Profilbilde Visnæcks Trådstarter 10-06-24, 18:12
Medlem siden: Nov 2023
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Par
Rating: 4 / 0 / 0

Jeg hadde lagt merke til henne noen ganger. Vi hadde blikkontakt et par ganger også. Og hun smilte et finurlig lite smil. Innbydende eller høflig? Det er ikke alltid lett å skille. Men den fredagskvelden jeg endelig kom i prat med henne så tenkte jeg at det er nå eller aldri. Jeg hoppet i det. Hun var så vakker der vi satt sammen mens kvelden ble til natt. Månen skinte i håret hennes osv. Jeg spanderte fire drinker på henne (4!!) før vi gikk hjemover og snakket om alt som betydde noe for oss. Hun likte korpsmusikk, håndarbeid og Tarot-kort. Jeg fortalte selvfølgelig gladelig om min fascinasjon for ildspåsettelser, fjerning av bein fra levende insekter og min cinematografiske kjærlighet til snuff-filmer. Men da var det som om hun fjernet seg fra meg. Nærheten som hadde vært der bare øyeblikk før vitret hen. Hun ville ikke engang bli med inn og pule. Hvem kan forstå seg på en kvinnes sinn?

Hvem andre enn meg, selvfølgelig? Det viste seg nemlig at hun var ei stygg, jævla hore! I min ettertanke etter å ha blitt avvist så konkluderte jeg med at hun var ei jævla sklie som alle andre menn enn meg hadde pult! Selv om ingen noen gang ville fordi hun var så fæl! På mystisk vis hadde hun fått det til! Så klappet jeg meg selvtilfreds på skulderen og så ned på henne.

Amen.

(Og det var jeg som betalte for de 4 drinkene!)

Kikk på albumet vårt<3 

Profilbilde Triptych 10-06-24, 18:29
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Akershus Asker
Kjønn: Par
Rating: 2 / 0 / 0

Hva er vel Date-night uten en Jörg Buttgereit-film?

"Faen hele natten", som reklamen her sier.

Profilbilde Visnæcks Trådstarter 10-06-24, 18:40
Medlem siden: Nov 2023
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Par
Rating: 4 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Triptych

Det har vært noen tråder her som med ulike vinklinger har gått inn på skuffelsen til avsender. Jeg fikk bare lyst til å skrive noe morsomt om det. "Men jeg vil jo pule! og hvis du ikke vil pule med meg så er det deg det er noe feil med! Eeeehhh!"

Kikk på albumet vårt<3 

Profilbilde Triptych 10-06-24, 18:56
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Akershus Asker
Kjønn: Par
Rating: 2 / 0 / 0

Dating på byen er omtrent som å spille i lotto. Dersom man satser på at fellesnevneren er et gjensidig attraktivt utseende, så skal man ha bra flaks at alle de andre komponentene spiller overens også.

Spesielt de av oss som har litt mer utagerende seksuelle interesser har gitt opp det spillet og tyr til andre ledetråder - noen tatoverer spesielle symboler, setter opp en haug med flamingoer i hagen eller hva det nå skal være - Men desto eldre man blir, desto mindre orker man å jakte på andre - man setter heller opp et skilt og venter på at noen kommer til seg istedenfor.

Så får man heller ha litt god tålmodighet og vente til det dumper inn noen som synes The Human Centipede er en kjempesexy film, og gjerne onanerer til ID-kanalen.

"Faen hele natten", som reklamen her sier.

Profilbilde Visnæcks Trådstarter 10-06-24, 19:02
Medlem siden: Nov 2023
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Par
Rating: 4 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Triptych

Jeg kom i prat med et ektepar som var ute i sin hage (jeg var på stranda som grenset til) De hadde en gigantisk flamingo utenfor huset, men skjønte ikke en pøkk av hva jeg mente da jeg begynte å hinte om symbolikken ;) De likte bare flamingoer tydeligvis....

Kikk på albumet vårt<3 

Profilbilde Agilis 11-06-24, 07:26
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Flamingo i hagen er fint og praktisk når du bor i blokk.


Profilbilde xoxo VIP Godkjent selger ID-Verifisert 11-06-24, 07:30
Medlem siden: Apr 2023
Fylke: Agder Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 18 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Visnæcks

Spot on 😂😂

𝗞𝗶𝗸𝗸 𝗶𝗻𝗻𝗼𝗺 𝗺𝗶𝗻 𝗴𝗿𝗮𝘁𝗶𝘀 𝗽𝗿𝗼𝗳𝗶𝗹:

https://onlyfans.com/xoxo.from.me.free 

𝙭𝙤𝙭𝙤.𝙛𝙧𝙤𝙢.𝙢𝙚💋

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.