Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Par
Rating: 3 / 0 / 0

Vi har parprofil - han skriver nå🙋‍♂️

Vi møter bare unge gutter, mest 18-24 åringer. Ettersom jeg er bi søker vi naturligvis mest andre gutter som også er det. Men blir jo kontakta av hetero gutter også som ønsker treff, og vår erfaring er at de gutta som definerer seg som hetero i 90 % av tilfellene alltid sier «jeg er hetero men å bli sugd av mannen er null stress». 

Hvis vi har avtalt et møte med en som på forhånd har sagt at han kun er gira på kona, men jeg kan få se på, blir selvsagt det respektert 100%. Jeg presser meg så klart ikke på noen som ikke vil. Det sier seg selv. MEN i 90% av de treffene sier gutten til meg etterhvert «du må gjerne suge meg hvis du vil, eller dere to sammen».

Så altså et lite fåtall som ikke ønsker oralsex M&M. Tror grensene viskes ut og unge folk tør slippe seg løs under sex - uten å definere legning. Noe jeg synes er fint 🌈


……………….

Se mer på https://onlyfans.com/playswag

Profilbilde Seniornaturist 10-02-24, 08:16
Medlem siden: Des 2023
Fylke: Vestfold Tønsberg
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde tur82

Helt enig med deg. Jeg er 100% heterofil. Og det bygger på at jeg aldri får følelser for en mann. Kan heller ikke tenke meg å kysse en mann på munnen osv. Men jeg nyter å kunne kjenne på og suge en kuk. Når kona suger kuken min, så misunner jeg henne det og derfor koser jeg meg med menn når jeg kan. Så er det også opplevelsen og spenningen av å gjøre noe ”forbudt” når en har sex med en mann. Som tilårskommen naturist, så er det også erkjennelsen av at det forfallet alderen gjør med kroppen, er verre for kvinner enn menn. Eldre menn er mer fristende og sexy enn eldre damer. Jeg blir ikke sexuelt tent av å se min kone lengre… En slank mann med flott rumpe og stor kuk derimot…. 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.