Profilbilde Agilis Trådstarter 22-01-24, 11:24
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Jeg liker at dama viser selvtilit og ikke tar seg selv høytidelig. 

Jeg har et par eksempler på hva jeg har reagert på i positivt lys. Den ene gangen gikk jeg bort til henne for å slå av en liten prat og hun ønsket at vi kunne lage mat sammen en kveld i stedet for å spise ute. Dette er noe jeg liker godt.

Den andre gangen var når jeg datet ei en fredag kveld i bymarka. Skjønte jo raskt at dette ikke ble noe forhold, men vi kunne være venner om ikke annet. Jeg fortalte litt om en tur jeg skulle ha dagen etter. Måtte stå opp tidlig for å kjøre en bit til fjellheimens mekka. Dette var en drøy fjelltur. Hun lurte på om hun kunne få bli med noe jeg skjeldent gjør på slike turer uten å vite litt bakgrunn først. Det er tross alt en drøy tur på 2,5 mil og nesten 2500 hm. Hun ble med og fungerte veldig fint på den turen der vi løp opp og ned fra toppen og premieringen av en fantastisk utsikt nesten 1900 m over bebyggelsen og fjorden under. Jeg måtte være ærlig om at det var synd vi ikke passet sammen fordi hun var egentlig ei drømmedame sånn sett. For en fysikk og mentalitet som blåste meg litt av banen må jeg si. Vi er venner i dag og drar jevnlig på tur sammen. 

Hva er din historie?


Profilbilde Afrodite86 ID-Verifisert 23-01-24, 13:50
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Nå dater ikke jeg i den forstand, da jeg ikke leiter etter kjæreste.

Men ting jeg tiltrekkes av er øyne som klarer å lyse faenskap samtidig som de innehar en indre ro. Vi må også ha noe likt syn på utroskap, rasisme, fordommer mot lgbt+ etc.. 

Siden det ligger i kortene at vi ikke skal tilbringe mye tid sammen uten klær, er ikke hobbyer og interesser noe jeg ser etter. 

Profilbilde hereticpoet 23-01-24, 15:02
Medlem siden: Jul 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Alt smelter ned til kjemi.

Må kunne le sammen og ha en fin dynamikk, sjarmerende og flørtende, fortelle om interesser med litt glød i øynene. Nyskjerrig uten å være gravende, likt syn på verden og verdier ☺️

Er jo så mye, men igjen så lite som skal til ☺️

Nå er det jo bare å finne ei som gir den start interessen da. Men stresser ikke med noe, sånn kommer naturlig til sin tid ☺️

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.