Fylke:


Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0
Nå kokær jeg poteter
har litt salt i vannet
kokefaste, men vet ikke typen.
Foldva er min favoritt. Har noen andre favoritter?
“Everyone has a plan until they get punched in the mouth.”
Fylke:


Kjønn: Mann
Rating: 4 / 0 / 0
Jepp salt i vannet, vet ikke navn på de jeg heller men foretrekker de som ligner mest på kukskallen min i farge vel og merke.
Også må du frese de litt etter at du har tømt av vannet. Tørke de litt.
Undress for success. **,** loose lips sink ships.
Fylke:


Kjønn: Kvinne
Rating: 2 / 0 / 0
Foretrekker amandine og hater at det ikke er å oppdrive nå om dagen. Synes de Norske gule potetene ofte er av dårlig kvalitet. De røde smaker stygt om man råsteiker med skallet på. Salt i vannet bruker jeg ikke.
Fylke:


Kjønn: Mann
Rating: 2 / 0 / 0
Foretrekker kokefaste.
Jeg liker å skrelle de, kutte de i båter, koke de i vann med salt, hvitløkpepper og chilli. Gjerne sammen med andre rotgrønnsaker.
Dernest blander jeg grønnsakene i olje og mer krydder/urter.
Steker de så i ovnen med litt honningsmør (honningsmør: 250g Meierismør, tre fedd hvitløk, chili og 6 spiseskjeer flytende honning, smelt smøret forsiktig, bland inn ingredienser og kjøl ned)
Serveres med lasagne.
Noen ganger er det best å gi faen 🥳