Profilbilde KrydderPetter VIP Moderator 22-03-24, 19:05
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Buskerud Ringerike
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Jeg tenker det må være helt innafor å ha sitt separate liv her inne. Det gir bare inspirasjon og energi. 

Men det blir fort noe helt annet om man aktivt går inn for å møte noen irl. 

Profilbilde Visnæcks 22-03-24, 19:12
Medlem siden: Nov 2023
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Par
Rating: 4 / 0 / 0

Her er det full åpenhet selv om den ene parten nok er mer aktiv på forum enn den andre. Vi ble egentlig enige da vi ble sammen om å beholde Tinder for moro skyld, men det måtte jeg (han) kaste håndkleet for etter et par måneder. Tanken om å ha dating-app bare for moro/diskusjonens skyld kunne kanskje vært en idé, men det fungerte ikke i praksis.

Grunnene til hemmelig å være på et forum som dette kan nok være mange - noen greie og noen ugreie.

Kikk på albumet vårt<3 

Profilbilde Afrodite86 ID-Verifisert 22-03-24, 20:22
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Jessheimjenta88

Tusen takk 😁


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 2 / 0 / 0

Har møtt så mange i ulike relasjoner, med ulike utfordringer og måter å kommunisere følelser på, at jeg synes det er vanskelig å stryke alle over én kam. 

Noen har don't ask, don't tell, og noen har full åpenhet. 

Dersom jeg skal involvere meg i noen, så foretrekker jeg åpenhet. Jeg trenger ikke å vite detaljer. Jeg trenger ikke å bli kjent med den andres partner, eller at den vet hvem jeg er. Det kan være hyggelig å bli kjent med alle involverte, men ikke et krav eller behov. 

Er det utroskap, så er det et rødt flagg. 

Noen ganger er det best å gi faen 🥳

Profilbilde Stella 22-03-24, 22:10
Medlem siden: Jun 2023
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 3 / 0 / 0

Straks en part går bak ryggen på den andre blir det ugreit for min del. Så lenge noen forsøker å holde noe skjult for sin partner av frykt for hvordan den andre vil reagere begynner varsellampene å gå av hos meg. Da er det noe fundamentalt galt i forholdet deres, og jeg vil ha ingenting med det å gjøre. Ferdig snakka!

Profilbilde Ekteparet ID-Verifisert 22-03-24, 23:15
Medlem siden: Nov 2023
Fylke: Finnmark Annet
Kjønn: Par
Rating: 2 / 0 / 0

Vi har en regel oss imellom, og det er full åpenhet. Vi gjør ingenting med andre uten partneren, det inkluderer sånt som Nakentid. Vi har også tatt et klart standpunkt som vi også slår fast i profilen: Vi ønsker ikke å bidra til utroskap, så menn eller damer som går bak ryggen på partnere er no-go.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde KrydderPetter VIP Moderator 22-03-24, 23:33
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Buskerud Ringerike
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Jeg klarer ikke helt å slippe taket i denne tråden…

På den ene siden forstår jeg fullt ut de som har sine grenser for sin partner mht å være her på NT «i det skjulte». Jeg respekterer veldig at vi alle kommer fra forskjellige steder med forskjellige opplevelser som har formet oss. 

På den annen side, måtte min kjære ha hatt veldig gode grunner for å nekte meg å henge rundt her på egen hånd. Hun eier meg jo ikke! Hun vet at jeg elsker henne over alt, men hun respekterer jo at jeg snakker med andre damer og hun kan trekke på smilebåndet om jeg kommenterer en sexy kvinne jeg ser. For meg er det viktig å ha denne friheten, og for henne tror jeg det er greit at jeg digger å se meg rundt. 

Profilbilde Agilis 23-03-24, 00:48
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Jeg tenker hva er feil med å være her og ikke der? 

Mye avhenger av hvor og hvordan man ter seg. Driver du å søker ny flørt blir det jo feil spesielt om partner ikke vet, men henger du her fordi du er genuint interessert i andre ting enn f.eks. foppal og ski ser jeg ikke problemet med å henge her. Om jeg hadde hatt dame så hadde jeg også tatt grep rundt det og ikke fremstilt meg selv som ledig på markedet eller HM om noe heter det?

Synes Krydder`n over her har en fin tilnærming til saken her slik jeg ser det. Man eier jo ikke partneren og det er ihvertfall i min verden partners tanke om respekt for mine følelser som bør være sentralt ellers er det jo bare å dumpe meg for jeg gjør akkurat det samme motsatt når jeg føler dette går litt over kanten til hva jeg synes er ok. 


Profilbilde CocKforDollie29 23-03-24, 06:36
Medlem siden: Sep 2023
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 4 / 0 / 0

Mye veldig fine og informative innlegg i tråden her. Og ja ingen eier hverandre osv. Respekt og kjemi og god kommunikasjon og alt det andre fine gavepapiret.

Men denne saken er det dessverre umulig å se fra noen andres joggesko enn fiffi sjalusi og reaksjoner i den retningen styrer man ikke alltid selv. Og det å oppdage noe uskyldig kan plutselig rive ned hele verden i første omgang. Så kan det gå bare to retninger etter det, bra eller dårlig. This is not rocket science.

Nå som jeg er ferdig med gavepapiret, tilbake til fiffi sine joggesko. Som TOESNIFFER ville sagt lukter sokkene godt?

Undress for success.                          **,**                                     fyllevenn         i❤️ludder

Tagget brukere:
fiffi fiffi
Profilbilde MrJuvikingen 23-03-24, 07:35
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Trøndelag Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde fiffi

Jeg er 90% singel..  fordi vi ikke ser noen hensikt i å skille oss, før noen går seriøst inn i et nytt forhold. Historien min er veldig spesiell og ikke mange som vet om, men jeg skriver gjerne om den til de mest nysgjærrige. Men jeg dater heller ingen nå, for jeg elsker å være singel..Btw.. jeg har blitt usatt for utroskap, men aldri vært utro selv.. Jeg har forlengst forstått at utroskap, kan komme av manglende kjærlighet, fornektelser av nytelser, fastlåst i ekteskapet for å skilles. Så notorisk utroskap der du gir F i partneren, er ikke min greie..

Så jeg har ikke noe imot kvinner som er på vift som vil slå av en prat, for historien bak avgjør om hun er utro på jævelskap eller for nødvendighet.. Da er det jo fint å ha grupper som utroskap her.. For dem som liker det eller føler seg fanget, er det jo godt å få ut litt frustrasjon😘

Gjensidig kjærlighet og gøy i hverdagen, får ofte senga til å knirke litt ekstra om kvelden🤭😘❤️️

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.