Profilbilde Admin VIP ID-Verifisert Administrator TrådstarterFestet til toppen 26-06-22, 17:05 Crew
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Hemmelig
Rating: 1 / 0 / 0

Starte med OnlyFans


Hvordan starte og opprette OnlyFans og bli Creator?

Vi hjelper deg!



Hvordan fungerer onlyfans?
Det er faktisk enkelt: du oppretter onlyfans, og deretter kan du begynne å laste opp innhold - enten videoer eller bilder. Når du har lastet opp innhold kan du begynne å markedsføre kanalen din for å prøve å få betalte abonnenter. Søk om å bli godkjent selger hos oss så kan du markedsføre deg her.

Det er ingen freebies på onlyfans heller: du må abonnere på hver creators kanal individuelt. Prisene varierer også - alt fra $ 5 til $ 25 per måned. Maksimumet du kan belaste for et abonnement på onlyfans er $ 49 per maned.



Hvor mye kan du tjene på onlyfans?
Det er ingen grense for hvor mye du kan tjene per måned. Hvis du kan få en million abonnenter til kanalen din, tjener du mye penger hver måned. Onlyfans tar et stykke (20%), men skaperne får fortsatt brorparten av gebyrene.

Bella thorne for eksempel anslås å tjene rundt 10 millioner per år fra sine 23,8 millioner abonnenter. Blac chyna tjener enda mer på sine fetter følgere (men hun tar mer pr mnd), og tjener rundt 15 millioner i året.

Disse tallene er basert på følgende beregninger: onlyfans-avgifter, abonnementspris, instagramfølgere og antall betalte abonnenter på onlyfans. De er ikke 100% nøyaktige. Men de tegner et ganske nøyaktig bilde av hva slags inntekter onlyfans kan generere.
En annen måte folk tjener penger på onlyfans er via private meldinger. Hvis du har en kanal med mange eller noen få abonnenter, kan du belaste abonnenter for ekstra gebyrer for private videoøkter og spesifikke innholdsforespørsler.
En Norsk Onlyfanser tjener i gjennomsnitt 10.000 kr sin første måned på OnlyFans om du har erotisk innhold.



Er onlyfans trygt?
Onlyfans er en rask måte å tjene mye penger på, sikkert, men ikke alle vil jobbe eller bli kjent som noen som jobber i sexindustrien. Av den grunn skjuler mange creators ansiktet sitt i innholdet. Dette gir dem et anonymitetsnivå, mens de fremdeles kan lage innhold som kan tjene penger.

Imidlertid lagrer og deler onlyfans personlige opplysninger om skaperne. Her er hva selskapet sier om hvilken informasjon de lagrer og deler om sine skapere:

Tjenestene våre er ikke beregnet for personer under 18 år. Vi har sjekker for å sikre at vi ikke bevisst tilbyr våre tjenester til eller samler inn personlig informasjon fra noen under 18 år eller noen som bruker falsk identitet. Disse kontrollene innebærer å overføre følgende informasjon til en tredjepart som bekrefter informasjonen. Hvis du starter registreringsprosessen, gjør du det under den strenge forståelse at personopplysningene dine vil bli overført til denne tredjeparten og behandlet deretter. Vi forbeholder oss retten til å endre tredjeparter når det er nødvendig uten henvisning til deg.
Dataene vi deler med tredjeparter for bekreftelsesformål er (Verifikasjonsdata):
ditt fulle navn; fødselsdatoen din; ditt (pass eller annet identifikasjonsdokumentnummer); adressen din; selfie -bildet ditt

Hvordan komme i gang?
1. Opprett en bruker. Bruker du denne lenken når du oppretter bruker får du 14 dager gratis reklameplass hos oss i NakenTid.no i tillegg til «OnlyFans» knapp på din profil.
I tillegg får du tilgang til en eller flere populære onlyfansere som kan hjelpe deg på vei.

2. Når du har opprettet bruker legger du inn Avatar, Header bilde og Om deg informasjon. Disse bildene må ikke inneholde nakenhet. (Sexy undertøy er ok)

3. Gå så til fanen «Bank (To Earn)» og fyll ut informasjonen der. Etter noen dager blir du godkjent selger av OnlyFans. Får du problemer underveis kan du feks Google feilmeldingene.

4. Når du er godkjent av OnlyFans kan du verifisere deg her hos oss i NakenTid.no og skrive at du har brukt lenken over. Ser vi at alt er i orden setter vi deg i kontakt med en eller flere andre OnlyFansere som kan hjelpe deg på veien og være din «Mentor»

Vi anbefaler at du lager 2 brukere (Krever 2 epostadresser) en som er «Free» som har gratis innhold, og en som er «VIP» for brukere som abonnerer til en fast pris per mnd. Husk at du MÅ bruke linken over når du oppretter begge kontoene for at vi skal koble deg inn i vårt nettverk.



Hvor mye tjener norske onlyfansere?
Folk tjener i snitt 10.000 kr den første måneden om du legger ut innhold hver dag av erotisk karakter. Folk er veldig nysgjerrige på nye OnlyFansere.
Er du heldig klarer du å holde på disse og øke enda mer.
Kan du lage custom innhold så er det smart! Brukere spør ofte om du kan si noe spesielt inn i kamera, eller gå med spesielle klær. På dette kan du tjene mye.
Om du ønsker å være anonym så må du være veldig nøye med å sensurere ansikt, og fjerne GEO data i bilene før du selger disse videre.
Det finnes også flere Norske Telegram grupper med flere hundre norske OnlyFansere. I disse gruppene er det mange med mye erfaring som ønsker å hjelpe hverandre.



Utbetaling:
Hos OnlyFans kan du få penger direkte på din bankkonto. Vi anbefaler at du skatter av disse slik at det du gjør er innenfor loven. For å skatte må du opprette et Enkeltpersonforetak. Vi pleier å anbefale og opprette dette under kategorien «Fotograf og bilde salg» Husk at alle kan søke deg opp og få frem at du har ditt eget firma, så lag deg f.eks. en enkel hjemmeside hvor du selger «Natur og Dyrebilder» så tror venner og familie at det er dette du tjener pengene dine på og ikke på nakenhet.
Dette er selvfølgelig helt opp til deg.

Har du spørsmål kan du alltids spørre hos oss her på forumet.


Bruk denne lenken når du oppretter bruker: 👉 https://onlyfans.com/NakenTidRef 👈


Administrator og utvikler for forumet.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.