Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 05-05-23, 21:48
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 4 / 0 / 0

Satt og tenkte jeg litt på hvordan jeg var da jeg var 20 år og hvordan jeg er nå i 41. Hva har endret seg på måten jeg tenker, på måten jeg reagerer, impulser, kriteria, krav til forhold osv.

For min del husker jeg godt jeg tenkte ikke nøye på hva jeg gjorde eller konsekvenser fra mine handlinger ( en under jeg er fortsatt i live faktisk 😂), impulser gikk i 100 og hos den andre kjønn så lenge hun var vakker så var det nok. Jeg var nok like åpen og utadvend og sosial som jeg er nå men hodet lå ikke alltid på rett sted.

Jeg ser nå at etter denne tiden har mye roet seg ned og jeg har lagt merke ganske betydelig at verdier som kjemi, humor og personlighet veier mye mer nå en utseende. Jo, tiltrekning er også viktig til en liten grad men ikke i nærheten til det det var før. 

Jeg ser at jo eldre jeg blir jo roligere blir jeg også ift hva er verdt å bruke energi å bli irritert av, reagerer ( som regel nå ) mere avslappet og tenker helst to ganger før jeg sier eller gjør noe. Jeg trives bedre i et bra selskap hvor det er rom for gode diskusjoner og aksepterer mye lettere det å ha forskjellige meninger og ellers uenighet også. Har også et mye mer avslappet forhold til mennesker generelt og er mye mere tålmodig en jeg var, både med mennesker og andre ting.  Det må nevnes også at det har blitt en naturlig del å sette andre sine behov foran mine ( det blir sånn etter man får barn ) kanskje til en grad hvor det kan være skadelig for meg egentlig men dettecer en annen diskusjon.

Hvordan har du forandret som person siden du var ungdom/ ung mann eller kvinne?

PS. Det finnes utrolig mange flotte og oppegående ungdom og folk i tidlig 20 årene og debatten er på ingen måte en sammenligning mellom folk i 20 mot folk i 40 f.e men mest en tilbakereise og forandringer som har skjedd den enkelte som svarer 🙂

You can be alive but only when you let passion take over is when you feel alive.
Profilbilde Butterfly VIP Moderator 05-05-23, 23:30
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 24 / 0 / 0

Måtte bruke litt tid å tenke over dette før jeg svarte.

Mye har endret seg på( de relativt få😜) årene siden jeg var 20.

Personligheten er nok mye av den samme som da. Jeg har alltid vært tro mot meg selv. Og alltid vært meg selv. Men med årene har jeg heldigvis blitt rundere i kantene, og flinkere til å ikke se at verden ikke er svart/hvit men nyansert.

Jeg har blitt mye mer tilpasningsdyktig enn jeg var da jeg var 20. 

Jeg har fortsatt et hinsides temperament, men håper jeg har blitt flinkere til å styre det litt, og velge kamper mer med omhu enn jeg var da.

Og ikke minst, prioriteringene i livet har endret seg. Når jeg var 20 hadde jeg kun meg selv å tenke på, og utnyttet det til det fulle. Nå har jeg flere å tenke på og ta hensyn til. Men samtidig, så er nå ungene så pass store, at jeg har muligheten til mer og mer prioritere meg selv.

Når jeg var 20 kunne jeg feste 14 dager i strekk… nå holder jeg knapt nok en hel kveld🤣

Når det gjelder sex, så er det en helt annen trygghet og måte å være tilstede på enn da. Noe som gjør sexen sååååå mye bedre.

Så alt i alt, jeg trives med å ha doblet årene( og vel så det🙈) fra 20 og alle de erfaringene og endringene som har skjedd da.

Jeg tror jeg trives mye bedre med den jeg er i dag enn den jeg var da.


Don’t bother walking a mile in my shoes, that would be boring. Spend 30 sec in my head, that’ll freak you right out.
Profilbilde Slettet bruker Trådstarter 05-05-23, 23:35
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 4 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Butterfly

Faktisk dette med festing kan jeg også for min del bekrefte 🤣🤣. Er ikke tilfeldig at det har blitt slagord hos oss at "vi er ikke 20 lenger" 😂😂. 

Men ja, jeg trives bedre nå og med alle de livserfaringer jeg har fått hittil samtidig den utgave av meg som ble formet etter denne tiden 😊

You can be alive but only when you let passion take over is when you feel alive.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Miss L Godkjent selger ID-Verifisert 06-05-23, 00:35
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Rogaland Karmøy
Kjønn: Trans
Rating: 2 / 0 / 0

Føler jeg har vokst mer nå de siste 2 3 årene etter at jeg kom ut som trans enn jeg har vokst de 29 første...


Profilbilde Agilis 06-05-23, 08:54
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Da jeg var 20 var det full fart hele dagen og natta. Var ikke redd noe og var egentlig på toppen av fjellet. Oppsøkte der massene var og var veldig utadvendt. Jeg fikset problemer til andre folk og var en skikkelig handyman ellers også. Det gikk en del i kjøretøyer og var nok ganske vågal og var kjent for å ha ekstraordinære ferdigheter som ble brukt. Til tross for det man i dag kanskje vil kalle hasardiøs kjøring hadde jeg ingen hendelser som kan nevnes som "farlig" for andre, men jeg vet i kjølvannet av det jeg gjorde og de tidene jeg satte fra A - B ble gjenstand for at også andre`s oppmerksomhet med ikke helt de samme ferdighetene og kvaliteten på kjøretøyet skulle gjøre det samme. Det gikk ikke bra i det heletatt for to av dem. Husker jeg ble innkalt til et avhør som egentlig var mer som et infomøte fra politiet. De hadde fått hørt og noen ganger sett, men ikke fått noen måling på meg og derfor prøvde å formane meg til å roe meg litt ned uten at jeg synes det gikk helt inn før en tiårsperiode senere. I visse kretser snakkes det ennå om den gangen jeg dro på en fest og låste meg inne for å ta et oppgjør med 5 tilstedeværende "uromomenter" på den festen under alles påsyn og ingen turte å gripe inn. Det bidro til et rykte som jeg synes folk kunne glemt litt i dag. De har lært og det holder med det. 

Nå som jeg nærmer meg 50 med stormskritt søker jeg heller roen. Den gnisten om å hjelpe alle er nesten borte det samme er hurtigkjøringen. Har blitt mye mer tankebasert og tenker mye og trives i eget selskap og følger stort sett fartsgrenene. Jeg har barn og det er jo en grunn til at jeg nå har blitt roligere. Jeg har festet fra meg og ble mye roligere på den fronten allerede tidlig i 30 årene. Bandt meg sent opp med fast relasjon slik at når hun kom inn i verden var jeg i realiteten helt ferdig med bylivet og hadde mye heller ønsker om å be hjem folk for god mat og drikke i stedet for å gå ut på byen. Jeg merker jeg har blitt mye mer emosjonell og blir lett rørt over andres prestasjoner når jeg vet hva de har lagt ned i jobb og at de har vært en "underdog". Det er et fantastisk øyeblikk. Det samme med barn som vokser opp og det å få ra del i en verden under stadig forvandling der de går fra å eksistere til å bli selvstendige tenkende individer og at de blir mer og mer klar over sin egen eksistens. Legge til rette for at livet deres skal få en god start og lære dem alt det gode og luke bort det dårlige. Innimellom kommer gamle meritter opp og slår deg i trynet, ting jeg har gjort som jeg ikke er mest stolt av kommer på bordet når poden kommer hjem fra skolen og forteller "pappa du har vært så kul for du har gjort .....". Hva gjør jeg her og nå? Enkelte ganger går det bare ikke å prate det bort. 

Som nevnt over her så kjenner jeg meg igjen i det som skrives og føler det akkurat likedan. Hadde jeg sett meg selv som femtiåring da jeg var tjue hadde jeg nok ristet på hodet og sagt "for en jævla gris" og "sånn håper jeg at jeg ikke blir". Har nok vokst en del på det punktet. Men det jeg ikke har forandret er treningsmengden og gleden over kjøretøyer. Det er det samme som alltid, men som nevnt før så har hastigheten blitt betraktelig mindre og jeg koser meg med tanken over at jeg vet det finnes potensiale, men trenger ikke vise hele verden at den er der. Nesten sånn at man legger en hatt i hattehylla nå sånn at folk ser den. 

Jeg er nok ikke konfliktsky selv om jeg kanskje har blitt litt bedre på å sortere mine kamper. Alle kamper er det ingen vits i å ta. 

På damefronten går det bedre og bedre mtp. tilbud og jeg har nok blitt en mye bedre partner både sånn og slik. Det mentale og den mentale verden jeg har gått inn i har gjort det vanskelig å finne noen med samme tankesett. Men jeg frykter ikke for jeg opplever en tilgang som jeg aldri hadde tenkt var mulig ihvertfall ikke for 30 år siden. Noe av det kan vel tilskrives at jeg virker trygg og selvstendig og ikke farlig slik jeg kanskje kunne oppleves før. Som elsker får jeg bare positive tilbakemeldinger noe jeg synes er hyggelig. 

Det er nevnt dette med sinne. Jeg har over tiår bearbeidet sinnet til å gå fra hissig til veldig rolig. Jeg har fått spørsmål om hvordan jeg kan holde meg så rolig når ting skjer og merker andre folk løper rundt som hodeløse høns. Jeg merker kvinner reagerer på dette spesielt når de får et utbrudd og jeg reagerer med å senke stemmen ennå mer og bli enda roligere. 

På en måte savner jeg det gamle livet der alt var fryd i gammen og at kroppen var mer mottakelig for den galskapen jeg gav den, men på en annen side så alle aldere sin sjarm og det mentale er viktig i denne sammenhengen samt tilgang på damer. 

Det er egentlig bare en ting jeg synes er dumt og det er at tiden flyr. Når man er ung så går tiden tregt mens nå går den bare raskere og raskere. Det burde vært motsatt. 


Profilbilde Slettet bruker 06-05-23, 10:09
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 9 / 0 / 0

Slik selvransakelse er ikke bra på morgenen!!😂

Jeg tror jeg er 14 i hodet ennå på endel ting. Heldigvis😅

Men jeg er også blitt mer bevisst. Før lå alltid speedometernåla på det dobbelte av tillatt grense, og jeg klarte vel i liten grad å se konsekvens og helt håpløs på å se konsekvens av konsekvens. (Dette er ikke en veldig sterk egenskap i dag heller) Nå kjører jeg relativt ofte med cruisecontrollen på bare noen få km over fartsgrensa, eller ikke nødvendigvis over engang. Og de få gangene jeg raser litt fra meg med gasspedalen, er det likevell med en bevissthet på hvor grensa går i forhold til at lappen ryker, eller med begrensning på at jeg ikke vil sette andre trafikanter i fare.  Uten å finne så mye konkret å fremheve, tenker jeg dette blir litt symbolsk på hvordan jeg ter livet nå forøvrig også.

Det finnes 3 typer fugl.

pipi-pip, gakk-gakk og ørn

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Kluten 06-05-23, 13:51
Medlem siden: Des 2022
Fylke: Trøndelag Annet
Kjønn: Mann
Rating: 8 / 0 / 0

Tja.. 20 år gml kluten,  var en overvektig klump med usikkerhet dårlig selvfølelse og ok minus sosiale antenner.  Seksuelt var han henvist til frøken høyre på permanent basis. 😅

44 år gml kluten er på ett godt sted i livet,  han har innsett mye, både om seg selv å annet. Han forstår mye mer om hvordan verden henger samme , og han skjønner/sympatiserer mer med den kvinnelige befolkningen.  Han har bedre selvtillit,  han skjønner og forstår at han har mye å gi til de rundt seg. Seksuelt har han strengt tatt ikke vært mer gra, tester mer liker mer og gir mer. Sa jeg gir mer? Ja, jeg gir mer. Tok noen år, men de siste 15 så skjønner han at det å gi er mye mye bedre enn å "ta"   ,andres nytelse gir egennytelse.

Så summa summarum , det å bli voksen er digg.(alternativet er forresten dritt). Det å få huet på rett skulder er digg, det å dele livet med noen er digg(for meg, ikke nødvendigvis andre). Sex har blitt myyyye bedre, etter at man slipper seg mer løs

Bare titter

Profilbilde Slettet bruker 06-05-23, 18:04
Medlem siden: Jan 2023
Fylke: Trøndelag Steinkjer
Kjønn: Kvinne
Rating: 1 / 0 / 0

Jeg var utrolig rastløs som ung, det er jeg ikke i dag.

Profilbilde Basse 06-05-23, 18:17
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Nordland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Ca 0.5kg pr år, ellers nesten den samme😂

Ha en fin erotisk dag!

Snap: ja

Profilbilde Triptych 06-05-23, 19:16
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Akershus Asker
Kjønn: Par
Rating: 2 / 0 / 0

Man vokser kanskje ikke i høyden lenger etter fylte 20, men forhåpentligvis litt i dybden.

Dessverre så er mange av erfaringene som gjøres dyrekjøpte, spesielt emosjonelt så føles det vanskeligere ut å ta sjanser nå enn før - arrvevet er tykt enkelte plasser. 

Der man før kunne gjøre noe bare for å oppleve nye ting er man i eldre alder mer oppsatt på å gjøre de tingene man allerede vet at man liker og ønsker .  Det er ikke nok tid igjen i livet til å tulle bort på unødvendigheter. 

Når det er sagt, vi skulle nok gjerne snakket med vår 20-årige selv og gitt dem en lang blokkliste med ting og personer de ikke hadde trengt å bruke tid på.

"Faen hele natten", som reklamen her sier.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.