Profilbilde Fie&Mr Godkjent selger ID-Verifisert 16-05-24, 14:56
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Par
Rating: 28 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Jessheimjenta88

Vi skrev en ganske lang og (i følge oss, ganske reflektert) post om dette her om dagen. Men så var det en liten greie inni der som henviste litt for tydelig til at annet sted, og da ble hele posten tatt bort. Alltid demotiverende å prøve å gjenskape en lang tekst, så det blir et kortere svar her foreløpig. 

Du skriver jo at du har vært borti menn om arrangerer GB/Treff, og at det er dem du har hatt kontakt med. Vi prøver alltid å stå litt i bresjen for hvordan man definerer swingers. Det er jo hovedsakelig en paraktivitet, der par har sex med hverandres partere - swinger mellom hverandre. 
Ville ikke påstå at menn som arrangerer Gangbang er den mest klassiske definisjonen av "Swingersmiljøet" altså. Kanskje ikke i det hele tatt faktisk.  

Vi bruker nettsidene som er rendyrket for swinging når det kommer til å ha sex med andre par, og opplever disse som mye mer seriøse og trygge. For vår del er det SM som gjelder for alle pengene. Føles trygt, inkluderende og ikke mist så er det veldig lite useriøse der. 
Og drar du på eks Swingersklubb (Club Fantasy), så oppleves det nok som lite eller ingen press eller forventing om at du skal bli med på noe. Det er selve kjernen i kulturen. Sex er best når alle er med på egne premisser.  

Tror rett og slett at om du ønsker å prøve noe, så søk opp de seriøse kjernemiljøene der det praktiseres sunne og trygge verdier, og der medlemmene respekterer hverandre. 

Veldig leit at du har hatt noen dårlige erfaringer. Da er det "shame on them", og ikke deg. Det er masse herlige og fantastiske swingersfolk der ute, så bare fortsett å lete med et kritisk blikk, så skal du se at du finner dem. 
Skal langt ifra dra alle over en kam, men vi ser for oss at "Menn om arrangerer Gangbangtreff" kan være litt en single-minded gjeng som søker damer for deres "hull", og vil bruke dem uten å engasjere seg i deg som menneske. Ser for oss at noe annet ville vært vanskelig med seks menn og ei dame der mennene ivrer etter å komme til.  

Men ja, det er jo også enkelte som arrangerer trygge og gode GB's også. Anbefaler deg da å dra på et seriøst arrangert GB-treff på Club Fantasy, om det er det du er ute etter. Da er du trygg og godt ivaretatt. 

Skal også sies at preferanser er viktig når man tross alt skal dele noe så intimt som sex med fremmede folk. Og man må respektere alles preferanser. Vil noen ha sex uten kondom, så er det jo helt lov å "kreve" det når man leter etter treff. Da er det bare å være tydelig på det, og så får de som  da IKKE vil ha sex uten kondom, finne noen andre. Og samme i motsatt fall. (Bare for å være tydelig, ALLTID kondom under swinging for oss, men folk må fortsatt få lov til å ønske noe annet). Man må jo finne de som vil det samme som deg selv :) Sånt er det bare å gå rett på sak med helt i starten av dialogen, så får man avklart alt av forventinger. 

Vi er også superkresne og veldig selektive. Og sikkert derfor vi aldri har funnet noen her på NT. Dette er ikke et rendyrket swingersted, og det er vanskelig å finne frem til de seriøse :) Kan ikke anbefale deg nok å teste ut en betalt konto på SM. 

Uansett så håper vi at du ikke har fått helt skrekken, og at du fortsatt vil prøve å oppfylle hva enn fantasi du er ute etter å få oppfylt :) 

Profilbilde Visnæcks 16-05-24, 16:07
Medlem siden: Nov 2023
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Par
Rating: 4 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Jessheimjenta88

"Treff" er uaktuelt for oss. Treff er vi derimot positive til ;) Man må treffe folk ansikt til ansikt. Le og tulle om ditt og datt helt uavhengig av alt. Kanskje man går hjem med et nytt perspektiv på konflikten i Midt-Østen eller kanskje ting tar av i en seksuell retning. Men de treffene vi har vært på har definitivt vært hyggelige og inkluderende. Og kun "no strings attached". Definitivt ikke forsøk på å omvende noen eller pushe andres grenser.

Kikk på albumet vårt<3 

Profilbilde Visnæcks 16-05-24, 16:12
Medlem siden: Nov 2023
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Par
Rating: 4 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Fie&Mr

Jeg svarte visst på trådstarten uten å lese tråden ut. Men ja, dette var bedre og mer utfyllende.

Kikk på albumet vårt<3 


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.