Profilbilde Parvest9195 ID-Verifisert 05-04-24, 09:51
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Vestland Annet
Kjønn: Par
Rating: 3 / 0 / 0

Det er dumt att ett fåtall ødelegger for flertallet, for vår del har det største problemet vert godt voksne menn som tror de er brad Pitt og att vår 10 års grense ikke gjelder dem, siden de er unge til sinns eller føler seg sprek som en ungfole. 

Det finnes mye fint der ute i 40-50 årene og det finnes plenty av damer som liker eldre menn, så hvorfor ta kontakt med noen som har spesifisert max 10 år? 

Ungguttene har vi litt mer sympati med, han i paret husker selv tiden som sexuelt frustrert ungdom, og kan innrømme han selv var litt kjapp på pm med en hånd på tastaturet og andre under dyna. Men slik oppførsel vokser man fra seg trodde vi. 

Ellers vil vi våge å påstå att personer som er aktive i forum som man får opparbeidet seg ett inntrykk av står mye høyere i status enn de som bare dukker opp ut av det blå i innboksen. Det er bare ett unntak av forumbrukere som gir oss avsmak. Fordi vedkommende fremstår som helt ufordragelig. Ellers er alle kvinner menn par og trans her inne dolk man fint kunne møtt i en sosial setting uten noe sexuelt, fordi de er interessante sammensatte mennesker det hadde vert spennende å slå av en prat med. 

Profilbilde Agilis 05-04-24, 10:04
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde I-Sofie

Er det uvesentlig? Hvis det kommer frem etter hvert at det faktisk er Brad Pitt så er det greit likevel. "Brad Pitt" er en talemåte som kan omhandle flere ting enn bare det ytre, men ofte for godt til å være sant. 

Det jeg sikkert på en veldig klønete måte prøver å få frem er at dette fenomenet ikke bare gjelder her inne, men også der ute. Jeg forsvarer ikke de menn som ikke kan og vet det å oppføre seg, men de som klarer burde fått litt mer cred synes jeg ved om ikke annet fått et pent avslag "Nå har jeg sett deg liksom, men dessverre var du for sent ute denne gangen". En med normal folkeskikk vil gi seg her og si "takk for svar og lykke til videre". I stedet ties det eller ennå værre ghostes etter en viss dialog. Jeg vet hvor mye damer hater dette når menn gjør det og derfor er det veldig rart at de kjører akkurat samme taktikk motsatt og på folk som slettes ikke har vært ufine på noen måte, de var bare ikke Brad Pitt. 


Profilbilde Fønix 05-04-24, 10:42
Medlem siden: Mar 2024
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Agilis

Du vet ikke når du bør kaste inn håndkle du eller?

Du mener det kanskje godt med å fremme siden til alle disse mennene som ikke fikk/får svar. 

Men...

Du oppnår at du fremstår som en av dem.

Du fremstår trangsynt og arrogant.

Du fremstår som at du mener at kvinner skylder menn å ta spesielt hensyn til deres følelser. Selv på et anonymt forum hvor kvinnene det gjelder aldri har bedt om kontakt fra dem. 

Du fremstår jevnt over meget bitter ovenfor kvinner generelt med dine innlegg. Og det er en Aura av det som best kan forklares med det engelske ordet "entitlement" over deg med det synes du, ikke nødvendigvis bare fremmer, men når motarbeidet prøver å påtvinge de andre brukerene. 

Jeg tenker at du som person fordelaktig kunne reflektert over hvordan du selv fremstår når du fortsetter å insistere om folk er uenig i ditt syn på en sak. Da kunne du fått jobbet med det som ligger i bunnen og skaper den følelsen som gjør at du føler at du må forsvare ditt syn i det uendelige om andre er uenige. 

Sånn du holder på nå, det er ikke helt sunt. Og det får meg til å tenke at du selv sannsynligvis også har en bakgrunn hvor du har opptrådt eller opptrer som de mennene du forsvarer og føler det urettferdig når nettopp du ikke får den ønskede responsen på egne fremstøt.

Dette er på ingen måte ment som noe angrep på deg. Det er ment som en konstruktiv tilbakemelding etter å ha sett ditt debattmønster over tid. Og en mulighet for deg til å få en endring.

Husk at du kan aldri endre de rundt deg for å få en forandring. Men du kan endre egen fremtoning og holdning sånn at de rundt deg får et annet inntrykk og slik en annen holdning til deg som debattant og person.

Gjenerobrer livet fra asken🐦‍🔥

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Stella 05-04-24, 10:51
Medlem siden: Jun 2023
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 3 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Stillalive

Fint med debatt. Jeg lurer bare på din mening. Basert på svaret ditt, og i lys av OP sitt spørsmål og tema. 
Ingen tvil om hvor jeg står i denne saken. Jeg mener ingen har svarplikt på dette forumet. Hva mener du?

Profilbilde Stillalive ID-Verifisert 05-04-24, 10:56
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Trøndelag Trondheim
Kjønn: Mann
Rating: 5 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Stella

Selv så mener jeg at jeg svarte ganske tydelig på den 😅

Nei, ingen har svar plikt uansett hvilket fora man er på, jeg bruker ikke å svare  kemneren heller når han vil noe, dog de får jo svarene de vil uansett 🤔

Profilbilde Stella 05-04-24, 11:02
Medlem siden: Jun 2023
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 3 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Stillalive

Jeg er sikkert dårlig på å lese mer enn direkte svar i dag.
Like dårlig som de menn som ikke forstår at ikke svar er det samme som et nei. (Denne kommentaren var ikke ment til deg spesifikt).

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Prudence 05-04-24, 12:01
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Vestfold Tønsberg
Kjønn: Kvinne
Rating: 33 / 0 / 1

Sitering av innlegg

Profilbilde Agilis

Å diskutere med deg minner mye om de som fortsetter å argumentere etter avslag, de skjønner aldri at de har en dårlig sak. Samme kan man egentlig si om deg i denne tråden. 

A dream you dream alone is only a dream. A dream you dream together is reality

Profilbilde Matheo ID-Verifisert 05-04-24, 12:02
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Telemark Annet
Kjønn: Mann
Rating: 10 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Parvest9195

Oi! Dette hadde jeg ikke ventet. Jeg setter virkelig stor pris på slike tilbakemeldinger (: 

Jeg har absolutt ikke følt på at den dialogen ikke fortsatte. Tenker ikke over sånt. Sjekket nå, og det var ikke noe å svare på fra deres side heller.  Hyggelig at jeg har ligget på lur i innboksen deres så lenge da 😉

Ser at diskusjonen fortsetter i tråden her, og det  fint med litt "temperatur". For min del står jeg for det jeg skrev tidligere i tråden. De fleste kvinner og par får mange meldinger hver dag. For det første, så er det vanskelig å svare så mange, og for det andre så er det naturlig å luke ut "uinteressante" meldinger. 

Jeg har også opplevd å ikke få svar, men det lever jeg veldig fint med. Det må faktisk være interesse begge veier for at det skal bli kjemi, eller en god samtale. Det er ikke noe man kan presse frem, eller mase etter. Det er mot sin hensikt. 

Jeg forstår at det kan være kjipt å føle seg avvist etter å ha sendt en fin og innholdsrik melding, men det er tross alt ukjente mennesker man sender til her på forumet. Da kan man ikke alltid forvente et svar :) 


Life is short, and we should respect every moment of it

Profilbilde LarsLabiat ID-Verifisert 05-04-24, 12:05
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Stella

Svarplikt er det jo ikke engang spørsmål om, for i svært mange tilfeller vil det være feil å svare, f.eks. henvendelser fra noen som er klart utafor målgruppa. Og jeg lurer på hvem som ikke forstår at ikke-svar er det samme som nei?  De kan med fordel pælmes ut, for de mangler grunnleggende respekt for medmennesker. Denne tråden tar opp spørsmålet 'Hvorfor ikke bare si høflig nei?', og det har kommet opp mange gode grunner til det. Men når det inviteres til henvendelser, og en henvendelse er forseggjort og forholder seg til profilen og annen kjent oppførsel på en interessert måte og den definitivt kommer fra målgruppa... Så sier det vel en litt om profilens eier  når en ikke bryr seg om så mye som å klippe inn et standardsvar av typen 'Takk, men nei takk'?



Kjærligheten har flere slektninger. De kjenner vi bedre.

Profilbilde Stella 05-04-24, 12:39
Medlem siden: Jun 2023
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 3 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde LarsLabiat

Dersom det inviteres til henvendelser, og den er forseggjort og forholder seg til profilen og annen kjent oppførsel på en interessert måte er det underlig om mottaker ikke er interessert i å si " ja takk" ?

"Så sier det vel en litt om profilens eier når en ikke bryr seg om så mye som å klippe inn et standardsvar av typen 'Takk, men nei takk'?"
Ja, det sier at de ikke er interessert i å svare på PM. [sett inn årsak].





Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.