Profilbilde tor1 Trådstarter 13-11-24, 16:43
Medlem siden: Mai 2024
Fylke: Buskerud Lier
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Nå kokær jeg poteter

har litt salt i vannet

kokefaste, men vet ikke typen.

 Foldva er min favoritt. Har noen andre favoritter?

“Everyone has a plan until they get punched in the mouth.”

Profilbilde CocKforDollie29 13-11-24, 17:13
Medlem siden: Sep 2023
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 4 / 0 / 0

Jepp salt i vannet, vet ikke navn på de jeg heller men foretrekker de som ligner mest på kukskallen min i farge vel og merke.

Også må du frese de litt etter at du har tømt av vannet. Tørke de litt.

Undress for success.                                      **,**                                                   loose lips sink ships.

Profilbilde takeme 13-11-24, 20:30
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Par
Rating: 3 / 0 / 0

Koker mest på "kålen".

Pimpernell er den beste poteta.

Må spare salte til grøten!!

Smil

Profilbilde I-Sofie 13-11-24, 21:16
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Troms Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 2 / 0 / 0

Foretrekker amandine og hater at det ikke er å oppdrive nå om dagen. Synes de Norske gule potetene ofte er av dårlig kvalitet. De røde smaker stygt om man råsteiker med skallet på. Salt i vannet bruker jeg ikke.

Profilbilde galeganiN ID-Verifisert 14-11-24, 12:16
Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 2 / 0 / 0

Foretrekker kokefaste. 

Jeg liker å skrelle de, kutte de i båter, koke de i vann med salt, hvitløkpepper og chilli. Gjerne sammen med andre rotgrønnsaker. 

Dernest blander jeg grønnsakene i olje og mer krydder/urter.

Steker de så i ovnen med litt honningsmør (honningsmør: 250g Meierismør, tre fedd hvitløk, chili og 6 spiseskjeer flytende honning, smelt smøret forsiktig, bland inn ingredienser og kjøl ned) 

Serveres med lasagne. 

Noen ganger er det best å gi faen 🥳