Profilbilde Slettet bruker 04-04-24, 14:00
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 4 / 0 / 0

Skal nå gjøre et forsøk på å sende meldinger til vilkårlige damer for å forske litt på reaksjon/ manglende reaksjon,  fortsettelse følger🤪

Musejeger 

Profilbilde Stella 04-04-24, 14:06
Medlem siden: Jun 2023
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 3 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Singel39

Jeg skal vurdere å gjøre det straks menn slutter å sende meldinger med spørsmål om treff til kvinner som på profilen tydelig har markert at de ikke ønsker treff!

Med minfre jeg har en annonse ute med ønske om kontakt er jeg ikke forpliktet å svare på noe som helst.

Profilbilde Lovelis 04-04-24, 14:09
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 18 / 0 / 0

Policy for meg er at jeg svarer alle som tilnærmer seg på en god måte. Har du skrevet i en hyggelig tone får du trolig svar 🙂 Vises det at du har lest profilen min får du trolig svar. Sier du bare hei er efforten for dårlig, da blir jeg nesten mer irritert enn chattelysten. Er det tone jeg ikke liker etc kommer det an på dagsform og antall meldinger. Bruker en viss tid på meldinger før jeg er litt lei. De som står igjen de står igjen, sånn er livet.

Meldinger som typisk ikke får svar er dickpics i første melding, direkte seksuelle meldinger om hva man ville gjort seksuelt eller spørsmål om å pule.


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Agilis 04-04-24, 14:11
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde I-Sofie

Jeg skjønner de som starter med "pule nå", men om det er en fin melding som ikke får svar blir det feil i min verden ja. Det skulle tatt seg ut om damer hadde fått samme behandling ved henvendelser. Hvordan hadde det gått med selvtilliten da mon tro? 


Profilbilde Hawk85 04-04-24, 14:13
Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Singel39

En av grunnene er at det nødvendigvis ikke er ei kvinne som gjemmer seg bak en kvinne-profil og dette gjelder særlig ferske profiler med ingen bilder.

Ellers er det som mange har svart at de fleste kvinnene her inne får maaaange meldinger og om vi ikke får svar så får vi bare godta det. Da har vi ikke gjort oss interessante nok og da er det bare å søke videre. :) 

Profilbilde Fie&Mr Godkjent selger ID-Verifisert 04-04-24, 14:16
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Par
Rating: 28 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Lovelis

Hadde tenkt å skrive et svar på denne tråden vi også. 

Men for å spare tastene, så ser vi at det er NØYAKTIG det Lovelis skriver som gjelder for oss også :) 
Behandle oss med respekt, les profilen og følg det vi skriver. Så blir det veldig hyggelig for alle! 🙂

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Lovelis 04-04-24, 14:18
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 18 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Agilis

Du mener det er en forskjell? Jaja. Jeg mener det er likt. Menn som får meldinger om de vil kjøpe noe bør rapportere. Menn som får kjipe meldinger av damer bør ikke være hyggelige tilbake. Menn som får dølle, intetsigende meldinger av damer har ingen plikt å besvare.

Hyggelige meldinger bør besvares. Men må ikke. Man har ingenting med å diktere andres forumadferd, særlig ikke på kontakt de aldri har bedt om.

Og selvtilliten, den står granittsterkt uavhengig av respons. Jeg vil gjerne ta en liten peptalk med folk som tar seg nær av behandlingen de får på et anonymt nettforum. Da må man skifte syn eller slutte å henge på sånne steder.

Profilbilde DinaW VIP ID-Verifisert 04-04-24, 14:28
Medlem siden: Jan 2024
Fylke: Akershus Lillestrøm
Kjønn: Kvinne
Rating: 8 / 0 / 1

De jeg ikke svarer vil høyst sannsynlig finne svaret på hvorfor i profilen min. Det tror jeg gjelder mange her.

Jeg forsøker å svare  førstemeldinger fra menn som er innenfor det jeg søker. Og de fleste får jo et nei (det sier seg selv) Og mange takler det dårlig. Det går på alt fra å ville ha forklaring på hvorfor til å slenge grove ufinheter. Det overrasker meg ikke lenger hvordan en tilsynelatende høflig og hyggelig mann kan endre språk og folkeskikk fra første melding til reaksjon på avslag. Disse svarer jeg selvsagt ikke på og om de sender ufine meldinger blir de blokkert.

Hvis man ikke får svar så betyr det bare at den du har skrevet til ikke er interessert. Enkelt og greit.  Å skulle svare/bruke tid på alle for å vise at ikke alle kvinner er overlegne er ikke min jobb. At man ikke svarer her inne handler forøvrig ikke om å være overlegen men at man hverken har tid, interesse eller ansvar for å svare alle. Dette siste er det mange menn som ikke forstår og det har trolig sammenheng med at de aldri selv får det antallet/utvalget meldinger i innboksen som de fleste kvinner… 

Men på plussiden: det finnes mange seriøse og hyggelige menn som jeg har «snakket» med her!! Kudos til dere 👍😉


Sexy is what sexy does 😉

Profilbilde Miss L Godkjent selger ID-Verifisert 04-04-24, 14:33
Medlem siden: Aug 2022
Fylke: Rogaland Karmøy
Kjønn: Trans
Rating: 2 / 0 / 0

Fordi mange av dere menn både her inne og på mange andre sider jeg har vært på takler ikke ett nei fordi jeg feks ikke kan komme til Oslo klokka halv fem på morgenen jeg har blitt kalt både hore stygg og vemmelig bare fordi jeg har avist folk jeg ikke kan treffe fordi det er fysisk umulig.

Så nei dessverre har jeg personlig hvertfall ingen interesse av samtalen så er det ofte at jeg ikke svarer.


Profilbilde I-Sofie 04-04-24, 14:35
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Troms Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 2 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Agilis

Bare fordi man klarer å skrive en noen lunde hyggelig første melding, så betyr det ikke at videre kontakt er hyggelig når man gir et avslag. I tillegg gir det meg ikke all verden å bruke tiden på tomt prat, so why bother... Jeg er ikke her for å ta vare på / booste selvtilliten til ensomme menn, noe enkelte ( og merk at jeg skriver ENKELTE menn ) synes å mene at damene her inne er. 

Jeg sender ingen henvendelser her inne, så jeg aner ikke hva slags respons damene får. Jeg står trygt i livet ute i den virkelige verden, og vektlegger veldig lite hva folk her inne synes om meg. Så det hadde ikke brydd meg nevneverdig om jeg ikke fikk svar om jeg sendte pm her inne. Om responsen her inne er avgjørende for hvordan du takler livet, da har du litt å jobbe med.

For øvrig, bare for å ha det sagt, så er det langt mellom disse "fine" meldingene du nevner, og tett mellom de i motsatt ende av skalaen.

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.