Profilbilde MoodyBrat 04-04-24, 21:49
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 5 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Agilis

Ler litt av at du har ertet på deg samtlige damer her inne. Selv Lovelis, hun som er den mest politisk korrekte her inne. Man kan jo lese mellom linjene at hun banner , Agilis. 

Gi deg! Du forstår ikke hvordan det er. Du får ikke den type mld vi får her inne. Selv om du nå siterer meg og hamrer løs på tastaturet så er det bare å gi seg. 

Hvor er fu?

Profilbilde Afrodite86 ID-Verifisert 04-04-24, 21:51
Medlem siden: Mar 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Prudence

Ja, jeg mente selvfølgelig konseltasjoner der en cismann er involvert. Trodde jeg presiserte det det, men er sliten etter en lang uke så det er mulig jeg glemte det i dette innlegget.🧓

Alle andre får det verre, jo fler minoritetsbokser de kan krysse av på🫣 

Profilbilde Lovelis 04-04-24, 22:30
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 18 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde MoodyBrat

Hehe. Jeg smiler nok mer enn jeg banner 😉 

Men når man har så svære skylapper på at man begynner å dra inn ord som respekt, høflighet, troverdighet og hvordan man behandler folk neste gang veiene krysses. Og sender de påstandene i retning damer som kun har inntatt en forsvarsmekanisme nettopp mot å ikke bli behandlet med respekt og høflighet. Da er det jaggu på tide å belyse stien som leder vekk fra jordet man har rota seg innpå. Men tvinge noen til å gå på den stien gjør jeg ikke, rot gjerne rundt i gjørma.


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Trucktrondheim 04-04-24, 22:49
Medlem siden: Mar 2024
Fylke: Trøndelag Trondheim
Kjønn: Par
Rating: 2 / 0 / 0

Lag deg en konto satt som kvinne, uten bilder, uten noen form for beskrivelse. Lover deg du ikke får 10 min på brukeren uten melding kaos med copy pastet "hei vil du pule" meldinger 

Profilbilde SG77 04-04-24, 23:02
Medlem siden: Mai 2023
Fylke: Vestland Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 3 / 0 / 0

Hele denne tråden er jo en stor grunn til hvorfor jeg ikke gidder å svare på hver eneste melding jeg får når jeg logger inn her (hvor mange av de meldingene er helt sinnsykt absurde og direkte flaue/ekle). Har ikke noe å si om jeg får tidenes snilleste melding heller, hvis jeg ikke er i humør eller om jeg ikke har lyst så svarer jeg bare ikke. Er ikke noe personlig i det hele tatt, og er heller ikke en refleksjon av hvordan jeg kommuniserer og forholder meg til folk offline i den virkelige verden. Dere som føler dere fornærmet av å ikke ha fått svar på en så kalt hyggelig melding burde kanskje tenke seg litt om hvorfor du føler at du fortjener at en vilt fremmed person skal bruke tid og energi på å svare deg. Vi sitter her alle sammen bak en skjerm på et anonymt sex forum, tåler du ikke å få null respons på en melding her inne så burde du kanskje ikke sende de meldingene i det hele tatt! 

Profilbilde Agilis 04-04-24, 23:12
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Trucktrondheim

Disse er lette å holde unna ved å ikke svare. Man kan med fordel gjøre litt preventivt og skrive at man f.eks. ikke ønsker treff og om man ønsker treff, men ved å få de gode så må man skrive utfyllende og også klare å sile ut de dårlige. Det hadde sikkert i en perfekt verden bare vært Brad Pitt som hadde tatt kontakt, men sånn er det ikke og jeg synes det er rart at han som skriver ei god melding da ikke får svar nettopp pga. at han ikke er Brad Pitt blir litt feil. Spesielt når jeg vet at det hadde blitt ramaskrik om det ikke hadde vært noen respons også.  Når det er sagt har jeg tittet litt på dame søker og sånn veldig mye mer imponerende håndverk kan jeg ikke si de annonsene er enn det som søkes blandt mennene. 

Som nevnt før så er det en grunn til at de driver på sånn og det er for at de får napp før eller siden.


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Matheo ID-Verifisert 04-04-24, 23:40
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Telemark Annet
Kjønn: Mann
Rating: 10 / 0 / 0

Jeg mener at det å ikke få svar, er et "nei" i seg selv. Det er faktisk så enkelt -og med tanke på hvor mange kvinner og par som blir bombardert i innboksen, skjønner jeg veldig godt at de ikke gidder/prioriterer å svare 




Life is short, and we should respect every moment of it

Profilbilde Parvest9195 ID-Verifisert 04-04-24, 23:55
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Vestland Annet
Kjønn: Par
Rating: 3 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde SG77

☝🏻 dette. Treffer spikeren rett på hodet. 

Profilbilde Prudence 05-04-24, 00:04
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Vestfold Tønsberg
Kjønn: Kvinne
Rating: 33 / 0 / 1

Sitering av innlegg

Profilbilde Agilis

Du vet virkelig IKKE hva du snakker om. Flere av oss jenter setter krav i både profilen og i annonser,  tror du virkelig at dette er preventivt? Nei fordi menn enten ikke gidder å bry seg om kravene vi stiller,  eller så tror de at vi er villig til å fire på kravene akkurat når det gjelder den personen. 

Dette Brad Pitt tullet ditt blir bare tåpelig,  er mye mer enn bare utseende som teller . Dessuten er det ikke bare en velskrevet melding som gjelder. Det er helheten utifra gruppe medlemskap,  sivilstatus,  bosted, raiting osv. 

Om vi søker en max 1 time fra Tønsberg,  så sier det selv at  en med verdens beste Melding fra Trondheim eller Bodø gjør seg selv uaktuell fordi det er ikke det vi ønsker. 

Kunne ramset opp en A4 side til deg med argumenter,  men selv da ville du ikke klare å skjønne problemet. 


A dream you dream alone is only a dream. A dream you dream together is reality

Profilbilde Parvest9195 ID-Verifisert 05-04-24, 00:08
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Vestland Annet
Kjønn: Par
Rating: 3 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Matheo

Derfor var du vår favoritt, og er fremdeles en god favoritt 🥰 

Du stakkar har lagt over ett år i innboksen uten svar etter en hyggelig dialog.🙈 Og ingen mas, ingenting. For vårt vedkommende er du ett prakteksempel på hvordan gjøre alt riktig. 

Om du ønsker kan du sende en venneforespørsel som plaster på såret så skal vi godta den med en gang.  😘

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.