Profilbilde transguy Trådstarter 19-07-22, 22:19
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Trøndelag Trondheim
Kjønn: Trans
Rating: 1 / 0 / 0

Hei hei! Kjekt å se at det har blitt laget til et nytt sted! Jeg er ny akkurat her, men brukte NP i noen år - faktisk før jeg kom ut som trans. 

Men jeg lurte på, med nytt sted og kanskje nye muligheter, kunne det blitt vurdert å oppgradere den ene trans kategorien vi har? 

Nå vet ikke jeg helt hvordan andre trans personer og eventuelt non-binaries(/ikke-binære) føler om det som allerede er til stede, men er det andre som ønsker mer spesifikke detaljer der inne?

For meg selv så har jeg et ønske om å legge til to kategorier; en for trans menn og en for trans kvinner. Det er fordi jeg tror at for enkelte går det litt fort i svingene, og det har vært noe slitsomt å forklare gang på gang at jeg ikke har kuk og ikke er særlig gira på å kle meg opp i feminine klær. Jeg håper at kanskje med noe litt mer spesifisert så kan det kanskje hjelpe alle sammen å finne akkurat det de er ute etter?

Dette er bare et forslag, jeg bare deler noen tanker som jeg har lenge lurt på, spesielt i forhold til NP. 

Takk for at du leste :) 

Profilbilde bergenstøsen Godkjent selger 20-07-22, 16:34
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Skrive mer utfyllende i profilen om hvordan det er for akkurat deg?

Tror ikke det hjelper med flere kategorier. Tror egentlig ikke det hjelper med utfyllende profil heller men da kan man i det minste vise til den.

Det er så ufattelig mange kategorier at for oss som ikke opplever oss som trans eller fascineres av det men bare aksepterer at folk er folk, knapt klarer å henge med i svingene. Jeg har ramlet av lasset for lengst.

I tillegg tenker jeg at det er få trans totalt sett så det enkleste er jo å prate med personen for å lære mer om akkurat dem .


❇️ Verifisert selger ❇️ bergenstruse på KIK ❇️

Debatterer ikke. Legger kun til info

Profilbilde transguy Trådstarter 20-07-22, 16:58
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Trøndelag Trondheim
Kjønn: Trans
Rating: 1 / 0 / 0

Det hjelper garantert ikke å skrive noe på profilen i hvert fall xD 

Tenker bare at når du allerede forvillet deg inn i noe mer spesifikt så er det kanskje også lettere å skape en forståelse for hva du får, hva du er i ferd med å søke etter i stedet for en stor blobb av ingenting. 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.