Profilbilde annonymfe Trådstarter 02-05-23, 18:40
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Kvinne
Rating: 11 / 0 / 0

Denne fantasihistorien ble til gjennom en chat jeg hadde med en venn her på siden. Håper dere liker den.

Denne gangen handler det om meg og en jeg traff gjennom et møte i byens båtforening. Jeg hadde ansvar for en samling, og han var en tilfeldig gjest fra den lokale hyttebefolkningen.

Vi kom i prat fordi han hadde noen spørsmål, og vi fant raskt ut at vi deler interessen for reising, særlig til varmere strøk. Og turer med båt i skjærgården var også en selvfølgelig del av sommeren.

Vi treftes jevnlig gjennom båtforeningen, og fant ut at vi hadde en del felles venner. En av vennene skulle ha en sommerfest i et stort hus nede ved vannet. Det var lenge siden jeg hadde vært på en sommerfest, så jeg var glad og yr. Jeg kledde på meg en hvit sid sommerkjole som fremhevet midjen og puppene, og det lange håret blafret i vinden. I veska hadde jeg en flaske med kalde bobler.

Vi ble sittende ved sammen bord og praten går lett. Boblene stiger til hodet på meg, men jeg passer på å ikke drikke altfor mye. Det er deilig å fremdeles ha kontroll, og huske det man har opplevd når man våkner neste dag. Etter vi hadde spist spurte han om jeg ville ta en dans med han? 

Det er flere som danser, men vi enser bare oss to. Det kribler i kroppen, og jeg nyter det når jeg merket han ser på kløften og puppene mine. Jeg var vant til å få den oppmerksomheten. Han nøt å kjenne puppene trykkes mot brystete sitt. Det var lenge siden han hadde hatt en så nydelig dame så tett inntil seg, så han kjenner en reaksjon i buksa med en gang. Han nyter det, og håpte jeg ikke la merke til det. Men det gjorde jeg selvfølgelig. Jeg hadde egentlig ikke forventet meg noe annet.

Han klemte meg tettere inntil seg, og nøt min varme kropp under den tynne sommerkjolen. Jeg vil bare være i denne dansen, tett i tett, tenker jeg, huske dette øyeblikket. Det er kveldssol, musikken er fin, og jeg danser med en mann jeg liker veldig godt. Jeg kjente meg lykkelig.

Vi danser sang etter sang. Han lukter godt, og jeg kysser han på halsen. Jeg hadde vært yr og varm siden jeg dro hjemmefra, og sommerkvelden er i ferd med å omfavne meg med kåthet. Det er som om jeg svever og tenker ikke på andre enn han, og kroppen hans mot min.

Han legger handa på rompa mi og trykker meg mot underlivet sitt. Han ville la meg kjenne kulen i buksa, og se hva det gjorde med meg. Hjertet stoppen, og det lød et lite ynk fra meg som et signal om at herfra og ut kvelden var jeg hans. At vi hadde havnet her hadde jeg aldri trodd. Vi var rett og slett hamrende kåte. Begge tenkte på hvordan vi skulle få denne kvelden til å vare lengst mulig.

Vi ser på hverandre og tenker det er på tide at vi finner et sted for oss selv. Musikken er slutt, orkesteret tar en pause og de fleste parene går tilbake til plassene sine. Han tar meg i hånda. "Skal vi gå ned på stranda?" spør han, og jeg kjenner det kribler i magen av spenning. Jeg klemmer hånda hans og svarer «gjerne»......

Vi lar klærne falle, og blir stående å betrakte hverandre. Han er solbrun etter alle båtturene, fast og sterk i kroppen. Og så pikken da......... større enn jeg forventet, hard og grov, og jeg ser blodårene pumpe. Enn dråpe renne nedover låret mitt som et tegn på at jeg er overmoden.

Vi står der nakne i mørket, og han skjønner at jeg betrakter kroppen hans. "Liker du det du ser?" spør han og smiler, samtidig som han også betraktet meg fra topp til tå. Jeg hvisker «ja, jeg liker alt ved deg.» Det svake månelyset gjør at det glitret på låret mitt, og han forstår godt hvor kåt jeg er. Han tar tak i meg, klemmer meg mot seg mens han kysser meg.

Jeg har lyst til å gå ut i vannet med han, men kjenner en stor trang til å smake på den som jeg har kjente presse mot låret mitt mens vi danset tett. Jeg puster tungt nå, og tennene mine løper i vann.  Så synker jeg ned på kne og gaper. Han blir overrasket, men tar tak i pikken og styrer den inn i munnen min. Jeg smatter og vi stønner begge høyt i nytelse når tunga mi gli rundt hodet, og jeg runker skaftet samtidig. "Nå må du være forsiktig" stotrer han frem. Da tar jeg en pause, ser opp og smiler. «Kanskje tid for et bad?» sier jeg.

Hånd i hånd går vi nakne, frie og kåte ut i det litt kjølige vannet. Det er deilig å kjenne det dekker mer og mer av kroppen helt til vi begge var omsluttet helt av vannet. Han bøyer seg mot deg, "Takk for forståelsen" sier han og gir meg et kyss. Jeg klemmer meg mot han, og det er bare en ting jeg ønsker meg nå. Fitta lengter, så jeg nesten kan høre henne rope.....

Da lar han handa gli ned og kjenner jeg er hoven og våt. «Skal vi..... rakk han å si, før jeg slynger bena rundt hoftene hans og trer meg over den harde pikken. AAhh, her hører jeg hjemme, tenker jeg. Klamrer meg fast til han. Stille stille, jeg vil kjenne godt etter hvordan fitta liker å fylles av den mektige staven. Fitta strammer seg rundt den som omfavnelse. Her hører jeg hjemme, hvisket fitta.

Han nyter det, står helt stille mens han kjenner armene rundt halsen sin og meg som humper opp og ned i takt med bølgene.. Han tenker han nyter å bli omsluttet, helt som en hånd i en litt trang hanske. Han kjenner fort at han snart vil komme «jeg tror jeg må....." Han rekker ikke å si mer. "Det er helt greit" svarer jeg og smiler. Et langt og dypt stønn høres i det han fyller meg helt opp.

Jeg blamet han ikke for å ikke klare å holde tilbake, og han ble helt overlykkelig når jeg lot han komme inni meg.
Men når orgasmen har ridd seg ferdig og han har fått puste ut, spør jeg pent om han ville kose med meg, med fingrene? Jeg forklarer at frøken Fitte trenger mer fast føde for å bli mett. "Om vi går opp på stranda igjen, kanskje du får meg hard igjen og lar meg komme inn i fitta "? sier han.
«Hvis du vil komme igjen vil jeg veldig gjerne se spruten din på kroppen min» svarer jeg.

Men først ville jeg vise han hvor lett det er å gi meg orgasmer. Jeg legger meg ned og tar hånda hans. «Sitt ved siden av meg, bruk langfinger og ringfinger og la dem gli inn og ut litt før du presser mot g-punktet og jukker lett» Da tar det ikke mange sekundene for jeg himler med øynene og føler et stjerneregn over meg i sommernatten. Jeg mister pusten og kaster hodet bakover. Du holder bare en varm hånd på musa og ser på meg..Han ble overrasket, særlig når jeg frimodig tok handa og forklarer hvordan bruke dem for å fremkalle orgasme. «Det er nydelig å se på deg, kjenne fitta klemmer urytmisk og ukontrollert rundt fingrene», sier han. 

Han begynner selv å runke, til min nytelse. Når jeg oppdager hva han gjør, planter jeg føttene i sanden og reiser meg opp. «Liker du å se på fitta mi mens du runker» spør jeg, og skiller leppene så han ser rett inn i herligheten. «Åååååå, jaaaa» svarer han.

Når han hadde fingerpult meg til en rad av orgasmer, var jeg klar for å bli dusjet ned av spruten han. Så han jukker noen tak og spruter i lange stråler over magen og puppene. Jeg smiler og er så fornøyd som det går an. Elsker følelsen av å være nypult og bedekket av sperm. Legger hodet ned i sanden, lukker øyne og puster inn den varme sommerluften. Han så tydelig at jeg var fornøyd der jeg lå med hodet i sanden. Men han ble litt bekymret og sa «Går det bra med deg?" "Jaaaa, jeg elsker å se deg runke og sprute på meg...."

Vi pustet ut og gikk i vannet for å skylle av oss sand og sprut. Så gikk vi nypulte og lykkelige tilbake til huset.

Vi treffes flere gangen gjennom sommeren, og det kan vi fortelle om senere.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.