Profilbilde GladChill Trådstarter 28-05-23, 12:13
Medlem siden: Mai 2023
Fylke: Vestland Bergen
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Hei! Lurer på om noen har gode historie om å blitt ferska, eller har ferska noen?

Profilbilde Duracellbunnyn 28-05-23, 12:57
Medlem siden: Apr 2023
Fylke: Østfold Moss
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

På videregående så fant noen ut av at vi skulle dra til syden sammen. Vi var en stor klasse med over 30 elever. 24 av de var jenter.

10 jenter, 4 gutter var med på turen. Hadde en flørt gående med en ifra klassen omtrent hver gang det var noe sosial treff og alkohol var i bilde med en av jentene i klassen, la oss kalle hu E.

De fleste kveldene begynte med oppvarming på hotellet, hadde tross alt all inclusive så vi drakk oss fulle der å koste oss med vår vennegjeng før vi dro utover. Gikk som regel greit. 

Untatt den ene kvelden, halvveis til byen så ble plutselig E dårlig og måtte tilbake til hotellet, en av jentene ble fort med på den og resten skulle videre å feste. Når jeg skulle gå videre ble jeg plutselig dratt i armen av hu som var edru og skulle følge E tilbake til rommet og ble fortalt at hu var liten og trengte en mann til å hjelpe de hjem.

Kort og godt så endte vi opp tilbake på hotellet, jeg ble nærmest kasta in på hotellrommet men ikke av den som var edru men av E selv som hadde faket! Alt var bare skuespilleri og hu ville bare få meg på rommet sitt slik at hu kunne ha meg for seg selv uten at de andre snek seg på.

Klærne forsvant, dyna ble dratt vekk og vi fikk endelig det vi ville.. sekunder ble minutter og minutter ble til timer. Midt oppi klimakset til E så bankes det hardt på døra og folk skriker å jubler utafor hotellrommet.


Viste seg at de kom hjem fra byen og fikk mistanker da hu edru hadde blitt funnet på mitt rom der han ene skulle sove. Da falt brikkene på plass å de kom for å høre det som var igjen av showet.

Dessverre så endte det ikke med happy ever after men gud for noen minner det ble med E min 2e største forelskelse.



Profilbilde Gyngehest 28-05-23, 13:07
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

En sen kveld på Bornholm, hører noe mistenkelige lyder fra en hekk. Må jo stikke plummen gjennom å se hva som skjer 🤪

Men kan ikke se noe som stemmer overens  med lydene, ikke før jeg ser 2 pinnsvin som kjører på i halvmørket 🤣  Hadde aldri tenkt meg et så lite dyr kunne lage så høye lyder.

Shit always happen, deal with it.


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Trdbull89 28-05-23, 13:17
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Trøndelag Trondheim
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Jeg var vel 18 og xn Var 17, nyforelska og kåte så pulte vi jo hele tiden. Det var en varm sommer dag I ferien, svigers skulle til en vennepar på besøk, og når de hadde dratt så bar det inn på soverommet, hadde hold på I omlag 5 minutter før Følgene oppstår: svigermor åpner døren til soverommet (kommet tilbake da de hadde glemt gaven til dette venneparet) soveremmet er fult belyst, sola skinner inn vinduene, og det synet son møter svigermor er jeg som står naken på gulvet, med kølla I rumpa på dattra som står I doggie på sengen. Jeg frøs I 2sek, og jeg kunne se hun så ned og fikk tydlig se I detalj hva som fåregikk. Aldri hvert så flau I hele mitt liv, 🙄😅

Profilbilde Stillalive ID-Verifisert 28-05-23, 13:26
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Trøndelag Trondheim
Kjønn: Mann
Rating: 4 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde

Jeg dauer 🤣

Profilbilde Goodwill 28-05-23, 14:37
Medlem siden: Apr 2023
Fylke: Akershus Asker
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Var på guttetur til Hamburg. På et utested fikk jeg god tone med en tysk dame. Utestedet var på hotellet der hun bodde. Utpå natta bar det opp på rommet hennes, men der lå jo venninnen hennes på deres dobbeltrom og hun var våken. Da ble gode råd dyre for en fylla-kåt nordmann. Vi gikk ut igjen og begynte å kline og klå rett utenfor rommet i gangen. Det var såpass sent at det ikke var folk der. Vi ble så kåte at jeg fikk liket opp skjørtet hennes og begynte å knullet henne bakfra mens hun støttet seg til veggen. Plutselig hørte vi et pling og heisdøren åpnet seg 10 meter lenger bort. Det var 3 gutter som kom ut og når de så oss begynte de å klappe og juble. Det var for sent å gjemme seg så vi bare fortsatte 😂. Gutta forsvant og vi fikk gjort oss ferdige uten fler forstyrrelser 🤩

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Matheo ID-Verifisert 29-05-23, 00:13
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Telemark Annet
Kjønn: Mann
Rating: 10 / 0 / 0

Jepp. Det jeg husker best er da en venninne av min partner kom inn på soverommet da vi hadde sex. Hun visste ikke at vi holdt på, og ble stående i døra og flire før hun ble jaget ut av min partner. Jeg foreslo å invitere henne med, men det var fullstendig uaktuelt😏

Life is short, and we should respect every moment of it

Profilbilde Trønderleken 30-05-23, 16:24
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Trøndelag Trondheim
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Trdbull89

😆😆

Profilbilde Slettet bruker 30-05-23, 16:35
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

En gang feks med kusine i bilen ute ved huset og så kom broren hennes. 

Ofte ute på stranda også..

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.