Profilbilde Lovelis 03-03-23, 16:23
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 18 / 0 / 0

- Opplever noen av dere andre det samme? 

Såfall ikke merket det, men endel blir raskt borte igjen, ikke godt å vite hva de ville. Nå er ikke jeg veldig ute etter kontakt med folk, men kontosletting skjer så hyppig her at jeg sliter med å engasjere meg i ferske brukere. Veldig mye døgnfluer… og de ønsker ikke jeg legge effort i å prate med.


- Hva gjør du/dere for å trygge deg mot å ikke bli lurt, uten å fremstå som vanskelig? 

Er passe anonym, oppgir aldri navn og ansikt her inne. Viser ikke noe man ikke kan se på stranda. Kan stå for alt jeg deler, så har ingen verdi å eksponere meg. MEN det hadde blitt politianmeldelse tvert for ulovlig og bedriten handling. Jeg treffer dog ikke for sex, så trenger ikke utsette meg for «risikoen» med å dele privat info.


- Hva tror dere er motivasjonen til disse svindlerne? 

Folk har blitt presset for penger ifm sexforum. Kjenner et par menn som har runket på skype med synlig ansikt og fått trusler etterpå. Og at bilder ble sendt venner og familie når han ene ikke betalte. Men de aller fleste tror jeg bare er kåtinger som vil ha gratis tekst/bilder, og nettroll som digger å lure folk uten å mene noe mer med det.

- Hvordan tror dere man kan klare å fake en live snap?

Jeg tror man oftest kan stole på en livesnap. Men det finnes snapfilter som gjør store forskjeller på utseende. Og man kan ta bilde av bilde. Det BØR være mulig å se, men går man virkelig inn for det kan det bli greit nok.

Profilbilde Slettet bruker 03-03-23, 16:25
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 9 / 0 / 0

Alle motiver for misbruk og utnyttelse er ennå ikke oppfunnet. Og metodene for dette følger evig etter. 


I dag opplevde jeg noe så ille som å få et varsel om at "passordet for denne siden er funnet i en datalekkasje"… Dette var passordet i Bank-id appen min…😵


Det finnes 3 typer fugl.

pipi-pip, gakk-gakk og ørn

Profilbilde Par2939 04-03-23, 16:23
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Vi opplever at mange folk legger oss til på snap ( noen fordi vi sier det er greit, men som regel masse tullinger ) Noen kan fatte våres interesse da det er «par» men så viser det seg ofte at det ikke er noen dame der likevel, eller så «slår dem opp» rett før treff 😆

Er blitt lurt flere ganger av «livebilde» etc, men er blitt mye flinkere nå med tiden til å luke ut useriøse. 

Trist, men så er det dessverre 🙄


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Fie&Mr Godkjent selger ID-Verifisert Trådstarter 08-03-23, 14:34
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Par
Rating: 28 / 0 / 0

VI hadde en ny sånn i dag også :) Og i helgen.  
Veldig ivrige, ute etter å få forklart i detalj hva vi er ute etter, hva vi liker osv. Dama kommer senere i dag, dama er ikke hjemme akkurat nå, dama vil at jeg skal ta dialogen" 

Men når vi sier:" Verifisering først, så skal dere få chatte og dele så mye dere måtte ønske. Det er alt vi krever". Så ble vi blokket ganske raskt gitt.  
Dette er virkelig "den nye greia". 

Så fortsatt oppfordring til alle her: Ikke bruk tiden på "Par" uten at de verifiserer seg med en Snap, eller er verifiserte her (eller har en åpenbart ekte konto). Nesten alt er bare luringer. 
Vi har fått fra livebilde til "liveklipp med stemme". 

Profilbilde Fie&Mr Godkjent selger ID-Verifisert Trådstarter 08-03-23, 16:57
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Par
Rating: 28 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde

He he, det høres jo veldig hyggelig ut da! Og ja, vi kunne nok trengt en positiv boost med å møte litt ekte mennesker uten å være redde for at det sitter en idiot bak et tastatur bare for å ødelegge oss. 
Merker at vi som stort sett alltid er positive, begynner å bli litt skarpe i kantene av dette her, og det er jo slettes ikke bra! Vi er jo her for å spre glede, nakenhet, gøye historier og en generelt hyggelig og god tone. 

Så takker for invitasjonen. Skal nok ikke se bort ifra at vi dukker opp en gang. Men den helgen skal vi på CF, så da er det andre opplevelser planlagt :) 

Profilbilde Lovelis 09-03-23, 14:18
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 18 / 0 / 0

Leit at dere har blitt skeptiske. Tror ikke dere har vært naive altså, virker våkne og oppegående. Men tråden er en grei påminnelse, kritisk sans på nettforum er viktig, og særlig sexforum med så personlige data.

Jeg tror det er få kjeltringer her som er ute etter penger eller å gjøre skade. Kanskje en og annen i skjul, men ikke overflod. Men er overraskende mange som liker å kødde med andre og føre de bak lyset. Eller å bruke alle metoder for å få noe å onanere til. Eller som kommer inn her sprengkåte, angrer og fordufter. Så å sikre seg er lurt når man deler personalia eller ansikt👌

For meg er det uaktuelt å verifisere meg her inne, gir ikke fra meg den infoen. Tror det er mange som tenker sånn uten å være tvilsomme brukere. Så man får bestemme hvordan man skal filtrere vekk folk uten å miste «gull-egg». Min hovedmetode er tiiid, og å kreve en viss chatteaktivitet som gir stadig mer info. De som orker å bruke tid og energi på meg helt til vi blir kjent har sjelden dårlige hensikter 😅

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Slettet bruker 11-03-23, 08:10
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 4 / 0 / 0

Er ganske fersk her i forum og jeg vurderte dette med verifisering. Det som stopper meg er at jeg må gi ekstrem sensitive opplysninger om meg som står i folkeregistreret. Vet ilke om jeg er paranoid eller ikke men jeg tenker om disse opplysninger kunne muligens på en eller annen måte havne på avvei som f.e om noen som er flink til å hacke kunne finne all informasjon om meg, familien osv. Jeg er jo ekte person og konto'n min er 100% ekte, bilder og info jeg oppgir men jeg er veldig forsiktig med sånne ting. Bildene jeg har lagt ut og kommer til å legge ut etterhvert er jeg også litt forsiktig med.  Som sagt, kanskje er jeg litt paranoid eller overtenker litt dette med verifiseringen, jeg vet ikke. 

Når det er sagt så skjønner jeg veldig godt slik skepsis ift nye profiler og hensikter til enkelte folk. Er mye rart man kan finne på nettet, spesielt i sånne forum. Jeg vil tro at de som er seriøse bruker tid til å bli kjent med folk inn i forum og deltar i div diskusjoner, ikke bare når det gjelder å treffe en eller annen person eller gjennom en kontaktannonse. Jeg tror at uansett hvem man er eller hvilke hensikter man har de genuine interesser og grunner til at noen er her avdekkes garantert. 

Hyggelig da å se i hvertfall at de alle fleste som er aktive her virker som seriøse folk med beina på jorda 🙂

You can be alive but only when you let passion take over is when you feel alive.
Profilbilde Beverpelsern 11-03-23, 13:31
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

De som bare lager 'falske' kontoer for å bare få seg litt runkemateriale er vel litt lette å oppdage på en måte om man er litt oppmerksom i dialogen.Men de som har litt mere å skjule vil nok kunne være litt mer omstendelige på forskjellige måter.  Det er sikkert litt som i biltrafikken, det er alltid noen som skal kjøre over fartsgrensa litt hist og pist, så litt sånne uryddige brukere/personer må en være oppmerksom på og ha i bakhodet og sile ut.

Det er jo stadig vekk at det blir hentet ut alt mulig av bruker databaser ifra alle mulige rare tjenester på nett som ikke har svært gode løsninger på sikkerhet (har dog ingen kunnskap om dette nettstedets). Så en må ta høyde for en sånn type risiko og om det som er registrert er bekymringsverdig for seg selv som bruker.

Og som alltid!!!    Bruk unike passord på alle forum/nettbutikker/osv. Selve epostadressen er jo litt uviktig (om man ikke bruker en fornavn.etternavn da) om den kommer på avveie, annet enn at man riskierer å få mer spam eller nettfiske-eposter, men om passordet er mistet så er det bare for en tjeneste liksom, og ikke 2, 10,  20 eller alle nettsteder og eposttjenester en har.

Livet er best ute'n klær

Profilbilde Snillscorpion ID-Verifisert 11-03-23, 15:08
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Akershus Lillestrøm
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Jeg har opplevd det flere ganger. Mønstret er at de vil ha deg på snapp, kikk eller lignende. 

Har lært en ting, "er det for godt til å være sant, så er det altså for godt til å være sant".

Synd at det er blitt slik😓

Profilbilde Prudence 12-03-23, 13:39
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Vestfold Tønsberg
Kjønn: Kvinne
Rating: 33 / 0 / 1

Ser tendenser til at det lyves over en lav sko fra mange for å få innpass.  Akkurat nå har vi en annonse ute og i løpet av 24 timer har vi blitt blokkert av 4 stk. Dette fordi vi påpeker at sivilstatus,  bosted eller alder ikke samsvarer med det de har skrevet i tidligere tråder eller annonser. Når vi påpeker dette, skynder de seg å blokkere,  slenger gjerne en siste dritt melding og hopper til neste kandidat. En forbannet uting, men går neppe glipp av noe i det lange løp.

A dream you dream alone is only a dream. A dream you dream together is reality

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.