igjen. Denne gangen kjente jeg at han fikk til å trykke den helt inn. Fjeset trykket mot magen hans,  ballene på haka og ikke minst pikk langt... langt nede i halsen. Jeg både hørte og kjente at han kom i kraftige stråler.  Sakte dro han pikken ut mens han rykkvis fikk sine siste orgasme støt gjennom kroppen. 

Godt fornøyd med innsatsen tenkte jeg at dette var jo ikke så verts allikevel, kan sikkert gjentas en annen gang. Lite ante jeg at det var mer som ventet. Hadde jo glemt jeg som gammel mann et disse unge guttene er nokså umettelige på sex.  Han dro meg opp på føttene for deretter å bøye seg ned, løfte meg opp og slenge meg over skulderen. Deretter bar det ut av stua og inn på et soverom. Jeg så fort at dette nok ikke var hans, men tilhørte moren. Jeg ble lagt ned på en dobbeltseng mens han stod og kikket ned på meg før han sa ...  på stolen der borte ligger det noen klær jeg har funnet frem. De tror jeg passer til deg. Ta dem på deg og når jeg kommer tilbake og når jeg  kommer tilbake så skal du være "jenta" mi. Jeg ble helt forvirret, kikket bort på stolen og så at der lå det et utvalg av noe dametøy. Jeg tror det er nok nå for i dag sa jeg høyt, jeg tror kanskje det er på tide å gå hjem. Brått ble jeg rykket opp av senga og deretter trykket opp mot en vegg. Han hadde en hånd rundt halsen min og holdt meg godt fast. Den andre hånden lot han gli ned på pikken min og tok et nytt godt tak der. Sakte kjente jeg at jeg ble løftet oppover veggen, helene mistet tak på gulvet. Jeg tok tak i hånda hans som lå rundt halsen min, men fikk den ikke bort. Nå var det bare tuppen av tærne som var nede i gulvet. Jeg holdt tak i hånda hans med begge hendene og å avlaste halsen. Sakte gled jeg videre oppover veggen til jag var nesten bare var litte lavere enn han med ansiktet mitt.  Du skal gjøre som jeg sier du "jenta" mi... sa han med et smil... så skal vi få det deilig begge to. Deretter bøyde han seg frem og ga meg et skikkelig kyss før han slapp meg ned igjen og forlot rommet. 

Jeg skjønte at her hadde jeg ikke å mye å stille opp med på den ene eller andre måten og innfant meg med min situasjon. Dermed stod jeg der plutselig kledd i noe sexy dametøy som satt som støpt på meg. Det var en netting strømpebukse med fransk åpning en kort glitterkjole med lange ermer og en liten string truse under. 

Brått gikk døren opp igjen, der står han i rommet med en lang og forholdsvis slapp pikk. Det var flink pike sier han med et smil. Kom hit og gjør meg stiv og hard igjen.  På vei bort mot han ser jeg at jeg nok slipper å jobbe så mye for det. Før jeg får leppene rundt pikken hans er den knall hard og i full størrelse igjen. Jeg suger han en stund før han loser oss bort i sengen der han legger meg ned og kjenner og beføler meg. Han finner frem en flaske med olje og smører inn rumpa mi og masserer hullet mitt godt. Jeg er overrasket over hvor godt det er med fingrene hans inni meg. Lange, slanke og glatte. Det er lett for han og bare la de gli forbi den lille tøy strengen som dekker hullet. Han legger seg på rygg og gir meg flaska med olje. Masser inn pikken min med olje kommanderer han. Jeg gjør det med glede. Fasinert smører jeg inn det digre lemmet hans, jeg greier ikke å slutte å bli imponert over dette udyret. Han nyter behandling, men etter en stund ber han meg om å klatre oppå han og tre meg ned på pikken. Jeg får litt panikk der og da ... det går ikke å ha den der inni meg... stotrer jeg. Han gir meg et kort og hardt fik på kinnet. Bare gjør som du får beskjed om du "jenta" mi .. sier han og drar meg oppå seg. Jeg aker meg på plass og kjenner hendene og fingrene hans klemme og krafse. Han løfter opp rumpa mi, tar tak i pikken sin og styrer pikkhodet på plass mot hullet mitt. Sett deg nedpå ... sier han. Sakte lar jeg rumpa gli nedover. Det presser mot hullet, men den glipper greit inn uten at det er noe vondt. deretter glir den gradvis lengre inn helt til jeg ikke tør mer da det kjennes helt fult ut. Allikevel er det mye pikk igjen. Deilig "jenta" mi... ri meg nå..  Jeg adlyder og beveger meg opp og ned på pikken mens han ligger der og nyter meg. han slipper taket i meg og lar meg styre dette selv. Det blir bedre og bedre for meg også ettersom jeg blir vant til pikken hans. Han løfter opp kanten på kjolen foran og drar ned truse kanten min, pikken min vipper ut. Liten, men hard og stiv som på aldri så lenge. Brått tar han tak i meg og velter han meg over på ryggen mens han følger etter. Smidig og myk som en katt uten at pikken faller ut av meg og vi ender opp i en misjonærstilling. Han tar flasken med olje igjen, drar ut pikken og spruter en skikkelig dose med olje inn i hullet mitt før han presser pikken tilbake på plass igjen.  Deretter tar han føttene min og løfter dem og og legger de på skuldrene sine. Sakte begynner han og knulle meg rolig og forsiktig, men jeg kjenner at den gradvis kommer lengre og lengre inn i meg etter hvert som han jobber med hullet mitt. Det er utrolig godt selv om det kjennes at den begynner å komme langt inn. Han stopper opp en liten stund med pikken et godt stykke inni meg, kikker ned mellom oss og studerer litt ... ønsker "jenta" å kjenne hele den deilig pikken inni seg ? spør han.  Jeg nikker uten å si noe. Han smiler og bøyer seg ned og gir meg et skikkelig langt og deilig kyss der føttene mine blir presset oppover mot kroppen. Mens vi kysser så gir han meg et hardt støt som gjør at resten av den lange pikken glir helt inn i rumpa mi. Jeg avbryter kysset og gisper høyt i det det skjer. Automatisk tar jeg tak i rumpeballene hans og holder fast. Det er vondt, men allikevel så rått ha ha 28cm med guttepikk inni meg. Han løfter seg opp, men tar tak i anklene mine og holder føttene presset opp mot kroppen min. I lange seige tak begynner han og knulle meg her i senga til mora. Det er så godt og deilig og jeg slår armene mine rundt føttene mine og hjelper han og holde de på plass. Jeg klynker og stønner og kommer i en heftig orgasme som spruter full truse og kjole og det som kommer i veien for spruten min. Han knuller videre på, men nå hardere og fortere, jeg kjenner jeg er sår og øm nå og trygler om å stoppe. Hold kjeft sier han... jeg skal komme først.  

Fort deg da sier .... jeg og fra meg et lite hyl når pikken klasker til bunns.  Det skulle jeg kanskje ikke ha sagt, eller i hvert fall utbrodert hva jeg mente med å forte seg. Jeg blir knullet hardt og fort der jeg hyler og ber om nåde, heldigvis varer det veldig kort før han kommer langt inni meg i store mengder. 

Når jeg kommer hjem den kvelden legger jeg meg god og mett av dage angående hva sex gjelder. Fruen får ikke noe mas mer om å knulle, men jeg derimot har blitt en knulledukke for en herlig ung mann med et lem av en annen verden :)


Profilbilde Eksperimentell 04-05-23, 13:49
Medlem siden: Jan 2023
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Deilig historie

Profilbilde Grillgutt 14-05-23, 20:11
Medlem siden: Nov 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Det var en utrolig pirrende historie. Ble kjempekåt her nå... 

Profilbilde Ak64 23-02-24, 16:15
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Møre og Romsdal Kristiansund
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Misunnelig 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.