Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 25-04-23, 14:43
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Vi møttes på en kafé, og vi følte begge en voldsom erotisk spenning ved å se hverandre "IRL". Forspillet var på sett og vis unnagjort gjennom mange meldinger og chat på CC over lang tid. Vi visste hvorfor vi møttes.
Kaffen og småpraten ble unnagjort på en halvtime, før vi med raske skritt gikk til hotellet hvor jeg hadde rom. I resepsjonen så de nok bare et par som antagelig var på vei til/fra et møte eller noe, så nøytrale og alvorlige som vi så ut idet vi strøk forbi.
Døren hadde knapt lukket seg før vi var på hverandre - hete kyss og utforskende hender som utålmodig løsnet på klær og følte seg frem på nytt territorium. De deilige brystene dine kom frem i lyset - jeg beundret dem, kjente på dem, smakte på dem før jeg gikk ned på kne, løsnet på skjørtet ditt og trakk både skjørt og truse ned. En hånd kjælte med brystene dine mens den andre kjente på en deilig rumpe, og leppene mine fant magen din - og nedover forbi navlen. Du skjøt hoftene frem så jeg skulle komme lett til. Du duftet kåtskap - verdens deiligste duft! En aldri så liten smak rundt det aller herligste før jeg kom meg opp på to ben igjen og slet av deg resten av klærne. Mine gikk samme veien mens jeg styrte deg mot dobbeltsengen. Kåt som et spett grafset og snuste og smakte jeg på hele deg, og du hadde allerede fått et godt tak om pikken min. Bare godlyder å høre fra oss begge, og du stønnet litt ekstra mens jeg igjen smakte så vidt på din dryppende våte og kåte fitte. Tungen sveipet rundt og under og over og ertet klitten din, mens fitteleppene igjen fikk litt behandling. Så - tungen dypt inn i deg, og jeg kjente at du rykket til.
Raskere enn lynet snudde jeg meg rundt slik at vi lå sidelengs i 69-stilling, og kjente til min store glede at du sugde pikk som en keiserinne! Min glattbarberte pikk og baller fikk en behandling jeg aldri hadde kjent maken til, mens jeg slikket, sugde og koste meg med ditt aller herligste. Omsider tok jeg til vettet, snudde deg om på magen og dro en pute inn under hoftene dine. En sånn stor og fin hotellpute som virkelig fikk stumpen din til å lyse innbydende mot meg der jeg sto på kne med en verkende pikk klar til erobring. Tror du også var helt ustyrtelig klar, og du støtte kraftig imot da jeg satte pikkhodet mot åpningen. Himmel og hav for en følelse - kjente pikken skli inn i ditt dryppende våte og varme indre, kjente at jeg nådde bunnen - pent og forsiktig først, men så tok kåtskapen overhånd. Ingen annen følelse i hele verden kan sammenlignes med dette – den første gangen man trenger inn i en ny og uutforsket kvinne. Jeg pulte deg med lange, seige drag og med den aller største nytelse, mens du jukket imot så mye du orket.
Jeg kjente den ene hånden din komme inn på undersiden, mens du febrilsk fingret klitten din. Ikke mye ble sagt - mye stønning og pesing, svett og hektisk sex mens jeg begynte å kjenne pikken svulme og nærme seg klimaks. men NEI - så lett skulle ingen av oss slippe unna!
Endelig fikk jeg snudd deg på rygg, naken og kåt og ivrig etter mer - det jeg hadde fantasert om så mange ganger mens jeg så på Cupido-bildene dine! Jeg elsker jo å slikke og suge og smake på klitoris, og din er jo aldeles til å spise opp. Plasserte deg litt diagonalt på sengen og la meg mellom de deilige lårene dine. En hånd godt plassert under rumpa og en på magen din. Trakk huden litt oppover og så klitten åpenbare seg enda mer, riktig innbydende rett foran munnen min. Prøvde meg litt frem med tungen, slikket forsiktig på oversiden, frem og tilbake sidelengs over den lille lyserøde tappen som nå var blitt virkelig stor. Sugde den litt forsiktig, så tungen på undersiden - langt inn og utover mot tuppen, fant ut hva du liker best og registrerte at du begynte å få noen velkjente og ukontrollerte rykninger i hoftene. Holdt deg der en stund - ertet deg mens jeg hørte pusten din bli mer og mer hektisk der du knadde brystene dine, dro i brystvortene og nesten gikk opp i bro. Du fikk to fingre inn i fitta der jeg raskt fant frem til "stedet" og masserte ganske rolig mens tungen jobbet ivrig på utsiden. Virket det tro? Jepp - ikke tulle mer nå, la det stå til! Da tok det ikke mange sekundene før spasmene rystet deg der du lå nærmest i bro - og jeg kjente spruten renne nedover haken min. Verdens herligste syn og følelse!
Etter hvert roet du deg litt ned, og vi lo litt begge to - overrasket og glade kanskje? Fikk pusten tilbake, og som den gentleman jeg egentlig er hentet jeg litt kaldt vann til oss begge. En liten time-out?
Da fikk du øye på pikken min som fortsatt sto strunk og stram, og grep fatt i den med et fast grep. Jeg tok det som en invitasjon, og du ble snudd over på siden mens jeg la meg godt inntil stumpen din og styrte pikken raskt på plass der den hører hjemme. Herlig-herlig-herlig, vått og varmt og nypult kjønn, og nå fikk du kjenne mer. Jeg tok deg sakte og raskere om hverandre, kjente pikkhodet masserer punktet inni deg mens jeg kom dypt inn i deg for hvert støt. Brystene fikk den oppmerksomheten de virkelig fortjener, og etter en stund løftet jeg det ene benet ditt høyere slik at jeg kunne komme enda bedre til. Alt var vått og varmt og svett og glatt og deilig.
Da kom jeg til å tenke på et par av Cupido-bildene dine, og det stakk en liten djevel i meg. Med en hånd trakk jeg massevis av fittesaft og annen fuktighet nedover mot det lille rumpehullet, masserte forsiktig mens først en og så to fingre bløtet opp og utvidet hullet. Hele tiden med en stiv og forventningsfull pikk glidende inn og ut av fitta. Uten noe om og men byttet jeg hull og presset forsiktig pikkhodet innenfor lukkemuskelen. Du tok imot uten protester - imponerende! Så lå jeg helt i ro og lot bare pikken være der rett innenfor mens du justerte dine egne bevegelser mot meg. Klarte å få hånden rundt klitten og masserte forsiktig mens jeg kjente dine bevegelser mot magen min. Registrerte til min store glede at bildene ikke hadde løyet - du måtte da like dette?
Følelsen av pikkhodet som ble massert av en stram muskel og den glatte rumpa begynte å bli svært merkbar - hvor lenge kunne jeg holde ut dette tro? Du kjente nok at ballene mine begynte å stramme seg mens du klappet, masserte, strøk og dro i dem med en hånd samtidig som den andre jaget bort min hånd og ivrig overtok stellet av klitten. "Er det greit?" var alt jeg klarte å si mens jeg økte takten og merket den herlige kilingen starte helt nede i anklene. Du svarte med å presse rumpa enda mer mot meg og melke pikken min til jeg nesten begynte å miste synet. Spruten kom og kom og kom i din deilige rumpe mens du strammet til og tok i mot det hele. Plutselig snudde du deg så pikken smatt halvstiv og dryppende våt ut, fingrene dine jobbet frenetisk mot klitten og der - der kom du igjen i en kraftig og sprutende orgasme. Mens den ebbet ut tok jeg deg i armene mine, kysset deg, sugde lett på de hovne brystvortene dine som smakte salt og svett og deilig, og holdt deg til du ble rolig og litt døsig. Du så meg dypt inn i øynene – og så brøt vi ut i spontan latter over denne voldsomme og herlige opplevelsen.
Etter det var det liksom ikke noe mer press eller usikkerhet, vi bare lå der og småpratet om viktige og uviktige ting en stund. Det var fortsatt lyst ute, solen skinte da du hoppet ut av sengen og stilte deg foran det store vinduet. Hotellrommet var i åttende etasje, så nysgjerrige naboer var ingen bekymring. Jeg husker godt den plutselige og inderlige kåtheten som grep meg der og da, og jeg hoppet opp og omfavnet deg bakfra. Klemte, strøk og kysset deg mens pikken igjen reiste seg og klemte mot ryggen din. Uten videre stakk du stumpen litt ut – en utfordring jeg ikke var sen om å ta imot. Pikken gled lett inn igjen i ditt nypulte og varme kjønn, du støttet deg mot vinduskarmen mens jeg tok deg med lange, rolige tak og de eneste som så det var et par måker som fløy forbi. Etter hvert ble du klemt opp mot vindusglasset mens du stønnet og rykket i hele kroppen. Kanskje det var litt ekstra pirrende å vite at noen der nede på gaten kunne se opp og se deg? Med en hånd på klitten kom du igjen i en ristende orgasme som gjorde at jeg måtte holde deg oppreist med begge hender. Smilende gikk du så ned på kne og tok min struttende og glinsende pikk i munnen og sugde meg til jeg knapt kunne stå oppreist. Ikke mer sprut – det var helt tomt, men jeg var mer enn fornøyd.
Etterpå lå vi igjen tett inntil hverandre på sengen en god stund.
Da vi forlot hotellrommet et par timer senere kastet jeg et blikk inn i rommet for å sjekke at vi hadde fått med oss alt, og det siste jeg så mot kveldshimmelen var det herlige avtrykket av din overkropp, brystene og hendene dine på hotellvinduet.

Profilbilde Liten71 17-05-23, 14:00
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Vestland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Deilig historie 😊 fra virkeligheten?

Profilbilde Slettet bruker 17-05-23, 16:49
Medlem siden: Apr 2023
Fylke: Agder Tvedestrand
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Høres ut som en herlig stund 

Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 18-05-23, 09:08
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Liten71

Fra virkeligheten ja.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.