Profilbilde Agilis 28-05-23, 09:04
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Denne artikkelen viser jo at dialog og samarbeid er helt fraværende. Det nytter ikke lete etter noe man ikke vet hvor er. Når da mannen som da tydeligvis gjør en innsats for å prøve, men som artikkelen sier bommer så må kvinnen lede ham dit det låter best. Quite enkelt. 


Profilbilde Agilis 28-05-23, 09:12
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Butterfly

Det er vel ingen feil med å kreve heller tenker nå jeg. Jeg har hatt ei som krevde av meg. Jeg ble litt paff til å begynne med fordi jeg aldri har opplevd det, men syntes det var kjempedigg. Hun hadde sikkert vært borti flere "dårlige" etter som hun "krevde" av meg. Nå ble hun veldig fornøyd med min innsats allerede første gang sånn at hun trengte ikke å "kreve" på samme måte neste gang. 

Hun likte å bli slikket og gav klar beskjed om akkurat det. Jeg liker å slikke så gikk helt fint så når jeg begynte så kom hun meg i forkjøpet og ledet an med både tempo trykk og måten jeg skulle gjøre akkurat det på. Som regel er det motsatt. Jeg må spørre og er jeg heldig får jeg svar ellers så må jeg omtrent famle i mørket fordi hun ikke kommuniserer av ulike årsaker. Akkurat det er trist. 


Profilbilde Kukimusa ID-Verifisert 28-05-23, 10:03
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Lærer ikke noe av ei avis.lærer av å

pratisere deilig og utforskende sex 


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Matheo ID-Verifisert 28-05-23, 10:13
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Telemark Annet
Kjønn: Mann
Rating: 10 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Butterfly

Ikke så mange ons her. Det gir meg ikke så mye, men det finnes selvfølgelig unntak. Jeg mener likevel at det er greit med kommunikasjon uansett om det er ons eller en fast relasjon. Det gir en mye bedre opplevelse

Ja, orgasmer er deilig💫💦

Profilbilde Lovelis 28-05-23, 10:31
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 18 / 0 / 0

Men artikkelen handler vel ikke om å treffe eller bomme, eller hvor god kvinnen er på å veilede? Den mener at det har blitt et trofé å få damer til å komme, noe man skryter av. Og at sexen da blir tvangspreget mot kvinnens orgasme. Trolig fordi det er vanlig at menn kommer lett og relativt fort, mens kvinner oftest har mer tungt for det.

Jeg har absolutt følt på det samme. Jeg gir nesten beng i om han får meg til å komme. Det er jo digg når vi har det så godt fysisk og mentalt at jeg kommer. Men ikke noe must, er veien dit som er digg og den veien må være allsidig og gjensidig hvis sex skal gi meg noe over tid. Likevel, en god del ganger har jeg i etterkant følt at sexen handlet for lite om nytelse i nuet, og for mye om å finne knappene for å få meg til å komme. Så tar absolutt poenget.

Da må vel vi damer være like flinke til å kommunisere at man ikke ønsker såå mye orgasmefokus, som å kommunisere hva som skal til for å komme 🙂 En utfordring er at jeg sjelden blir oppmerksom på det i stundens hete, først etterpå når jeg reflekterer litt. Så mest relevant med en fast parter man snakker godt med.

Profilbilde bergenstøsen Godkjent selger 28-05-23, 11:46
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Når sex blir skryt er det turn off 

Og det er nok av kvinner som skryter av hvor lett de kommer også. Og sikkert noen kvinner som later som de ikke har så lett for å komme og så kommer de da selvsagt når han fyren "jobber" for å få det til og så føler han seg som verdensmester etterpå. Vi kvinne gjør noen bjørnetjenester av og til både for oss selv og andre.

Ja. Det er for stor fokus på orgasme. Kan selv noen ganger få en orgasme på kort tid på egenhånd og gjerne med et leketøy som stimulerer og jeg kan fint veilede en mann til at jeg får akkurat det jeg trenger. Kommer ikke alltid av det men oftest. 

Sex skal ikke være jobb. Det skal være fokus på nytelse og kos. Med mindre man tenner på tøm og røm som setting. Alle skal få ha sine preferanser på det.

Ja, jeg har opplevd menn som har sagt at de skal slikke meg til orgasme uansett hvor lang tid det tar. Og at det har tatt tid. De skal ha for standhaftigheten. Og ja, det er deilig. Og det er deilig å komme. Men jeg må ikke det for å ha det deilig. 

Har det like godt og kanskje noen ganger bedre av en lang sensuell massasje. (Som ofte bare er forspill til mer.)

Sex er ikke en konkurranse. 

Og jeg vet at flere damer er som meg og at når vi merker at det blir et jag etter at vi skal komme så forsvinner både lyst og evne til å nå orgasme. 

Har til og med sagt det flere ganger til menn som "maser" og ber meg komme for dem at nå kommer jeg i alle fall ikke. 

Skulle ønske nytelse var mer i fokus for begge parter. For det er ikke alle menn som kommer alltid heller. Og jeg opplever at de også ser på det som at samfunnet forventer at en mann skal sprute en fontene hver gang. 

Vi er så forskjellige som mennesker og det er så mye som spiller inn med nytelse.

Mange menn spør ofte hva som skal til for at jeg skal få orgasme. Jeg pleier å si at jeg ønsker å nyte, orgasme er en bonus. Fokuser på å la meg få nyte. Så kanskje orgasmen kommer også. Fordi jeg slapper av og har funnet det rette mentale stedet 


❇️ Verifisert selger ❇️ bergenstruse på KIK ❇️

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.