Profilbilde Playswag VIP Godkjent selger Trådstarter 12-08-22, 07:30 MILF🦩| Cougar slutwife
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Par
Rating: 3 / 0 / 0

Dette er egentlig ikke en novelle, men vår sanne historie om hvordan vi starta med cuckold. 

Jeg liker å se på kona mi med unge gutter. Sånn starta det. 

Kona mi og jeg ble sammen da vi var i begynnelsen av 20-årene. Nå er vi i midten av 40-årene, så vi har holdt lenge sammen, og ting har utviklet seg ...

På begynnelsen av 2000-tallet, da vi ble sammen, tilbragte vi en del tid ute på byen. Hun var veldig glad i å danse. Det var vel slik jeg merket at jeg har litt spesielle interesser.

Hun fikk alltid mye oppmerksomhet på byen, både fordi hun er flink til å danse – men selvsagt også fordi hun ser bra ut. Pent ansikt, blå øyne og deilig munn med fyldige lepper, som raskt vekker assosiasjoner. Blondt hår som rekker til brystene, som er faste og fine med ganske store nipler. Når hun blir opphisset, går med tettsittende topper eller fryser, synes de godt igjennom tøyet. På den tiden gikk hun dessuten ofte med korte topper, så litt av magen syntes.

Var det små scener eller podier på utestedene gikk hun ofte opp der og danset. Responsen lot aldri vente på seg, og en gjeng gutter samlet seg alltid rundt henne, for å se på, eller for å danse med, henne. Jeg kunne se at hun nøt det, og det rare er at jeg også gjorde det. Jeg ble ikke sjalu, men heller tent av at andre gutter åpenbart hadde lyst på henne. La også merke til at en del av kompisene mine tittet på henne, men det plaget meg heller ikke. Tvert imot.

Når hun og jeg hadde sex, eller hun viste seg naken frem foran meg, tenkte jeg stadig oftere på hvordan andre gutter ville ha reagert ved å se henne slik. Når de nærmest rant over ved å se henne danse på byen, hvordan ville de da reagere i en sånn setting? For et syn det ville vært: Hun helt naken, der hun beføler seg selv på puppene og viser seg frem foran en annen.

Eller hvordan ville det vært å se hendene til en annen gutt rundt brystene hennes?

Tankene mine var lenge en vel bevart hemmelighet, men etter hvert tok jeg mot til meg og sa til henne at hun var så digg at jeg gjerne skulle sett hvordan andre gutter hadde reagert på å se henne i denne settingen. Jeg la merke til at hun likte kommentaren min, uten at hun besvarte den. Jeg kjente igjen det samme tilfredse smilet, som jeg hadde sett på dansegulvet så mange ganger tidligere.

Frøet var i det minste sådd, og jeg ville få det til å spire, så jeg fortsatte å snakke om min drøm om å vise henne frem for andre gutter. I begynnelsen avviste hun det helt. Kun da vi hadde sex virket det som om hun tente på tanken. Etterhvert ble dette noe vi snakket mye om under sex. At hun ble sett på eller knullet av andre.

Jeg digget å kjøpe sexy undertøy til henne og fikk lov til å ta bilder til privatbruk. De var sykt pirrende å se på, og hun var nok ganske fornøyd med dem selv også. Jeg sa mange ganger at de bildene var så sykt digge at det rett og slett var synd å ikke la andre få se dem. Hadde det ikke vært gøy å høre hva andre gutter syntes om bildene av henne?

Etter hvert lot hun meg faktisk legge ut kroppsbilder (uten ansikt) av henne på nettstedene deiligst og penest. Det var en milepæl! Responsen var enorm. Alle komplimentene fra unge, kjekke gutter, og ikke minst kommentarene om hva de ønsket å gjøre med henne, tente meg noe helt sykt. Hun likte det også, og jeg fikk stadig lov til å legge ut mer. Dette gjorde vi i flere år, uten at det førte til noe annet. Men det beviste jo i alle fall at hun likte å vise seg frem, og at at andre tente på henne.

Nå var vi altså kommet dit at hun godt visste om min interesser, men det tok lang tid før det gikk lenger. Hun mente dette var en fantasi som ikke kunne settes ut i livet. Det fikk holde med bildene.

Men vi fortsatte å leke oss med tanken under sex. Og jeg pushet stadig mer.

Etterhvert hendte det vi gikk på byen uten å vise at vi var sammen. (Jeg hadde alt mange ganger fortalt at jeg likte å se henne med andre på dansegulvet.) Hun gikk med på å danse og flørtet med andre på byen, mens jeg satt i baren å så på. Etterpå, vel hjemme, fikk jeg henne til å fortelle i detalj om hvordan hun hadde følt det: Når for eksempel en gutt danset tett inntil henne bakfra, og hun kunne kjenne pikken hans presse seg mot rumpa hennes gjennom klærne.

Jeg ba henne etterhvert gå lenger, og noen ganger presset hun bevisst rumpa si mot guttene da de danset bak henne, mens hun lot dem beføle magen og brystene hennes gjennom klærne mens de omtrent tørrpulte henne på dansegulvet. En sjelden gang la hun også hånden sin på rumpa, mens de danset tett inntil henne, og lot de gni seg mot den med klærne på. En slags runk gjennom buksa. Hun ble tydelig kåt av det, og vi hadde deilig sex etterpå.

På en av disse kveldene, da vi var fulle og kåte, ba jeg henne spørre om noen ville bli med oss hjem. Men det funket ikke. Ikke da og ikke senere. Enten fordi hun ikke turte, eller fordi de ikke turte når de skjønte at hun var sammen med en annen gutt som skulle bli med dem.

Edit: Har fått med noen gutter fra byen etter at jeg skrev dette 😋 Men 99% av treff avtales på nett. 

Nå var hun i det minste med på leken på et annet nivå. Det likte jeg godt. Men det virket som om det var lite gjennomførbart å få med en fremmed fra byen. Dessuten var vi skeptiske til å ta med noen hjem, så vi måtte i så fall gå for hotell. Det krever planlegging og kostnader, for noe som tydeligvis aldri lot seg gjennomføre i praksis.

Da er jo planlegging via forum på nett mye enklere 😉 Og det er veien vi har valgt å gå. Kommer tilbake til det.

Det skal imidlertid nevnes at før vi avtalte møte med en helt fremmed, var vi innom en kompis av meg ... En jeg vet har vært tent på henne i mange, mange år. Han fikk oppleve et strippeshow (++) jeg aldri tror noen av oss vil glemme, på et nachspiel for noen år siden. (Men det er en egen historie 😇😅  som du kan lese her ).

Kanskje ikke noe jeg vil anbefale alle å gjøre. Kunne gått begge veier, men for oss var det starten på å virkeliggjøre fantasien. Tryggheten vi trengte, med en vi kjente - som ikke fikk gå «hele veien» med henne. En slags rolig start. Et bevis på at det gikk an.

Vi kommer ikke til å gjøre det med kjente igjen. Vi foretrekker fremmede og unge gutter på max 25. Jeg er den som finner guttene, her på Grindr, Fet og andre steder. All kommunikasjon med gutten før og etter treff går via meg. Vi oppgir ikke hvor vi bor eller hva vi heter. Og de får ikke tilbringe tid sammen med henne alene. På den måten unngår jeg tankespill om at hun er i kontakt med dem bak min rygg osv., som raskt kunne ført til problemer. Det vil vi begge unngå.

Gutten jeg velger ut treffer vi gjerne på et utested, for å teste kjemien. Da er det også enklere for alle parter å trekke seg. Er kjemien på plass, og alle tre har lyst, blir han invitert på vårt hotellrom. Noen få bomturer er det blitt, men det er sjeldent. En del er redd for å bli sett av kjente ute, så vi tillater treff også rett på hotellet.

Oppsummert: For oss tok det lang tid å faktisk gjennomføre treff. Flere år. Jeg måtte først føle selv at jeg var OK med det. Noe jeg faktisk ville. Tok mange runder med meg selv. Deretter føle meg frem for å finne ut om dette var noe som tente henne. Når jeg følte meg sikker på det, begynte vi å prate om det. Ikke bare i senga, men over en flaske vin. Der i fra til å virkeliggjøre var en lang og stegvis prosess som du skjønner.

Det må nok være en et underliggende ønske fra begge for å få dette til. Men i vår setting er det hele tiden jeg som har pushet. Det hadde selvsagt ikke funket om hun var helt i mot. Men måten jeg så hun nøt oppmerksomheten på dansegulvet og senere delingen av bilder, gjorde meg ganske sikker på at det kunne være noe å hente på å pushe 😉 Spesielt ettersom hun likte å fantasere om det mens vi hadde sex.

Hun spør fortsatt stadig om dette er noe jeg virkelig vil. Og det er det. Hun vil også, men bare så lenge det er OK for meg. Hun lar meg styre det. Sikkert bevisst, så jeg ikke skal føle at hun maser på å bli pult av andre. Men straks jeg foreslår et nytt treff, er hun veldig klar 😉

Jeg er svært bevisst på å aldri bruke det mot henne. Hadde jeg brukt dette som noe argument i en eller annen krangel vet jeg at hun ikke hadde giddet å bli med på det igjen.

Noe mer du lurer på? Fyr løs! 😊

Og ja, vi er ute etter flere å møte. Gutter mellom 18-25, så det er bare å sende en melding. Du må gjerne være bi og åpen for guttekos og 🌈 Det er jeg 😙



Logg inn for å se bilder uten sensur.

……………….

Se mer på https://onlyfans.com/playswag

Profilbilde NysgjerrigPar 12-08-22, 10:19
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Takk for en bra post og en fin introduksjon til hvordan man går frem 🥰

Profilbilde Slettet bruker 12-08-22, 13:54
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Par
Rating: 1 / 0 / 0

Takk. Jeg prøver å påvirke kona.



Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Tigerofnorway 14-08-22, 15:55
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Takk for at du deler 😊 

Mye du skriver her som jeg kjenner meg veldig igjenn i. Måten du oppdaget det, måten det har gått litt og litt nærmere over tid. Jeg og samboeren er på samme reise, men er ikke kommet like langt 😋

Dynamikken her er også lik det du beskriver. Morro å se noen beskrive dette. Har mange ganger følt at andre ikke forstår hvorfor det er så pirrende å se andre sette pris på dama. 

💁‍♂️

Profilbilde Playswag VIP Godkjent selger Trådstarter 01-09-22, 09:06 MILF🦩| Cougar slutwife
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Par
Rating: 3 / 0 / 0

Opprinnelig skrevet av Tigerofnorway

Takk for at du deler 😊 

Mye du skriver her som jeg kjenner meg veldig igjenn i. Måten du oppdaget det, måten det har gått litt og litt nærmere over tid. Jeg og samboeren er på samme reise, men er ikke kommet like langt 😋

Dynamikken her er også lik det du beskriver. Morro å se noen beskrive dette. Har mange ganger følt at andre ikke forstår hvorfor det er så pirrende å se andre sette pris på dama. 


Hei,

Ja det er nok umulig for folk å forstå hvis de ikke «har det i deg».  Men det handler nok mye om normer og forventninger i samfunnet og. Er man sammen med noen er personen liksom din.  Og skal ikke deles. Så naturlig reaksjon er å bli sint og sjalu hvis «din» person flørter / blir begjært av noen andre.  Mange forhold går nok i stå, nettopp på grunn av det.  

Jeg kan ikke forklare hvorfor det er så pirrende.  Men mitt tips hvis dere vil gå videre med det, sett noen regler. Og møt heller ukjente enn kjente. Det gjør alt mye mindre komplisert.

Lykke til, og bare spør om du lurer på noe :)


……………….

Se mer på https://onlyfans.com/playswag

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Playswag VIP Godkjent selger Trådstarter 06-10-22, 12:23 MILF🦩| Cougar slutwife
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Par
Rating: 3 / 0 / 0

Opprinnelig skrevet av NysgjerrigPar

Takk for en bra post og en fin introduksjon til hvordan man går frem 🥰


Tusen takk! Vet ikke om dette er «oppskriften» for alle, men i alle fall sånn det var for oss ☺️

……………….

Se mer på https://onlyfans.com/playswag

Profilbilde Norwegas 24-11-22, 23:07
Medlem siden: Nov 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Hei. Er som om jeg selv hadde skrevet dette. Har det på samme måten. Dette vokste gradvis fram og etter noen år fikk vi gleden av å oppleve dette ved to anledninger. Det ga virkelig mersmak for oss begge. Var som en ny verden åpnet seg..en verden full av kåtskap, spenning og herlige opplevelser. Men, dette er ikke for alle. Skal ha en god dose flaks for at et par tilfeldigvis kan ha glede av noe slikt. Men tror fantasien om dette er mer vanlig enn vi tror..men de færreste setter det ut i live.

Profilbilde nordick 25-11-22, 08:48
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Finnmark Hammerfest
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Det er et veldig spennende område. Vi har og prøvde litt, men skal litt til for å treffe det riktige paret/personen. Men viktig å ikke stresse og gi opp! :)

Profilbilde Slettet bruker 17-12-22, 20:46
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Møre og Romsdal Ørsta
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Takk for at jeg fikk ta del i en så pirrende  og et snev av frekkhet😋😍får meg kåt  så…😛


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.