Profilbilde Agilis Trådstarter 04-06-24, 00:31
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Jeg hadde ei på snap ei lita stund som slettet meg som venn. Egentlig ikke noe problem det sånn sett, men nå etter nesten ett år så kommer det stadig nye oppdateringer fra henne til meg og brukeren står fremdeles som slettet. Trodde ikke det var mulig? Flere som opplever dette?


Profilbilde Lovelis 04-06-24, 00:40
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 18 / 0 / 0

Da har kanskje ikke du slettet henne tilbake? Sletting går begge veier, ellers ser du f.eks offentlige storyer hvis du beholder henne på vennelisten din. Hvis hun ikke er venn, har hun kanskje blitt en du følger, hvis hun har en egen offentlig profil? De får man også opp storyer på.

Profilbilde Agilis Trådstarter 04-06-24, 00:43
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Lovelis

Jeg har ikke slettet tilbake nei, men ser ikke ut som det er en offentlig følger. Kan tillegge at denne dama postet mye før og nå plutselig etter nesten ett år så dukker det opp snapper adressert til meg. 


Profilbilde Beverpelsern 04-06-24, 05:56
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Hvis du har oppe siden med chats/samtaletråder (den til venstre) så dukker jo offentlig og private story opp på ikonet til brukeren samt snapper direkte til deg. Men hvis det står tekst på snappen som sier ditt navn/nick så er det jo rettet direkte til deg.

Så jeg gjetter på at du nå er som en 'vanlig' følger...? Men Snap er jo også en plattform som er 'slitsom å bruke' med tanke på at de gjerne vil ha alt om deg med hud og hår på mobilen. Hadde det vært mulig så hadde den appen også vært plassert nedlåst i en egen Docker container.


Livet er best ute'n klær

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.