Profilbilde Agilis Trådstarter 24-11-22, 12:44
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 2 / 0 / 0

Opprinnelig skrevet av Missred

Her i hus er det egt kun 3åringen som bruker smørboksen, og om hu vil grave ned med kniver så værsågod 🤷‍♀️

På jobb derimot, når jeg smører så går det aldri brødrester tilbake i boksen, da tørker man det av med papir. Vanlige personer burde lære seg mer om krysskontaminering og sett hvor mye bakterier det gir. 


Et oppfølgene spørsmål: smør utenfor kjøleskap eller i? 🤷‍♀️


For å ta det siste først så bruker jeg Vita. Det funker veldig bra om det står i kjøleskapet. Ser også andre sorter som er tilnærmet lik i konsistens. 

Selv barn på 3 år klarer å lære dette relativt raskt om man illustrerer og viser dem. 

På jobb er et av de stedene jeg refererer til. Har sett den samme praksis på hoteller og faktisk. Der går de ansatte og tørker opp etter dem mens de rister på hodet. Jeg er litt usikker på om de egentlig gjorde dette på pur f?


Profilbilde Missred ID-Verifisert 24-11-22, 12:51
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Innlandet Gjøvik
Kjønn: Kvinne
Rating: 9 / 0 / 0

Opprinnelig skrevet av Agilis

Opprinnelig skrevet av Missred

Her i hus er det egt kun 3åringen som bruker smørboksen, og om hu vil grave ned med kniver så værsågod 🤷‍♀️

På jobb derimot, når jeg smører så går det aldri brødrester tilbake i boksen, da tørker man det av med papir. Vanlige personer burde lære seg mer om krysskontaminering og sett hvor mye bakterier det gir. 


Et oppfølgene spørsmål: smør utenfor kjøleskap eller i? 🤷‍♀️


For å ta det siste først så bruker jeg Vita. Det funker veldig bra om det står i kjøleskapet. Ser også andre sorter som er tilnærmet lik i konsistens. 

Selv barn på 3 år klarer å lære dette relativt raskt om man illustrerer og viser dem. 

På jobb er et av de stedene jeg refererer til. Har sett den samme praksis på hoteller og faktisk. Der går de ansatte og tørker opp etter dem mens de rister på hodet. Jeg er litt usikker på om de egentlig gjorde dette på pur f?

Jeg apiser kkke smør, så om min 3 åring som er selvstendig og smører helt sjøl, vil grave med kniven nedi, så ser jeg virkelig ikke problemet. Du jobber som kokk?

Husk å les bio før melding🙌🙌

Profilbilde Agilis Trådstarter 24-11-22, 13:04
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 2 / 0 / 0

Opprinnelig skrevet av Missred

Opprinnelig skrevet av Agilis

Opprinnelig skrevet av Missred

Her i hus er det egt kun 3åringen som bruker smørboksen, og om hu vil grave ned med kniver så værsågod 🤷‍♀️

På jobb derimot, når jeg smører så går det aldri brødrester tilbake i boksen, da tørker man det av med papir. Vanlige personer burde lære seg mer om krysskontaminering og sett hvor mye bakterier det gir. 


Et oppfølgene spørsmål: smør utenfor kjøleskap eller i? 🤷‍♀️


For å ta det siste først så bruker jeg Vita. Det funker veldig bra om det står i kjøleskapet. Ser også andre sorter som er tilnærmet lik i konsistens. 

Selv barn på 3 år klarer å lære dette relativt raskt om man illustrerer og viser dem. 

På jobb er et av de stedene jeg refererer til. Har sett den samme praksis på hoteller og faktisk. Der går de ansatte og tørker opp etter dem mens de rister på hodet. Jeg er litt usikker på om de egentlig gjorde dette på pur f?

Jeg apiser kkke smør, så om min 3 åring som er selvstendig og smører helt sjøl, vil grave med kniven nedi, så ser jeg virkelig ikke problemet. Du jobber som kokk?
Ser den med den 3 åringen, men de lærer fort om man forteller dem hvorfor. 

Jeg jobber ikke som kokk nei. Det tror jeg ikke hadde blitt noen god butikk.

Jeg er ofte flue på veggen bare og observerer hva andre folk gjør. Noen ting som f.eks. denne smørboksen er for åpenbar til at den bare forbigår i stillhet. Det er også andre ting som jeg fatter litt interesse for. 


Sexleketøy på nett - Nytelse.no
Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Missred ID-Verifisert 24-11-22, 13:11
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Innlandet Gjøvik
Kjønn: Kvinne
Rating: 9 / 0 / 0

Opprinnelig skrevet av Agilis

Opprinnelig skrevet av Missred

Opprinnelig skrevet av Agilis

Opprinnelig skrevet av Missred

Her i hus er det egt kun 3åringen som bruker smørboksen, og om hu vil grave ned med kniver så værsågod 🤷‍♀️

På jobb derimot, når jeg smører så går det aldri brødrester tilbake i boksen, da tørker man det av med papir. Vanlige personer burde lære seg mer om krysskontaminering og sett hvor mye bakterier det gir. 


Et oppfølgene spørsmål: smør utenfor kjøleskap eller i? 🤷‍♀️


For å ta det siste først så bruker jeg Vita. Det funker veldig bra om det står i kjøleskapet. Ser også andre sorter som er tilnærmet lik i konsistens. 

Selv barn på 3 år klarer å lære dette relativt raskt om man illustrerer og viser dem. 

På jobb er et av de stedene jeg refererer til. Har sett den samme praksis på hoteller og faktisk. Der går de ansatte og tørker opp etter dem mens de rister på hodet. Jeg er litt usikker på om de egentlig gjorde dette på pur f?

Jeg apiser kkke smør, så om min 3 åring som er selvstendig og smører helt sjøl, vil grave med kniven nedi, så ser jeg virkelig ikke problemet. Du jobber som kokk?
Ser den med den 3 åringen, men de lærer fort om man forteller dem hvorfor. 

Jeg jobber ikke som kokk nei. Det tror jeg ikke hadde blitt noen god butikk.

Jeg er ofte flue på veggen bare og observerer hva andre folk gjør. Noen ting som f.eks. denne smørboksen er for åpenbar til at den bare forbigår i stillhet. Det er også andre ting som jeg fatter litt interesse for. 

Har ingen intensjon om lære hu noe annerledes med en smørboks hu er den eneste som tar fra. Da kan vi like gjerne starte å diskutere hvilken veg man åpner osteklædden å😂 eneste hu ikke får lov til er å ha masse smuler i den.

På jobb, som jeg nevnte, er et faktisk kjøkken i forpleininga til kommunen. Derfor "vanlig folk" kommentaren.

Husk å les bio før melding🙌🙌

Profilbilde Lovelis 24-11-22, 13:38
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 19 / 0 / 0

Veldig konkret emne! 😁

Jeg er en skraper, foreldrene mine er gravere. Hver gang de har spist hos meg har jeg en smørpakke utsatt for hærverk å slite med etterpå 😅

Jeg tenker folk gjør som de vil med egen smørpakke (og en rekke andre tilsvarende situasjoner). Men er du hos andre tar det deg max 1 sekund å registrere husets arbeidsmetodikk, og den bør man være høflig og følge 😅

NT
AnonymFlirt63 24-11-22, 15:17 Slettet bruker
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Telemark Porsgrunn
Kjønn: Kvinne
Rating: 3 / 0 / 0

Her er alle godt opplært, ikke noe graving i smøret. 

Fordelen med å ha unger er at hvis en ikke ønsker påpeke andres uvaner så skryter jeg heller høylytt av ungene som gjør slik jeg gjerne ønsker andre skal. 


Profilbilde Agilis Trådstarter 24-11-22, 17:23
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 2 / 0 / 0

Opprinnelig skrevet av SWOOPER

Opprinnelig skrevet av Diesel

Derfor jeg bruker majones isteden for smør. Majones passer med nesten alt.


Det er jo vell og bra det, men det er alltid noken som klare å kødde til den majonespakken også, enten ved å klippe et ekstra hull eller et alt for stort eller for lite hull 🤷‍♂️🙉🙄
Eller å trykke foran på tuben. 


Profilbilde Mumerikken 24-11-22, 20:28
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 1 / 0 / 0

Det kunne ikke falle meg inn å bry meg om hvordan folk forsyner seg, hvor mye eller om de returnerer det de ikke bruker.