Profilbilde Don Quiote Trådstarter 28-05-23, 18:16
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Halla!

Jeg ønsker gjerne ærlige, fornuftige, tilbakemeldinger av kvinner og menn på dette.

Jeg har i skrivende stund vært sammen med en fantastisk kvinne et halvt års tid. Vi begge var/er ute etter å fortsette med noe seriøst som helst skal vare "livet ut". Dama er ekstremt kjærlig, omtenksom, nysgjerrig, spandabel (på alle måter), og jeg har aldri møtt noen som jeg har hatt så mye til felles med.

Men det er også én annen ting som jeg digger ved henne: hun er den kåteste personen jeg har møtt. Altså kronisk lysten. Umettelig. Nymfoman om man vil. Vi kan ha sex i timevis (hun kommer som ofte flere ganger) - og vil aldri "avslutte" akten. Hun får en kvinnelig variant av "blueballs" om ikke hun får gjort noe med kåtheten sin. Det er på nippet til skremmende noen ganger, men også svært sexy, pirrende og... deilig.

Jeg har alltid tent på tanken om at min kjære har sex- med og "horer" seg med andre menn. Altså hun skal være classy og lojal på alle andre områder. Men akkurat her pirrer det veldig at hun er frigjort, lysten, sterk, og skryter til meg om det. Viser meg hvordan hun bruker menn, og/eller lar seg bruke osv. Andre kvinner er heller ikke uaktuelt forøvrig. ;)

Jeg forstår godt at mange ikke er kjent med denne type fantasi, men en hotwife-setting er en relativt vanlig kink.

Uansett, vi har testet dette én gang. Det var mitt initiativ, og hun var flink til å kommunisere og vise meg det som skjedde gjennom videoer og ord. De hadde masse grov sex. Og hun kom hjem med en veldig godt brukt fitte. Vi hadde masse deilig sex med mye dirty-talk i etterkant. Tanken på å gjenta det virker veldig opphissende for min del. Hun er gladelig med på det, så lenge jeg vil. Mye av poenget med "kinken" er selvfølgelig at begge skal ha lyst.

Men i all den seksuelle rusen må vi også prøve å være fornuftig, og stille oss selv spørsmålet: Hvordan vil en slik "livsstil" (om du vil kalle det det) faktisk påvirke et seriøst forhold på sikt? At vi to er sammen og beholder dype, magiske, følelser for hverandre kommer utvilsomt i første rekke. Vil det være et potensiale for at dette kan bli ødelagt om vi holder på med det her? Vil mine eller hennes "følelser" kunne avta som følge av dette? Eller vil det kunne forbedre ting?

Jeg forstår at det er individuelt. Så... om det er noen her med lignende, og kanskje mer, erfaring (over tid) vil jeg gjerne høre hvordan forholdet og følelsene faktisk har holdt seg (utviklet seg) over tid? Hvordan har dere utøvet det, og hva er deres overall opplevelse dette?

Profilbilde Missred ID-Verifisert 28-05-23, 18:20
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Innlandet Gjøvik
Kjønn: Kvinne
Rating: 9 / 0 / 0

Tenker at man finner ut av det etterhvert gjennom kommunikasjon 🤷‍♀️ legg noen klare linjer på hvordan det blir hvis en føler seg tilsidesatt eller reagerer på det :) 

Ønsker meg det samme sjøl, så jeg vil påstå dere er heldige 😅 veit ikke om det er unger i bildet, men hvis ikke så vil det nok kunne være en endring etterhvert i sånn lek 😊 

Husk å les bio før melding🙌🙌

Profilbilde Slettet bruker 28-05-23, 18:21
Medlem siden: Mai 2023
Fylke: Agder Kristiansand
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Spennende det


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Prudence 28-05-23, 18:34
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Vestfold Tønsberg
Kjønn: Kvinne
Rating: 32 / 0 / 1

Som Missred skriver, kommunikasjon er viktig her. Dere fortsetter så lenge dere er komfortabel med situasjonen og det gir dere begge glede og nytelse. 

Hvis vi sammenligner litt med oss selv, så har vi også en kink som vi ser ikke kommer til å vare evig. Vi gjør det for å krydre sexlivet på det ståstedet vi er nå i livet, men vet at den dagen vi bestemmer oss for å få barn og det blir litt andre prioriteringer, så blir det slutt på det i samme grad.

Vårt råd er å nyte det så lenge dere har lyst 😀

A dream you dream alone is only a dream. A dream you dream together is reality

Profilbilde MischiefsAlike 28-05-23, 18:39
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Men i all den seksuelle rusen må vi også prøve å være fornuftig, og stille oss selv spørsmålet: Hvordan vil en slik "livsstil" (om du vil kalle det det) faktisk påvirke et seriøst forhold på sikt?

Det finnes det ingen fasit på. Deres forhold er deres, og deres alene, så det viktigste er at dere pleier det fundamentet dere har og bruker diverse adspredelser til forlystelse og krydder når begge føler for det. Og som andre sier at dere snakker åpent og fritt sammen underveis. Dere virker i hvert fall å ha funnet noe skikkelig bra i hverandre, så med det som prioritet og fokus så har dere jo et veldig godt utgangspunkt for hva dere finner på :) 

Profilbilde Afrodite86 ID-Verifisert 28-05-23, 19:17
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Kommuniser hele veien oh selv om ting som ikke virker veldig viktig.

Det er ingen fasit til noe forhold, men de åpne variantene krever ofte enda mer innsats fra begge parter.

Dessverre kjenner jeg til mange som har fått sine forhold ødelagt av det. Det har enten vært utvikling av følelser for andre (som alltid er en risiko med mindre begge er aromantiske), og/eller manglende dønn ærlig kommunikasjon. Så har man de menneskene som får til å leve slik, og deres forhold er ofte ekstremt sterke og nære. Håper dere havner i kategori tre 😊

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Thebeagles 28-05-23, 19:57
Medlem siden: Nov 2022
Fylke: Agder Kristiansand
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Vi pratet mye og lenge om slikt, helst med litt innabords og mens vi holdt på. Etter som vi har gått gjennom litt av vært i livet inkludert at vi nå har to barn og jobber kjempemye med å se værandre i hverdagen har vi fortsatt med denne dele fantasiene og en dag ble det til at vi pratet litt skikkelig om det når vi var alene, der og da ble ikke noe avgjort men ingenting stoppet heller. Hun har vært den som holder mest igjen og da hun som har bestemt om vi gjør noe eller ikke, jeg har vært tydelig på at jeg er klar for å prøve. 

En dag under en lengre lek med masse dirty talk så bare kjente hun at "jo dette må prøves", det viser seg at vi liker tanken og praksis på at ho deles litt, så får vi se hvor mye og hvor langt det går. For som alle vet kan jo dirty talken ofte gå litt tøffere for seg enn virkeligheten, eller... 😏😉

Profilbilde Mrmacphisto 28-05-23, 20:05
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Tusen takk for et veldig godt innlegg. Det var interresant lesing. Jeg går også rundt, og tenker at jeg har den fantasien. Har ikke prøvd det ut, så jeg kan jo ikke vite om jeg hadde likt det. Vi har hatt trekant, hvor det var perioder hvor hun og han holdt litt på uten meg. Jeg synes det var spennende å se på at de hadde sex. Hvis jeg gikk ut av rommet, visste jeg at de var nakne sammen i det andre rommet. Veldig spennende

Kommunikasjon er løsningen. Bare dere kan vite om dette kan funke.

Profilbilde Maks 29-05-23, 17:11
Medlem siden: Apr 2023
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Alltid gøy å være husvenn :)

Hyggelig med en god middag og så få «låne» fruen i huset, men det er hekt avhengig av god kjemi mellom alle parter :)

Slutter mann å leke så slutter mann å leve :)

alltid klar :)

Profilbilde Trønderleken 30-05-23, 16:22
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Trøndelag Trondheim
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Heia.

Fint innlegg og gode spørsmål. Misunnelsesverdig at dere som par har det så fint sammen at dere kan snakke om slikt. Stikkordet er vel kommunikasjon og samarbeid.

Jeg er så heldig at jeg får være et modent pars hemmelige husvenn. Jeg nyter å se at dette gagner forholdet deres også. Nyter å få høre om hans nytelse med at jeg er sammen med kona hans....

Lylke til 😋

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.