Profilbilde bergenstøsen Godkjent selger Trådstarter 04-10-23, 15:58
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Det verste er vel at det i stor grad stemmer. Det er stereotypisk og jeg vet at ikke alle menn er sånn.

Men jeg kjenner at det påvirker meg negativt. Jeg har vært på og av online dating i mange år. Jeg synes selv jeg er ganske gjennomsnittlig og ser helt grei ut. Jeg er ikke reklamevakker. Og jeg er ikke den som danser på bordet i sosiale settinger. 

"Er du pen?" "Hvor mye veier du?"

Jeg tuller ikke engang når jeg sier at de spørsmålene går igjen 

Det er ingen som er interessert i meg som person eller om jeg er en god samtalepartner. Om jeg er lojal eller kjærlig. Jeg måles på utseende og evt seksuelle skills som kan veie opp for utseende. 

Hvorfor er det sånn? 

Samtidig klager menn over at det er vanskelig å få damer interessert i sex.

Da har jeg en liten hemmelighet. Bry dere mer om dama. Ikke vekt og annet utseende. Flørt. Noen ganger er det bedre å få kommentaren "sprek farge på antrekket" enn "elsker at du har kledd deg utfordrende og sexy".




Logg inn for å se bilder uten sensur.

❇️ Verifisert selger ❇️ bergenstruse på KIK ❇️

Debatterer ikke. Legger kun til info

Profilbilde Slettet bruker 04-10-23, 16:13
Medlem siden: Sep 2023
Fylke: Rogaland Haugesund
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

 burde ikke være slik..😅

Personlighet står myeeee høyere enn utseende og vekt osv hos meg☺️ 

Nytter ikke å være "pen og fit" hvis personligheten er forferdelig😬 frekkhet er en skikkelig turn off.


Profilbilde Stillalive ID-Verifisert 04-10-23, 16:14
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Trøndelag Trondheim
Kjønn: Mann
Rating: 5 / 0 / 0

Jeg skjønner merkelig nok veldig godt det du beskriver 😅

Det du sier er jo egentlig textbook på "not how to", men allikevel går vi menn i den fellen (ikke JEG nei, så det så)

Men er det egentlig ikke litt slik den andre veien også?

Ikke som i verbalt, for der er dere kvinner litt mer utviklet enn oss menn, men med tanke på det visuelle med bilder på Tinder eller whatever.

Jeg tenker jo heller den veien at om en kvinne hadde sagt "spenstig fargevalg" til meg, så hadde jeg heller tenkt "shit, nå har jeg hatt på meg noe stygt som hun ikke liker"

Men vi menn får jo som regel ikke slike spørsmål, så det er jo selvsagt ikke sammenlignbart 😊



Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Skitnetanker 04-10-23, 16:25
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Rogaland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 1

Hvor høy er du?


(for de som tar referansen)

Profilbilde bergenstøsen Godkjent selger Trådstarter 04-10-23, 16:32
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Stillalive

Jeg kjenner menn som tenker at da ser de sikkert homo ut mens jeg mener at jeg synes han ser bra ut. Jeg liker å si pene ting som ikke går på "så sexy kløft du har i haken, RAWR".

Om han går med et tydelig hjemmelaget armbånd så kan jeg si det er søtt og spørre hvem han har fått det av, og så er det den biten der jeg kan briljere, med å faktisk lytte. Og stille spørsmål knyttet til informasjonen han kommer med. 

Det jeg blar forbi av bilder er de som skal vise hvor store muskler de har, hvor mange fjelltopper de løper på og generelt bilder som skriker av selvskryt. 

På andre plass er dårlige og uskarpe bilder. Tomt eller sløvet blikk eller tydelig rus, bilder foran skittent speil med masse rot i bakgrunnen. 

En smilende skallet fyr med litt skjeve tenner men som ser ut som han steller godt med både skallen og munn kan sjarmere meg. Samme om han har pappakropp men har bilde av at han har en hobby og er nevenyttig. 

Men som har bilder av ungene sine på datingapp liker jeg heller ikke. Ikke selg inn ungene. Uansett om de er søte og sjarmerende. Skriv heller at du er pappa til x antall og ca alder. 

Der siler jeg nok ut en del. Jeg er ferdig med små barn. 

Nå liker jeg faktisk å lytte til menn. Jeg vet at noen damer klager over menn som bare snakker om seg og sitt. Men jeg liker det. 

❇️ Verifisert selger ❇️ bergenstruse på KIK ❇️

Debatterer ikke. Legger kun til info

Profilbilde bergenstøsen Godkjent selger Trådstarter 04-10-23, 16:34
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Skitnetanker

Det er vel gjerne et typisk spørsmål mange damer stiller. Men liker du å date noen som er lavere enn deg? 

Jeg foretrekker at mannen er høyere enn meg men har aldri hatt det som et kriterie. Nå er jeg lavere en sikkert 99% av alle menn da. Men noen damer er jo nærmere 1.80. Og jeg forstår at jeg ikke ønsker å ruve over mannen. 

❇️ Verifisert selger ❇️ bergenstruse på KIK ❇️

Debatterer ikke. Legger kun til info

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Nice but naughty 04-10-23, 17:16
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 30 / 0 / 0

I feel you girl 😅
Kjenner meg igjen i mye av det du snakker om her- dessverre.. Det overfladiske har en veldig stor betydning i online dating! Utseende trumfer ofte både presentasjon og interesser, og tenker det er fordi mange kun er ute etter sex eller en relasjon uten forpliktelser...

Vil ikke nødvendigvis tro at menn er så mye verre enn damer på den overfladiskheten? 🤷‍♀️ Innrømmer glatt at jeg siler på utseende også. Det betyr noe for min del, selv om jeg vektlegger en tekst som fenger, et utvalg av ok bilder, de som bor i nærheten først, men også de jeg synes ser attraktive ut i mine øyne. Men det i seg selv betyr IKKE at vedkommende må være billedskjønn eller en kjekkas! 😅 Styrer heller utenom de superdeilige og de veldig pene 🙈 Jeg har da såpass selvinnsikt at jeg vet det er ikke sjans i havet at de er oppriktig og genuint interessert i meg som person uansett 🤪
Pleier å ❤️ de som er sånn ca på samme sted på skalaen som meg 😉

Fuck like a man, but do it with respect! 😎

Profilbilde Skitnetanker 04-10-23, 17:46
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Rogaland Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 1

Synes det er spesielt at mennesker i en viss alder lar seg plage (eller bli overrasket) av dette i nevneverdig grad. Om man skal summere dette opp i meget tabloid form: Menn får tenning av to sirkler med prikk i hver ,skriblet på en dovegg og kvinner tenner å la seg forføre av varulver, vampyrer og leger i tekst form.

Hvert sitt kjønn, sine preferanser.

Det skal dog sies at mange menn, og alle menn i mer eller mindre grad har igjennom livet glemt at det er kvinnen som sitter med makten mhp pardannelse og seksuell tilgang. Og spillet må dermed spilles opp mot det faktum.

Profilbilde Agilis 04-10-23, 17:50
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Det er nok slik dessverre. På begge sider der overfladiske ting preger valget av feil partner. Har opplevd det ganske ofte at de først ikke var så veldig interesserte og de er ikke åpen på, men jeg skjønner at mitt ytre skremmer litt, men når de kommer under huden så endrer de oppfatning og mening og blir nyskjerrige.

Vi blir litt revet med i den strømmen om det perfekte ytre og lar sunn fornuft seile sin egen sjø. Men de har ting jeg stusser på i dameleiren også. Jo høyden er essensiell og den bør være høyere enn hennes med stilletthæler. Men det er også andre ting som nesten får meg til å le innimellom. Det sies "du er så uvanlig og flott og som ikke tenker og snakker sex hele tiden". Nei jeg gjør ikke det. Likevel får jeg den når jeg ikke ønsker å endre noe "hvorfor kan ikke du være som andre menn"? Hvorfor skulle jeg egentlig det? Hvorfor kan ikke du henge med andre menn i stedet for når det er de du ønsker eller er dette bare oppgulp i frustrasjon? Du har jo nettopp sagt at du er glad jeg IKKE er som andre menn....

Jeg tror begge kjønn er litt like og håpløse på hver sin kant der vi lar det overfladiske styre litt i jakten på noe som ikke finnes selv om håpet om det er der. 

Kan legge til, hva er feil med toppturbilder? Det er jo noe av det jeg driver med og hvorfor skal ikke jeg kunne profilere med det når jeg håper jeg finner ei som kan og vil være med noen ganger? Det hadde vært veldig feil av meg om jeg hadde holdt dette skjult til vi var sammen ihvertfall. 


Profilbilde bergenstøsen Godkjent selger Trådstarter 04-10-23, 18:54
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Agilis

Det holder med et toppturbilde. Og det trenger ikke være i fancy turtøy som uthever fysikken. At det sier noe om en interesse er fint. Som selvskryt blar jeg rett forbi. 

❇️ Verifisert selger ❇️ bergenstruse på KIK ❇️

Debatterer ikke. Legger kun til info

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.