Profilbilde Citation10 ID-Verifisert 05-04-24, 00:23
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Matheo

Enig og her treffer du spikeren midt på hodet, for det første sender man ikke masse meldinger til alle og enhver, men til de som eventuelt kanskje kunne passe i forhold til de søker. Selvfølgelig er det hyggelig med et svar, men jeg for min del forventer ikke noe svar dersom det er helt utenfor det de søker eller at de ikke liker (sender ikke melding til de BTW)  profiltekst eller bilder. Menn/gutter, eller hva dere kaller dere, skjerpings. Om dere er hårsåre så finn dere en annen plattform å leke på 😂 god helg

Ja hvorfor ikke?
Profilbilde Parvest9195 ID-Verifisert 05-04-24, 00:49
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Vestland Annet
Kjønn: Par
Rating: 3 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde uteoginne22

Der er vi ganske enige. Kan ikke huske en eneste ubehagelig avvisning. Men har fått en del uønskede meldinger fra folk det sto spesifisert vi ikke ønsker kontakt med. Det var vårt største problem. Profilteksten vår ble veldig aggressiv til slutt siden alt måtte spesifiseres ned i detalj. Vi har akkurat oppdatert den til en litt hyggeligere versjon. 

Profilbilde Agilis 05-04-24, 06:34
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Prudence

Jeg skjønner problemet, men hvorfor bruke tid på dem som ikke forstår? Jeg har jo sagt at man trenger ikke bruke tid på dem noe jeg heller ikke ville gjort. 

Det er riktig at flere av dere jenter/damer setter krav i profilen og jeg har da også tittet litt rundt og sett. Men det burde vært fler som hadde skrevet hva de søker om de søker og om de ikke søker burde det også vært mer tydelig når man vet hvordan ting faktisk er. Hvis det søkes etter mann så gå foran som et godt eksempel ved å skrive litt mer utfyllende. Akkurat dette vet jeg dere gjør, men leser jo de som ikke gjør og jeg har liten tro på at de bidrar i positiv retning for å si det sånn.

Du må ikke tro at jeg som mann liker at ting er som de er heller for det gjør jeg ikke. Jeg synes det er trist vi har kommet dit i verden at folk ikke kan både lese og skjønne at det de driver med er feil. Men når ting er såpass ille som det de tilsynelatende virker som så må man være litt preventiv og være først av alt klar og tydelig. Er man det så vil de meldinger man får være i hovedsak bare spam og tull og derfor veldig lett å ignorere. Og når jeg er på date så har jeg en mørk skygge over meg der han forrige idioten var voldelig mot henne og jeg må forholde meg til det selv om jeg ikke er det. Jeg må bare akseptere at sånn er det bare og lite jeg får gjort noe med annet enn å ta praten og være støttende. 

Det med "Brad Pitt" er det faktisk en viss sannhet i faktisk. Det er utrolig hvor mye han kan komme i fra med i forhold til menigmannen i gata når det kommer til en relasjon. Ikke sikkert det er helt riktig i alle sammenhenger, men igjen er det noen som bidrar til det inntrykket. 

Men igjen er poenget mitt som jeg føler har sklidd litt ut her at de som klarer å oppføre seg også burde fått svar noe jeg registrerer ikke alltid skjer og det må jeg få lov til å mene blir feil. 



Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Slettet bruker 05-04-24, 06:54
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 4 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde
Agilis

Men herregud da mann nå må di gi deg!

Ingenting om det du nevner nytter, uønskede meldinger kommer så lenge det står dame på profilen

Musejeger 

Profilbilde Stillalive ID-Verifisert 05-04-24, 08:01
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Trøndelag Trondheim
Kjønn: Mann
Rating: 5 / 0 / 0

Jeg skjønner hva Agilis mener, stort sett....

Å det gjør jo i grunn alle dere andre også.

Ja, jeg forstår argumentene til dame profilene, og jeg har med selvsyn sett noen av de svarene dere har fått etter et høflig nei.

Jeg har også sett det vanvittige antallet meldinger dameprofiler kan få.

Fair enough, noen av de meldingene jeg har sett har jo vært av de værste eksemplene hvor til og med jeg har blitt både spak og satt ut av hva folk klarer å lire ut av seg.

Men det er jo ikke til å legge under en stol at det er synd at en gjennomtenkt og hyggelig melding blir oversett, være seg  om den ene meldingen aldri blir lest blant de 100 meldinger som kom siden man sist var logget på, eller om fru profil nettopp leste en kjiip melding å var egentlig mest klar for å slette hele profilen.

Jeg er jo definitivt ikke for alles preferanser å kan dermed heller ikke forvente å bli besvart hver gang, på lik linje som at jeg som en voksen person på 49 år faktisk må innse at en kvinne som søker en mann på maks 30 år ikke gjør unntak bare fordi att det er MEG lissom...

Argumentet rundt Brad Pitt er jo forsåvidt også reell.... Andre plasser enn i en pm her inne.

Det er jo hevet over enhver tvil at en pen profil, om det så er på Tinder eller hvor som helst, faktisk fanger oppmerksomheten bittelitt ekstra enn hva "Ken Arne" fra Kautokeino klarer som har et bildet av traktoren hvor han poserer med siste mote fra tresko fabrikken.

At Ken Arne viser seg å være en kjernekar med verdens beste humor, og Brad Pitt viser seg å være Andrew Tate på steroider kommer jo eventuelt ikke fram før i etterkant.

Men igjen, det er faktisk bedre å være 100% pessimistisk og heller bli positivt overrasket innimellom.

Desverre så er det mange som mener NT er en dating side med garanti.

Tagget brukere:
Agilis
Profilbilde Stella 05-04-24, 08:26
Medlem siden: Jun 2023
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 3 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Stillalive

Da må jeg bare sjekke her.

Er det din mening at kvinner bør svare på alle meldinger de får som er formulert på en hyggelig måte, som respekterer profiltekst osv osv?

Eller er det opp til hvert enkelt individ hvor mye tid og energi (og med hvem) de ønsker å legge i innboks-korrespondanse? 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde LarsLabiat ID-Verifisert 05-04-24, 09:01
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Stillalive

Argumentet om at det bare er ris til egen bak å svare nei, peker vel på manglende regler/disiplin i nettsamfunnet? Hvis nemlig det å ikke ta et nei for et svar ville medføre at en kan bli rapportert og havner i en fryseboks eller blir pælma helt ut, så ville det bety kostnader for de gufne. Mens de forventa kostnadene i dag ligger omtrent helt og holdent på de som mottar henvendelser og faktisk oppfører seg pent, ved å svare de som er innafor målgruppa. De som er utafor målgruppa bør ikke få svar, for de driver spamming. Og de bør egentlig rapporteres av den grunnen. Et nettsamfunn er tjent med lavest mulig støynivå, og de som prøver seg der de er klart utafor målgruppa, er støysendere som med fordel kan mutes.

- Men det er jo ikke til å legge under en stol at det er synd at en gjennomtenkt og hyggelig melding blir oversett...

Jeg lurer på hvor ofte det skjer at en får bare guff tilbake om en viser det som er vanlig folkeskikk ellers og sier høflig neitakk til en gjennomtenkt og hyggelig henvendelse? I sånne tilfeller tenker jo jeg at vedkommende bør pælmes rett ut, for det er totalt mangel på samsvar mellom et vennlig ytre og det faktiske indre innholdet. En nærmer seg vel kanskje diagnoser.


Kjærligheten har flere slektninger. De kjenner vi bedre.

Profilbilde Stillalive ID-Verifisert 05-04-24, 09:08
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Trøndelag Trondheim
Kjønn: Mann
Rating: 5 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde Stella

Det var ikke det jeg sa.

Jeg sier at kjernen i det Agilis skriver er at det er synd at den hyggelige meldingen ikke får svar fordi selv om så & så mange meldinger er helt på bærtur.

De fleste her inne er da voksne individer, og om en profil ikke ønsker å svare på en melding så er da det profilens privilegium.

Men jeg ser jo det hele tiden refereres til "derfor så svarer ikke vi"

Agilis argumenterer jo bare i mot, altså en debatt.

Men så det ikke skal misforståes, selvsagt er det helt opp til hvert enkelt individ hvor mye tid og energi (og med hvem) de ønsker å legge i innboks-korrespondansen.

Skulle da virkelig bare mangle.

Profilbilde I-Sofie 05-04-24, 09:23
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Troms Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 2 / 0 / 0

Det snakket om Brad Pitt er jo helt uvesentlig i denne tråden. For i 99,9 % av gangene jeg har fått en første pm, så har ikke fått et bilde som viser om vedkommende er Brad eller hvermannsen. Så hva har det med saken å gjøre?  Kan vel telle på en halv hånd hvor mange ansiktsbilder jeg har fått i første pm. Hva som skjer ute i den virkelige verden er sånn sett helt uvesentlig når temaet er hvorfor damer ikke svarer på pm.

Profilbilde Stillalive ID-Verifisert 05-04-24, 09:28
Medlem siden: Sep 2022
Fylke: Trøndelag Trondheim
Kjønn: Mann
Rating: 5 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde I-Sofie

Der er jeg helt enig, som jeg også påpekte noen poster tilbake.

Men der har man vel sikkert grunnen til at mange har dickpick som profilbilde, sjekk ut denne som er så stor og fin, da MÅ jo bare damene bli helt mo i knærne 😉

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.