Profilbilde Prudence 31-05-23, 12:59
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Vestfold Tønsberg
Kjønn: Kvinne
Rating: 32 / 0 / 1

At folk ikke møter opp til avtalt treff er som nevnt av flere her en stor uting.  Vi har opplevd det flere ganger, og da er det ikke treff for sex, men rett og slett et kjemitreff over en kaffekopp. 

Hvorfor folk ikke møter opp ? Noen får selvsagt kalde føtter,  noen har egentlig aldri intensjon om å møte, noen vet at de seiler under falsk flagg og vet at de blir avslørt osv. Uansett så er det god folkeskikk å gi beskjed, uansett grunn til ikke å møte.

Når det gjelder høflighet og respons på meldinger, så er det mange grunner til at noen ikke får svaret de ønsker. Flere her har påpekt "hjernedøde " meldinger som ikke fortjener svar, men du har også mange som begynner hyggelig,  som fort viser en annen side av seg selv. 

Et eksempel er vår egen innboks. Du har de som vil ha noe å runke etter, ved å spørre om våre fantasier i første melding. Du har de som vil over på snap med engang for flere bilder. Vi har pule nå, sprute på brystene deres osv. De som sender "lyst på besøk nå ?" Selv om vi aldri har snakket med personen før. De som aldri gir seg selv etter flere nei. Dickpicks uten at vi ønsker det. Listen er uendlig lang på personer som ikke innbyr til videre kontakt. 

At menn og også par ikke gidder å bry seg om hva som står I en profil tekst eller annonse,  kommer frem svart på hvitt hver eneste dag.  Ta en titt på f.eks kvinne søker mann , og se hvor mange av de som IKKE passer til kriteriene som faktisk svarer.

Det blir også nevnt at de fleste som er på generelt prat oppfører seg,  og liker å fremstå forståelsesfull.  Ja absolutt gjelder dette de fleste, men også her har vi menn som viser en annen side av seg selv når innboksen besøkes. Vi kan ikke annet enn å flire da noen virker så formanende og kommer med gode råd til oppførsel,  da vi ikke får svart de fordi vi er blokkert fordi de ikke fikk snøret I bunn.

På en slik side vil det alltid være menneske med forskjellige intensjoner,  men 90% er hyggelige og respekterer et nei. Flere vi har truffet og mange vi har hatt fine samtaler med😀 Dessverre er det her som andre steder, at noen få ødelegger helhetsinntrykket for mange.

A dream you dream alone is only a dream. A dream you dream together is reality

Profilbilde Dinkoppte ID-Verifisert 31-05-23, 13:41
Medlem siden: Des 2022
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 2 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Prudence

Det virker rett og slett slitsomt å være kvinne her inne. Så mye ugress (og brennesler) dere må pløye gjennom for å finne noe som kan ligne en velduftende blomst.  

Profilbilde Prudence 31-05-23, 13:47
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Vestfold Tønsberg
Kjønn: Kvinne
Rating: 32 / 0 / 1

Sitering av innlegg

Profilbilde Dinkoppte

Det hadde vært mye enklere hvis enkelte kunne oppføre seg ja, men som vi skriver så et 90% hyggelige 😀

A dream you dream alone is only a dream. A dream you dream together is reality


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Lovelis 31-05-23, 20:07
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 18 / 0 / 0

Å ikke dukke opp til avtalt treff og ikke si fra er dårlig oppførsel. Ferdig snakka. Bedritent rett og slett. Men samtidig umulig å unngå… Altfor mange med dårlig moral og som liker å lure folk.

Men, folk er ikke useriøse bare fordi man ikke får ønsket respons. Noen ganger dør samtaler ut. Har skjedd med folk jeg har likt kontakten med. Ikke vært naturlig å si «jeg vil ikke mer», men samtalen har likevel ikke hatt livets rett. Sånt skjer.

Også er det overraskende mange som mener man har en rett på respons. Det finner jeg underlig. Det er over 26.000 kontoer med en rekke årsaker til å henge her. Mange av disse er null interessert i å skravle eller bli kjent, eller treffe eller utveksle fantasier eller bilder.

Jeg er her i faser, noen uker mer andre mindre. Noen ganger har jeg bare lyst til å kikke/lese og ikke samhandle med noen. Da får de vente på svar, eller droppe å ha kontakt. Jeg svarer de aller aller fleste, dersom de skriver mer enn en setning. Ikke en avhandling, bare noe info å spille tilbake på. Gidder man ikke det, hvorfor skal jeg gidde å svare? Jeg rekker bare noen få meldinger om dagen, svarene går til de med OK meldinger 👌

Profilbilde Slettet bruker 31-05-23, 20:49
Medlem siden: Mai 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 7 / 0 / 0

Er useriøse cocks her å. Just saying.. (;

Profilbilde Oderus 31-05-23, 21:47
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Trøndelag Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Dere kan ikke klage på at jeg er lurekuk, kostbar kalles det!

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Anvesana 01-06-23, 14:49
Medlem siden: Nov 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Lovelis

Tja, rett og rett på respons. Vi vil heller påstå at det handler om høflighet. Mannen har vært søker og aldri fått svar, så han har kjent på følelsen av å aldri få svar. Nå er vi par, og nå opplever vi begge sider. Vi får mange henvendelser! Vi svarer alle! Det tar jaggu ikke mange sekundene å skrive "Er ikke interessert" eller noe sånt. 

Det verste jeg opplever er vanskeligheter med å få ærlige svar. Og noen ganger kommer det ikke svar i det hele tatt selv om vi har fått kontakt. Det enkleste er om alle er ærlige i sine intensjoner her. 

Det er relativt lett å gjennomskue falske parprofiler eller menn som åpenbart kun er ute etter et knull, men prøver å skjule det. Hadde disse folka lest profil, så må det være mulig - selv for ikke fullt oppegående personer å skjønne at du ikke kan lyve deg til verken fitte eller kos. 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.