Profilbilde Blånisse ID-Verifisert Trådstarter 04-02-24, 12:07
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

God søndag!

Etter at jeg ble singel ble jeg mer aktiv her inne og ser at det ofte er en god tone mellom medlemmer og mye bra innlegg, nakentid oppfattes som en et bra nettsted alt i alt.  Jeg har ikke mye erfaring med kontaktannonser som blir puplisert her inne, men jeg har fått et inntrykk av at det ofte er useriøst og bortkastet tid å bry seg med dem. Tar jeg feil?

Jeg kom i kontakt med et par fra Oslo i går, de søkte en mann som skulle få nyte hans bedre halvdel. Vi hadde en super god tone, praten gikk løst og svar og spørsmål gikk i begge retninger, bilder ble delt. Alt virket å være legit og gjennomførbart, det var stor interesse fra alle hold om å gjennomføre treffet og få en kanonbra kveld sammen. Det blei seint på kveld og plutselig stoppet all komunikasjon, jeg fikk en mistanke om at dette ikke lenger var seriøst og slo meg til ro med det. Når jeg logget inn her i dag og sjekket om det hadde kommet svar fra dem var brukeren deres slettet. 

Kanskje fikk de kalde føtter og trakk seg, kanskje var det en bløff. Om dette var et resultat at kalde føtter, så syntes jeg det er mangel på høflighet og vanlig folkeskikk å ikke gi beskjed om at de ikke ønsker å gjennomføre. Min tid er like mye verdt som deres tid. Jeg ønsker å være seriøs og få til treff når det er avtalen, ikke bli snytt for både tid og en sjans til å få til noe deilig en lørdagskveld. 

Hvilke erfaringer har dere andre her inne, er det mye bløff og tull? 

Profilbilde DinaW VIP ID-Verifisert 04-02-24, 12:40
Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Akershus Lillestrøm
Kjønn: Kvinne
Rating: 8 / 0 / 1

Min erfaring er at det er lurt å bli litt kjent og planlegge frem i tid. Selv mangler jeg litt tillit til og tro på de som legger ut annonse om at noe skal skje samme kveld. Litt mye overmot ute å går - spesielt i helgene. Har selv hatt vellykket treff via egen kontaktannonse. Men aldri respondert på andres. Jeg syns egentlig det  er vel så bra å bare bli kjent ved å finne profiler jeg liker  og se hvordan en samtale utarter seg  

Jeg vil tro at paret du snakket med har fått respons fra ganske mange menn. Det er tross alt stor overvekt av menn her. Kanskje de valgte noen andre. Kanskje de fikk kalde føtter. Kanskje det bare var tull. 

Husk også at det er noen falske parprofiler. Hvis du bare snakker med mannen så er det stor sjans for at det egentlig bare er en mann, og ingen dame der.  

Sexy is what sexy does 😉

Profilbilde lyst1 04-02-24, 12:45
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Generelt skeptisk til profiler uten bilde som legger ut annonse samme dag som profilen er opprettet...

Helst naken.


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Afrodite86 ID-Verifisert 04-02-24, 12:59
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Som nevnt over her, det er flust av døgnfluer, menn som gjemmer seg bak falske profiler og flytende mot.

Tenker at om man satser på "treff asap", vil det bli mye rart som inntreffer og trolig få treff. Tror de fleste her er seriøse, men dessverre er ofte de useriøse meget aktive og kan rekke å komme i kontakt med mange på kort tid..

Profilbilde Slettet bruker 04-02-24, 13:00
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Rogaland Stavanger
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Profil uten bilde er betyr ikke at man er useriøs. Jeg har selv ikke bilde på profilen min av personlige årsaker. Jeg har selv hatt god dialog med par som plutselig ikke svarer og er blitt forklart at årsaken kan være at selve par profilen er ikke forankret hos begge, alternativt det er en mann som har fake profil. Uansett, det eventuelle negative oppveies av at det er tross alt er et stort flertall av mange hyggelige personer  her inne.

Profilbilde Slettet bruker 04-02-24, 13:05
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Innlandet Gjøvik
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Blånisse

Er gjerne en forhåndsregler man bør ta om profilen er innen et par måneder gammel, og det er å prate med de, gjerne over Snapchat om de ønsker å være anonyme, eller med telefon-nummer. Da forsvinner de rimelig raskt om de er falsk profil 🙂

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Lovelis 04-02-24, 21:27
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 18 / 0 / 0

Har ikke erfaring fra denne siden, men fra tilsvarende sider. Og det er endel direkte fake som gir seg ut for å være en annen, men også mye useriøst med folk som ikke har gjennomføringsevne og feiger ut med ghosting. Også er det endel ekte da, er jo uten tvil noen som har deilig sex på disse sidene 🔥 Hatt det selv jeg 😉👌 viktig å ha tålmodighet og kritisk sans og dømmekraft som gjør at du skiller klitten fra hveten 😜

faretegn 1 er ferske kontoer. Da bruker jeg laaang tid på tillit, er de hemmelighetsfulle får de aldri tillit. Hadde aldri møtt noen uten å få verifisert via telefon at de er ekte.

faretegn 2 er når noe virker for godt til å være sant. Er tilbudet at du skal få «pule så mye du vil på ei deilig dame ikveld», da bør alle varsellamper lyse. Det forekommer men er sjelden, de som skal ha mann til dame finner oftest det uten å offentliggjøre det, de vet hvor mye meldinger som kommer.

Tror treffgarantien er størst med de man får til en generell hyggelig dialog med, vise at man er OK og få igang lyst og begjær som gjør at man vil møtes 😇 Hopper man på noe nytt og ukjent øker sjansen for bom voldsomt, da må man nesten regne med noen skuffelser. Kjipt for de som vil ha en kjapp og uforpliktende en, dessverre…

Profilbilde LarsLabiat ID-Verifisert 04-02-24, 23:49
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Lovelis

Gode råd og refleksjoner fra lovelis, synes jeg. Ny konto og øyeblikkelig kontakt - da lar du noen andre eventuelt ta den risikoen for dårlig utbytte i forhold til innsatsen. For den er stor. Kjapt og uforpliktende - det er fullt mulig det, men veien til sånne treff er ofte veldig stor tålmodighet, god kritisk sans og litt treffsikker psykologi.

Hvorfor så himla mange 'useriøse'? Først har vi vel alle mennene som skal ha næring til egne fantasier. Så har vi nok ei betydelig gruppe menn (og kanskje et par kvinner) som vil og vil med ikke får det til - for partneren er i beste fall ambivalent til den typen opplegg. Så kan det nok være noen par som girer seg opp sammen ved bekreftelsen på at de (hun) er attraktive, at her _kunne_ det skjedd litt av  hvert. Noen holder kanskje samtale med flere samtidig, og så droppes du når et bedre alternativ avtegner seg. Noen blir nok klar over problemer/svakheter i opplegget - hos deg, dem eller begge, men gir ikke beskjed. Den hyggelige dialogen og gjensidig flørting/oppgiring er viktig, men den kan stanse opp. Paret kommer til at de ikke vil gå videre med deg likevel. Og i endel tilfeller kan det nok være vel så bra om det skjer på forhånd, en kan nok fort føle seg brukt om en har et treff en synes er fint, men de er helt uinteresserte etterpå, uten å forklare noe som helst.

Mye av rusket bunner i lettvinthet, men noe kan nok også være sosial klønethet, relasjonskompetanse, eller underliggende parproblemer. Eller personlighetstyper/trekk som en gjerne holder på litt avstand. Vi må alltid feie for egne dører først, men når vi har unnagjort det, kan det nok komme fram dårligere feide steder rundt omkring.


Kjærligheten har flere slektninger. De kjenner vi bedre.

Profilbilde Ekteparet ID-Verifisert 05-02-24, 18:24
Medlem siden: Nov 2023
Fylke: Finnmark Annet
Kjønn: Par
Rating: 2 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Mann86Gjøvik

Mja, dette er et godt råd med forbehold, tenker jeg. Etter en ubehagelig opplevelse fra en annen treffside har vi blitt veldig forsiktige med å gi ut telefonnummer. Og ingen av oss har snap. Vi er både ekte og seriøse likevel . 

For å svare på OP, så har vi nylig blitt utsatt for en useriøs fyr. Han svarte på et gruppeinnlegg vi hadde opprettet, bilder ble delt, planer ble lagt, venneforespørsel godtatt.

Da trefftidspunkt nærmet seg, var han imidlertid M.I.A. , og sluttet å åpne meldingene våre. Da fjernet vi ham som venn så han ikke lenger skulle ha tilgang til det private innholdet på profilen vår, og vi hadde tenkt å gi ham en minus-rating for å advare andre - men der hadde han blokkert oss, gitt!

Profilbilde Slettet bruker 05-02-24, 18:34
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Innlandet Gjøvik
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Ekteparet

Skjønner fra deres side så blir det litt annerledes ja 🙂 ville ikke gitt ut telefonnummer den veien uten å stole på den personen nei 🙂

Men på Snapchat er det bare å opprette en ny bruker, så den bør jo funke 😊 Der kan man ringe som på vanlig telefon(uten tlf.nr.) eller ha video-samtale.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.