Profilbilde Anvesana 12-08-23, 10:10
Medlem siden: Nov 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Vi har ved et par anledninger undret over hvorfor så få svarer, og begge gangene har vi fått en forståelse av at vår intensjon med tråden blir misforstått. Vi er seriøse, og henvender oss med respekt (mener i hvert fall vi selv). Vi forteller kort hvem vi er, hva vi ønsker og om paret er interessert i å møte oss. 4/5 av henvendelsene våre blir ikke besvarte i det hele tatt. Av de som svarer, stopper bare kommunikasjonen opp - selv om den siste meldingen inneholdt et spørsmål. Sistnevnte er jo irriterende, men kanskje forståelig. Kanskje kjemien ikke helt stemte? Kanskje paret skriver med andre som er mer interessant? Men at vi aldri får svar på enkelte meldinger, er merkelig. Det til tross for at profilen sier ja til både treff og seriøsitet. Kanskje vi bare ikke er attraktive nok? Kanskje åpningsmeldingen ikke var god nok? 

Seriøse henvendelser svarer vi alltid på. Alltid! Useriøse medlinger, som nevnt tidligere, med korte og upersonlig tekst fra desperate menn, er ikke noe å svare på. Og det er fullt forståelig at disse ikke blir besvart. For et par år siden hadde vi en profiltekst som sa at vi ønsket kun kontakt med menn opp til 45 år. Vi fikk da en seriøs henvendelse fra en på 50, som mente han ikke så ut som en 50-åring, og spurte om han var verdt å ta en titt på. Vi sa ja, og ble positivt overrasket. Hyggelig fyr vi ble kjent med, og etter hvert møtte. 

Vi er hyggelige og seriøse, og svarer seriøse henvendelser. 

Profilbilde ParlittutenforBergen 12-08-23, 10:21
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Vestland Annet
Kjønn: Par
Rating: 0 / 0 / 0

Vi har annonse ute nå, med det vi mener er ganske klare krav. Både når det gjelder alder og hva vi søker. Ca 50% av alle svar faller utenfor kategoriene vi søker. Noen er attpåtil så freidige at de etterlyser svar, på mer eller mindre useriøse måter. 

Vi har fått svar som vi ser brukeren har lagt ned litt arbeid i,  og som burde vært svart på, men som vi ikke oppdager før litt for sent pga at vi har jobbet oss igjennom bunken med useriøse. 

Eksempel fra i går er:

Vi søker menn 25-45, og skriver TYDELIG at venneforespørsel blir blokkert og at vi søker bimann med hotell 12/8. Får melding fra en kar på ca 50, som bor alene og vil ha besøk, som ikke skal la seg suge eller leke med av noen andre enn henne, og som etterlyser svar på venneforespørselen sin🤷‍♂️

Profilbilde LarsLabiat ID-Verifisert 12-08-23, 10:32
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Anvesana

Veldig bra å få med også dette perspektivet. De fleste av oss som har tatt initiativ har vel opplevd sånt, henvendelser som absolutt ikke bør være meningsløse går rett i søppelkassa. Eller enda verre, som det beskrives her - det settes i gang en kommunikasjon, og så blir en ghosta. Det er bombesikkert at all spamminga her går ut over kvaliteten på mer meningsfull kommunikasjon. Slik at tiltak mot spam også bidrar til bedre responskvalitet. Men jeg for min del har ikke noe forsvar for de som i profilen inviterer til henvendelser, og så ikke bryr seg om å svare de som helt opplagt er i (eller ganske nær, jfr 45/50 år i innlegget) målgruppa. Hvis de ikke makter å svare alle noenlunde seriøse, får de lage en mer spissa invitasjon, tenker jeg.

Kjærligheten har flere slektninger. De kjenner vi bedre.


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Agilis 12-08-23, 10:52
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde LarsLabiat

Det er dette som gjør det så veldig vanskelig enkelte ganger. Noen sier 45 og holder fast ved det mens andre som her kan se litt forbi det. Jeg er selv straks 50, men hører veldig ofte at jeg ser ut som jeg er 40 og folk får sjokk og tror jeg tuller når den kommer opp. Likevel synes jeg det blir feil å bruke av tiden til de som søker her fordi jeg er utenfor søkekriteriene. Hadde dette partet ikke ønsket over 45 så har min søknad uansett hvor velskrevet den var blitt "spam" i denne sammenhengen.


Profilbilde LarsLabiat ID-Verifisert 12-08-23, 11:09
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Agilis

Er det noen som helst grunn til å lage et stort poeng av dette? Vi har grenser og grenseområder. Når noen på 60 henvender seg til en 45-spesifisert profil, vil det omtrent alltid være utafor. Spam. Om noen på 50 gjør det samme, kan de ikke klage om de havner rett i søpla. Men det er heller ingen som helst grunn til å klage over sånne henvendelser. Av grunner vi har utallige eksempler på - seinest her i tråden. Og min erfaring er at det er veldig vanlig at grenser egentlig er grenseområder for de som er interessert i kontakt. De som er i utkanten av aldersgrensene f.eks. sjaltes ofte stille ut, sjøl om de er i målgruppa. Sånt må alle regne med, det er ikke noe problem. De som måtte være lei av 'spamming' fra folk i grenseområder, kan bare skrive at grensene  er absolutte. Veldig mange gjør jo det, og hvis du har opplevd ubehageligheter med beskyldninger om spamming i en sånn typisk 45/50-situasjon, er det enda flere som burde gjøre det.

Kjærligheten har flere slektninger. De kjenner vi bedre.

Profilbilde Agilis 12-08-23, 11:30
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde LarsLabiat

Nei det er det ikke, men skjønner jo at det er en viss irritasjon der noe tilsvaret her beviser. Hvordan tror du det hadde blitt oppfattet når det har kommet et titalls søknader utenfor kriteriene, selv om den ene der ville tillatet det?


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Triptych 12-08-23, 11:36
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Akershus Asker
Kjønn: Par
Rating: 2 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde bergenstøsen

Ubesvarte meldinger havner gjerne i en eller flere (som regel flere) av følgende kategorier:

- Innholdet i meldingen er ikke relevant for våre behov

- Avsender er ikke relevant mht. avstand, alder eller andre fysiske forutsetninger.

- Avsenderen viser grunnleggende lese og forståelsesvansker, nok til at videre dialog er nyttesløst.

- Avsender har fått avslag før.

- Avsenderen forteller ingenting om hva de kan by på - kun fokus på hva de ønsker at vi skal levere.

- Avsenderen respekterer ikke grensene satt i profilteksten.

- Avsenderen er udelikat.  (Tenk litt over glansbildene dere legger ut, gutter.)

Som en tommelregel bruker vi like lang tid til å tenke over hva vi burde gjøre med meldingen som vi antar at vedkommende har brukt på å skrive meldingen.

Dertil kommer noen grunner hvor meldingen er OK, og det er vårt ansvar at den ikke har blitt besvart:

- Meldingen har kommet inn sammen med mange andre søplemeldinger, og druknet blant de andre.

- Avsenderen har faktisk skrevet en god og oppriktig melding som vekker vår interesse, men vi har ikke tid til å gi et positivt svar om treff, og vi utsetter svar til vi kan finne denne anledningen (dessverre har vi lite disponibel tid).

- Det er et avvik mellom meldingen og profilteksten til avsender  - kan f.eks være sivilstatus eller publiserte seksuelle preferanser som står i sterk kontrast til innholdet av meldingen.

I tillegg kommer da de irriterende venneforespørslene ut av ingenting, som vi er en kink-tjeneste man kan abonnere på. For de som driver OF-sider, sikkert fint, men de ikke-merkantile av oss foretrekker en viss dialog og personkjemi før man faktisk legger til noen. Utfordrer man dem på hvorfor, så blir de svar skyldige.

Der har vi følgende relativt nylig meldingeksempel å komme med:

Oss - "Mht. venneforespørsel - Har vi hatt tidligere kontakt?"

Ham - "Nei, tror jeg ville husket evt kontakt med såpass deilig par😉"

Oss - "I såfall er det litt dødfødt å sende oss venneforespørsel."

Dialogen slutter raskt her.

"Faen hele natten", som reklamen her sier.

Profilbilde I-Sofie 12-08-23, 12:00
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Troms Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 2 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Triptych

Angående de venneforespørslene. Får også en del av de, og stort sett felles for de alle, ingen kontakt i forkant. Så her om dagen sendte jeg pm til en av de, og spurte hvorfor han sendte venneforespørsel uten noe mer. Ikke en frekk eller ufin pm på noe vis. Tenkte at da ga jeg han en vei inn til videre kontakt. Men nei. Denne karen var nok bare ute etter listefyll på vennelisten. For det eneste jeg fikk tilbake var "ok". Når jeg ser på vennelisten til de som sender sånne forespørsler har enten helt ny profil, eller velfylte vennelister. 

Profilbilde LarsLabiat ID-Verifisert 12-08-23, 12:05
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Nice but naughty

Nettopp, og det var derfor jeg ville peke på hvor arrogansen egentlig ligger. Og at mye av den 'arrogansen' som egentlig er berettiget fra de som får henvendelser, med fordel kan håndteres i reglene. Vi er jo allerede et stykke på vei, men det kan utvikles videre. Sånn at det er regelbrudd som kan påpekes og evt meldes, og ikke den enkeltes jobb å  finne håndteringsmåter på. Og det er jo på ingen måte omsorgsfullt eller vennlig å la folk dure i vei med ting som ikke vil føre til noe positivt verken for dem eller andre. Så gjeldende grunnlov her, Kardemommeloven, krever egentlig handling i sånne tifeller 😅

Kjærligheten har flere slektninger. De kjenner vi bedre.

Profilbilde Nice but naughty 12-08-23, 12:13
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 31 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Matheo

I wish... 🤪 

Fuck like a man, but do it with respect! 😎

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.