Profilbilde EngelskiOslo ID-Verifisert Trådstarter 30-03-24, 11:12
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Etter jeg hadde svart på dm til en som hadde lagt ut en kontaktannonse og ønsket en treff så fikk jeg tilbake en to ord svar.

betale du?

Det er første gang jeg har fått den type svar på en dm her. Det egentlig ikke overrasker meg så veldig mye da jeg vet at sex er en måte at noe tjene penger. Men det er ikke noe som jeg er interessert i det hele tatt.

Men det jeg lurer på er, skjer det ofte til andre? Burde jeg rapportere det til admin eller er det innenfor her? Vet at det er mange som selge truser, webcam tjenester osv men hvor er grensen mellom det som er innenfor og det som i min mening er prostitusjon (kjøp/salg av sex) og er ulovlig. 

Profilbilde thunderstruck VIP ID-Verifisert Moderator 30-03-24, 11:20 thunder ⚡️
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Mann
Rating: 5 / 0 / 0

Fra forumreglene:

Alle former for prostitusjon og bytte av seksuelle tjenester mot penger eller andre tjenester er forbudt. Annonsering/forespørsler om slikt, både direkte og indirekte, vil medføre en advarsel eller utestengelse. 

Bruk rapporteringsfunksjonen som er tilgjengelig på alle meldinger og innlegg. 🙂

Profilbilde Visnæcks 30-03-24, 11:21
Medlem siden: Nov 2023
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Par
Rating: 4 / 0 / 0

Det er ikke forbudt å selge seksuelle tjenester i Norge, bare å kjøpe. Men såvidt jeg vet er sexsalg brudd på forumreglene her. Så ja, jeg ville rapportert det. Utover det så er jeg enig med TS i at prostitusjon er uapetittelig og totalt uinteressant for min del. Med frykt for å framstå dømmende ;)

Kikk på albumet vårt<3 


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Afrodite86 ID-Verifisert 30-03-24, 11:32
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Har dessverre hørt om det, og svaret er det samme. Rapporter!

De som opptrer sånn ødelegger for de andre selgerne, siden og også oss som er her. 

Profilbilde Miss L Godkjent selger ID-Verifisert 30-03-24, 11:38
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Rogaland Karmøy
Kjønn: Trans
Rating: 2 / 0 / 0

Har aldri bedt om betaling selv men derimot så har jeg veldig ofte fått betaling selv ofte av de som kanskje har en slags fetish eller hva det skal kalles men tatt betalt selv det har jeg aldri gjort og kommer aldri til å gjøre det heller da jeg syns det er feil hva andre parten  jeg treffer mener er jo helt opp til de


Profilbilde EngelskiOslo ID-Verifisert Trådstarter 30-03-24, 11:40
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Da har jeg rapportert det til admin. 

Men for å videreføre diskusjon da det regner og kanskje folk trenger noe å snakke om.

en sugardaddy/sugarbaby forhold. Føler du det er på lik linje som prostitusjon? Ofte er det en forhold som innebære sex som ikke hadde eksistert uten at penger blir involvert.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Hawk85 30-03-24, 11:57
Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Bra du har rapportert, men det burde jo egentlig ikke være noen tvil når et sånt spørsmål dukker opp.

Profilbilde bergenstøsen Godkjent selger 30-03-24, 12:31
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Det er mange som tar kontakt og ønsker å selge det meste som noen søker i "ønskes kjøpt' selv om de ikke er registrert som selgere. Det selges nok av både det som er lov og det som ikke er lov, både av de som er registrert som selgere og de som ikke er det.

De aller fleste av oss som er registrerte selgere er opptatt av at det skal være et godt miljø der vi alle følger de reglene vi har her inne. 

Hva andre gjør utenfor forumet synes jeg ikke vi trenger å fordømme. 

Rapporter den som bryter reglene her på forumet. Er det noen som ikke er registrert som selger som tilbyr deg en truse til x kroner er det også mot reglene. 

Jeg er ikke overrasket over at noen legger ut kontaktannonse og håper på napp. Det blir vel bare nok en "slettet bruker". 

Menn som ønsker å betale vet hvor de finner det de ønsker. Og det er ikke fra en random kontaktannonse på forum. 


❇️ Verifisert selger ❇️ bergenstruse på KIK ❇️

Profilbilde Afrodite86 ID-Verifisert 30-03-24, 12:52
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Det finnes svært mange former for relasjoner der sex ofte foregår. Men ved å si at noen er det ene eller andre fordi de har et visst yrke blir feil.

Vi vet at vold, voldtekt og drap som regel skjer i nære relasjoner. Men vi diskuterer ikke om folk bør få lov til å bli kjærester eller gifte seg. Fordi det er en privatsak. Akkurat som det er hva enn som måtte foregå i en sugar-relasjon.

Tenker at vi er voksne mennesker på et forum der vi trykker "ja" til å ha lest og forstått reglene på den aktuelle siden, og det er alt som betyr noe. Hvem som gir hva i en relasjon som ikke inkluderer meg, må samtykkekompetente folk finne ut av sjøl. 

Profilbilde Agilis 30-03-24, 13:08
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde EngelskiOslo

Ja dette er i min verden i gråsonen til prostitusjon. I gråsonen fordi enkelte damer jobber etter dette prinsippet når de jakter en mann der han funker som en vaktmester for henne og hun betaler med sex. Sugardaddy og baby er jo ennå lenger inn i prostitusjonsrommet i min verden. For her har det går fra å være en byttehandel av tjenester til en ren handel med en prislapp. Ikke skjønner jeg hvordan de kan ha fullverdig sex med noen som de bare liker pengeboka til. Ikke skjønner jeg de menn som da evt. faller for det å kjøpe heller og i tillegg kunne nyte det når partneren er såpass fraværende. 

Men som nevnt over her så er det også noen som er såpass rett på sak at de legger seg selv ut for salg og jeg har to ganger her inne fått det tilbudet (altså oppsøkende virksomhet) der den ene gangen var en ren annonse mens den andre gangen hadde "hun" gjort en relativt god og nøye jobb med hvem jeg faktisk var og på en måte søker. Om det var en kødd fra noen jeg kjenner til eller faktisk noen som hadde et "behov" her vet jeg ikke. Den profilen forsvant vel før jeg rakk å gjøre stort utav dette når katta var sluppet ut av sekken, men vi hadde skrevet litt imellom uten noen intensjoner eller prat om sex og hint om sex e.l. fra min siden. 


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.