Profilbilde Parvest9195 ID-Verifisert Trådstarter 09-05-24, 00:44
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Vestland Annet
Kjønn: Par
Rating: 3 / 0 / 0

Etter mange år har vi endelig fått gjennomført det. Fant en veldig hyggelig type herfra som ville leke med oss, sist vi skulle kom tante rød og ødelagte det, men denne gangen tok vi det på sparket på kort varsel. 

Litt kleint til klærne var av, men det gikk fort. Lekekameraten var meget velutstyrt, mye større enn bildene tilsa, men passet som hånd i hanske i begge hull. 

Det var ikke helt som vi hadde sett for oss, men bedre på en positiv måte. Høydepunktet var ikke nedentil, men oppe i ett nydelig smilende ansikt på henne som strålte. Det var veldig gøy å kunne ha det gøy sammen med noen andre. Begge hull fikk kjørt seg og vi fikk testet både en i hver og to i fitta helt på tampen etter ett par forsøk der den nederste ramlet ut. 

Men når vi først fant teknikken greide begge å peise på og fylte henne godt opp. 

En i hvert hull gjorde egentlig fitta trangere enn to i fitta og han kom ganske kraftig begge gangene. 

Etter 3 timer med knulling hadde vi i grunn alle fått nok, hun stakkar var ganske støl, da vi i det minste fikk pustepauser men hun måtte stå i det. 

18 cm er perfekt for oss, akkurat lang nok uten ubehag, hadde den vert en mm lengre hadde den truffet det som er ubehagelig inni. 

Tykkelsen var så perfekt den kunne bli og den fylte henne på en deilig måte. 

Alt i alt ett veldig vellykket treff der alle ønsker ble oppfylt. 

Vi er veldig positive til opplevelsen, og en erfaring rikere. 

Med en innboks full av friere føler vi vi gjorde rette valget med denne, respektfull, hyggelig og veldig lik på han i paret i ønsker og fantasier. 

Vi lot tredjeparten få mesteparten av tiden inni henne, da vi tross alt kan ha sex hver dag. Det ser ut som det var en formel som funket bra for alle. Han fikk holde på til han var sliten så tok mannen i paret over til han fikk pusten igjen. 

Vi hadde planer om å filme seansen, men ble så revet med att det ble bare to korte snutter helt på slutten. 

Skal absolutt prøves igjen ved en ledig anledning, og veldig gjerne med samme person, da vi føler vi har funnet en vi passer godt sammen med. 

Profilbilde ted46 09-05-24, 08:11
Medlem siden: Jan 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Coolt å høre historen deres. Var med en kompis hos et par tirsdag å gjorde de samme greiene.Dette er et par vi treffer ganske ofte og hun gleder seg alt til neste gang. Vi toppet det med en liten buttplugg når hun hadde 2 i musa.

Profilbilde gcrantz1 ID-Verifisert 20-05-24, 09:39
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Vestland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Mm, så sexy å høre - takk for at dere deler! 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.