Profilbilde Lexy VIP ID-Verifisert 02-05-23, 16:53 Lille
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 40 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Bestemt_Omsorg

Definitivt 🙈😂


«Mer Lexy?  join Lexy’s fanclub gruppe «😘😇 

Lexy’s fanclub gruppe
For women, the best aphrodisiacs are words. The G-spot is in the ears. He who looks for it below there is wasting his time.

Profilbilde Butterfly VIP Moderator 02-05-23, 16:55
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 24 / 0 / 0

Jeg liker at mannen har kontroll, styring og tar initiativet. Men vil så absolutt ikke kalle meg selv for Sub av den grunn.

Mannen er vel ikke automatisks Dom selv om han liker å ha styringen?

I likhet med flere, så anser jeg Dom/Sub å tilhøre som en del av BDSM, noe jeg i utg punktet ikke relaterer meg til,

Og selv om jeg er svak for menn som tar styring, betyr heller ikke det at jeg ligger på rygg og bare mottar, uten å være delaktig. Jeg tar gjerne min del av den jobben.

For meg er sex et teamwork hvor begge parter er delaktige og ikke minst begge «ansvarlige»for at akten skal bli deiligst mulig. 


Don’t bother walking a mile in my shoes, that would be boring. Spend 30 sec in my head, that’ll freak you right out.
Profilbilde Oldfunn 02-05-23, 17:00
Medlem siden: Apr 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Lexy

Hehe, leste også dum 👀😅



Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Triptych 02-05-23, 18:19
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Akershus Asker
Kjønn: Par
Rating: 2 / 0 / 0

Igjen så flyter begreper ut av sin orginale kontekst, og blir  brukt på en annen måte enn de først var tiltenkt, noe som fører til stor forvirring for de som fremdeles følger den opprinnelige definisjonen. I dette tilfellet "dominant". 

Det er sant at mange skriver at de vil ha en partner som tar initiativ, og det er mange grunner til at noen å foretrekker å være passiv - f.eks kan frykten for avvisning være sterk hos enkelte - og da er det bedre å la den andre parten bestemme tempoet. Via 50 Shades og Tinder så har man fått litt signalfeil og importert tanker fra BDSM inn i det som heller er mainstream/vanilje, og da har man kommet opp med at dominant  er synonym med aktiv,  dertil kommer følgefeilen "pleasuredom" og et par andre avarter som ikke er å finne definert i Store Norske Leksikon enda.  

Men dersom vi skal la ordet "dominant" ligge igjen i BDSM-skuffen sammen med rollespill, spanking og analfisting, så er det nok viktig å skille mellom de som setter det å være aktiv som midlertidig datingkrav for nye partnere, og de som ønsker at dette skal videreføres i et stabilt forhold - De to tingene kan ha helt forskjellig motivasjon i bunn. 

Antageligvis er det mer korrekt å snakke om proaktive/reaktive roller isteden, altså - hvem foreslår/instigerer aktene, og hvem godkjenner at de skal gjøres?  I de aller fleste par, så ønsker man vel en skjevdeling - på samme måte som hvem som lager maten og gjør rent - det er ofte greit at en av partene tar mesteparten av jobben, men det er veldig fint å bytte roller av og til også, så man ser at motparten kan sette pris på den innsatsen som gjøres. 

De aller fleste av oss har vel hatt møter hvor motparten har møtt opp fysisk, men resten av sjelen har ikke vært til stede - og noen som er i overkant passiv kan være avtennende for mange. Så er det mange grunner til at noen er passive, nervøsitet, manglende erfaring etc. etc.  Men det gjør ikke nødvendigvis opplevelsen bedre - Da er det bedre å reklamere med at "her må du faktisk gjøre litt innsats selv, og kan du ikke det, så er jeg ikke interessert."

Utifra hvem man velger å stole på i media, så er samfunnet enten på full vei inn i puritanske skikker fra den mørke middelalderen eller inn i syndepølens hedonistiske avgrunn, så det er ikke vanskelig å forstå at hvertfall de innledende møtene med en ny seksualpartner er litt som å spille poker, og man tør ikke å vise kortene med en gang.  Man vil jo ikke fremstå kjedelig for en ny partner, men heller ikke overentusiastisk sprudlende for alle seksuelle avvik heller.  

Spørs om vi kanskje burde høre etter våre egne råd ang. det siste punktet der... 



Logg inn for å se bilder uten sensur.

"Faen hele natten", som reklamen her sier.

Profilbilde Missred ID-Verifisert 02-05-23, 20:27
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Innlandet Gjøvik
Kjønn: Kvinne
Rating: 9 / 0 / 0

Jeg trur rett og slett at mange blander det å være bestemt i senga med å være en Dom 🤷‍♀️ å være Dominant krever at det er noen som er samtykkende underdanig deg. Å ta noen røft i doggy når man lugger litt er ikke å være dominant, men det er visst det mange trur 🤷‍♀️ samme som at dama er dominant hvis hu facesitter, det er forstsatt ikke å være en domina 🤷‍♀️ 

Begreper blir ofte ødelagt av folk som ikke syns det er så farlig hva man kaller ting, eller faktisk ikke vet hva det er🤷‍♀️ Mange menn forsvarer detnå være egoister med å si de er dominante. Samme med en psykisk misbruker som forsvarer det med å si de er dominante.  Men det kommer ikke til å gi seg 🤷‍♀️ Hjelper heller ikke at mange damer syns det er enklere å spørre om mannen er dom eller sub, for det lager bare unødvendig styrn om hva det innebærer 🤷‍♀️

Det er vel en grunn for at man skiller vaniljesex med BDSM 😅

Husk å les bio før melding🙌🙌

Profilbilde Hufsa ID-Verifisert 03-05-23, 08:38
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 4 / 0 / 0

Mange dUminante..

I May be bad, but Im perfectly good at it. 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Matheo ID-Verifisert 03-05-23, 11:16
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Telemark Annet
Kjønn: Mann
Rating: 10 / 0 / 0

Man ser ofte ordet dominant i profiler rundt omkring. Å være dominant er så mye mer enn å være litt røff i senga, som noen har skrevet over her. 

Det handler om erfaringer og kanskje det å lese seg litt opp på hva det vil si å være dominant ovenfor sin partner. 

Så over til det jeg synes er veldig spennende. Mange, meg selv inkludert blir en "annen" person seksuelt og innen BDSM. Min erfaring er at i utgangspunktet dominante mennesker trives som underdanig, og motsatt med de som kan virke tilbakeholdne og litt sjenerte til vanlig. Det gjelder selvfølgelig ikke alle.

Jeg vet selv hva jeg er, men velger å ikke skrive om det i profilen. For meg er det bedre å ta opp det med de jeg snakker med, og eventuelt møter. 

Vær en gentleman uansett om du er vanilje, dom, eller sub. Oppsøk de rette miljøene hvis du er nysgjerrig og ønsker å lære. 🙃⛓️

Life is short, and we should respect every moment of it

Profilbilde Afrodite86 ID-Verifisert 03-05-23, 11:40
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Tja det stemmer ikke i det hele tatt for min del.. 

Er nok mange drittsekker som gjemmer seg bak det å skulle være dominante for å kunne utøve sin dritt på andre. Faktum er at en ordentlig dom/utøver ivaretar, lytter og i stor grad følger den submissive/mottageren.

Er selv glad i smerte, og han som gir meg det er lydhør og betjener MINE behov og ønsker i den settingen. 

Andre veien derimot, bruker jeg mye og god tid på å finne it av hva min slave ønsker og vil ha. For målet mitt er at han alltid vil ha mer, føler seg sett og ivaretatt..


Profilbilde Parvest9195 ID-Verifisert 31-03-24, 13:47
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Vestland Annet
Kjønn: Par
Rating: 3 / 0 / 0

Nei. Dom er turnoff. 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.