FAQ

Om alle bilder er uskarpe har du aktivert «Safe For Work» modus. Denne modusen gjør at siden ikke viser bilder når du er ute rundt andre.

I menyen til vestre finner du en knapp som heter «Safe For Work», trykk på denne for å aktivere eller deaktivere denne modusen.

Du kan slette hele profilen din under innstillinger, ellers kan en moderator hjelpe med å slette enkelt tråder. Bruk rapporteringsknappen for å spør om dette.

Tenk over hva du poster :)

Dette gjør du inne på innstillinger og går ned til Slett bruker

Velg innstillinger i menyen til venste og bla ned til Brukerinnstillinger og ta bort Motta venneforespørsel?

Hovedsaklig nei, men send admin en melding så kan det være vi ordner det uansett 🙂

Vi kan dessverre ikke endre bruker opplysninger uten og vite at det faktisk er eieren av brukeren som står bak.

Har du ikke tilgang til din epost lenger kan vi kun deaktivere brukeren for deg og ikke gi deg tilgang til denne.

Hovedsaklig nei, da disse krypteres individuelt og er ikke synlig for administrator, moderator eller utvikler. Men om en melding rapporteres blir denne synlig for admin og mods.

Det er kun utvikler og deg selv som kan se disse. Administratorer og moderatorer har ikke tilgang til dette. 

Beskøk forumet som heter "salg" og sjekk tråden "hvordan bli godkjent selger".

Du kan også trykke her for å gå direkte til søkesiden.

Bruk glemt passord funksjonen, denne fjerner sperren på brukeren og maskinen din.

Gå inn på innstillinger i menyen til venstre og bla ned til E-Post Varslinger.

Her kan du se hvilket epost brukeren din er registrert med.

chatten har ikke full støtte for bruk av incognito/inPrivate-visning grunnet behov for cookies som sperres i privat visning.
sendte meldinger ligger i samme dialogboks som mottatte, av samme bruker. om du har sendt melding til en bruker vil denne synes så snart vedkommende har svart deg.
inne i gruppen er det en knapp som heter "Få varsling om nye innlegg"

Kontakt oss, om du har noen spørsmål du ikke finner svar på her.