Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 20-01-24, 00:52
Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Trøndelag Trondheim
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Noen som har peiling på fotografering som har noen gode tips&triks ev. gode men enkle tutorials eller lignende for å få bra bilder?

Profilbilde Agilis 20-01-24, 08:11
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Det spørs hva du ute etter? Sort/hvitt kan f.eks. tåle mer støy enn farger. Lyssetting er jo også like viktig om ikke kanskje mer viktig i sort/hvitt.


Profilbilde Triptych 20-01-24, 10:59
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Akershus Asker
Kjønn: Par
Rating: 2 / 0 / 0

Trenger nok litt mer info her for å vise deg i riktig retning - innendørs, utendørs? Landskap, portrett? Motiv? Lyssetting?  Billedkomposisjon?  Skal du ta av andre eller deg selv? 

Det er ikke vanskelig å få bilder til å bli bra etter de er bearbeidet - men selv ikke proffene klarer å kun ta bilder som alltid er bra. En god hobbyfotograf får kanskje en av 50 som er blinkskudd, mens en profesjonell har et av ti.

"Faen hele natten", som reklamen her sier.

Profilbilde FjordCouple Godkjent selger ID-Verifisert 20-01-24, 23:52
Medlem siden: Okt 2023
Fylke: Vestland Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Lyssetting er veldig viktig! Vi har kun brukt mobil på bileta i vår profil. Mest fordi det er enklast, men óg fordi  vi ønsker å utfordre oss sjølve i kunsten å ta bra bilder med mobil.  Vi brukar enten studiolys, eller eit handholdt videolys (med mulighet for justering av alle fargar). Eksperimenter litt med vinkel på lyset i forhold til kamera, god komposisjon, og bruk av kontrastar, så kan det blir riktig så ok! Litt olje gjer også underverk for å få meir tekstur og dynamikk. 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.