Profilbilde Agilis 21-01-24, 14:34
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Hunken87

Disse blir inviter til en time før mens resten blir invitert til riktig tidspunkt.


Profilbilde M88Rsaker ID-Verifisert 21-01-24, 14:36
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Ringsaker
Kjønn: Mann
Rating: 2 / 0 / 0

Hele denne siden er jo egentlig et eneste stort bevis på at folk er forskjellige.  På godt og vondt. Men slik i hverdagen så er det fasinerende stor forskjell på hvordan folk er i trafikken.  Noen kjører som om de har stjålet både bil og bensin. Andre som om de er på søndagstur 

Profilbilde Hufsa ID-Verifisert 21-01-24, 19:00
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 4 / 0 / 0

En time reiseveg er innafor når det gjelder å bygge et forhold. For sex… om han må reise. I dont care. Men jeg hadde aldri i verden giddet å reise langt for å få meg sex. Men det er meg…

I May be bad, but Im perfectly good at it. 


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde EngelskiOslo ID-Verifisert 21-01-24, 19:21
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde

Ganske enig med deg at dagens infrastruktur er ikke det det burde være for disse nytt teknologi. Men hvis ingen tar sjansen så blir den infrastruktur aldri implementert. Tippe de første som fikk elbil i Norge slitet kraftig med rekkeviderangst men hvis det ikke var for de, så hadde ingen av oss fått det beste ladeinfrastrukter på veiene i hele verden. Noen ganger må ting kommer i litt feil rekkefølger hvis det skal kommer i det hell tatt. Håper at kommune har realisert at de må gjøre noe med veiene og ikke bare bytte ut de bussene som var kjøpt feil fordi det er ikke fremskritt. 

Profilbilde BraKar 21-01-24, 19:24
Medlem siden: Mai 2023
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Jeg gidder ikke møte noen som bor for langt unna heller. Det er helt i orden at det er mulig å kjøre, ta tog eller noe annet. Det klarer man om man vil - men jeg vil helst unngå å sette meg i den situasjonen i utgangspunktet.

En forskjell som overrasker meg er hvordan folk dater og forholder seg til det. Noen dater mange samtidig, uten forpliktelser, og holder de varme. Det er mangelen på ærlighet i det som jeg henger meg opp i. Intensjonen. Lede an mange samtidig som man bare vil ligge med. Ikke noe i mot hookups og pulevenner, så lenge begge vet det er det de er,og at man må ikke vite det fra første øyeblikk, for all del. 

Jeg liker at seriøs dating er én ting, og casual en annen. Ærligheten rundt det er ikke så lett å finne, og jeg tror ikke alle vil ta stilling til det heller. Skulle gjerne sett mer ærlighet, redelighet og integritet. 


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde EngelskiOslo ID-Verifisert 21-01-24, 19:36
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Men en forskjell i folk jeg kan tar opp er forskjell i folks arbeidsvilje. 

Jeg skjønner godt at ikke alle har drømmejobben som de for masse positivt energi fra. Og vi burde jobbe for å lever ikke lever for å jobbe. Men jeg tror hvis du tatt en hva som helst stilling burde mann gir nok av deg selv at du gjøre din beste (og det er forskjellig fra folk til folk, vi skal ikke alle være robots). Alt for mange som bare kom, for lønn og bare dra hjem. Og da er det andre som må jobbe dobbelt så mye uten belønning for at ting skal gå rundt. 

Profilbilde Nakennissen 21-01-24, 19:40
Medlem siden: Jun 2023
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Det fascinerer meg at denne tråden har gått fra hva som fascinerer oss hos andre til hvor langt unna vi kan bo noen vi skal ha sex eller være i forhold med.

Profilbilde Lifjell 21-01-24, 19:47
Medlem siden: Des 2023
Fylke: Telemark Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Jeg blir fasinert over hvor få meldinger jeg får i innboksen min av damer/par..

Jeg blir fasinert hvor vanskelig  det er å få til treff..

Jeg er i grunn fasinert over ganske mye..

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Hei mann 50 med teddybjørn kropp som søker kvinner/par til felles hygge og lek.. Jeg er samboer, men lysten hennes forsvant når overgangsalderen kom🙄 Jeg er blid, hyggelig, rund, leken, og elsker sex😊 Ta kontakt på innboksen min hvis dette hørtes interessant ut😊


Å NEI!! SINGLE MENN TRENGER IKKE Å SKRIVE TIL MEG!!

Profilbilde Styxx 21-01-24, 21:39
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

I tilfelle blir det jo dumt å kaste vrak på noen som bor et stykke unna om det viser seg å være en god match. Selvsagt innafor en viss reisetid..par timer er helt innafor.  Utvalget av bra folk du matcher bra med er ikke kjempestort og la en sånn ting som avstand bli avgjørende er en ekstra grunn til at man evt forblir uten partner, kos eller forhold.  

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.