Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 06-08-22, 08:11
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Vi er et par i andre halvdel av 40-årene som lenge har lekt med tanken om å involvere en eller to menn i sexlivet vårt. Vi regner oss som rimelig normale mennesker med to voksne barn, hund, stasjonsvogn og rekkehus. Vi er begge slanke og høye, og henne har et utseende som appellerer til yngre menn. Hun får ofte oppmerksomhet når vi er på byen, men vi ønsker å benytte en annen inngang til å finne den/de vi vil ha med oss inn i sexlivet vårt.

Så hvem søker vi?

Får vi svar fra to kamerater blir mannen i forholdet tilskuer mens han deltar aktivt dersom vi velger å ta med oss en. Du/dere er over 180 høy, slank, veltrent og har er redskap på minimum 18 cm, gjerne en grov en. Du/dere er mellom 25 og 40 år og er opptatt av renslighet, sikkerhet og diskresjon.  Du/dere må ha bilder på profilen og ønsker å fortsette dialogen her på nakentid. Snap/KIK etc. er mao. ikke aktuelt for oss. Kjenner du deg igjen i ovennevnte og i tillegg kan by på en BBC så vil vi veldig gjerne høre fra deg ♠️

Venneforespørsler vil bli avvist. Vi tar selv initiativ til forespørsler for de som vi anser som knullekandidater jfr. hva vi søker etter. 

Håper på et svar som viser at du/dere har noe mellom ørene og at det finnes bilder av kropp og stell i albumet ditt/deres.

♥️♠️

Profilbilde Slettet bruker 07-08-22, 08:11
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Du beskrev meg perfekt😈😁

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.