Profilbilde Agilis 16-03-24, 09:42
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Afrodite86

De har gått fagskole til kvinner på tinder. Selv med utfyllende bio med både bilder av hvem man er og hva man driver med samt en visuell skrift der alt står til punkt og prikke dukker det opp nesten hver gang det blir match, "hva ser du etter"?

Jeg tenker kanskje at det så keitete det kan virke skal/kan være en "isbryter" selv om din og også min oppfatning bidrar til at vi tørker opp. 


Profilbilde galeganiN ID-Verifisert 16-03-24, 09:47
Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 2 / 0 / 0

Jeg er her for å bli kjent med folk. Kanskje finne nye venner, lekepartnere elskere, kjærester. 

Er også over gjennomsnittet interessert i seksualitet, så jeg likerr diskusjonsforum som omhandler sex og seksualitet. 

Og jeg er ekshibisjonist.

Noen ganger er det best å gi faen 🥳

Profilbilde Afrodite86 ID-Verifisert 16-03-24, 09:54
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Agilis

Mulig det, jeg er ikke på Tinder av mange årsaker. 


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde MoodyBrat 16-03-24, 10:02
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 5 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde bergenstøsen

Ang den buffeen. Jeg føler meg litt som Aspic eller Kabaret. Enten så elsker du meg eller så er du litt sånn «litt usikker om jeg liker» . 

Til det siste avsnittet ditt om å bidra på forumet fører til nye bekjentskap. Spot on! Vi kan kanskje legge til at de som bidrar til forumet har størst sjanse for sex bekjentskap også? 

Hvor er fu?

Profilbilde Curvynorwegian VIP Godkjent selger 16-03-24, 10:10
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Vestland Bergen
Kjønn: Kvinne
Rating: 29 / 1 / 0

Må man ha en dedikert mening for å være her? Er man forpliktet til å svare nøyaktig hvor man kommer fra?

Hos meg står det at jeg kommer Vestland/Bergen, likevel skal veldig mange vite nøyaktig hvor i Bergen, det er jeg faktisk ikke interessert i å svare på. Bergen holder lenge i både første, andre til og med 50 omgang. 

Jeg logget meg på her for to grunner, lære mer om åpent forhold, og som selger. Jeg ble for de gode samtalene. Jeg har en håndfull med fantastiske mennesker jeg har blitt kjent med det siste året som jeg har omtrent daglig kontakt med.

På profilen min står det også at jeg ikke søker noe, det står nei til treff, likevel er det utrolig mange menn som mener at dette er bullshit så mye bilder som jeg legger ut, like mange menn mener jeg bør gjøre et hederlig unntak for akkurat de, de er guds gave til kvinnen - spesielt meg. Jeg svarer alle høflig at jeg ikke er ute etter noe, og ønsker de lykke til videre, så jeg vil da påstå at jeg er hyggelig og høflig tilbake selv om jeg egentlig vil be de om å ta seg en bolle og lese profilen en gang til.

Jeg står for hvem jeg er her inne, jeg er meg selv både i svar og på bilder, men jeg foretrekker å være anonym nettopp fordi jeg har et liv utenom her også. Det er kun én her inne som vet nøyaktig hvem jeg er, men han kan iallfall verifisere meg😜

I’ll make you beg for more

Profilbilde bergenstøsen Godkjent selger 16-03-24, 10:16
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde MoodyBrat

Herlig! Nå sitter jeg her og ler for meg selv. Jeg liker det ikke selv men liker deg da! :)

Og ja. Må si meg enig 

❇️ Verifisert selger ❇️ bergenstruse på KIK ❇️

Debatterer ikke. Legger kun til info

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde FrøkenLucy Godkjent selger 16-03-24, 10:22
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 0 / 0 / 0

Jeg er her først og fremst for å skravle på forumet. Det står ellers godt forklart i profilteksten min hvorfor jeg er her. 

💖 Ludder 💖

Profilbilde lyst1 16-03-24, 12:02
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

På request fra en kvinne jeg traff i 2006, var jeg innom et og annet forum før jeg havnet på Np. Mest av nysgjerrighet. Muligens ekhibisjonisme også. Det førte etterhvert til noen hyggelige bekjentskaper. Så har har jeg vært til og fra, blant annet avhengig av om jeg har vært i forhold eller ikke.

Et eller annet sted endret dynamikken seg litt, og forumet gikk for meg mer over fra å være et sjekkested til et "slarvested". Jeg velger bevisst ikke å gi for mye innblikk i hvem jeg er gjennom personlige meninger på GS, det blir stort sett med kun en og annen overfladisk kommentar, mens jeg leser, humrer, skjemmes, irriteres og fascineres av andres meninger, påstander, undringer, kverruleringer og fasiter... Mitt egentlige jeg tar jeg med de få jeg selv har lyst til å dele mer med, selv om en del av personligheten synes for de som leser mellom linjene. 😊

Helst naken.

Profilbilde Lovelis 16-03-24, 12:32
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 18 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde VestBergen

Synes du er noe dømmende med at folk ikke står for hvem de er bare fordi du ikke får svarene du forventer. Du forutsetter at folk er her av samme grunn som deg, men det er ørten årsaker til å henge her, og mange uten større interesse av kontakt. De er antageligvis DRIT lei av å forklare hvorfor. I tillegg er det nå et forum av noe sensitiv art. Ikke rart å være tilbakeholden med info, særlig overfor nye.

Selv begynte jeg å henge på slikt forum fordi syntes det var spennende med en norsk erotisk side, mest for å kikke, var ikke såå interessert i chat/kontakt. Så ble det mer og mer «skravleaktivitet», også ble man kjent med endel, noen det fristet å ha sex med attpåtil 😉

Så jeg deler ikke din frustrasjon over at folk ikke svarer, det har de den største rett til. Det som irriterer meg mest her er alle døgnfluene som stikker igjen, og de overkåte som er her kun for å få pult snarest, og maser om det.

Profilbilde Pedern 16-03-24, 13:12
Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 5 / 0 / 0

Jeg er fersk her inne, og er her kun for Pule nå + litt andre ting. 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.