Profilbilde Agilis Trådstarter 12-05-24, 14:03
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Jeg er på datern og har vært på en del dater den siste tiden. Det som jeg merker meg er at mengden overfladiske øker betraktelig og at nettdating ikke er noen optimal ting om man ønsker en fast relasjon. Dette fordi det er så lett å pynte på sannheten ved å fremstå som andre enn seg selv bare for å tekkes de du egentlig ikke når opp til. 

Men det finnes også noen gode med ærlige hensikter som er ute etter partner. Dog er det et , og men her fordi de har som mange andre også hatt et liv i forkant av vårt treff. Det i seg selv er ikke noe problem sånn sett, men noen av dem har en ballast som på ingen måte er bra og jeg får bare så vondt i meg når de åpner Pandoras box. Tidligere relasjoner har vært voldelig og noen har da opplevd overgrep fra relativt ung alder som tidlig i barndommen. 

Jeg blir sittende å prate med disse damene og de åpner etterhvert opp og forteller meg om en verden fylt av skrekk med overgrep både fysisk og psykisk og dette over tid. Det er jo ikke meg som mann disse burde hatt nå for det de trenger er hjelp til å sortere og bearbeide de tanker og opplevelser dette har medført i negativ sammenheng. Men den verste historia kom nå om dagen da jeg skulle date ei ja la oss si jeg skjønte at det var noe, men hun virket så flott med tanker og visjoner, men at hun hadde litt utfordringer med kroppen sin. Det kom ikke frem helt på tindern hennes dette, men jeg møtte opp på date sammen med henne for å lufte oss et sted der man gå tur. 

Hun hadde allerede kommet når jeg dukket opp og etter som det bare var våre biler der var det heller ikke noe problem å skjønne at det var henne som satt der i sola og ventet. For ja hun satt i en stol. Nå er jo jeg ganske åpen for mye og så lenge hjertet er på plass så vil ikke dette være til hinder sånn sett. Vi gikk rundt et vann på en tilrettelagt tursti for så etter hvert finne en benk å slå oss ned sammen på. Praten ble litt mer alvorlig og hun lurte på om jeg fikk sjokk? Noe jeg bekreftet at det fikk jeg ikke. Men jeg var nyskjerrig på hva som var grunnen til den stolen om det var en trafikkulykke eller andre ting? Hun drøyde et par sekunder før hun fortalte at dette var hennes ex. Er det noe du vil fortell om spør jeg? og kjenner nok at vreden inni meg begynner å boble litt. Men jeg er generelt nyskjerrig så jeg holdt maska godt mens jeg hørte hun fortelle. Og gud bedre for ei historie der hun har over år fått juling omtrent hver eneste dag inntil hun kom seg vekk fra mannen. Men det hele toppet seg etter at hun begynte å date på nytt for da dro han hjem til henne og mishandlet henne såpass mye at hun berget livet akkurat, men fikk såpass med skader i nakken at hun ble lam. Etter år med opptrening så har armene blitt nesten normal slik at det å håndtere en stol går fint, men hun kommer seg aldri mer opp på beina igjen. Jeg begynte å gråte fordi jeg synes så ufattelig synd på henne, den flotte dama i sin beste alder skal bli frarøvet livet på denne måten. I dag lever hun med voldsalarm og det er helt utrolig at vi har et såpass tafatt system her i landet at slike ikke får straff.

Vi var ikke noen match sånn sett, men vi ble venner her og holder kontakten. Nå er hun under mine vinger og vi har en avtale med at hun ringer når hun vil og føler for det. For vi lever i en bedriten verden når systemet har blitt sånn at folk ikke får være i fred. 


Profilbilde Kadong ID-Verifisert 12-05-24, 19:32
Medlem siden: Des 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Godt å se at hun du forteller om kan få en positiv relasjon til en av det kjønnet som mishandlet henne så mye. 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.