Profilbilde Gardmann Trådstarter 15-08-22, 20:22
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Vet ikke om dette klassifiserer som noe novelle, men er et av totalt to møter med menn jeg gjennomførte for mange år siden. Er en veldig pirrende historie for min del som jeg håper noen andre kan ha gleden av :) 

Det begynte på et nettsted som dette. Jeg var 19 år og forsøkte å finne lykken hos en damer på forumet. Hadde gjennomført noen få treff med damer, men det var utrolig vanskelig å skille seg ut fra mengden på et sånt nettsted. Kom etter hvert i kontakt med en hyggelig eldre mann. Vi snakket over lengre tid hvor vi først snakket om vår felles frustrasjon om hvor vanskelig det var å komme i kontakt med damer.. men etter hvert så begynte vi å snakke om at det hadde vært gøy å treffes for å utforske litt. Sånn fortsatte vi en lang periode og det var stort sett at vi pratet om noe som hisset oss opp også runket vi til tankene vi skapte. 

Jeg var som nevnt 19 år og helt sikker på at jeg verken var homo eller biseksuell, men det var utrolig deilig å hisse hverandre opp og fikk nesten en følelse av at jeg gjorde noe ulovlig som var veldig pirrende. Sånn holdt vi på flere ganger i uken i sikkert 2 mnd. Han bodde langt unna og  når vi sendte bilder var jeg alltid veldig nøye med at jeg ikke kunne bli gjenkjent. Det var jo som nevnt noe ulovlig jeg gjorde :P 

Så en dag kom det en meldingen fra han. Han skulle på reise og skulle bo på et hotell i nærheten av meg om noen uker. Jeg ble egentlig sjokkert når jeg fikk meldingen og sa umiddelbart nei. Det ble stille mellom oss noen dager, men så begynte den samme praten igjen. Han nevnte det ikke igjen, men ettersom tiden nærmet seg så tenkte jeg mer og mer på å kanskje møte han. Når reisen nærmet seg tok jeg kontakt og sa jeg hadde vurdert tilbudet hans og var villig til å møte han. Jeg var fast bestemt på at det ikke skulle være mulig for noen av oss å kjenne igjen hverandre så avtalen var at  lyset på rommet skulle være avslått hele tiden. De siste dagene før han skulle komme snakket vi ikke noe sammen. 

Så var dagen kommet. Jeg kom hjem fra jobb og ventet på beskjed om når og hvor jeg skulle møte opp. Jeg fikk en melding med et romnummer og beskjed om at døra til rommet skulle stå på gløtt når jeg kom. Jeg husker at jeg nesten skalv hele bilturen til hotellet. Det var en ekstremt pirrende opplevelse og jeg var ekstremt spent på hvordan dette ville gå. Jeg kom etter hvert til hotellet. Fant parkering og begynte å bevege meg opp i etasjene mot rommet. Husker det var flere folk i etasjen som gikk frem og tilbake og jeg endte opp med å lene meg mot veggen og trykke på telefonen for å late som om jeg hadde noe der å gjøre. 

Når gangen endelig ble tom gikk jeg mot romnummeret og så en dør som sto på gløtt. Jeg stoppet utenfor døren og gjorde meg noen tanker om hva som ville skje hvis jeg gikk inn på feil rom.. men etter å ha tenkt meg om en stund mannet jeg meg opp og banket forsiktig på døren, mens jeg spurte om jeg hadde kommet til rett rom. Jeg hørte et bekreftende "ja, det har du" fra rommet og beveget med inn og lukket døren bak meg. 

Når jeg snudde meg rundt så skjønte jeg at det kanskje var en dårlig ide med helt mørkt rom... for det var heeeelt mørkt. Jeg så ingenting :P 

Jeg gikk forsiktig fremover helt til jeg følte kanten på sengen. Begynte å kle av meg klærne og la de forsiktig på gulvet så jeg skulle finne de igjen etterpå. Så følte jeg meg videre bortover sengekanten helt til jeg kjente noen føtter, "her er jeg" sa han forsiktig

Jeg valgte å ikke svare, men fortsatte å føle meg oppover kroppen hans. På dette tidspunktet var jeg så utrolig kåt og det var 1000 tanker som gikk gjennom hodet mitt. Jeg fortsatte å beføle meg oppover helt til jeg kom til penisen. Da merket jeg også hvor utrolig kåt han var.. han var ekstremt hard og nesten så jeg kunne kjenne penisen pulsere. Jeg tok først tak i den med hånden og begynte å runke han forsiktig. Jeg hørte det kom noen små stønn fra han. 

Etter at jeg hadde runket han en stund tenkte jeg det var på tide å putte den i munnen. Jeg var veldig spent på hvordan det ville føles ut. Jeg dro meg selv litt oppover så jeg kom nærmere. Dro forhuden forsiktig tilbake og putten den i munnen og begynte å suge på den. Det var en veldig rar følelse som jeg ikke klarer å beskrive. I sekundet etter at jeg puttet den i munnen kjente jeg den vokse enda mer og hørte det kom et hardt og deilig stønn fra han. Jeg fortsatte i samme tempo mens jeg hørte på alle lydene han laget. Det var utrolig deilig å høre på. 

Det tok ikke land tid før han så jeg måtte roe meg ned ellers ville han komme. Jeg stoppet å suge han og da spurte han om jeg hadde tatt med kondom. Jeg var litt usikker på hva han ville med den for vi hadde ikke avtalt noe om kondombruk. Så spurte han om jeg hadde lyst til å knulle han. Så utrolig kåt jeg var på det tidspunktet tok det ikke mange sekundene før jeg sa ja. 

Jeg la meg på ryggen på sengen mens jeg tok på kondomet. Han smurte inn meg med glidemiddel og satt seg rolig over meg. Han tok et fast grep rundt penisen min og jeg følte at han førte seg sakte ned. Jeg var så kåt på tidspunktet at jeg nesten hold på å komme med en gang jeg var inne i han. Han fortsatte å forsiktig opp og ned. Det var helt utrolig deilig, men det tok ikke mange sekundene før jeg kjente at jeg ikke hadde sjans til å holde ut mye lenger. Jeg sa til han at jeg kom til å komme snart. Han sa bekreftende "bare kom" mens han selv runket seg selv. 

Så kjente jeg at den spenningen jeg hadde holdt på hele dagen var på vei til å utløses i en kjempe orgasme. Jeg tok tak i penisen hans og runket den så fort jeg kunne mens jeg sa at jeg kommer. I det jeg kjenner all spenning i kroppen slippet taket og jeg får en nydelig orgasme hører jeg også han stønner noe voldsomt før jeg får den varme spermen hans over magen.   

Han datt over på siden og vi ble liggende der noen minutter uten å si et ord til hverandre. Det var en ekstremt deilig orgasme som jeg aldri hadde følt før.

Etter noen minutter så reiste jeg meg opp og følte meg gjennom det mørke hotellrommet til doen. Der tørket jeg meg før jeg gikk ut og tok på meg klærne. Jeg sa hadet og takket for opplevelsen. Han svarte med "takk selv" før jeg gikk ut av rommet. Jeg hadde et stort smil om munnen der jeg nesten løp tilbake til bilen og begynte kjøreturen hjem. 

Vi snakket aldri sammen igjen etterpå og jeg har aldri møtt en mann etter dette heller. 

En helt nydelig fortelling å tenkte på nå i ettertid :) 

Takk for meg :) 


 

Profilbilde 2050par 22-08-22, 21:53
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Flott skrevet og en pirrende fortelling 😊

Profilbilde Mrmacphisto 24-08-22, 15:17
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Takk for at du delte historien. Det hørtes spennende ut

Profilbilde Doc-T 29-08-22, 23:08
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Troms Harstad
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Spennende fortelling

Profilbilde Slettet bruker 09-11-22, 15:37
Medlem siden: Nov 2022
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Veldig pirrende å lese! Har vært nær en lignende situasjon, men trakk meg fordi han var for masete og ikke respekterte grensene mine.. 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.