Profilbilde Agilis Trådstarter 10-02-24, 23:56
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Jeg stod på butikken i dag og snakket med en kamerat jeg ikke hadde snakket med på en stund. Det var godt å treffe ham igjen og jeg burde vel ha sendt ei melding for å høre hvordan det gikk? Men strengt tatt burde vel han også gjort det samme, men vi skylder på tidsklemma. 

Midt i samtalen som selvfølgelig foregår der alle samtaler på butikken foregår nemlig i døråpningen så blir jeg obs på ei flott dame i 50 årene et sted som kommer mot oss. Hun er kledd i pene klær og en pen ytterjakke i dun og ei lue og et skjerf. For det jo ganske kaldt her. Vi har øyekontakt ei lita stund mens hun går inn i butikken. Jeg prater fortsatt med kameraten min og praten går løst og fast om daglige ting. Vi står der en stund til og lenge nok til denne dama kommer ut fra butikken igjen. Jeg ser henne forlate butikken og kommer ut i gangen mot oss og som en magnet møtes øynene våre en kort stund. Når hun kommer opp til oss så spør hun hva jeg smiler så fint for? Jeg svarer at det er skjelden jeg ser så flotte damer så jo jeg har grunn til å smile og ønsker henne en god helg og så fortsetter jeg samtalen med kameraten min. 

Kameraten min på sin side blir litt perpleks over at jeg kunne si sånn til henne og lurte på om jeg var interessert i henne? Nei det er jeg ikke sier jeg, men synes det likevel er hyggelig å gjøre dagen hennes bedre ved å gi henne den gesten. Han var ikke enig og mente hardnakket at man ikke bare kunne si sånn uten at det ligger noe bak. Hun stoppet jo ikke og sånn sett så var hun vel ikke veldig interessert sånn sett om hun hadde tolket det dit du var sier jeg, men han var fortsatt uenig i det. Jeg må jo også poengtere overfor ham at brillene på nesen min ble ikke hevet om det skulle indikere noe. Dette ble mer som en liten gest enn at jeg hadde noen intensjon om noe mer sånn sett lik sånn uskyldig hverdagsflørt og ros. 

Spørsmålet her er da, er det virkelig jeg som er litt på bærtur her nå og er det virkelig upassende å komme med en slik kommentar som det jeg gjorde?


Profilbilde Nakennissen 11-02-24, 00:20
Medlem siden: Jun 2023
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Jeg synes generelt folk burde bli flinkere til å gi hverandre komplimenter, til kjente og ukjente, uten at det nødvendigvis må ligge noe mer bak det.

Det kan være komplimenter om alt mulig, ikke bare kropp. Om en gir komplimenter for kropp er det jo fare for misforståelser, men generelt synes jeg det skal være rom for å gjøre det på en taktfull måte.

En ting er hva det gjør for den enkelte, og en annen ting er at jeg tror det vil gagne samfunnet som helhet.

Profilbilde Nice but naughty 11-02-24, 02:30
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 30 / 0 / 0

Synes det er veldig hyggelig med slike hverdagslige positive kommentarer som kommer ut av det blå. Det føles på en måte så ekte når man får det av fremmede, helt blottet for forventninger og når man minst forventer det. Så min mening er at det er kjærkomment, og jeg blir genuint glad når noen sier noe tilsvarende til meg ☺️

Fuck like a man, but do it with respect! 😎

Profilbilde CocKforDollie29 11-02-24, 11:09
Medlem siden: Sep 2023
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 4 / 0 / 0

Kommentaren var nok ikke upassende.Synes hun nok var trivelig.

Men jeg har såvidt vært innom dette før, samtale midt i døråpningen 🤷

Hadde håpet at folk lærte litt av alle disse rantsa mine utpå her.

Undress for success.                          **,**                                     fyllevenn         i❤️ludder

Profilbilde Slettet bruker 11-02-24, 11:22
Medlem siden: Feb 2024
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 9 / 0 / 0

Det er jo å gi andre en piff i hverdagen, uten at det blir ubehagelig på noen som helst måte. Godt jobba💪

Fuck around and find out😈

Profilbilde Kadong ID-Verifisert 11-02-24, 17:03
Medlem siden: Des 2023
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Et kompliment til en fremmed pike er populært, men VELDIG avhengig av alderen på denne piken. 🥶😅 det som jeg i dag ville kalt smårips: rett over 18, er ikke så glad for sånt. 

Skulle ønske det var mer komplimenter vår vei også 😅 er hardt å bare gi og gi 

Profilbilde Lovelis 11-02-24, 19:15
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 18 / 0 / 0

Synes ikke du er på bærtur, det var ikke ord som var drøye eller frekke, og det virker ikke som du var veldig pågående. Bare noen hyggelig ord på veien uten noe press eller forventninger. Og som andre har skrevet, det kunne folk gjerne gjort mer av. Slike overraskende og ektefølte komplimenter gjør skikkelig godt og er noe man lett husker videre. På samme måte som man dessverre husker de dårlige ordene, derfor viktig at det balanseres ut.

Det går jo en grense, f.eks å snakke direkte om kroppsdeler som pupper/rompe eller bruke seksualisert tone. Eller som noen nevner over, hvis hen er for ung blir det fort ekkelt. Tenker man også skal være forsiktig når vedkommende er med partner, noen tåler det men mange håndterer det dårlig.

Men synes du var bare hyggelig her, og trolig ga damen en selvtillitsboost 👌

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.