Profilbilde Allsidigmann Trådstarter 16-05-23, 19:00
Medlem siden: Apr 2023
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

...skjedde for noe år siden, men sitter like godt i minnet mitt.

Var på jobb i en av Mjøsbyene, skulle overnatte på hotell. Etter en enkel middag satte jeg meg ned på et hyggelig utested med en øl. Hadde ingen andre planer enn å nyte ølet, se på folk, nyte det gode høstværet og stemningen. Ble plutselig oppmerksom på en flott dame i øyekroken. Om det var henne eller antrekket hennes som vekket oppmerksomheten skal være usagt. Men jeg snudde på hodet, og så en voksen, flott, fyldig dame med "relativt" kort skjørt, høye "sexy" støvletter og en topp som avslørte en kvinne med flotte former. Hun møtte blikket mitt og smilte, og jeg sendte et nikk og et smil tilbake. Samtidig så jeg at hun ikke var alene. En jeg antok var mannen hennes smilte også og nikket til meg... Antok at de var rundt min alder, altså i slutten av 40-åra

Ble sittende i mine egne tanker og nyte tilværelsen. Plutselig hører jeg en stemme ved siden av meg og kjenner en forsiktig hånd på overarmen min. "Er du alene? " Jeg snur meg mot stemmen og kjenner igjen damen jeg smilte til. "Vi synes du så så hyggelig ut, vil du ikke sitte sammen med oss litt?" hørte jeg henne si. Mannen hennes så opp fra bordet de satt ved og smilte, så jeg skjønte vel at han ikke hadde noe i mot at jeg satte meg hos dem.

Jeg traff et par svært så trivelige mennesker! De presenterte seg som Tove og Bjørn, og praten gikk veldig lett mellom oss. Registrerte at hun ofte berørte meg mens vi pratet, kjente varmen fra kinnet hennes når hun lente seg frem og snakket til meg. Bjørn hadde tydeligvis ikke noe i mot det, for jeg registrerte stadig at han var "bortpå" henne. Praten dreide etter hvert mot mer "frekke" temaer, og de begynte å spørre meg litt om både preferanser og erfaringer, og jeg kjente at kroppen reagerte på stemningen. "Du har sikkert skjønt at vi liker deg veldig godt" hørte jeg henne si. "Kunne du tenke deg å bli med oss opp på hotellrommet og se om vi kan bli litt bedre kjent?" Tror jeg var for tørr i halsen til å svare, men jeg vet at jeg nikket. Og det viste seg at de bodde på samme hotell som meg.

Oppe på rommet følte jeg nok litt på stemningen, visste ikke helt hvordan jeg skulle takle situasjonen. Men Tove løste det enkelt ved å fortelle meg at de gjerne ville ha sex med meg. Var jeg ikke varm i toppen før, ble jeg det nå. "Men", som hun sa, "det er en forutsetning at jeg kan stole på at du er frisk. For vi liker ikke gummi noen av oss. Og du må føle det samme overfor oss". Denne historien hadde ikke blitt til dersom jeg hadde trukket meg, og jeg følte meg veldig trygg på dem.

Bjørn og jeg begynte å ta på henne, kysse henne, stryke over de nylonkledde bena, høre pusten hennes.... Hun var deilig å kysse, tunga hennes var leken og krevende. Brystene hennes var fyldige, vortene deilige og følsomme. Merket at Bjørn på et tidspunkt trakk ned trusa hennes før han trakk seg litt unna. Hun så på meg med en ertende munn og et ertende blikk før hun sa "du kysser deilig, er du like god til å bruke tunga på andre måter også?" (Hun visste det ikke da, men jeg vil nok hevde at jeg i "alle" år har vært over gjennomsnittet glad i å slikke) Og jeg var både kåt og lysten på å smake henne, så da hun lente seg bakover i sofaen med spredte ben, var jeg ikke vanskelig å be! Hun løftet på skjørtet, og avslørte ei nydelig, glatt fitte. Og da jeg lot tunga gli ertende gjennom skjønte jeg fort at hun var mer enn klar. Så bort på Bjørn, men han bare smilte oppmuntrende mens han gned seg over bulen i buksa si. Hun var herlig å smake på!!!! Godlydene hennes kom tett, jeg kjente hånda hennes mot bakhodet mitt mens jeg lot tunga leke i henne.

Vet ikke hvor lenge vi holdt på slik, men på et tidspunkt der hun nærmet seg en orgasme avbrøt hun leken. Vi havnet borte på senga, og jeg kjente hvordan jeg bokstavelig talt ble avkledd og ble liggende på ryggen i senga. Tove hadde kun strømpene og støvlettene på når hun skrevet over meg i en slags 69. Kjente hendene hennes, munnen hennes, tunga hennes som lekte med pikken min. Og det kom nok noen stønn fra meg... "Mmmm, han er deilig" hørte jeg henne si. Merket at Bjørn (som også hadde fått av seg alle klærne) var oppe i senga med oss, og jeg kjente jo at han strøk på både henne og meg. Nå måtte jeg konsentrere meg for ikke å sprute for tidlig, for jeg ble sugd og ertet etter alle kunstens regler. Og etter hvert skjønte jeg jo at de lekte med pikken min begge to.... Og jeg ble om mulig enda kåtere...

De skjønte nok hvor nære jeg var, for etter hvert lot Tove meg slikke henne mens jeg lå under henne. Det var herlig å ligge under henne slik mens hun sto på alle fire over meg. "Vil du oppfylle en av mine drømmer?" hørte jeg henne si. Svarte vel bare "mmm" mens jeg slikket henne. "Fortsett å slikk meg!" stønnet hun. Skjønte ikke helt hva hun mente der og da, men jeg registrerte jo at Bjørn kom bak henne. Hun stilte seg mer på alle fire, mens Bjørn dyttet en pute under hodet mitt for at jeg skulle nå fitta hennes bedre med tunga. Men jeg skjønte jo fortsatt ikke helt...

...før Bjørn kom med pikken sin mot den nå så rennende våte fitta hennes. "Fortsett å slikke!!!" stønnet hun, og brått skjønte jeg greia. Overraskelsen min var nok stor, men kåtheten var adskillig større. Så jeg fortsatte å slikke henne mens pikken hans gled inn i henne. Og jeg tente noe voldsomt! Ulidelig spennende å kjenne, se, merke reaksjonene hennes når hun hadde pikken hans i seg og tunga mi som lekte. Og pikken hans var slett ikke skummel, glatt og deilig av saftene hennes. Og et par ganger trakk han seg faktisk helt ut av henne og lot meg få sjansen til å kjenne pikkhodet hans i munnen, med en herlig smak av henne.

Situasjonen virket nok like godt på oss alle tre, for etter hvert merket jeg at både Tove og Bjørn stønnet høyere og høyere. Tove kom i en orgasme som hørtes og kjentes, og kort etter skjønte jeg på Bjørn at han tømte seg langt inne i henne. Hun presset fitta si mot meg mens de sto slik, og da Bjørn trakk seg ut kjente jeg fitta hennes hardt mot ansiktet og tunga. Virket nesten som hun fikk en "etterpå"-orgasme. Først etter en stund gikk det opp for meg at det var sæden fra han som rant over ansiktet mitt, i munnen min, og som jeg kjente smaken av i halsen. Og vet du, det var en herlig følelse!

Min egen avslutning ble nesten ikke noe å skrive om... jeg var så kåt at Tove knapt rakk å sette seg over pikken min før jeg sprutet henne full.

Ble en lang kveld der vi åpnet opp om mange fantasier oss i mellom. Og det ble starten på et "forhold" der vi møttes med jevne mellomrom over en periode på over 3 år. 

Om det er interesse for det, kan det nok hende at jeg forteller om noen av treffene våre også. Og det ble flere bi-opplevelser...

Profilbilde Toåa 16-05-23, 23:20
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Møre og Romsdal Surnadal
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Deilig historie, skulle ønske det var meg 😁

Profilbilde Dupparn ID-Verifisert 16-05-23, 23:44
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Deilig historie da! Temaet tenner meg absolutt, så jeg tar gjerne episode to jeg!

Profilbilde Utforskendetrønder 23-06-23, 17:36
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Trøndelag Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Hei

Du skriver godt  og pirrende, jeg vil gjerne lese flere historier fra deg.

Profilbilde Slettet bruker 26-06-23, 17:53
Medlem siden: Jun 2023
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Allsidigmann

For en utrolig deilig historie, ønsker å oppleve det samme

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.