Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 15-02-23, 14:27
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Kona og jeg har lenge fantasert om å finne en ung og attraktiv elsker som kan tilfredsstille henne mens jeg ser på, eventuelt blir jeg med på økten.

Kort om oss: par i andre halvdel av 40 årene. Hun har en normal slank kropp, litt over gjennomsnittet i høyde og langt mellomblondt hår. Hun får ofte oppmerksomhet fra andre menn når vi er ute på byen, kort fortalt en MILF. Vi bor i Oslo og har hele pakka med rekkehus, stasjonsvogn, barn og hund.

Skal henne overbevises om å ha seg med en annen mann mens jeg ser på må vedkommende være den «rette». Med det menes en mann mellom 25 og 35 år, høy, slank, veltrent og kjekk. Redskapen må være i kategorien XL da dette er en drøm hun har. Din sivilstatus betyr lite, men diskresjon og renslighet betyr alt!

Du bør ha flere gode bilder som viser kropp og stell i album her på NT. Bilder sier mer enn 1000 ord og er alfa omega for at vi skal i det hele tatt vurdere deg som kandidat. Du må forholde deg til at all kommunikasjon foregår her og ikke på andre plattformer, mail, etc. Vi forventer et godt førsteinntrykk så du bør selge deg inn med en fyldig melding første gangen.

Bilder av henne vil være tilgjengelig i et skjult album som blir tilgjengelig for aktuelle kandidater.

♥️💙



Par søker Mann
Profilbilde kingof3 18-02-23, 17:24
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Dette hørtes veldig spennende ut

De er ikke syke alle som stønner..

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.