Profilbilde Fie&Mr Godkjent selger ID-Verifisert Trådstarter 03-03-23, 11:14
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Par
Rating: 28 / 0 / 0

I det siste har vi opplevd en økning i falske profiler både på her på forumet, Snapchat og annet datingforum (vi rapporterer selvfølgelig der vi har sikre beviser). Det nye nå er at det dukker opp parkontoer som fremstår som veldig ekte og genuine. I tillegg har vi nå erfart et par "damekontoer" der svindleren på en eller annen måte til og med har klart å forfalske en "ekte snap". For oss er en verifisering på Snap en bra nok greie, så lenge det er en "live" snap og vi ser at det er et ekte menneske (er ofte lett å se at man tar bilde av en skjerm, andre bilder e.l.). Men sist gang gikk vi altså RETT på limpinnen, for det så utelukkende 100% ekte ut. "Hun" sendte til og med flere live bilder som tydet på at det virkelig var en ekte person, skrev veldig søtt og detaljert og virkelig virket som en ekte dame på søken. 

Dette er veldig trist, og det skaper en usikkerhet for oss. I tillegg gjør det oss vanskelige når reelle damer eller par tar kontakt med oss, rett og slett fordi vi ikke stoler på noe som helst lenger. Eneste er eventuelt verifiserte kontoer her eller på det andre nettstedet. Men det er jo ikke alle som ønsker å verifisere seg, og det har vi respekt for. Så nå må vi begynne å be folk om å sende oss et kort videoklipp der de prater og sier "Hei Fie og Mr" eller noe lignende. Det får jo oss til å føle oss litt i overkant strenge, og vi mister innimellom kontakten med folk fordi vi krever dette. et er for så vidt OK, for om noen vil treffe oss, og ikke ønsker å gjøre den lille tingen der for å skape trygget, så er det uansett ikke folk vi vil møte :)  Men det er rett og slett for mange som iherdig går inn for å lure til seg kontakt med oss om dagen.
Spørsmål til dere her på O Store Orakelsiden er:
- Opplever noen av dere andre det samme?
- Hva gjør du/dere for å trygge deg mot å ikke bli lurt, uten å fremstå som vanskelig? 
- Hva tror dere er motivasjonen til disse svindlerne?
- Hvordan tror dere man kan klare å fake en live snap?

Profilbilde Curvynorwegian VIP Godkjent selger 03-03-23, 11:19
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Vestland Bergen
Kjønn: Kvinne
Rating: 29 / 1 / 0

Uff, har ikke jeg opplevd, men nå er jeg ikke ute etter treff heller så kanskje derfor. Jeg godtar alle som adder meg på snap, men det er bare en brøkdel som introduserer seg med et hei, så for alt jeg vet så brukes kontoen min til å stjele mine bilder og videoer.

Resten har jeg ikke svar på heller, men vil bare si at jeg syns ikke dere høres strenge ut med tiltaket dere har satt i gang, de er jo der for dere i starten før dere evt.går videre, så enkel verifisering på den måten dere har løst er jo helt supert.

I’ll make you beg for more

Profilbilde Hunken87 ID-Verifisert 03-03-23, 11:30
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 2 / 0 / 0

Har dette skjedd med en id-verifisert profil? Tenker at id-verifiseringen kan være et ekstra lag med sikkerhet. Muligens 


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Espenhans1 ID-Verifisert 03-03-23, 11:38
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Østfold Annet
Kjønn: Mann
Rating: 9 / 0 / 0

Ikke opplevd det her inne enda. Men på np. Stadig «damer» og «par». Ikke skjønner jeg hvordan de tror det skal funke. Du forventer å møte ei dame. Også er det en gubbe….  Blir for dumt. 

Grip dagen i dag. Morgendagen kjenner ingen. 

Profilbilde Nysgjerrigpar8287 03-03-23, 11:40
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Par
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Espenhans1

Tipper jeg hadde liret av meg noe stygg drit som fort kunne blitt sett på som personangrep, før jeg hadde gått eller sendt karen på dør.. Det aller beste hadde jo vært om han kom langveisfra, så det hadde blitt en skikkelig tur tilbake.🤣

Profilbilde Espenhans1 ID-Verifisert 03-03-23, 11:41
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Østfold Annet
Kjønn: Mann
Rating: 9 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Nysgjerrigpar8287

Ja for noen som helst form for lek er da heeeelt utelukket. 

Grip dagen i dag. Morgendagen kjenner ingen. 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Missred ID-Verifisert 03-03-23, 11:45
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Innlandet Gjøvik
Kjønn: Kvinne
Rating: 9 / 0 / 0

Jeg gjør det samme med bilde fra armlengdes avstand eller video 😊 mitt problem er alle mannfolk som avtaler,virke genuint klar og som ditcher 3 timer før man skal møtes 🤷‍♀️ da rekker man lissom ikke å finne noen andre på den tia 😅

Husk å les bio før melding🙌🙌

Profilbilde LarsLabiat ID-Verifisert 03-03-23, 11:46
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Fie&Mr

Hvis dette er et spørsmål til andre selgere, så gjelder det ikke meg, men også vi andre kan oppleve mye rart ja. Ikke sikkert det er så vanskelig å fake en live snap, hvis en har innsikt i og tilgang på den underliggende funksjonaliteten. Tror mange usikre ting kan gå rimelig bra i praksis fordi skurker ofte har liten teknisk peiling. Motivasjonen kan være hva som helst, fra kikking og rapping av innhold, via gitte oppgaver for å bli tatt opp i hacker/crackergrupper, til utpressing, og helt i enden politiske hensikter.

Det enkleste tryggingstiltaket er vel å spørre kontaktene hvorfor de ikke er verifisert. Verifisering er jo heller ingen garanti, men da har en mye mer å jobbe ut fra.  Så kan en spørre om de kan tenke seg å 'privatverifisere' gjennom f.eks å sende klipp, slik dere beskriver. Vil de ikke det heller, så trenger dere ikke kutte dem ut, men da må lista legges høyere. Dere kan hele veien oppføre dere spørrende, ikke avvisende.

"I tillegg gjør det oss vanskelige når reelle damer eller par tar kontakt med oss, rett og slett fordi vi ikke stoler på noe som helst lenger."  Velkommen til virkeligheten veldig mange av oss møter. Det meste annet som kommer rekende er dritt, så da må vel det vi har å fare med være dritt, det også. Et voksende problem, som dessverre endel fortsatt ikke kan eller vil forholde seg til, når de i diskusjon om mer disiplin og sosial kontroll f.eks kan si  " Og ja vi ønsker da vel alle frittenkende individer som har egne meninger og tar kloke valg. Enn en saueflokk overregulert av stramme linjer og regler."  Det var det med den saueflokken ja.



Kjærligheten har flere slektninger. De kjenner vi bedre.

Profilbilde Fie&Mr Godkjent selger ID-Verifisert Trådstarter 03-03-23, 12:00
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Par
Rating: 28 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Hunken87

Nei, heldigvis aldri med ID verifiserte profiler :) Det synes vi er et bra kvalitetsstempel. Men som nevnt innledningsvis, så er det jo dessverre ikke alle som ønsker dette. 
Og trist å utelukke alle som ikke er ID verifiserte. 

Profilbilde Fie&Mr Godkjent selger ID-Verifisert Trådstarter 03-03-23, 12:04
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Par
Rating: 28 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Curvynorwegian

Takker for forståelsen :) Ja, det er nok det som er løsningen. Så får folk evt bare bli fornærmet. 
Mistenker vel at de som blir fornærmet, uansett er svindlere i første omgang, thi hi. Som nevnt; Om hun/de tar kontakt for evt. treff, så burde de jo vise såpass interesse at vedkommende kunne sendt et anonymt klipp der de gir en liten bekreftelse. 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.