Profilbilde Jessheimjenta88 ID-Verifisert Trådstarter 13-05-24, 08:22
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Akershus Ullensaker
Kjønn: Kvinne
Rating: 9 / 0 / 0

Til tross for at jeg har vært her, på NP og LC i noen år, er jeg relativ fersk i forhold til swingers miljøet. Er nå de siste mnd jeg har prøvd å bevege meg litt ut av skyggen og se hva som beveger seg der ute.

Jeg har hørt at swingers miljøet er åpent og inkluderende og her kan man være seg selv.  Min opplevelse er derrimot motsatt. Hvis jeg ikke liker sånn, eller ikke tenner på sånn, da er jeg enten rar, sær eller kjedelig. Føler man ikke får innpass hvis man ikke tilpasser seg hva andre tenner på/ønsker ut av en seting. Det forventes at jeg endrer mine preferanser og møter på halvveien, men andre er ikke villig til det samme. Disse åpne, inkluderende folka jeg hører om har latt være å møte meg/avlyst treff fordi jeg ikke ønsker å gå på kompromiss av meg selv for litt lek 🤷‍♀️😒

Så jeg lurer litt på hvor de åpne, inkluderende folka er. Om jeg bare har vært noe uheldig med de jeg har snakket med 🤔

Profilbilde bergenstøsen Godkjent selger 13-05-24, 08:29
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Annet Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 14 / 0 / 0

Åpen og inkluderende betyr ofte at man skal være litt altetende. Jeg opplever også at jeg er sær som ikke er med på "alt". Da snakker jeg alt av det som faller innenfor normalspekteret. Ikke sære fetisher for spesielt interesserte. Jeg dømmer ingen. 

Jeg har bare ikke sex med hvemsomhelst bare fordi jeg er er seksuelt aksepterende. 

Jeg synes slike miljøer er både og. De er ofte litt klikkete nettopp for sånne som ikke bare er med på alt som er gøy og det skal mye til å få innslipp om man nettopp setter grenser og krav 

❇️ Verifisert selger ❇️ bergenstruse på KIK ❇️

Debatterer ikke. Legger kun til info

Profilbilde Ulvifåreklær 13-05-24, 08:31
Medlem siden: Jun 2022
Fylke: Troms Tromsø
Kjønn: Par
Rating: 3 / 0 / 0

Hva definerer du som swingersmiljøet, da? Jeg vet ikke, altså. Har ikke besøkt klubb ennå, men tipper man kan være litt heldig/uheldig med hvem andre som er der den gangen man går. Er man heldig finner man noen man klaffer med. 

Forum som dette, tenker ikke på som swingersmiljø i seg selv, selv om det sikkert er flere swingere her inne. 

Ulvinnen

Ikke opptatt av Rødhette


Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Agilis 13-05-24, 08:34
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Innlandet Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

De er vel en del av samfunnet forøvrig og gjenspeiler til en viss grad det vi ser her ute. Min oppfatninger er nok akkurat det samme. Om du på en måte stikker deg litt kommer janten med en gang og "setter" deg på plass i båsen din for du skal ikke tro....


Profilbilde Parvest9195 ID-Verifisert 13-05-24, 09:47
Medlem siden: Feb 2023
Fylke: Vestland Annet
Kjønn: Par
Rating: 3 / 0 / 0

Eg (han) Har utelukkende positive erfaringer fra swingers fester i privat regi. Der var man absolutt ikke forventet å gjøre noe som helst. Var selvfølgelig en og anna gubbe som ble snurt fordi ingen ville leke med han, men slike ble ikke invitert neste gang. 

Sammen med exen var vi på 10-15 fester sammen uten noe problem. Vi reiste i utgangspunktet for jentesex, og det ble respektert, mot slutten hadde vi utviklet oss til bjs og lett lek med de vi hadde opparbeidet ett vennskap med. 

Det er min erfaring med miljøet. 

Om det er privat treff med enkelt individ du regner som swingers er det mye mer ymse. 


Profilbilde EngelskiOslo ID-Verifisert 13-05-24, 11:49
Medlem siden: Aug 2023
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 0 / 0 / 0

Du så klart burde ikke kompromiss om hva du vil/ikke vil gjøre med andre. Har også opplevd at treff har blitt avlyst/ har vært ghosted nå jeg har sagt jeg ikke er interessert å suge, og bli knullet av andre menn. Men da tenker jeg at jeg er faktisk heldig da det var ikke riktig for meg uansett. 

jeg har ikke opplevd at noe har vært ufin mot meg, men mange som er useriøst eller forventer at jeg som single mann skal betale for gleden av å leke med de men jeg si bare nei takk og gå videre med dagen min. 

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.

Profilbilde Beverpelsern 13-05-24, 11:55
Medlem siden: Okt 2022
Fylke: Oslo Annet
Kjønn: Mann
Rating: 1 / 0 / 0

Tror nok det bare er enkeltindivider som bruker den holdningen om at om man ikke liker det eller det eller vil ha sex med en person så er man sær.  Folk er forskjellige og noen er mer vare på andres vegne og forsøker å oppmuntre på et passiv måte til å bli med på noe lek når alle føler det er riktig med ditt eller datt.

Men antar jo at enkelte gjerne vil styre litt over andre og at det er noe man må håndtere. Men det er sikkert noen som har bred erfaring ifra miljøene som kan svare ærlig om det du har opplevd er litt normalt eller helt unormalt å oppleve ifra enkelt personer. Som Parvest9195 beskrev over så blir jo noen snurt.


Livet er best ute'n klær

Profilbilde GP ID-Verifisert 13-05-24, 17:11
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Oslo Oslo
Kjønn: Mann
Rating: 3 / 0 / 0

Det er  ikke helt riktig å si at folk i swingermiljøet er slik og slik. Det er en samlebetegnelse på veldig forskjellige mennesker med forskjellige væremåter og lyster, men som har til felles at de liker partnerbytte og diverse seksuelle events og stunt som involverer flere enn fast partner. 

Noen vil bare ha ekstra dame, noen er mer mot cuckold eller bdsm, andre digger gangbang, mens noen bare liker å vise seg frem i sexy outfit på klubber og har egentlig bare sex med partneren sin. Og noen liker alt dette.  Langt fra alle passer alle i swingermiljøet, det er jo egentlig en forutsetning å forstå før man begir seg ut på dette. 

Ellers greit å begynne i det små, og bygge nettverk over tid. Det med nettverk og bekjentskaper blir gjerne like viktig som sex etter hvert, for mange i hvert fall. 😃

Som singel mann blir jeg ikke helt integrert. Må jo akseptere at jeg bare passer i visse settinger og i noen roller, mens jeg vil være uønsket i mange andre settinger.  Swinging er jo i hovedsak for par, så å få lov å være med litt som singel er jo et privilegium og en ære. Det er ikke fordi swingerfolk er vanskelig, men fordi settingen vil bli feil med for mange single. 😃

Så om noen søker noen som passer en spesiell setting, så er det jo deres privilegium å velge hvem som matcher best. Er ikke noe nederlag at de søker noen andre, det betyr bare at man må finne de som er ute etter det du kan tilby.  Derfor bare bra at folk er forskjellige, for da er det stor mulighet å passe for noen av dem. 😃

Men litt kompromiss kan det nok være lurt å tilby, det gjelder vel både innen swinging og andre ting i livet.


Profilbilde Stella 13-05-24, 18:22
Medlem siden: Jun 2023
Fylke: Akershus Annet
Kjønn: Kvinne
Rating: 3 / 0 / 0

Jeg lurer på om det ikke finnes andre deler av det etisk non-monogame miljøet som vil passe deg bedre enn swingers-gjengen. På meg virker de som driver med swinging (blir det riktig sagt?)oftest er faste par som av og til liker sex med løsere kontakter? Som singel person der blir du i beste fall noens pluss en?

Det finnes nok andre som heller er åpne for å leve med flere partnere og forhold på en gang. Som å ha flere kjærester på en gang. 
Det er hvert fall der jeg vil plassere meg selv. 

Sånn utover det tenker jeg at det er klart mange vil ønske å bli sett som åpne og inkluderende, til de finner ut at de ikke kan få det de vil ha av deg. Og da kan det jo være det samme. 

Profilbilde Fie&Mr Godkjent selger ID-Verifisert 13-05-24, 18:29
Medlem siden: Jul 2022
Fylke: Buskerud Annet
Kjønn: Par
Rating: 28 / 0 / 0

Sitering av innlegg

Profilbilde GP

Må bare si; For en meget velformulert og klok post! Etter hvert som vi leste oss nedover og begynte å diktere et eget svar på denne tråden, kom vi til GP sin post, og føler at det var spot on på så mange måter!

Ønsker du en reklamefri versjon av nakentid? Oppgrader til premium her.